XL.pro Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 години тому, vadimv сказав: Не, ну точно бабченко ) Дважды военный преступник, вдруг ставший на сторону добра )) А що, за бабченка вже дизлайки не ставлять чи Вас не читають?))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому www.eurointegration.com.ua/news/2026/06/30/7240676/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 годин тому, юра84 сказав: А Ви залишилися? Чи все ж таки виізжаєте? І навіть в 22-му нікуди не смикалися? (В чому я дуже сумніваюсь бо в 22-му було жорсткіше ніж в 14-ому в Донецьку) тому і вважаю що ви там більше ніж тут. Продовжуєш брехати про мене, як дешевий рашапідор? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому «Замість монументів – звичайні стовпи», після відкриття Алеї героїв очільник Деснянського району Києва Бахматов втік від обурених людей Максим Бахматов, який очолює Деснянську РДА, розпилив купу грошей на створенні Алеї герої та замість міцних антивандальних монументів встановив звичайні бетонні стовпи, які більше нагадають електроопори, аніж монументи захисникам України. ▪️Це обурило родини загиблих воїнів та киян, які були на відкритті. Як виявилося, Бахматов реалізував проект Алеї, не погоджуючи його з громадою. Фактично він просто повісив жахливі чорно-білі фото Героїв на стовпи, що є по суті знущанням. ▪️Коли обурені люди та журналісти хотіли запитати у Бахматова, як так сталося, він просто втік. Військові назвали це плювком в обличчя всім захисникам, зневажливим ставленням до захисників і родин полеглих воїнів та вимагають його звільнення. Як відомо Бахматов накопичив чималі статки за час війни - елітні автівки, квартири в Києві та Львові, а також золоті злитки. Крім того, Київрада та мер вимагали від Президента звільнення Бахматова, після того, як він публічно побив жінку. Адже голів РДА в Києві призначає очільник держави. Також з такою вимогою до нього зверталися військові, після того, як Бахматов знищив Дошку пошани та виселив Спілку ветеранів району з приміщення РДА. Однак Президент досі не відреагував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Коли перший раз побачив вживу, ржали 5 хв з колегами. Там ше нрк такий смішнючий був наче коробочка з фантастики 80 х. Потім вже дійшло, що на базу змонтували ящик. Десь метр в висоту . І там ще по центру ящикакамера така Велика була. Це піздец. Я тоді засипав по дорозі, а тут таке чудо. Я колегі: роботи заполонілі🤣 Вже не спав такі емоції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 годин тому, outdoor24 сказав: Я пропустив щось важливе? Міг би і постригтися, перш ніж зʼявлятися в товаристві, де цитують графа л н Толстого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Як відомо Бахматов накопичив чималі статки за час війни - елітні автівки, квартири в Києві та Львові, а також золоті злитки. Крім того, Київрада та мер вимагали від Президента звільнення Бахматова, після того, як він публічно побив жінку. Адже голів РДА в Києві призначає очільник держави. Також з такою вимогою до нього зверталися військові, після того, як Бахматов знищив Дошку пошани та виселив Спілку ветеранів району з приміщення РДА. Однак Президент досі не відреагува Ужас. Какой-то нищеброд дорвался до денег и давай косить. Имхо, Бахматов один из самых умных и талантливых в той системе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: А ще можна спробу згвалтування пришити щоб веселіше сиділося. Я про собаку якщо що Не варіант, собаку буде важко за мотивувати когось гвалтувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 36 минут назад, 7351 сказал: Продовжуєш брехати про мене, як дешевий рашапідор? Щось ти схожий на звичайного кацапа котрому аби пообзиватися коли немає аргументів, в такому випадку давай я теж причеплюся до твого висказування в мою адресу: 17 часов назад, 7351 сказал: хлопчак призовного віку, який никається від призову з 2014 року і відправляє інших на фронт захищати його дупу? Якшо ти, таки, не кончене рашистське брехло -- то здивуй доказами Якщо ти не кончений брехливий РАШОПІДОР здивуй доказами що я никаюсь.😋 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому То , есть Вы решили перейти на риторику дурачка. Так сказать, опустились до уровня собеседника. Будем наблюдать 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Мазепа .( Ии) "Иван Мазепа за свою долгую политическую и военную карьеру (в качестве гетмана Войска Запорожского с 1687 по 1709 год) присягал и служил нескольким правителям и государствам, руководствуясь текущими геополитическими интересами Гетманщины. 1. Служба Речи Посполитой (ранний период) В начале своей карьеры Мазепа служил при дворе польского короля Яна II Казимира (в конце 1650-х — начале 1660-х годов), где получил образование и выполнял дипломатические поручения. 2. Служба Правобережной Гетманщине После возвращения на поднепровские земли Мазепа перешел на службу к гетману Правобережной Украины Петру Дорошенко (который ориентировался на Османскую империю). Мазепа занимал должности ротмистра надворной хоругви и генерального писаря. 3. Переход к Левобережному гетману и Московскому царству В 1674 году, во время дипломатической миссии в Крымское ханство и Турцию, Мазепа был перехвачен запорожцами и передан левобережному гетману Ивану Самойловичу. Мазепа сумел завоевать доверие Самойловича, стал генеральным есаулом и фактически вошел в орбиту влияния Московского царства. 