karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: І шо далі? Отримати кулю від ICE чи депортацію прямо в ТЦК? Нє, це якось без мене. Бути вбитим умовним мароканцем на березі моря в Іспанії має набагато вищий шанс 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому очень хотелось бы узнать, что советовал и чем занимался в качестве советника министра обороны пан стерненко... я знаю))) - бабки крутил, себе, куратору из сбу и министру обороны))), хотелось бы какой то официальщины товарищи деды и близкодеды, хватит передергивать на хфамилии...в министры и т.д. идут лишь с целью заработать и каждая фамилия имеет-придумывает свою фишечку для отвлечения внимания и за каждым из них стоит группка влияния)))...а вы бурлите лишь им во благо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Вот не верите вы в влиятельность на мир зеленой гидоты, а зря...они есть добро и 1,5 лярда этому подтверждение Цитата Моди сделал сильное заявление на важную тему. Он объявил, что отныне индусы будут жить в чистоте. И он даже не будет проверять каждого. Он ждет сознательности от населения. "Мы сделаем чистоту нашей привычкой. Чистота станет нашей культурой. Мы сделаем чистоту частью нашей повседневной жизни", — заявил премьер-министр Индии Нарендра Моди. ведь помните как тут о грязных индийцах бурчали и вот результат!!!🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, Бармалей сказав: очень хотелось бы узнать, что советовал и чем занимался в качестве советника министра обороны пан стерненко... https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/pfbid02qKpL1zhfBFTvyWzPi4PhcyGKAmju7C1ooBXQWao8QQhR3BoG8SLXRp5wnxgFLMSVl?rdid=UZrKexuSPpB5tVyv# Про жодну поїздку на фронт Стерненка гугл не знає ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому kurs.com.ua/novost/1470651-zelenskii-gotovit-specialnuju-stavku-s-komandirami-i-oruzheinikami Один діяч колись теж під кінець війни вирішив самостійно армією порулити. Ех, не було в його часи блогерів ікспердів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якщо турист випадково помре на чужині від щастя, його теж можуть поховати на Сумщині за державний кошт аби відволікти увагу від кацапського генерала та підвищити мораль війська? rubryka.com/2026/07/17/perepohovannya-konovaltsya/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, Бармалей сказал: Вот не верите вы в влиятельность на мир зеленой гидоты, а зря...они есть добро и 1,5 лярда этому подтверждение ведь помните как тут о грязных индийцах бурчали и вот результат!!!🤣 Кстати, этих индусов хоть кто-нибудь видел?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Товариство, а хтось стикався з блокуванням банківських рахунків із-за штрафів ТЦК? Поділіться досвідом, як вирішували. Змінено 1 година тому користувачем kkost Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, sergio сказал: Кстати, этих индусов хоть кто-нибудь видел?! да, я учился в универе с несколькими))) кстати, Сержио, там в новостях страшные вести со Львова - тцк ловит, чтоб брошурку вручить и рассказать как прекрасна служба в армии))) не ведитесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, sergio сказал: Кстати, этих индусов хоть кто-нибудь видел?! Видел строительную бригаду азеров, асфальт у нас в городе укладывают. Возможно узбеки, там язык похожий, я на слух не определю, это как наш с белорусским,но не индусы точно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому ❗️ RMF24: У Польщі вперше за всю історію досліджень Центру дослідження громадської думки кількість противників прийому біженців з України перевищила кількість прихильників такого рішення. 52% респондентів вважають, що Польща не повинна приймати біженців з України, тоді як 42% дотримуються протилежної думки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 14 минут назад, kkost сказал: Товариство, а хтось стикався з блокуванням банківських рахунків із-за штрафів ТЦК? Поділіться досвідом, як вирішували. Пару раз блочили за швидкість. Скидаєш бабки куди скаже виконавча, протягом доби розблоковуютть Змінено 54 хвилини тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 19 минут назад, Бармалей сказал: да, я учился в универе с несколькими))) кстати, Сержио, там в новостях страшные вести со Львова - тцк ловит, чтоб брошурку вручить и рассказать как прекрасна служба в армии))) не ведитесь Та я за забор участка ни ногой.Забыл как город выгляд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Ну ви ж перевищували, а я нічого не порушував. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому Цікаво, як новий бос Флеша поставиться до того, що його (боса) регулярно мішають з гівном усілякі кантони на форумі Флеша? «Друзі, сьогодні я мав довгу розмову з Президентом про технологічні виклики у війні. Їх ставатиме дедалі більше, і вони ставатимуть дедалі складнішими. Президент запропонував мені повернутися до нового складу Міністерства оборони, але я відмовився. Я є членом команди Федорова, я прийшов до Міноборони на його запрошення як його особистий радник і не можу з моральних міркувань залишитися в Міноборони без Михайла. Федоров — це людина, яку я безмежно поважаю, і надалі буду максимально допомагати йому в питаннях захисту нашої країни та не тільки. Але війна триває, і я не можу зі своїми знаннями залишатися осторонь, адже від цього виграє лише ворог. Президент надає мені можливості та повноваження зміцнювати нашу обороноздатність на найвищому рівні. Для мене це все не пов’язано з політикою, для мене це можливість впливати на технологічні процеси в оборонній сфері, і тепер не лише в ЗСУ. Дякую за довіру.» 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 18 хвилин тому, kkost сказав: Ну ви ж перевищували, а я нічого не порушував. Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 23 минуты назад, kkost сказал: Ну ви ж перевищували, а я нічого не порушував. Та мені пофіг і так машини не на мене оформлені.😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 45 минут назад, ks6 сказал: Видел строительную бригаду азеров, асфальт у нас в городе укладывают. Возможно узбеки, там язык похожий, я на слух не определю, это как наш с белорусским,но не индусы точно. Асфальт- армянський бізнес з часів срср) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 минуту назад, kkost сказал: Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК. Ерунда какая-то. Знаю троих которые больше года не ок., даже приходило предложение добровольно признать штраф и оплатить50%. И тем не менее в Дии никаких выконавчых провадженнь не показывает и карточки не заблокированы. Думаю ошибка.А в Дии как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 4 минуты назад, kkost сказал: Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК. Дзвоніть в виконавчу,виясняйте.Е черговий номер там по прізвищу скажуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 6 хвилин тому, kkost сказав: Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК В реєстрі виконавчих проваджень себе знайшли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 1 час назад, 7351 сказал: https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/pfbid02qKpL1zhfBFTvyWzPi4PhcyGKAmju7C1ooBXQWao8QQhR3BoG8SLXRp5wnxgFLMSVl?rdid=UZrKexuSPpB5tVyv# Про жодну поїздку на фронт Стерненка гугл не знає ... І чого вас це не гребло ще пару днів тому?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 17 минут назад, outdoor24 сказал: Цікаво, як новий бос Флеша поставиться до того, що його (боса) регулярно мішають з гівном усілякі кантони на форумі Флеша? «Друзі, сьогодні я мав довгу розмову з Президентом про технологічні виклики у війні. Їх ставатиме дедалі більше, і вони ставатимуть дедалі складнішими. Президент запропонував мені повернутися до нового складу Міністерства оборони, але я відмовився. Я є членом команди Федорова, я прийшов до Міноборони на його запрошення як його особистий радник і не можу з моральних міркувань залишитися в Міноборони без Михайла. Федоров — це людина, яку я безмежно поважаю, і надалі буду максимально допомагати йому в питаннях захисту нашої країни та не тільки. Але війна триває, і я не можу зі своїми знаннями залишатися осторонь, адже від цього виграє лише ворог. Президент надає мені можливості та повноваження зміцнювати нашу обороноздатність на найвищому рівні. Для мене це все не пов’язано з політикою, для мене це можливість впливати на технологічні процеси в оборонній сфері, і тепер не лише в ЗСУ. Дякую за довіру.» До них постукає в двері СБУ.© Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 1 час назад, vadimv сказал: І шо далі? Отримати кулю від ICE чи депортацію прямо в ТЦК? Нє, це якось без мене. Сказав би як всі - там вджобувати треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 4 хвилини тому, ks6 сказав: даже приходило предложение добровольно признать штраф и оплатить50 На пошту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз