Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Перефразую, Чи вважаєте правдою, що у Скеля катують та вбивають мобілізованих? Ні, не вважаю 11 хвилин тому, XL.pro сказав: P.S. На відміну від Вас, я бачу картину інакше. Наприклад, Пишний, був Головою правління Ощадбанку при Порошенко, зараз Голова НБУ при Зеленському. Порошенко пішли 7+ років тому. Якщо досі він вам спати не дає і порівнюєте як було/стало то певно його робота мала сенс. Чогось при пороху ніхто не згадував як було погано/добре за януковича 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 хвилин тому, XL.pro сказав: То НАБУ ефективне, так?) Так, безперечно. Не ідеал звісно, але це краще що у нас є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Ні, не вважаю А що тоді? Вони все самі? Чи це все ІПСО? а також ІПСО, що під час БЗВП займаються переважно усілякою хернею, а не БЗВП, аби лише люди були зайняті, їдять переважно помиї, коли немає перевірок, хоча в нарядах на кухні розвантажують справжнє мʼясо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Порошенко пішли 7+ років тому. Якщо досі він вам спати не дає і порівнюєте як було/стало то певно його робота мала сенс. Чогось при пороху ніхто не згадував як було погано/добре за януковича Коли одні й ті самі люди перебувають на різних посадах при будь-якій владі, це означає круговорот гівна в природі. Саме тому, що при Зеленському, що при Порошенко некомпетентні люди у владі))). 2 хвилини тому, Дощ сказав: Так, безперечно. Не ідеал звісно, але це краще що у нас є При затриманні Тимошенко я відразу сказав, що буде пшик, це ж очевидно. P.S. Правий був Maxut, тут пасуться невиліковно хворі. 7 хвилин тому, sergio сказав: З чого напрошується висновок,що Гнап ботяра який робить на потужного, тільки окучує специфічну аудиторію . Це ж очевидно зі сторони. Крім прихильників "самі знаєтє кого"))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, sergio сказав: вже відяха наіпнуламь то хард. Тут такий класний бізнес на мідясі: www.instagram.com/reels/DaqiW7cqw39/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Зауважив,що в ТГ Гнап тішиться відставці Федорова,бо той провалив реформу мобілізації.То саме робить і вся ботоферма в коментах.Хотів зарегитись ,написати якийсь комент, кожен раз пише,що заявка на розгляді адміна.і так вже декілька разів.З чого напрошується висновок,що Гнап ботяра який робить на потужного, тільки окучує специфічну аудиторію . А як дисал, як дисал )) Гнап сам був мобілізований, не знаю чи воював, але служив пару років в офіцерському званні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Саме тому, що при Зеленському, що при Порошенко некомпетентні люди у владі))). Якщо все те саме, то навіщо було це все 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: А що тоді? Вони все самі? Чи це все ІПСО? Нещодавно дивився фільм Нюрнберг, де на суді питають Герінга, що знаючи про мільйони смертей, катувань та всього іншого чи підтримав би він Гітлера знову. На що у відповідь прозвучало так. Дощ і багато інших з тієї ж категорії, буде заперечувати очевидні злочини військових. Про Порошенко мовчу, там як Отче наш)))). Вибачте 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 годин тому, Бармалей сказав: и вообще, как мы теперь будем жить и воевать без советника мин обороны стерненка... Якось так: Цитата Сьогодні наша держава стала значно далі від перемоги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: При затриманні Тимошенко я відразу сказав, що буде пшик, це ж очевидно. Там крім Тимошенко кейсів вистачає Ви як в анекдоті про бензопилу - кинули гілку - "вжик!" - у-у, бл я... - кинули товстішу - "вжик!" - у-у, бл я... - кинули рельсу - "тик, дик, тик..." - а-а, бл я! 8 хвилин тому, XL.pro сказав: P.S. Правий був Maxut, тут пасуться невиліковно хворі Може бути. У вас який діагноз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Дощ і багато інших з тієї ж категорії, буде заперечувати очевидні злочини військових Військовий чи будь хто інший вчинивши злочин стає злочинцем. Але в деяких країнах ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Якось так: Як багато не написали в новинах про те куди і з якими наслідками сьогодні прилетіло. Сподіваюся Верховний суд сьогодні ще стоїть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Дощ і багато інших з тієї ж категорії, буде заперечувати очевидні злочини військових. Вони не очевидні Ви були на війні? Тут життя і смерть ходять однією дорогою, те що для цивільного "очевидний злочин" не завжди таким є. Судити військових має виключно воєнний суд Я ще до війни писав, у нас має бути 2 армії, 1 - головорізи як роблять брудну роботу - цих до людей не пускати, 2 - котики в аксельбантах, які ходять по парадах і роздають інтерв'ю А то ви хочете щоб люди які у прямому сенсі повернулись з того світу були котиками. Так не буває 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Прямо зараз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 годин тому, Maxut сказав: Пиздец. півтора роки в тему не заходив, а тут одні й тіж самі гліномеси: Конндом, цифрии на 7, та винсол. Нічого не змінилось. Старі гівномеси, вялими буями, день і ніч намагаються з дивану перемогти уявного ворога. Колись це був мій дім, де я переймав знання від старших. Зараз ви мій сором. Театор абсурду в дії. Нажаль. Нема у нас для вас, іншого дому. Нажаль. Закордон не пробували? Сержіо дуже рекомендує. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Як багато не написали в новинах про те куди і з якими наслідками сьогодні прилетіло. Сподіваюся Верховний суд сьогодні ще стоїть На 6.25 уразили один з польовиз штабів Мадяра.як раз відповідальний за Південний напрямок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Прямо зараз. вчора вангували таке) t.me/telelug/42848 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 годин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/Dafz5oTu1CO/ Really nice flat у Франківську за $500? Тут апартменти у 4-зірковому готелі з пляжем і басейнами дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Дощ сказав: Тут життя і смерть ходять однією дорогою, те що для цивільного "очевидний злочин" не завжди таким є На БЗВП? я бачу що проблема в іншому - деякі люди, які по життю ніхто і ніщо, раптом отримали владу над іншими і вирішили, що вони можуть вирішувати їх долю самостійно. Більш того, це їм дуже подобається і вони дуже бояться повернутися до свого початкового статусу. Змінено 3 години тому користувачем outdoor24 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, akineo сказав: вчора вангували таке) t.me/telelug/42848 А той баттл з тцк не був репетицією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 28 минут назад, Дощ сказал: А як дисал, як дисал )) Гнап сам був мобілізований, не знаю чи воював, але служив пару років в офіцерському званні Я не можу це стверджувати на 100%, але осадочок лишився ,хоча ,якщо кажуть що канал Труха за пару лямів викупили,щоб на Федорова батон кришики, то чому Гнапу не могли якусь кістку кинути?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, akineo сказал: вчора вангували таке) t.me/telelug/42848 Краще хоч така демократія,якщо іншої не лишилось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 годин тому, Бармалей сказав: думаю это вкид для нарида...крутится везде эта фраза, без всяких описаний, а почему, за что и т.д...причина в другом...что то произошло неожиданно, что потребовало решение замены всего кабмина, а далее по персоналиям свои претензии или задачи на будущее Будь яка розумна фігура, яка досягла певного успіху в тіні сонцесяйного, автоматично перетворюється в кандидата на трон. Залужний, Буданов, Федоров, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 минут назад, vadimv сказал: Тут такий класний бізнес на мідясі: www.instagram.com/reels/DaqiW7cqw39/ Я думаю той білон з врахуванням нинішнього курса вже давно не в обігу ,а десь по кубишками лежить.В мене десь 30кг радянських копійок,які я можу здати як латунь десь по 250 грн/кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: На БЗВП? я бачу що проблема в іншому - деякі люди, які по життю ніхто і ніщо, раптом отримали владу над іншими і вирішили, що вони можуть вирішувати їх долю самостійно. Більш того, це їм дуже подобається і вони дуже бояться повернутися до свого початкового статусу. Ви були на бзвп? Ви взагалі більше 5 людей в одному місці бачили після школи так щоб спілкуватись з ними? Там більшість від пневмонії, інших хвороб, ще якась хня. Вас же, сильних і здорових, там немає? І взагалі нах ви мені це пишете, що ви хочете щоб я відповів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз