Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, 7351 сказав:

Ви згодні з тим, що те, що вчинив Федорів на вулицях України, за участю молоді шкільного і трохи старше шкільного віку, інакше як передвиборчою президентською компанією, з можливим вкиданням величезної купи грошей, не назвеш? 

Це можливо, але кожен оперує інструментами, якими навчений, прігожин полки на сенатську, чи червону площу вів, а не цифрових студентів з картонками .

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 минут назад, vadimv сказал:

Його батьки на скрипці навчили грати звмісць вчити потрібним речам. 

Пи Си. Скрипач не нужен ©

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Мені пощастило бачити принаймні одного пристойного Вчителя - він викладав історію мистецтв у художці, розказував цікаві історії, палив люльку з веселим "тютюном" )

а мені пощастило поспілкуватися з викладачкою історії   мистецтв в місцевій художці -  для мене й досі загадка - що і як  воно   може викладати , якщо не може бодай  на крок вийти за межи тп бінго та зпущеної з гори  службової  методички  ?

ну звичайно - власникам  дитячого гулаг саме такі й потрібні .

але ж те веде до дегенератизаці - ідіократії.

сумлінно  мавпувати баба може , створити щось нове та цікаве - не дано .Але у кожній такій мавпувальниці нарід втрачає інкубатор .

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

www.instagram.com/reel/DaQSDQ2iFv-/

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, ozor сказал:

Це можливо, але кожен оперує інструментами, якими навчений, прігожин полки на сенатську, чи червону площу вів, а не цифрових студентів з картонками .

Я думаю, у інтернетшахрая  більші можливості, ніж студіки з картонками, якщо буде необхідність Боневтіка шуганути. 😏 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, yukon сказав:

Єдина реформа при заміні Залужного на Сирського, що я побачив - це відправка з тилу на передок.

Стосовно Федорова - бачив по своєму напрямку заміну робочої системи на іншу, при цьому смисл цього окрім як бабло бюджетне, я собі не бачу. Можливо на інших напрямках по іншому, не знаю.

Але все одно це не змінює моєї думки, що Федорова зняв Зе через боязнь конкуренції.

Якщо можна, то трохи конкретніше: робоча система за Федорова, на вашому напрямку, змінювалася в бік більшої ефективності чи ні?

Чи це просто була перестановка столів, але під камерами й з графіками-діаграмами?

Посилання на коментар

1 година тому, murava сказав:

Ох допЕздишся (с) :)

Я ж кажу, йо бніть його мідним дротом двічі, хоча б.

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Я думаю, у Федорова більші можливості, ніж студіки з картонками, якщо буде необхідність Боневтіка шуганути. 😏 

Питання в тому що студенти розуміють що скоро 25 і бусики нікуди не подінуться поки буде зелений і радянський генерал. Отже той хто обіцяв припинити війну на виборах в 2019 буде переможений тим хто це пообіцяє наступним 

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, sergio сказав:

Про те що вчителі в школі вчать різної фігні , а не того, що треба? 

а зараз школа це пропаганда 

Посилання на коментар

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

unn.ua/news/holovnoiu-problemoiu-syrskoho-ye-vidsutnist-chitkoi-stratehii-peremohy-u-viini-z-rf-ft

а у кого вона є? 

в цьому формулюванні і є основна проблема, рожеві окуляри після 2023 року не всі зняли ще?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

51 хвилину тому, vadimv сказав:

Илья, покажите свой паспорт )

На хера? Якщо барани залюбки споживають контент баобабченко-новікових через кондомні ретранслятори.

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

22 минуты назад, sergio сказал:

спілкувався з скрипалем , якого батьки через музмучилище  навчили  добре  грати на скрипці .

але в оркестрову яму в  оперний змогли влаштувалися  лише  діти професійних  музикантів .

хто що охороняє - той те і має .

ммж 

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, ozor сказал:

Я ж кажу, йо бніть його мідним дротом двічі, хоча б.

Спочатку ти робиш на залікову книжку, потім вона робить на тебе. 

Вишов зранку за браму, а там хтось підкинув. Буде мідяшка.💪 

(Сусіди часом віддають різну фігню) 

IMG_20260719_123603.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

41 минуту назад, vadimv сказал:

в данелії татко - видатний фунціонер ГУЛАГ - метро на масквабаді на українських кістках будував

• Сумно 2
Посилання на коментар

6 годин тому, sergio сказав:

Бгг ) Скрипку в єврейських сім'ях обирали тому, що рояль чи віолончель важко тягати за спиною. )

І зі скрипкою можна в переході заробити більше, ніж збираючи мідяху по мусорках ))

Цигани гітарру обирали )))

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, vadimv сказав:

Мені пощастило бачити принаймні одного пристойного Вчителя - він викладав історію мистецтв у художці, розказував цікаві історії, палив люльку з веселим "тютюном" )

І це погана школа?

А англійської хто навчив? Дядя, чи тьотя?

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Питання в тому що студенти розуміють що скоро 25 і бусики нікуди не подінуться поки буде зелений і радянський генерал. Отже той хто обіцяв припинити війну на виборах в 2019 буде переможений тим хто це пообіцяє наступним 

Ну, студент, якщо не дурний то до виповнення 23 встигне виїхати. Мії оболтус, хоч і рік проїбав(а може і до кращого, враховуючи, що з ІТ робиться) я прикинув в  22 отримає балакавра і якщо та срань не закінчиться відправимо до сестри дружини до Іспанії. Шкода , що в її чоловіка донька від першого шлюбу 25 років має(стара вже по нашим міркам) , а так бы малого одружили би відразу і громадянство ЄС в кишені. 😎 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Бгг ) Скрипку в єврейських сім'ях обирали тому, що рояль чи віолончель важко тягати за спиною. )

І зі сткрипкою можна в переході заробити більше, ніж збираючи мідяху по мусорках ))

та щаззз - на почтаку  90-тих  на власні очі бачив у Чопі  цигана скрипаля , який на погранпереході  ходив повз чергу з каміонами , й віртуозно  грав далекобійникам ( переважно - угорцям ) .... чардаш ( угорці від чардашу сцялися та щедро віддячували скв  )

Чардаш - то музика тамтешніх ромів , угорці спи3дили  в ромів копірайт , як кацапи  видають за свої , вкрадені   культурні надбання в українців - гопак взагалі перебрендували у "прісядку". 

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Бездомный сказал:

в данелії татко - видатний фунціонер ГУЛАГ - метро на масквабаді на українських кістках будував

Так, що Кін-дза-дзу після того не дивитись?! 

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DaQSDQ2iFv-/

Весільний тамада (той, шо по Теслах) мабуть саме так візу і отримав )

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Скрипку в єврейських сім'ях обирали тому, що рояль чи віолончель важко тягати за спиною. )

Был у меня товарищ, одноклассник, по маме еврей. Так его с первого класса и на скрипку и на кларнет и на фортепиано. В итоге пел в известном хоре, гастролировал по миру. Там с голосом порядок, но главное им изначально с 7 лет плотно занимались, мысли что будет сварщиком в семье изначально не было.

• Лайк 5
Посилання на коментар

28 хвилин тому, akineo сказав:

а зараз школа це пропаганда 

а коли вона нею не була )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

І зі сткрипкою можна в переході заробити більше, ніж збираючи мідяху по мусорках ))

Там щось нейробіологи довели, про звʼязок саме з грою на інструменті. Саме гра, а не спів, чи прослуховування дає незалежне креативне мислення.

Танці ще. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, ozor сказав:

І це погана школа?

Це була платна художка, не загальноосвітня школа )

9 хвилин тому, ozor сказав:

А англійської хто навчив? Дядя, чи тьотя?

Англійської в основному навчило радіо - Voice of America, BBC і книжки із залу іноземної літератури в оригіналі

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...