Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, dvr002 сказав:

з паливом на рф реально гарно вийшло, наші молодці

цілком погоджуюсь

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, ks6 сказав:

Ну, да. Человек собой сам управляет. Как там Воланд на Патриарших говорил? Только вошел во вкус, а тут опаньки и саркома легкого.

класна відмазка нічого не робити :flag1:

2 хвилини тому, dvr002 сказав:

з паливом на рф реально гарно вийшло, наші молодці

перевірив кишеню, більше грошей не стало (

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Та для некоторых и заявление Байдена о вторжении 16 февраля - уже повод поковать чемоданы. 

А для некоторых -последнее событие в их жизни.  

В случае гибели надо рассматриват не "вероятность" такого события, а тяжесть последствий. По крайней мере так считает Талеб. 

Не намного лучше гибели? Я в шоке от такой "логики".

Та я тоже за то, чтобы не было никаких ограничений на выезд и никаких претензий с обеих сторон )

Чтобы каждый хлебал полной ложкой то, что понавыбирал ))

Е же смотрю пару каналов про тех же ю4юшников или ещё раньше в Америку повыезжали, роют землю носом, но, что-то в результате имеют. У меня уже на такие подвиги здоровья не хватит, конечно можна некоторое время протянуть на адреналине, но майнал я такие подвиги на старости лет. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Я в себе лежу на шезлонгу біля басіку рефлексую, за парканом 58 річний сусід(має взутєвий  магазин на відомому львівському ринку) лежить на шезлонгу біля фонтану рефлексує, ми що маємо позриватся з місць в гнати в якись Єбипет,, щоб що?! 

Щоб у вас не вибили двері і не потягли від басіка в бусік, і щоб потім не рефлексувати в посадці.

Другий варіант - щоб вас не тягли з під завалів і щоб потім не рефлексувати в реанімації або на цвинтарі.

І третій варіант - щоб лежати на шезлонгу біля басіку чи моря і рефлексувати на м'який клімат, смачні фрукти і відсутність відсутності світла.

4 хвилини тому, sergio сказав:

майнал я такие подвиги на старости лет. 

Вам еще много лет до старости окончания мобилизационного возраста, а после него могут и склонить "добровольно" контракт подписать. Он у кацапов уже такое практикуется.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

класна відмазка нічого не робити :flag1:

Хіба вас не тішить, що у сусіда корова здохла?! Може ви не українець?! 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Хіба вас не тішить, що у сусіда корова здохла?! Може ви не українець?! 

поки що корови в основному дохнуть у інших українців з обох сторін лінії фронту...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Щоб у вас не вибили двері і не потягли від басіка в бусік, і щоб потім не рефлексувати в посадці.

Другий варіант - щоб вас не тягли з під завалів і щоб потім не рефлексувати в реанімації або на цвинтарі.

І третій варіант - щоб лежати на шезлонгу біля басіку чи моря і рефлексувати на м'який клімат, смачні фрукти і відсутність відсутності світла.

Другий варіант наближається до 0.

По другому, скоріше заброньованих під ніж пустять. 

Джерела мого пасивного доходу не дозволяють мені перебувати на такій значній віддалі, від дому. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

Як писав ліванський біженець: якщо менше не стало - і то вже добре )

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Як писав ліванський біженець: якщо менше не стало - і то вже добре )

In God We Trust :flag1:

Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Ну, кількість сторінок в цій, і його темі, як би натякає, що ми вже в процесі.

Я не можу оцінити його внесок у наповнення форуму унікальним контентом:
кілька років тому переглянув його пости й просто скористався налаштуваннями форуму. :pardon:
До речі, дуже зручна річ.
Бо, скажімо, мені немає сенсу дивитися, який контент вкидають боти з обох сторін, та й спілкуватися з роботом-пилосмоком для мене неприродно )

Перепрошую, пане, ви зараз в Україні чи спостерігаєте за цим звіринцем здалля? 😉

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

Я в себе лежу на шезлонгу біля басіку рефлексую, за парканом 58 річний сусід(має взутєвий  магазин на відомому львівському ринку) лежить на шезлонгу біля фонтану рефлексує, ми що маємо позриватся з місць в гнати в якись Єбипет,, щоб що?! 

Львівська ситуація незрівнянна з Сумською. Плюс шанси здриснути при загострені вищі.

Тож можна ще полежати.

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

Вам еще много лет до старости окончания мобилизационного возраста, а после него могут и склонить "добровольно" контракт подписать. Он у кацапов уже такое практикуется.

Ваш пасивний, чи не зовсім дохід ШІ замінять не в такій вже віддаленій, перспективі. Ось тоді і побачимо. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, ozor сказал:

Львівська ситуація незрівнянна з Сумською. Плюс шанси здриснути при загострені вищі.

Тож можна ще полежати.

Отож.

По квартирам сидять самі матьорі ухилеси, в яких вже дах міг поїхати , тому ментам простіше на вулиці якогось лоха, навіть заброньованого, отоварити, ніж в квартири лізти з непередбачуваним результатом. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Ваш пасивний, чи не зовсім дохід ШІ замінять не в такій вже віддаленій, перспективі.

Тю, так адепти ШІ постійно пишуть, що правильне використання ШІ тільки збільшує дохід )

5 хвилин тому, sergio сказав:

Ось тоді і побачимо. 

Я вже побачив на созвоні зі своїми однокашниками, як один з них (самий успішний, ще у 2009 приїзжав з Дніпра в Суми на Туарезі) сказанув, що хотів би зараз мати такий вид заробітку, який не залежить від місцезнаходження.

А він у мене був ще у 2007.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Отож.

По квартирам сидять самі матьорі ухилеси, в яких вже дах міг поїхати , тому ментам простіше на вулиці якогось лоха, навіть заброньованого, отоварити, ніж в квартири лізти з непередбачуваним результатом. 

www.instagram.com/reel/DaHwlsWteJb/

Посилання на коментар

Трасса Харьков - Сумы - походу пзда...лучше не высовываться...ипошат все, что шевелится

• Сумно 2
Посилання на коментар

Таки вогнепальна, а то писали інфаркт, отруєння

youtube.com/post/Ugkx-EC2m___pNNVYGkUZZaAYNiE4yH_JM1m?si=eS0--bI9RrI8gc6O

Посилання на коментар

itc.ua/ua/novini/tramp-pomer-vid-skazu-reddit-troli-zmusyly-poviryty-u-absurdnyj-fejk-shi-poshuk-duckduckgo-i-brave/

"Трамп помер від сказу": Reddit-тролі змусили повірити ШІ-пошук DuckDuckGo і Brave у абсурдний фейк

Посилання на коментар

Интересная теория забежала в  сознание или несознание.

Почему в рф не особо скрывают и строго не запрещают поражения объектов ? Казалось бы  в " мордоре"  это внедрить -не сложно. 

Но не делают. Почему ?- 

-" Китай".

Нам периодически закидывают  пропагандисты  , что рф- прокси китая. Это грубая и манипулятивная версия . В реалии рф  оттягивает на себя и внимание и ресурсы сша , которые они бы применили в борьбе за гегемонию с китаем . Т.е  по сути : китай должен кремлю . Но как же этот долг показать ? Да его показывают каждый день украинские сводки   

Если же взять во внимание " рф-прокси китая" , то "прокси" необходимо  не только платить и помогать , а и восстанавливать .

Тогда Кремлю скрывать потери и ущерб от бд   - не выгодно, Китай должен оплатить .

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

Трасса Харьков - Сумы - походу пзда...лучше не высовываться...ипошат все, что шевелится

Мдя, знакомое место, знакомая стелла заправки...

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Мдя, знакомое место, знакомая стелла заправки...

Сколько от туда до ближайших  рашкинских позиций ?

Посилання на коментар

10 годин тому, юра84 сказав:

Ну то зрозуміло із-за кордону простіше бути патріотом.

Якщо ти не дешеве рашистське брехло -- давай докази, що я знаходжусь не в Україні.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Сколько от туда до ближайших  рашкинских позиций ?

ХЗ, я не в курсе текущих позиций. От границы где-то 20 км.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...