Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Як писав ліванський біженець:

мы не созданы для того, чтобы понимать реальные вещи. Предназначение человека ― выживать и производить потомство. Чтобы выжить, мы должны преувеличить некоторые вероятности типа тех, которые могут затронуть наше выживание. Например, те люди, чей мозг присвоил более высокие шансы опасностям смерти, другими словами, параноики, выжили и передали нам свои гены

О, то ви вже про дітей заговорили? А казали ж що не має різниці є вони чи їх немає :lol:

Так людина яка передала гени чимось відрізняється від тієї що ні? Яка мета її виживання?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, hause сказав:

Ну і чим тецекуни+мусора відрізняються від чечено-кадирівців?  

І що цим ці земудари хотіли показати?  Відповідь очевидна...

Таке враження, що ви ніколи не були в піонертаборі і на засіданні ради загону )

Або на загальних зборах трудового колективу ))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Да. Был у меня в этом году один заказ в Хотяновке. Заказчик айтишник без брони, лет под 40. Панически боится мобилизации. Работает на дому, но раз в месяц вынужден ехать в Киев через дамбу. Для него это квэст, как переход границы. Подготовка, просмотр телеграмма, анализ блокпостов за неделю. Человек регулярно смотрит ролики подобной тематики и не вылазит с тем про повестки. В его восприятии ТАМ, за границей участка происходит что-то ужасное и не понимает, КАК люди перемещаются , ведь ОНИ везде.

Оскільки його ще не мобілізували його стратегія нічим не гірша за вашу, але життя набагато цікавіше :flag1:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Да. Был у меня в этом году один заказ в Хотяновке. Заказчик айтишник без брони, лет под 40. Панически боится мобилизации. Работает на дому, но раз в месяц вынужден ехать в Киев через дамбу. Для него это квэст, как переход границы. Подготовка, просмотр телеграмма, анализ блокпостов за неделю. Человек регулярно смотрит ролики подобной тематики и не вылазит с тем про повестки. В его восприятии ТАМ, за границей участка происходит что-то ужасное и не понимает, КАК люди перемещаются , ведь ОНИ везде.

Айтишники - это вообще отдельная палата с аутистами )

Они и в мирное время на улицу боятся выйти ))

• Хаха 5
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

йому чого боятися? у нас в офісі мобілізували трьох айтішників. усі на гарних місцях. не в піхоті.  

Посилання на коментар

2 минуты назад, ks6 сказал:

У мну родственник жены, тоже ІТ шник недавно сделал группу. Я себе представляю, сколько ему это стоило. Поехал отдыхать в Закарпатье, на БП в Нижних воротах чуть не на свет его доки смотрели. 

Судя по тому,, что куча груп по повестах, это многих интересует, а значит дофига народа передвигается без соответствующих доков. 

Посилання на коментар

Только что, Александр Аврамчук сказал:

йому чого боятися? у нас в офісі мобілізували трьох айтішників. усі на гарних місцях. не в піхоті.  

Чого їм це вартувало? 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Чого їм це вартувало? 

Думаєте там нема чого с***ити? :lol:

Посилання на коментар

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

О, то ви вже про дітей заговорили?

Це не я заговорив, це ліванський біженець ) 

А казали ж що не має різниці є вони чи їх немає :lol:

Звичайно різниця є - діти роблять людину значно вразливішою.

Якщо їх немає - втекти на край світу і заникатися в брюге набагато легше.  

Так людина яка передала гени чимось відрізняється від тієї що ні?

Сама людина може і не відрізнятися. Процес передачі генів залежить не тільки від людини. 

Яка мета її виживання?

У виживання як у самурая - немає мети. Є тільки шлях і саке німношка.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Чого їм це вартувало? 

нічого. айтішникі не береуть в піхоту. в зсу на таких спеців великий попит. є повно робти по їх спеціальності. 

хоча останнім часом в офіс ходять айтішники або інваліди предпенсійного віку або зовсім молодий хлопчина до 25 років 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Це не я заговорив, це ліванський біженець ) 

Звичайно різниця є - вони рблять людину значно вразливішою.

Якщо їх немає - втекти на край світу і заникатися в брюге набагато легше.  

Сама людина може і не відрізнятися. Процес передачі генів залежить не тільки від людини. 

У виживання як у самурая - немає мети. Є тільки шлях і саке німношка.

Так яка мета існування без передачі генів? За будь якої стратегії?

Для мене той хто закликає їбашитися і навіть не має дітей просто психічно хворий 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

О, то ви вже про дітей заговорили? А казали ж що не має різниці є вони чи їх немає :lol:

Так людина яка передала гени чимось відрізняється від тієї що ні? Яка мета її виживання?

Онуків забезпечити. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так яка мета існування без передачі генів? За будь якої стратегії?

Мене це питання не турбує, а ліванський біженець казав, що мета в передачі інформації - або у вигляді генів (дітей), або у вигляді мемів (книжок).

Куди він їх зібрався передавати - я ХЗ. Все одно кінець кінцем сонце перетвориться на червоного карлика і поглине Землю.

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Для мене той хто закликає їбашитися і навіть не має дітей просто психічно хворий 

Та хіба тіки він? ) "Майже всі ібануті" (с) Вомбат

"Людина - це тварина, яка зійшла з розуму" (с) Карл Густав Юнг

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Онуків забезпечити. 

Які просруть всі надбання дідів (як каже статистика) )

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

Думаєте там нема чого с***ити? :lol:

Я мав на увазі, чого їм вартувало, щоб ії в штурма не відправили. 

Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Які просруть всі надбання дідів (як каже статистика) )

Діди статистику не вивчають. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Сьогодні ходит до невропатологині (лікарка записала після скринінгу) - так там чоловік 15 різного віку стояли на ВЛК до неї. Навіть, одна молода дівчина була. 

Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Завтра, до речі, річниця волинської різні в поляків. Думаю буде двіж. 

Може вже настав час доручити тим завзятим деяким нашим урядовцям, що так необережно торкнули тему повоєнних відносин 80-ти річної давнини, та  донести цю тему до ширших кіл в євросоюзі, що би там поляки не мали монополії і перестали одноосібно маніпулювати тими подіями. Бо незабаром вони почнуть викладати цю справу так, ніби українці вдерлися тоді до Велькопольскей  і вирізали там місцевих, хоча все було у нас на Волині. І ми перед тим проводили серед поляків програму пацифікації.

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Діди статистику не вивчають. 

Ми з дітьми багато часу присвятили з'ясуванню на прикладі власної сім'ї в чому були помилки (недопрацювання) папірєдніків )

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

було у нас на Волині.

А Волынь до 39-го кому принадлежала? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Ми з дітьми багато часу присвятили з'ясуванню на прикладі власної сім'ї в чому були помилки (недопрацювання) папірєдніків )

Головне було опинитися в західній зоні окупації )

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Головне було опинитися в західній зоні окупації )

Мої родичі  з вінницької області  майже всі позйобували хто в Німеччину, хто в Данію.Пам"ять про голодомор дає взнаки. В мене у східній малопольсці той інстинкт притупився.

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, US7IGN сказал:

Мої попередники зробили помилку, що замість щоб закупити золота,поки воно коштувало по 25 руб/гр 585 проби купляли облігації і на книжку гроші клали.

• Дякую 2
Посилання на коментар

23 хвилини тому, sergio сказав:

Мої попередники зробили помилку, що замість щоб закупити золота,поки воно коштувало по 25 руб/гр 585 проби купляли облігації і на книжку гроші клали.

Це ви зрозуміли до того чи після як самі зайшли в облігації?

• Хаха 8
Посилання на коментар

28 минут назад, yuragon сказал:

Це ви зрозуміли до того чи після як самі зайшли в облігації?

В них наіпнулось грошей приблизно на 2 кг виробів , а в мене наіпнетьтся, якщо ще наіпнеттся ціла куйня, скажімо комплект гуми (хорошої) на sx4

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...