Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, karbo сказал: Чувак, я знаю як це зупинити 😅 я тоже знаю, но уголовный кодекс предпочитаю не нарушать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: я тоже знаю, но уголовный кодекс предпочитаю не нарушать А что делать?! Других вариантов не наблюдается. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: я тоже знаю, но уголовный кодекс предпочитаю не нарушать Я знаю, як це зробити, при цьому превентивно боротися з порушенням законодавства 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: Я знаю, як це зробити, при цьому превентивно боротися з порушенням законодавства 😂 приедь и сделай, оставь след в истории Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, Бармалей сказав: приедь и сделай, оставь след в истории У мене стійкий імунітет, лише потенційним кандидатам в пиз джені така процедура допоможе 😅 Мене не будуть пиз дити при будь-якому якому розкладі, а значить експеримент статистично не достовірним буде Ми же ведемо мову про те, як уникнути пиз дження 😅 Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Мене не будуть пиз дити при будь-якому якому розкладі Ой не факт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Президент України Володимир Зеленський призначив ексрадника міністра оборони Сергія «Флеша» Бескрестнова своїм позаштатним радником з питань розвитку технологічних напрямів оборони. Відповідний указ №621/2026 оприлюднений на сайті президента. «Президент запропонував мені повернутися до нового складу Міністерства оборони, але я відмовився. Я є членом команди Федорова, я прийшов до Міноборони на його запрошення як його особистий радник і не можу з моральних міркувань залишитися в Міноборони без Михайла», – написав він у фейсбуці. «Для мене це все не пов’язано з політикою, для мене це можливість впливати на технологічні процеси в оборонній сфері, і тепер не лише в ЗСУ», – пояснив він. www.radiosvoboda.org/a/news-flesh-radnyk-zelenskyy/33806028.html www.president.gov.ua/documents/6212026-60437 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, outdoor24 сказав: Ой не факт Ще й який)) Я не запитую причину зупинки та предявляю документи на першу вимогу 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цитата Масштабна ескалація внутрішнього насильства до рівня масових страт і повної ліквідації правових інститутів є крайнім катастрофічним сценарієм. Якщо припустити такий розвиток подій у довгостроковій перспективі, реакція міжнародної спільноти, включаючи США та ООН, буде кардинально відрізнятися від поточної політики. У ситуації, коли державний апарат повністю переходить до масового фізичного знищення власного цивільного населення, включаються міжнародні правові та силові механізми. пу пу пу ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, karbo сказал: Ще й який)) Я не запитую причину зупинки та предявляю документи на першу вимогу 😂 Бо агент ICE стріляє без попередження... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, 7351 сказав: Президент України Володимир Зеленський призначив ексрадника міністра оборони Сергія «Флеша» Бескрестнова своїм позаштатним радником з питань розвитку технологічних напрямів оборони. Відповідний указ №621/2026 оприлюднений на сайті президента. ну і це нормально??? замість того щоб діючі структури виконували свою роботу він намагається зібрати навкруг себе "рішал" - радників так само як з ОП /єрмаком / татаровим та іншою хернею мабуть щоб не виникало питань з відповідальністю... тим часом Федоров - перший з міністрів/ екс - хто провів бріфінг зі звітом за проведену роботу.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Бо агент ICE стріляє без попередження... Бо законопослушний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, karbo сказал: Бо законопослушний Законослухняний... 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Законослухняний... 😏 Піх Слово коренево українське, послух... Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, karbo сказал: Піх Слово коренево українське, послух... Немає такого. Ось ти москалику і зпалився... 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Немає такого. Ось ти москалику і зпалився... 😏 Є таке і має право на повноцінне існування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Так, «законопослушний» — цілком доречне слово в цьому контексті: воно означає «який дотримується законів» , тобто law-abiding . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, karbo сказал: Так, «законопослушний» — цілком доречне слово в цьому контексті: воно означає «який дотримується законів» , тобто law-abiding . А АА бомбить москалику. 😸 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 хвилини тому, sergio сказав: А АА бомбить москалику. 😸 Ти далекий від глибокого розуміння, відчуття української мови Але ти тут не єдиний, так що сильно не засмучуйся Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 2 години тому, kkost сказав: Та яка Дія? Банк дав тільки номер провадження. Як вирішиться, то напішіть що було і алгоритм, звісно, якщо це не буде приватною їнфою. Якщо пішло вже автоматом хлопати, то ще комусь допоможе. Щасти! 50 хвилин тому, sergio сказав: Законослухняний... 😏 Гарний синонім - "генетичний раб" Для рогулів це природно, природний добір регулярними пєздюлями. Не здивуюся, якщо це в них у ДНК. І ваша правда: законопослушний - кацапізм, калька з "законопослушный". Змінено 37 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Як вирішиться, то напішіть що було і алгоритм, звісно, якщо це не буде приватною їнфою. Якщо пішло вже автоматом хлопати, то ще комусь допоможе. Щасти! Гарний синонім - "генетичний раб" Для рогулів це природно, природний добір регулярними пєздюлями. Не здивуюся, якщо це в них у ДНК. І ваша правда: законопослушний - кацапізм, калька з "законопослушный". Це чмо ще вчора лише кацапською, а сьогодні воно вчить мене української 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому Якщо йдеться про «законопослушний» , то точної дати його першого вживання в українській мові наразі назвати не можна . Надійно встановити «перше слово» можна лише за корпусом або повним масивом текстів, а словники зазвичай фіксують слово без найдавнішої цитати.dokumen.pubЩо можна сказати обережно:scribd.comслово не є новотвором останніх десятиліть ; воно, найімовірніше, сформувалося в адміністративно-правовій лексиці XIX — початку XX століття ; його модель пов’язана з конструкцією закон + послушний , порівняйте рос. законопослушный та пол. praworządny / posłuszny prawu ; в українській лексикографії воно фіксувалося як застарілий або рідковживаний відповідник до законослухняний , а не як нове слово сучасної доби. archive.orgТому коректніше говорити не «слово виникло тоді-то», а: **Найпізніше в радянських словниках воно вже було зафіксоване; однак його реальне виникнення, ймовірно, належить до XIX або початку XX століття. Точне перше українське вживання потребує перевірки історичного корпусу.** Попереднє моє твердження, ніби слово нібито взагалі не має надійного нормативного підтвердження, було надто категоричним. Наявність словникової фіксації та давня модель утворення дають підстави вважати «законопослушний» історично українським, але нині маловживаним і стилістично маркованим словом . У сучасному офіційному тексті безпечніше вживати «законослухняний» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Тут навіть ші здався 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому І я не пригадую щоби я тут комусь клявся українською літературною розмовляти 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз