Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, vadimv сказав:

І шо далі? Отримати кулю від ICE чи депортацію прямо в ТЦК?

Нє, це якось без мене.

Бути вбитим умовним мароканцем на березі моря в Іспанії має набагато вищий шанс 😅

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

очень хотелось бы узнать, что советовал и чем занимался в качестве советника министра обороны пан стерненко...

я знаю))) - бабки крутил, себе, куратору из сбу и министру обороны))), хотелось бы какой то официальщины

товарищи деды и близкодеды, хватит передергивать на хфамилии...в министры и т.д. идут лишь с целью заработать и каждая фамилия имеет-придумывает свою фишечку для отвлечения внимания и за каждым из них стоит группка влияния)))...а вы бурлите лишь им во благо

• Лайк 2
Посилання на коментар

Вот не верите вы в влиятельность на мир зеленой гидоты, а зря...они есть добро и 1,5 лярда этому подтверждение

Цитата

Моди сделал сильное заявление на важную тему.
Он объявил, что отныне индусы будут жить в чистоте. И он даже не будет проверять каждого. Он ждет сознательности от населения.

"Мы сделаем чистоту нашей привычкой. Чистота станет нашей культурой.
Мы сделаем чистоту частью нашей повседневной жизни",
— заявил премьер-министр Индии Нарендра Моди.

ведь помните как тут о грязных индийцах бурчали и вот результат!!!🤣

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

очень хотелось бы узнать, что советовал и чем занимался в качестве советника министра обороны пан стерненко...

image.png.2a9b9f7c035456f7f05501ef6ed09fda.png

https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/pfbid02qKpL1zhfBFTvyWzPi4PhcyGKAmju7C1ooBXQWao8QQhR3BoG8SLXRp5wnxgFLMSVl?rdid=UZrKexuSPpB5tVyv#

Про жодну поїздку на фронт Стерненка гугл не знає ... 

Посилання на коментар

kurs.com.ua/novost/1470651-zelenskii-gotovit-specialnuju-stavku-s-komandirami-i-oruzheinikami

Один діяч колись теж під кінець війни вирішив самостійно армією порулити. Ех, не було в його часи блогерів ікспердів :lol:

Посилання на коментар

Якщо турист випадково помре на чужині від щастя, його теж можуть поховати на Сумщині за державний кошт аби відволікти увагу від кацапського генерала та підвищити мораль війська?  :lol:

rubryka.com/2026/07/17/perepohovannya-konovaltsya/

Посилання на коментар

17 минут назад, Бармалей сказал:

Вот не верите вы в влиятельность на мир зеленой гидоты, а зря...они есть добро и 1,5 лярда этому подтверждение

ведь помните как тут о грязных индийцах бурчали и вот результат!!!🤣

Кстати, этих индусов хоть кто-нибудь видел?! 

Посилання на коментар

Товариство, а хтось стикався з блокуванням банківських рахунків із-за штрафів ТЦК? Поділіться досвідом, як вирішували.

Змінено користувачем kkost
Посилання на коментар

11 минут назад, sergio сказал:

да, я учился в универе с несколькими)))

кстати, Сержио, там в новостях страшные вести со Львова - тцк ловит, чтоб брошурку вручить и рассказать как прекрасна служба в армии))) не ведитесь

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, sergio сказал:

Видел строительную бригаду азеров, асфальт у нас в городе укладывают. Возможно узбеки, там язык похожий, я на слух не определю, это как наш с белорусским,но не индусы точно. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

️ RMF24: У Польщі вперше за всю історію досліджень Центру дослідження громадської думки кількість противників прийому біженців з України перевищила кількість прихильників такого рішення. 

52% респондентів вважають, що Польща не повинна приймати біженців з України, тоді як 42% дотримуються протилежної думки.

Посилання на коментар

14 минут назад, kkost сказал:

Товариство, а хтось стикався з блокуванням банківських рахунків із-за штрафів ТЦК? Поділіться досвідом, як вирішували.

Пару раз блочили за швидкість. Скидаєш бабки куди скаже виконавча, протягом доби розблоковуютть 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Бармалей сказал:

да, я учился в универе с несколькими)))

кстати, Сержио, там в новостях страшные вести со Львова - тцк ловит, чтоб брошурку вручить и рассказать как прекрасна служба в армии))) не ведитесь

Та я за забор участка ни ногой.Забыл как город выгляд.

Посилання на коментар

Цікаво, як новий бос Флеша поставиться до того, що його (боса) регулярно мішають з гівном усілякі кантони на форумі Флеша?

«Друзі, сьогодні я мав довгу розмову з Президентом про технологічні виклики у війні. Їх ставатиме дедалі більше, і вони ставатимуть дедалі складнішими.

Президент запропонував мені повернутися до нового складу Міністерства оборони, але я відмовився. Я є членом команди Федорова, я прийшов до Міноборони на його запрошення як його особистий радник і не можу з моральних міркувань залишитися в Міноборони без Михайла.

Федоров — це людина, яку я безмежно поважаю, і надалі буду максимально допомагати йому в питаннях захисту нашої країни та не тільки.

Але війна триває, і я не можу зі своїми знаннями залишатися осторонь, адже від цього виграє лише ворог. Президент надає мені можливості та повноваження зміцнювати нашу обороноздатність на найвищому рівні.

Для мене це все не пов’язано з політикою, для мене це можливість впливати на технологічні процеси в оборонній сфері, і тепер не лише в ЗСУ.

Дякую за довіру.»

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, kkost сказав:

Ну ви ж перевищували, а я нічого не порушував.

Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК.

Посилання на коментар

23 минуты назад, kkost сказал:

Ну ви ж перевищували, а я нічого не порушував.

Та мені пофіг і так машини не на мене оформлені.😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

45 минут назад, ks6 сказал:

Видел строительную бригаду азеров, асфальт у нас в городе укладывают. Возможно узбеки, там язык похожий, я на слух не определю, это как наш с белорусским,но не индусы точно. 

Асфальт- армянський бізнес з часів срср)

Посилання на коментар

1 минуту назад, kkost сказал:

Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК.

Ерунда какая-то. Знаю троих которые больше года не ок., даже приходило предложение добровольно признать штраф и оплатить50%. И тем не менее в Дии никаких выконавчых провадженнь не показывает и карточки не заблокированы. Думаю ошибка.А в Дии как? 

Посилання на коментар

4 минуты назад, kkost сказал:

Дзвоніть в виконавчу,виясняйте.Е черговий номер там по прізвищу скажуть.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, kkost сказав:

Вам смішно, а я не розумію, в Резерв+ все ок, а рахунок заблокований. Банк каже - штраф ТЦК

В реєстрі виконавчих проваджень себе знайшли?

Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

image.png.2a9b9f7c035456f7f05501ef6ed09fda.png

https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/pfbid02qKpL1zhfBFTvyWzPi4PhcyGKAmju7C1ooBXQWao8QQhR3BoG8SLXRp5wnxgFLMSVl?rdid=UZrKexuSPpB5tVyv#

Про жодну поїздку на фронт Стерненка гугл не знає ... 

І чого вас це не гребло ще пару днів тому?)

Посилання на коментар

17 минут назад, outdoor24 сказал:

Цікаво, як новий бос Флеша поставиться до того, що його (боса) регулярно мішають з гівном усілякі кантони на форумі Флеша?

«Друзі, сьогодні я мав довгу розмову з Президентом про технологічні виклики у війні. Їх ставатиме дедалі більше, і вони ставатимуть дедалі складнішими.

Президент запропонував мені повернутися до нового складу Міністерства оборони, але я відмовився. Я є членом команди Федорова, я прийшов до Міноборони на його запрошення як його особистий радник і не можу з моральних міркувань залишитися в Міноборони без Михайла.

Федоров — це людина, яку я безмежно поважаю, і надалі буду максимально допомагати йому в питаннях захисту нашої країни та не тільки.

Але війна триває, і я не можу зі своїми знаннями залишатися осторонь, адже від цього виграє лише ворог. Президент надає мені можливості та повноваження зміцнювати нашу обороноздатність на найвищому рівні.

Для мене це все не пов’язано з політикою, для мене це можливість впливати на технологічні процеси в оборонній сфері, і тепер не лише в ЗСУ.

Дякую за довіру.»

До них постукає в двері СБУ.©

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

І шо далі? Отримати кулю від ICE чи депортацію прямо в ТЦК?

Нє, це якось без мене.

Сказав би як всі - там вджобувати треба.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, ks6 сказав:

даже приходило предложение добровольно признать штраф и оплатить50

На пошту? :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...