Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, vadimv сказал:

Здоровому глузду суперечить повсякденне використання екстремальних режимів роботи організму. Про фактологію спитайте у Каденюка і марафонців, які регулярно дохнуть.

зустрічав  на тижні  на набережній  тренера з тріатлону - 80 рочків , досі стрункий , розум - ясний , досі тренує  , досі  педалі вєліка  крутить .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хм. У мене таке наївне питання виникло після всього прочитанного за останні дні.

Тобто, у нас, наприклад дядько Василь 56 рочків, який має двох дітей та трьох онуків, який пахав все життя і має купу захворювань не оформлених потрібним чином, може бути відправлений в штурмовики?

Ботан сколіознік закінчивший школу з золотою медаллю, а потім вивчившийся на електронщика на сто, теж може.

Ойтішнег з двома дітьми, який заробляв і нормально платив податки податки, теж норм для штурмів.

І сотні, тисячі інших добропорядних громадян, зразкових сімʼянинів і платників податків, теж годяться.

А люди які спочатку навалювались важкими наркотиками, потім отримали замісну терапію за рахунок податків всіх вищеперелікованих і нормально себе почуваю на метадоні (коли банально нема грошей на навалитись чимось важким), вони у нас офіційно привелійована каста, яка потребує уваги і легшої служби?

Тобто зразкових громадян, ми навмисно наражаємо на більші ризики для життя, а наркоманів виводимо в окрему категорію узаконених привілейованих?

Я розумію, що на жалість люди  з наркотичною залежністю вміють давити як ніхто інший. І це дійсно трагедія для родин.
Але чим вони кращі, при інших рівних умовах з станом здоровʼя, за звичайних людей?

І звісно, я ж розумію, всі вони захворіли на наркотично залежність повітряно крапельним шляхом коли переводили бабусь через дорогу, та допомагали важкі сумки носити. Або їх примусили під загрозою смерті дітей підсісти на наркоту.

Виходить у нас люди з офіційною наркотичною залежністю, офіційно мають служити в підрозділах де менше контролю?
Де у них більше неконтрольованого вільного часу і де більше треба самоконтролю?

А ті хто не встиг «облікуватись» в наркологів? Їх тисячі в військах.
Там все нормально? Є і так звані «офіцери», які колись закінчили військову кафедру, а зараз кончені сольовики.
Тобто це норм?

Це одному мені здається, що якийсь перекос не дуже нормальний?
Чи це завідома шпарина для діточок високопосадовців, які навалюють гєричем та коксом, але вже мають довідки про залежність?

Шось у мене такий світоустрій не монтується в голові. Кудись не туди звернув захист військовослужбовців. Р. Доник

Посилання на коментар

14 хвилин тому, ks6 сказав:

Вы накатали 35 000 постов. Если в среднем минуты 3 на один то вы потратили 1700 часов  или при восьмичасовой работе 220 дней. 10 рабочих месяцев. Времени у Вас явно в избытке.

я сам собі діагноз графоманія як один із проявів шизофренії ще в школі поставив :flag1:

• Хаха 3
Посилання на коментар

44 хвилини тому, Бездомный сказав:

зустрічав  на тижні  на набережній  тренера з тріатлону - 80 рочків , досі стрункий , розум - ясний , досі тренує  , досі  педалі вєліка  крутить .

В тому то й справа, що він тренує, а не власноруч бігає марафони ) Якби мирафони були такою корисною для здоров'я справою, то перший марафонець замість здохнути на фінішу тільки б здоровішим став ))

Антилопи, зебри, левиці і гепарди не носяться по савані зранку до вечора, а використовують біг по мінімуму лише для виживання. І як тільки питання виживання вирішено - наїдаються і лягають відпочивати. І це при тому, що еволюція протягом поколінь шліфувала їхнє тіло задля бігу.

А лисій мавпі біг взагалі протипоказаний, бо її тіло на таке використання не розраховане. Але мавпа у нас дуже розумна, начиталася книжок і зараз всім покаже, як треба жити до 80 рочків )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Canton сказал:

Хм. У мене таке наївне питання виникло після всього прочитанного за останні дні.

Тобто, у нас, наприклад дядько Василь 56 рочків, який має двох дітей та трьох онуків, який пахав все життя і має купу захворювань не оформлених потрібним чином, може бути відправлений в штурмовики?

Ботан сколіознік закінчивший школу з золотою медаллю, а потім вивчившийся на електронщика на сто, теж може.

Ойтішнег з двома дітьми, який заробляв і нормально платив податки податки, теж норм для штурмів.

І сотні, тисячі інших добропорядних громадян, зразкових сімʼянинів і платників податків, теж годяться.

А люди які спочатку навалювались важкими наркотиками, потім отримали замісну терапію за рахунок податків всіх вищеперелікованих і нормально себе почуваю на метадоні (коли банально нема грошей на навалитись чимось важким), вони у нас офіційно привелійована каста, яка потребує уваги і легшої служби?

Тобто зразкових громадян, ми навмисно наражаємо на більші ризики для життя, а наркоманів виводимо в окрему категорію узаконених привілейованих?

Я розумію, що на жалість люди  з наркотичною залежністю вміють давити як ніхто інший. І це дійсно трагедія для родин.
Але чим вони кращі, при інших рівних умовах з станом здоровʼя, за звичайних людей?

І звісно, я ж розумію, всі вони захворіли на наркотично залежність повітряно крапельним шляхом коли переводили бабусь через дорогу, та допомагали важкі сумки носити. Або їх примусили під загрозою смерті дітей підсісти на наркоту.

Виходить у нас люди з офіційною наркотичною залежністю, офіційно мають служити в підрозділах де менше контролю?
Де у них більше неконтрольованого вільного часу і де більше треба самоконтролю?

А ті хто не встиг «облікуватись» в наркологів? Їх тисячі в військах.
Там все нормально? Є і так звані «офіцери», які колись закінчили військову кафедру, а зараз кончені сольовики.
Тобто це норм?

Це одному мені здається, що якийсь перекос не дуже нормальний?
Чи це завідома шпарина для діточок високопосадовців, які навалюють гєричем та коксом, але вже мають довідки про залежність?

Шось у мене такий світоустрій не монтується в голові. Кудись не туди звернув захист військовослужбовців. Р. Доник

Шото заметил, что вчера как минимум несколько блогеров кинулись отмазывать Скелю, тот же Якименко, что-то про метадоновых упоминал, а Наки, тот  который Майкл вообще сказал, что минные поля которыми ограждена учебка Скели, это  вообще норм. 🤦‍♂️😳 

• Хаха 2
Посилання на коментар

26 минут назад, ks6 сказал:

Вы накатали 35 000 постов. Если в среднем минуты 3 на один то вы потратили 1700 часов  или при восьмичасовой работе 220 дней. 10 рабочих месяцев. Времени у Вас явно в избытке.

У меня уже около 70 к боев в ВОТ, если принять каждый бой в среднем за 7-8мин...🤔 

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 минут назад, Бездомный сказал:

Не показатель. Теща, 88 рочкив, с утра до вечера вошкается по хозяйству, куры, утки, огород, печное отопление. Сало жареное ест, полтишок может принять и думаю по многим данным уделает этого тренера. Генетика.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Шото заметил, что вчера как минимум несколько блогеров кинулись отмазывать Скелю, тот же Якименко, что-то про метадоновых упоминал, а Наки, тот  который Майкл вообще сказал, что минные поля которыми ограждена учебка Скели, это  вообще норм. 🤦‍♂️😳 

хтось же має замість них воювати

Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

Ну і?

Бігати я нікому не забороняв. :razz:

Є розуміння ризиків, на які не варто наражатися.
Бо біг - це ударне навантаження, і воно йде на хребет та суглоби.

Для прикладу, старий "Пабмед":

Індекс маси тіла та ризик остеоартрозу колінного суглоба: систематичний огляд та метааналіз проспективних досліджень.

ІМТ 24-25 - це теж умовно, бо є хлопці й з ІМТ 27, набраним одними м'язами 😉

Важливо ще, товстунчик молодий чи старий.
Бо це різні товстунчики й різні ризики для суглобів.
Має значення, як він харчується, чи достатньо білка тощо.

Якщо ціль - збільшити кількість мітохондрій або скинути жирок, то оптимальний пульс під час тренування треба тримати у верхній частині 2-ї пульсової зони або внизу 3-ї.
Умовно, бо це підбирається індивідуально.
Але жиробасику для цього бігти не потрібно: достатньо швидко ходити.
За рік-два ходьби й жирок скинеться, і суглоби достатньо укріпляться для сприймання ударного навантаження, яким є біг.
А там і бігати можна, на здоров'я. Тільки робити це потрібно правильно, а то яєчки зменшаться :razz:

За свої яєчка не бійтеся, бо Вадим вас трошки наїбав (вдамо, що він, як перекладач, помилився ненавмистно):
в оригіналі книги Сапольскі "Why Zebras Don’t Get Ulcers" написано "40 to 50 miles a week" та "26 miles in a day". :pardon: 
Звідки знаю? - Перевіряв  😉
  Chapter 7, Sex and Reproduction. Приблизно сторінка 100, нижче малюнка з прутнем на кілька абзаців
Я читав книги Сапольскі, а зараз слухаю на прогулянках, і саме кацапопереклад із "20-30 км" та "15 км" здався мені таким, що суперечить здоровому глузду і фактології физичної культури. :unknown:

Я сам колись пожив кілька років в кайф, скуфом :razz: 
Бізнес, зустрічі, рестіки, алкашка, їжа, стрес, поганий сон ...
Але коли при 190 росту я став на ваги й побачив 120 кіл, то вирішив повернутися до нормальної форми. :)
Тож питання вивчав досить серйозно, і зробив все спокійно, неквапно, бо приклади тих, хто нашкодив собі поспіхом були перед очима.
Кілька років вже маю пристойну форму і нормальний стан здоров'я з аналізами, яки не варто показувати в ТЦК 😉
Звісно, не бігом єдиним.
Я намагаюся урізноманітнювати аеробні навантаження і не забувати про турнічок та інші силові вправи.

Ого роман накатав 😁
Бережіть здоров'я!
Тихої ночі! 

Вважаю, що бігати можна з ІМТ як з 24 так і з 26, все залежить від швидкості, тривалості часу, поставленої мети.

Ну, біг товстунів буде зі швидкістю ходьби звичайної людини, але для них це також помірне навантаження.

А для схуднення потрібно налагодити харчування - це база. До спини біг/силові тренування, якщо кількість витрачених калорій буде меншою за спожиті.

• Лайк 2
Посилання на коментар

17 минут назад, vadimv сказал:

В тому то й справа, що він тренує, а не власноруч бігає марафони ) Якби мирафони були такою корисною для здоров'я справою, то перший марафонець замість здохнути на фінішу тільки б здоровішим став ))

Антилопи, зебри, левиці і гепарди не носяться по савані зранку до вечора, а використовують біг по мінімуму лише для виживання. І як тільки питання виживання вирішено - наїдаються і лягають відпочивати. І це при тому, що еволюція протягом поколінь шліфувала їхнє тіло задля бігу.

А лисій мавпі біг взагалі протипоказаний, бо її тіло на таке використання не розраховане. Але мавпа у нас дуже розумна, начиналася книжок і зараз всім покаже, як треба жити до 80 рочків )

інтервальний  "біг" підтупцем - на вяліку - то також біг 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

хтось же має замість них воювати

Та да, новых штурмовиків наловлять. 

t.me/gnapinfo/4159

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Бездомный сказав:

"біг" підтупцем - на вяліку - то також біг 

От чесно, не розумію навіщо додавати ще й ударні навантаження на суглоби і хребет, коли можна обійтися без них.

Достатньо просто швидко ходити. Такі навантаження лиса мавпа хоча б адаптуючись витримувала протягом поколінь, переходячи з місця на місце. А бігати - то взагалі не її. Хай гепарди за зебрами бігають. Хоча у них теж під час бігу відбувається екстремальний перегрів тіла і як тільки вони бачать, що не наздоганяють - зразу кидають ту дурну шкідливу для здоров'я справу.

• Лайк 3
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

От чесно, не розумію навіщо додавати ще й ударні навантаження на суглоби і хребет, коли можна обійтися без них.

тому що є така наука фізіологія, яка все це пояснює. дивно що докінзи із зебрами про це не знають :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, sergio сказав:

Та да, новых штурмовиків наловлять. 

t.me/gnapinfo/4159

Узилянтів ловити треба . Але те, що зараз, то трешак. Якщо відсіяти ші, то все одно до хера трешака.

Наслідки будуть серйозними. Хто прохаваний, той в масці. А остальним,  деякі люди не простять. Прийдеться виїхати мінімум в другу область 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

є така наука фізіологія, яка все це пояснює.

Справа тіки в тому, що ці пояснення регулярно кардинально змінюються на протилежні )

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

дивно що докінзи із зебрами про це не знають :lol:

Докінзи теж не святі і часто-густо несуть якусь дивну ахінєю про відсутність групового відбору.

При тому, що його наявність очевидна для будь-кого, у кого є телевізор/інтернет і хоча б крапля здорового глузду )

Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

Узилянтів ловити треба

Обязательно. Полиции. И сажать, если суд так решил. Но никак не каким-то олухам в форме, которые на это не уполномочены. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

12 минут назад, МаТраС сказал:

Узилянтів ловити треба . Але те, що зараз, то трешак. Якщо відсіяти ші, то все одно до хера трешака.

Наслідки будуть серйозними. Хто прохаваний, той в масці. А остальним,  деякі люди не простять. Прийдеться виїхати мінімум в другу область 

В масках, наскільки розумію, не працівники ТЦК, а різні спортікі- бігунки. 

Вчора відос виявився, якись чувак розповідав, що ледве втік, хоча КМС по легкій атлетиці. Явно набирають професійних бігунів,,яки б могли піймати жертву, а далі підтягнуться основний склад ТЦК. Тобто, якщо є можливість вирубити бігунка з"являється, великий шанс втекти. 

Пи Си Промивання мізкив вже дає взнаки. 😏 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

13 часов назад, DmiVady сказал:

то нічого поганого не буде.

Как и пользы..))

Выложу свой взгляд на бег:

- Человек единственное прямоходящее млекопитающее.

Если у четвероногих все тело/мышцы задействовано при передвижении, то у человека нет, даже мышцы ног особо не работают при хотьбе/беге.

А сохранять максимально долгую работоспособность тела, можно только изрядно нагружая мышечную ткань.

Поэтому бег с этой точки зрения абсолютно бесполезен имхо.

Лучше больше уделять внимание ОФП.

Легкая пробежка конечно добавляет тонуса, но многокилометровые марафоны кроме как сотрясания всех органов и стирания суставов ничего не дают.

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, ks6 сказал:

Да по сути все это настроение или состояние души при выработке дофамина , эндорфина и т.д. Единственное, что часть людей может оценивать нравственность своих поступков и действует на основе морали. Не все. Вот для этих свойственны душевные страдания.

Т.е.  внушил себе что ты мешок с днк или животное - без морали и можно не страдать и не радоваться ?

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DimaF сказав:

А сохранять максимально долгую работоспособность тела, можно только изрядно нагружая мышечную ткань.

Поэтому бег с этой точки зрения абсолютно бесполезен имхо.

В отличие от того же плавания.

Причем при плавании тело еще и не страдает от перегрева, благодаря эффективному водяному охлаждению.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, ks6 сказав:

Обязательно. Полиции. И сажать, если суд так решил. Но никак не каким-то олухам в форме, которые на это не уполномочены. 

Вони самі підписались на це. Побачимо, що далі буде

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

и можно не страдать

Зачем страдать, если можно не страдать )

А, точно - есть жеж любители пострадать и помучиться ))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Звичайні злочинці не вдають що роблять добру справу та корисні для суспільства.

Суспільство- общество может вместиться в несколько семей, а может пониматься как все человечество.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

В масках, наскільки розумію, не працівники ТЦК, а різні спортікі- бігунки. 

Вчора відос виявився, якись чувак розповідав, що ледве втік, хоча КМС по легкій атлетиці. Явно набирають професійних бігунів,,яки б могли піймати жертву, а далі підтягнуться основний склад ТЦК. Тобто, якщо є можливість вирубити бігунка з"являється, великий шанс втекти. 

Я не могу понять почему все видео в сети с гопниками тцк с Одессы, Львова иногда с Днепра? Я много раз видел разные варианты блокпостов, совместного патрулирования и задержания. Лично, не с сети. Везде менты слегка разбавленные военными. Никаких масок. Вчера проходил, в кармашке два дастера, 4 мента и два военных. Ко мне когда подходили, я об этом писал, на военных бодикамера была. Даже по селам ездят менты, но никогда военные сами. Все знакомые которые попали типа добровольно, задерживались ментами.

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

В отличие от того же плавания.

Ну если плаваешь с уклоном на спорт, а не бултыхаешься на берегу.

Когда в Крыму отдыхал, устраивал себе заплывы по утрам, метров 300 от берега, хорошая нагрузка получалась)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...