4. Служба Московскому царству (основной период гетманства) После смещения Самойловича в 1687 году Мазепа был избран гетманом Левобережной Украины при поддержке фаворита царевны Софьи — князя Василия Голицына. Присяга царям: Мазепа присягал на верность соправителям Иоанну V и Петру I, а затем единоличному царю Петру I. Характер службы: На протяжении более чем 20 лет Мазепа был одним из самых близких и доверенных сподвижников Петра I. Он активно участвовал в Азовских походах, Северной войне, подавлении восстаний и укреплении вертикали власти. За свои заслуги он стал вторым в истории кавалером высшего российского ордена Святого Андрея Первозванного. 5. Переход на сторону Швеции В 1708 году, в ходе Северной войны, Мазепа принял решение заключить тайный союз с королем Швеции Карлом XII. Причины: Опасения ликвидации автономии Гетманщины Петром I, экономическое истощение украинских земель войной и отказ Петра предоставить военную помощь против ожидавшегося наступления польского союзника шведов Станислава Лещинского. Итог: Мазепа официально перешел на сторону шведского короля, однако большинство казацких полков и населения его не поддержали. После поражения в Полтавской битве (1709) Мазепа вместе с Карлом XII бежал на территорию Османской империи (в Бендеры), где вскоре скончался." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 19 хвилин тому, ozor сказав: Не варіант, собаку буде важко за мотивувати когось гвалтувати. Вкрасти в когось з них волосину і в жопу собаці засунуть. Зробити ДНК 🤣 оце історія буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Вкрасти в когось з них волосину і в жопу собаці засунуть. Зробити ДНК 🤣 оце історія буде Я з собою наркотики ношу тільки щоб комусь підкинути? Вже дивилися? uaserials.my/9406-vbyvaite-usvidomleno.html Змінено 8 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Янка красава. Могьот робити сюжети 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Я з собою наркотики ношу тільки щоб комусь підкинути? Вже дивилися? uaserials.my/9406-vbyvaite-usvidomleno.html Я серіали не дивлюсь. Не можу привязуватись. Виключення був Джентльмени Гая Річі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому По ходу, тема в нас про війну, але як загальна болталка про все )) ех, нема часи рицарів -довбонутих модераторів пройшли)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 часа назад, Александр Аврамчук сказал: Більшовики мабуть знали якусь магію, яка ще довго буде діяти, інакше оце все пояснити не можливо... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 9 минут назад, МаТраС сказал: По ходу, тема в нас про війну, але як загальна болталка про все )) ех, нема часи рицарів -довбонутих модераторів пройшли)) А что война? У меня дед с бабкой женились в 43-м во время оккупации. Жизнь то идет своим чередом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, Tochkin сказав: Більшовики мабуть знали якусь магію, яка ще довго буде діяти, інакше оце все пояснити не можливо... Ну, певний відсоток Швондерів буде завжди в будь-якому суспільстві. Від цього нікуди не дітися. І у вас, у Канаді, такі є. А якщо ні, то з Чикаго хтось приїде погостювати 😉 Але важливіший, як на мене, відсоток тих, хто "згоден із лінією партії". Саме вони легітимізують навіть найабсурдніші ритуали, злочинні рішення влади і займаються цькуванням залишків суспільства, що з таким абсурдом не згодне. Тих українців, які ще не позбавлені критичного мислення. Велика тема... не для формату коротких повідомлень у цій темі 😉 Кожному своє. Слава розумним українцям! Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady правка описок та помилок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 22 хвилини тому, МаТраС сказав: Янка красава. Могьот робити сюжети якщо обирати між ******* то краще вже білявка помолодше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 51 минуту назад, юра84 сказал: Щось ти схожий на звичайного кацапа котрому аби пообзиватися коли немає аргументів, в такому випадку давай я теж причеплюся до твого висказування в мою адресу: Якщо ти не кончений брехливий РАШОПІДОР здивуй доказами що я никаюсь.😋 Тапком его, тапком! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо обирати між ******* то краще вже білявка помолодше Янка мені більше подобається . Воно нещасне полізло в той фемінізм і ще якісь двіжухи. А так , то дама розумна в професійному плані 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому The Russian regime is likely to remain a threat to its neighbors well after President Vladimir Putin’s time in office ends, the head of Sweden’s military intelligence agency said. www.bloomberg.com/news/articles/2026-06-30/russian-threat-likely-to-endure-after-putin-sweden-says Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 51 хвилину тому, МаТраС сказав: Янка красава. Могьот робити сюжети це далеко не екслюзив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 29 минут назад, US7IGN сказал: якщо обирати між ******* то краще вже білявка помолодше Зараз прийде знавець жінок він Вам розповість хто краще))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз