vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: Ти часом не родич шарікова?😅 Ніт, у мене в роду собак не було і кацапів теж ) Тіки Ткаченки і поляки )) А ще я ніколи не був на службі у кацапів. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, vadimv сказав: Ніт, у мене в роду собак не було і кацапів теж ) Тіки Ткаченки і поляки )) Судячи по риториці ще й як були 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, karbo сказал: А воно на фоні текучих подій дуже сильно демотивує. Перефразируя "Очень далеки Вы от народа" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Судячи по риториці ще й як були 😅 Також не було такого, щоб родичі боролися проти кацапів, а їхній внучок у них служив. Ти ж в бога віриш, в посмертне життя? ) Прикинь, потрапляєш ти туди, а там твої родичі-бандерівці. З цікавими питаннями до тебе... Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Перефразируя "Очень далеки Вы от народа" Лише на моє виходить 😅 Орки завили, коли отримали пару ударів, що ж буде після сотень?😅 А тисяч?😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: Ну от - українська мова зовсім не заважає видавати прокацапські тези ) як і тризуб на аватарці не зважає кантону бути кацапським воєнним злочинцем - це і є те , що я називаю словом "свідомит" , а не те , що собі вигадав точкін Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 хвилин тому, vadimv сказав: Також не було такого, щоб родичі боролися проти кацапів, а їхній внучок у них служив. А що тут зробиш, коли український народ підтримав ідеї соціалізму? Йому ближче твій ковпак був як військо УПА. Точно як зараз український народ у своїй масі ухилянт, ти яскравий представник 😅 Західна Україна теж не підтримувала всеціло УПА. Це все міфи про всенародну підтримку. Народу було насрати на всю партизанку, він їсти хотів і миру. Народ і близько до політики не підходив. Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 40 хвилин тому, karbo сказав: народ підтримав ідеї соціалізму Народ і близько до політики не підходив. Мдя, це ж треба писати несумісні речі в одному абзаці ) 40 хвилин тому, karbo сказав: Точно як зараз український народ у своїй масі ухилянт, ти яскравий представник 😅 Та хоча б не на службі у кацапів. 39 хвилин тому, karbo сказав: А що тут зробиш Канєшна - "всі пішли і я пішов". От тільки не всі пішли, а ти пішов. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Мдя, це ж треба писати несумісні речі в одному абзаці Вони лише у твоїй голові не сумісні 😅 А так цілком природно що люди хотіли землі та миру без всяких там політичних заморочок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 хвилин тому, vadimv сказав: Канєшна - "всі пішли і я пішов". От тільки не всі пішли, а ти пішов. Я другой такой страньі не знаю (@) Не було іншої України, лише під кимось. На цей раз під комуною. Україна моєї бабусі під австро угорщиною, мамина татова під Польщею, моя під совітами, ніхто не вибирав, самі прийшли. Тобі бракує інтелекту щоби це зрозуміти З приходом совітів прийшла освіта, медицина, робота з бодай якимось доходом, чого люди в житті своєму не бачили,і жодного спротиву соціалізму не було. Я взагалі народився в соціалізмі і мене не питали чого я хочу. Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, hause сказав: Немає нічого більш постійного чим щось тимчасове. Об это думать надо было с 91 по 14. А долбодятлы друг по перед другом, кто кого не призывать. При совке попробуй не явиться на военные сборы. И дверь вынесут и всех родственников найдут. Кто не хочет кормить свою армию... Чем там была набита Фаина? Излишним имуществом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, ks6 сказав: Да ладно. Мурена. Убить и зажарить. Та віддати з'їсти ворогу. Не треба їсти мурен. Ніяких. Це харам. Мій друг багато часу провів, розглядаючи й вивчаючи підводний світ Червоного моря, переважно в Єгипті. Він навіть купив собі катер з єгиптянином, щоб кататися до Марса-Аламу та інших місць, з чудовим підводним світом, де менш засрано. Тож як затятий рибалка я багато в нього дізнався про те, що там їстівне, а що ні. Дуже багато з того, що хочеться з'їсти, або просто лазить біля Червоного моря по камінню та пісочку має токсини різної сили та дії. Не треба їсти смажених мурен. Можливо, їстівні мурени існують, але то не точно Змінено 32 хвилини тому користувачем DmiVady кацапізми виправив) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, ks6 сказав: Ну не знаю. Меня, как рядового, в 2014 не призвали, комиссию прошел, пытались уболтать добровольно. Тогда мне было 42, рядовых по закону призывали до 40. А мне в 14 сказали что я могу пойти на улицу и высказать свою гражданскую позицию.. 5 марта А потом в Харькове люди в комуфляже пытались штурмовать здание СБУ.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 1 час назад, karbo сказал: Звичайно же добровільно, бо в Україні ніколи не бракувало проросійських настроїв. Це лише зараз на час прямої інтервенції вони притихли. На відміну від тебе, я вмію аналізувати, а не тупо гаслами кидатися 😅 Проанализировав, сдрыснул отсюда. Теперь лезет с советами Читай лекции местному населению. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 4 години тому, US7IGN сказав: Мабуть тому що чехи не допомагали знищувати інших чехів Ну, це вже наглий кіздьож, покажіть, хоч один народ, де нема умовного янукєвіча, чи партії регіонів? І хто не гребує кацапогрошима? Ну, може якісь шведи, але й там, якщо пошукати, то знайдуться трохи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 4 години тому, vadimv сказав: Як це "не допомагали"? А хто писав брєжнєву листа "с просьбой об оказании «действенной помощи и поддержки», чтобы вырвать ЧССР «из грозящей опасности контрреволюции»."? Хто дав дозвіл на приземлення кацапських літаків у 1968? Марсіяни? Дозвіл, ніби ніхто не давав, а перший пасажирський літак запросив екстрену посадку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 39 хвилин тому, karbo сказав: ніхто не вибирав, самі прийшли. 2 години тому, karbo сказав: Звичайно же добровільно Нє, ну шо тут скажеш - повна демократія в одній голові - кацапи самі прийшли, ніхто їх не вибирав, але при цьому Україна вступила в мордор добровільно. Л - логіка! 39 хвилин тому, karbo сказав: Тобі бракує інтелекту щоби це зрозуміти Та ще Орвел писав, що треба багато тренуватися, шоб одночасно стверджувати протилежні речі ) 39 хвилин тому, karbo сказав: З приходом совітів прийшла освіта, медицина, робота з бодай якимось доходом, чого люди в житті своєму не бачили Карочє щастя настало. 39 хвилин тому, karbo сказав: і жодного спротиву соціалізму не було. Тобто родичів-повстанців у тебе не було. Чи були? 39 хвилин тому, karbo сказав: Я взагалі народився в соціалізмі і мене не питали чого я хочу. Та то ясно, куди поклали - там і лежиш. Змінено 41 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 5 минут назад, ozor сказал: Ну, це вже наглий кіздьож, покажіть, хоч один народ, де нема умовного янукєвіча, чи партії регіонів? І хто не гребує кацапогрошима? Ну, може якісь шведи, але й там, якщо пошукати, то знайдуться трохи. Карла 12 вбито пострілом з шведського боку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 4 години тому, Бездомный сказав: тоді куди дівати всіх отих депутанів комуняк та подібни їм ригів анальних е.т.с.? Кучмі слід дякувати , що не забажав стати лукашенкою Всім тре дякувати, всі приклали свою руку до теперішньої війни. Від ккравчука до зелі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) Только что, ozor сказал: Всім тре дякувати, всі приклали свою руку до теперішньої війни. Від ккравчука до зелі. саме так . а могли б як бидлотруси Змінено 46 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, ozor сказав: Ну, це вже наглий кіздьож, покажіть, хоч один народ, де нема умовного янукєвіча, чи партії регіонів? І хто не гребує кацапогрошима? Ну, може якісь шведи, але й там, якщо пошукати, то знайдуться трохи. У фіннів такі точно були. Змінено 46 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: ну шо тут скажеш - повна демократія в одній голові - кацапи самі прийшли, ніхто їх не вибирав, але при цьому Україна вступила в мордор добровільно. Л - логіка! 33 хвилини тому, karbo сказав: Виборів тоді не існувало для такого діла. В партизанку не хотіли, добровільно прийняли сторону совітів без усякого спротиву Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто родичів-повстанців у тебе не було. Чи були? Родичі повстанці не аналогічно народному спротиву. Народного спротиву не існувало в природі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: У фіннів такі точно були. отто куусінен за всіх може Змінено 43 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: то ясно, куди поклали - там і лежиш В куди я мав лежати?😅😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз