sergio Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня Швидко ботярам методички спускають. Вже все ФБ заспамили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 52 минуты назад, 7351 сказал: Я чекаю на відповідь на моє питання задане тобі раніше у відповідь на твою брехню -- як відповіси тоді буде моя черга. Чи ти визнаєш, що ти дешеве рашистське брехло? Хоча з рашапідорами стараюсь не спілкуватися ( ти ж не відповів на моє запитання значить визнаеш що ти брехло кацапське) то перечітай ту розмову я тобі казав: ти сам написав всі твої рідні з'їбалися, тому ти тут менше ніж там як би там не було. Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня (змінено) Не лишним будет сегодня еще раз напомнить : "«Война и строительство государства как организованная преступность» — это классическая работа американского социолога и политолога Чарльза Тилли, опубликованная в 1985 год.. commons.com.ua/uk/vojna-i-stroitelstvo-gosudarstva-kak-organizovannaya-prestupnost/ "Этот очерк, следовательно, о роли организованных средств насилия в развитии и изменении тех своеобразных форм правления, которые мы называем национальными государствами:" "Если охранный рэкет есть организованная преступность в ее наиболее упорядоченном виде, то ведение войны и государственное строительство – по сути, тот же охранный рэкет, только узаконенный – вполне можно квалифицировать как важнейшие примеры организованной преступности." Змінено 15 липня користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 23 минуты назад, юра84 сказал: Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці. Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится... Херой ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 5 хвилин тому, Canton сказав: Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится... Херой ... Хтось тут писав, що всі адекватні звідтіля виїжджали. Чи деяким можна, а іншим - зась? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня (змінено) 29.06.2026 в 11:03, 7351 сказав: Якщо ти не дешеве рашистське брехло -- давай докази, що я знаходжусь не в Україні. Продовжуєш брехати, як дешеве рашистське брехло: 48 хвилин тому, юра84 сказав: Хоча з рашапідорами стараюсь не спілкуватися ( ти ж не відповів на моє запитання значить визнаеш що ти брехло кацапське) то перечітай ту розмову я тобі казав: ти сам написав всі твої рідні з'їбалися, тому ти тут менше ніж там як би там не було. Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці. Давай докази, що я в Україні не находжусь весь час за виключенням декількох днів (не більше двох тижнів) на рік, причому, починаючи з 2024 року, чи ти, таки, дешеве рашистське брехло? Як тільки відповіси на мої питання, задані тобі раніше, ніж ти задав, отримаєш відповідь на своє. Собаки брешуть, а караван йде!(С) Україна переможе! Змінено 15 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня В 14.07.2026 в 14:44, vadimv сказал: Оказывается, счастье-то не вечно ))) Та жити взагалі то є вкрай небезпечно, від цього обов'язково вмирають. Всі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 5 часов назад, sergio сказал: Прям на обкладинку Time Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 11 хвилин тому, Canton сказав: Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится... Херой ... Ти зараз в рідному Луганську, чи "здриснул"? Що до мене -- я евакуювався з сім'єю останнім потягом Ясинувата-Одеса, в купе, як повинні були зробити всі громадяни України, у кого була можливість виїхати з зони окупації. А ти жалкуєш, що ти зараз не в зоні окупації росією, службі на яку(росію) ти віддав все життя? Чи аби щось бовкнути від злоби на Україну, яка тебе їсть з середини і доїсть до кінця? Собаки брешуть, а караван йде!(С) Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 5 часов назад, Александр Аврамчук сказал: не висловила повагу людині у військовій формі... військову форму може одягнути хто завгодно. Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 12 хвилин тому, Vladdi сказав: Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки Фото криве, але факт мав місце Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 21 хвилину тому, Vladdi сказав: Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити www.instagram.com/reel/DayrjWFI5Mf/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня Зепауки жеруть один одного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня (змінено) 22 хвилини тому, Vladdi сказав: Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити Не треба було лівими вкидами й генерацією фейків у 19-му вимикати українцям мозок. Тепер жеріть плоди своїх зусиль. Хотіли "хоч поржати"? - то насолоджуйтеся. Критичного мислення вони захотіли. ))) Змінено 15 липня користувачем DmiVady 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 31 минуту назад, 7351 сказал: Собаки брешуть, а караван йде!(С) ну добре продовжуй брехати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 45 хвилин тому, Canton сказав: дриснул из родного дома Як там у Луганську? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 4 хвилини тому, юра84 сказав: ну добре продовжуй брехати. Давай посилання з доказами моєї брехні, якщо ти не дешеве рашистське брехло і не посіпака окупантів частини території України. Чи ти, таки, посіпака рашистів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 24 хвилини тому, Vladdi сказав: Згенероване малокваліфікованим ідіотом, І відео згенероване? censor.net/ua/videonews/4013635/u-lvivskomu-ttsk-vidreaguvaly-na-video-iz-zastosuvannyam-syly-do-jinky насправді то жінка його душила? Має вибачитися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 47 минут назад, Вячеслав63 сказал: що всі адекватні звідтіля виїжджали И возвращались...с добробатами и ВСУ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 11 минут назад, outdoor24 сказал: Як там у Луганську? Я, вообще то, тогда уже давно был Харьковчанин... Что не помешало "погулять" тогда по Донбассу...с обоих сторон...чтобы у полубитного ссцыкла появился шанс вернуться домой... Глазик не дергается, голожопый? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 33 минуты назад, Vladdi сказал: Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки Ту херню про шесть пальців ОП шні ботти по ФБ зранку разганяють. Е відоси де видно, як той πідар її дусить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 2 хвилини тому, Canton сказав: Я, вообще то, тогда уже давно был Харьковчанин... Ко-ко-ко, курочка! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 1 хвилину тому, sergio сказав: Ту херню про шесть пальців ОП шні ботти по ФБ зранку разганяють. Е відоси де видно, як той πідар її дусить. Кожен бачить те що хоче бачити 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 6 минут назад, outdoor24 сказал: Ко-ко-ко, курочка! Не кудахкайте, меня Ваша срака не возбуждает... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 липня Поділитись Опубліковано: 15 липня 5 хвилин тому, Canton сказав: меня Ваша срака не возбуждает. 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Кожен бачить те що хоче бачити Тільки і розмов про неї, хоча я геть не схожий на твого партнера Аркашу Баобабченка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз