Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

52 минуты назад, 7351 сказал:

Я чекаю на відповідь на моє питання задане тобі раніше у відповідь на твою брехню -- як відповіси тоді буде моя черга.

Чи ти визнаєш, що ти дешеве рашистське брехло?

Хоча з рашапідорами стараюсь не спілкуватися ( ти ж не відповів на моє запитання значить визнаеш що ти брехло кацапське) то перечітай ту розмову я тобі казав:  ти сам написав всі твої рідні з'їбалися, тому ти тут менше ніж там як би там не було.  Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Не лишним будет сегодня еще раз напомнить :

"«Война и строительство государства как организованная преступность» — это классическая работа американского социолога и политолога Чарльза Тилли, опубликованная в 1985 год..

commons.com.ua/uk/vojna-i-stroitelstvo-gosudarstva-kak-organizovannaya-prestupnost/

"Этот очерк, следовательно, о роли организованных средств насилия в развитии и изменении тех своеобразных форм правления, которые мы называем национальными государствами:"

"Если охранный рэкет есть организованная преступность в ее наиболее упорядоченном виде, то ведение войны и государственное строительство – по сути, тот же охранный рэкет, только узаконенный – вполне можно квалифицировать как важнейшие примеры организованной преступности."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

23 минуты назад, юра84 сказал:

Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці.

Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится...

Херой ...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится...

Херой ...

Хтось тут писав, що всі адекватні звідтіля виїжджали. Чи деяким можна, а іншим - зась?

• Лайк 2
Посилання на коментар

29.06.2026 в 11:03, 7351 сказав:

Якщо ти не дешеве рашистське брехло -- давай докази, що я знаходжусь не в Україні.

Продовжуєш брехати, як дешеве рашистське брехло:

48 хвилин тому, юра84 сказав:

Хоча з рашапідорами стараюсь не спілкуватися ( ти ж не відповів на моє запитання значить визнаеш що ти брехло кацапське) то перечітай ту розмову я тобі казав:  ти сам написав всі твої рідні з'їбалися, тому ти тут менше ніж там як би там не було.  Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці.

Давай докази, що я в Україні не находжусь весь час за виключенням декількох днів (не більше двох тижнів) на рік, причому, починаючи з 2024 року, чи ти, таки, дешеве рашистське брехло?

Як тільки відповіси на мої питання, задані тобі раніше, ніж ти задав, отримаєш відповідь на своє.

Собаки брешуть, а караван йде!(С)

Україна переможе!

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

В 14.07.2026 в 14:44, vadimv сказал:

Оказывается, счастье-то не вечно )))

Та жити взагалі то є вкрай небезпечно, від цього обов'язково вмирають. Всі!

Посилання на коментар

5 часов назад, sergio сказал:

Прям на обкладинку Time

Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Canton сказав:

Херой ...

Ти зараз в рідному Луганську, чи "здриснул"?

Що до мене -- я евакуювався з сім'єю останнім потягом Ясинувата-Одеса, в купе, як повинні були зробити всі громадяни України, у кого була можливість виїхати з зони окупації.

А ти жалкуєш, що ти зараз не в зоні окупації росією, службі на яку(росію) ти віддав все життя?

Чи аби щось бовкнути від злоби на Україну, яка тебе їсть з середини і доїсть до кінця?

Собаки брешуть, а караван йде!(С)

Україна переможе!

Посилання на коментар

5 часов назад, Александр Аврамчук сказал:

не висловила повагу людині у військовій формі... військову форму може одягнути хто завгодно. 

Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки :) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Vladdi сказав:

Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки :) 

Фото криве, але факт мав місце 

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Vladdi сказав:

Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити

www.instagram.com/reel/DayrjWFI5Mf/

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Vladdi сказав:

Не треба було лівими вкидами й генерацією фейків у 19-му вимикати українцям мозок.
Тепер жеріть плоди своїх зусиль. :o
Хотіли "хоч поржати"? - то насолоджуйтеся. :razz:
Критичного мислення вони захотіли. :lol:)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, юра84 сказав:

ну добре продовжуй брехати.

Давай посилання з доказами моєї брехні, якщо ти не дешеве рашистське брехло і не посіпака окупантів частини території України.

Чи ти, таки, посіпака рашистів?

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Vladdi сказав:

Згенероване малокваліфікованим ідіотом,

І відео згенероване? 

censor.net/ua/videonews/4013635/u-lvivskomu-ttsk-vidreaguvaly-na-video-iz-zastosuvannyam-syly-do-jinky

насправді то жінка його душила? Має вибачитися?

• Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Вячеслав63 сказал:

що всі адекватні звідтіля виїжджали

И возвращались...с добробатами и ВСУ

Посилання на коментар

11 минут назад, outdoor24 сказал:

Як там у Луганську?

Я, вообще то, тогда уже давно был Харьковчанин...

Что не помешало "погулять" тогда по Донбассу...с обоих сторон...чтобы у полубитного ссцыкла появился шанс вернуться домой...

Глазик не дергается, голожопый?

Посилання на коментар

33 минуты назад, Vladdi сказал:

Ту херню про шесть пальців ОП шні ботти по ФБ зранку разганяють. Е відоси де  видно, як той πідар її дусить.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Я, вообще то, тогда уже давно был Харьковчанин...

Ко-ко-ко, курочка!

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Ту херню про шесть пальців ОП шні ботти по ФБ зранку разганяють. Е відоси де  видно, як той πідар її дусить.

Кожен бачить те що хоче бачити 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

Ко-ко-ко, курочка!

Не кудахкайте, меня Ваша срака не возбуждает...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

меня Ваша срака не возбуждает.

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

Кожен бачить те що хоче бачити 

Тільки і розмов про неї, хоча я геть не схожий на твого партнера Аркашу Баобабченка

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...