US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Военно морской базы в Севастополе быть не должно Її не може там не бути. Питання лише в тому чия саме вона буде. Думаю турки планують допомогти звільнити Крим і залишитися там ) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 минут назад, 7351 сказал: Якщо там були порушення закону зі сторони представників ЗСУ -- повинні бути офіційні письмові звернення від постраждалих в поліцію, СБУ тощо. Жодних матеріалів про офіційні письмові звернення від постраждалих, або про офіційний відказ прийняти звернення від них в інтернеті нема. Якщо є -- чекаю на посилання. Якщо таких звернень нема -- це свідомі провокації посіпак окупантів частини території України з метою зриву мобілізації до ЗСУ. Я так вважаю. Судячи з всього там постраждалих, ще і вибачитись заставили. 😏 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Її не може там не бути. Питання лише в тому чия саме вона буде. Думаю турки планують допомогти звільнити Крим і залишитися там ) У 2013 році британці з екскурсією приїзжали: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Судячи з всього там постраждалих, ще і вибачитись заставили. 😏 Коли люди знають, що вони праві: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 25 минут назад, US7IGN сказал: Її не може там не бути. Питання лише в тому чия саме вона буде. Думаю турки планують допомогти звільнити Крим і залишитися там ) Турки это почти НАТО. Вот это дед довоевался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Турки это почти НАТО. Турков там не будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 44 минуты назад, 7351 сказал: Якщо там були порушення закону зі сторони представників ЗСУ -- повинні бути офіційні письмові звернення від постраждалих в поліцію, СБУ тощо. Може і ті кіднепнуті чуваки з білоцерківщини могли яке звернення написати з дна могили? Змінено 7 годин тому користувачем Gonchik 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Змінено 7 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 25 минут назад, 7351 сказал: Коли люди знають, що вони праві: Жиа би на Сихові, то думаю вже би знав, як відлов тих шпіндюків відбувався. Чи просто ті πідари на футбольне поле, що позаду місця де відбувалась зйомка, прийшли і відловили кого попало. Доречі на ФБ є порівняльні відео, той чувак в сірій куртці, що виьачався не зовсім похожий, що нам машині скакав. Думаю, загалом, там по тупорилому все було, як у нас в армії це буває. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 17 хвилин тому, Gonchik сказав: Може і ті кіднепнуті чуваки з білоцерківщини могли яке звернення написати з дна могили? Ви вважаєте, що громадянам України потрібно тільки власноруч вирішувати свої проблеми і ніколи не звертатись до правоохоронних органів коли порушують їхні права? Ви проти існування будь якої держави? -- "вся влада бандитам!"... Вважати, що завгодно -- це ваше право в Україні -- при владі бандитів такого права у вас не буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Ого. Рівень СЗЧешникків росте, якщо не рахувати залізнонепридатного... t.me/gnapinfo/4381 Upd. Тут розлогіше t.me/c/2080470373/7457 Змінено 7 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Ого. Рівень СЗЧешникків росте, якщо не рахувати залізнонепридатного... t.me/gnapinfo/4381 t.me/znua_live/256788 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, 7351 сказал: Ви вважаєте, що громадянам України потрібно тільки власноруч вирішувати свої проблеми і ніколи не звертатись до правоохоронних органів коли порушують їхні права? Ви проти існування будь якої держави? -- "вся влада бандитам!"... Вважати, що завгодно -- це ваше право в Україні -- при владі бандитів такого права у вас не буде... Так что там про розыск комбрига 155 бригады? Подчиненные которого, за образу жены, выкрали и убили двух цивильных по его приказу? Или вброс раш***ов? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, 7351 сказал: t.me/znua_live/256788 Прекрасна ілюстрація до сьогоднішнього прогнозу від XL.Pro 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, Gonchik сказав: Прекрасна ілюстрація до сьогоднішнього прогнозу від XL.Pro Якщо звичайні злочинці є в звичайному суспільстві будь якої країни-- звичайні злочинці є і в збройних силах будь якої країни. Війна це загострює в десятки разів -- в будь який країні. Як казав мій батько, що воював у другу світову і бабця, що пережила і першу і другу -- гірше за війну нічого в світі немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 17 минут назад, 7351 сказал: Якщо звичайні злочинці є в звичайному суспільстві будь якої країни-- звичайні злочинці є і в збройних силах будь якої країни. Війна це загострює в десятки разів -- в будь який країні. Як казав мій батько, що воював у другу світову і бабця, що пережила і першу і другу -- гірше за війну нічого в світі немає. А до людей, які призначають цих «звичайних злочинців» керувати пʼятьма тисячами озброєного люду питання будуть? І хто ці люди (ті, що призначили), як не та держава, про яку ви там вище пишете? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 37 минут назад, ks6 сказал: Так что там про розыск комбрига 155 бригады? Подчиненные которого, за образу жены, выкрали и убили двух цивильных по его приказу? Или вброс раш***ов? Да Путин виноват, шо тут выяснять. Если бы не война , то и не случилось бы такое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Її не може там не бути. Питання лише в тому чия саме вона буде. Думаю турки планують допомогти звільнити Крим і залишитися там ) Планирую освободить Америку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) "Президент Польши Навроцкий выступил за запрет в стране красно-черного флага ОУН-УПА. Во время церемонии в селе Радруж, приуроченной ко Дню памяти жертв Волынской резни, он заявил: "Под этим красно-черным флагом, который мы не хотим видеть в Польше. И я сделаю все, чтобы его не было в нашей стране. Я верю, что польский парламент примет соответствующий закон". По словам Навроцкого, этот флаг символизирует “идеологию украинского национализма, представители которого убивали польских женщин и детей”. Он также сравнил эту идеологию с нацистским лозунгом "Кровь и почва" и заявил, что ей "нет места в Европейском союзе"."-- - до выборов больше года и тему поляки не упустят. А укрвласти назад уже невдобно сдать. Сами себя загнали. .сколько черно красных флагов у бригад всу ? Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому думаю не приймуть sud.ua/uk/news/laws/366191-povistku-ttsk-ne-mozhna-bude-vvazhaty-vruchenoiu-lyshe-cherez-vidmitku-poshty-zminy 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, US7IGN сказал: думаю не приймуть sud.ua/uk/news/laws/366191-povistku-ttsk-ne-mozhna-bude-vvazhaty-vruchenoiu-lyshe-cherez-vidmitku-poshty-zminy Не примут. Имхо, большинство в розыске именно с этой причины.Отпадет даже формальный повод доставки в ТЦК. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, Gonchik сказав: Прекрасна ілюстрація до сьогоднішнього прогнозу від XL.Pro Коли кожен обізнаний розповість подібний випадок, то за Вашою логікою війна триватиме нескінченно))). Дощ заперечив би, але на мою думку всі кримінальні правопорушення здійснюють кадрові військові, а не добровольці та/або примусово мобілізовані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 минут назад, XL.pro сказал: Коли кожен обізнаний розповість подібний випадок, то за Вашою логікою війна триватиме нескінченно))). Дощ заперечив би, але на мою думку всі кримінальні правопорушення здійснюють кадрові військові, а не добровольці та/або примусово мобілізовані. Я мав на увазі кримінальну ситуацію після війни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Gonchik сказав: Я мав на увазі кримінальну ситуацію після війни. В цьому плані я песиміст. Розумію, що після завершення війни буде ще гірше, коли сотні тисяч психічно скалічених людей будуть ходити по місту з нелегальною зброєю і як вберегти рідних і близьких - хз. Адже держава зараз майже не допомогає, умовні 10-15 тис.грн для інваліда - копійки, не проводиться належна психологічна підтримка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому ну что, товарищи ухылянты, то что предсказывал великий ленин совершилось леволюция победила - полиция массово начала охотиться за ухылянтами...видит молодой останавливают и прямо говорят - хочешь быстрее, резерв покажи и едь дальше...сегодня меня так остановили и еще пару авто с сотрудниками... товарищ будущий министр цветной металлургии будьте осторожней...я не шучу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз