US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Да ладно. Может там все проще, вопрос денег, личной лояльности. Ну какой там конкурент, это не Залужный же два года назад. можливо багатоходівочка зняти генерала замутивши спільно движ з сммщиком. показово що голова офісу наче кримської кави в рота набрав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: У нього на бекграунді Біг-Бен ) я думав там сивочола рука Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, 7351 сказал: Ви згодні з тим, що те, що вчинив Федорів на вулицях України, за участю молоді шкільного і трохи старше шкільного віку, інакше як передвиборчою президентською компанією, з можливим вкиданням величезної купи грошей, не назвеш? А чим погано? Розкажіть про інші досягнення Зеленсткого перед виборами 19 го року крім серіалу Слуга народа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 29 хвилин тому, ozor сказав: З вчителями розібрались, а що з учнями робити? Тих, шо пишуть 2+2=4 - забанить на пол года розстріляти youtu.be/ECIsQsHDhJ0 Змінено 9 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 30 минут назад, sergio сказал: Если убрать епучих ТЦКашников война это, где-то там. У нас уже месяца 2 даже шахеды не летают. Ох допЕздишся (с) Змінено 9 годин тому користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: А чим погано? Розкажіть про інші досягнення Зеленсткого перед виборами 19 го року крім серіалу Слуга народа. Для "ждунів" "руського миру" -- чудово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 19 хвилин тому, Бездомный сказав: а в нас що ? всю педагогіку віддано на поталу піхвоті з педінституту імені коменданта колонії макаренка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 17 минут назад, US7IGN сказал: я думав там сивочола рука 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 минут назад, murava сказал: Ох допЕздишся (с) Та я ещё пдооощтооа месяца могу отсижиаваттся Надеюсь програма принуждению рашки к миру за 40 дней к тому времени даст эффект. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 30 минут назад, ks6 сказал: Да ладно. Может там все проще, вопрос денег, личной лояльности. Ну какой там конкурент, это не Залужный же два года назад. И деньги и власть , они рядом всегда. Фед.- более грамотный и способный в болтологии , чем Залуж. За..ваще в этом - тормоз. А для полика - это важная составляющая. Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Та я ещё пдооощтооа месяца могу отсижиаваттся Надеюсь програма принуждению рашки к миру за 40 дней к тому времени даст эффект. 😎 а коли будуть перші 40 балістичних ракет на москву вам не сказали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, Canton сказав: Илья, покажите свой паспорт ) Змінено 9 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 25 минут назад, vadimv сказал: Тих, шо пишуть 2+2=4 - забанить на пол года розстріляти youtu.be/ECIsQsHDhJ0 Яке прикре самогубство... Хлопчика батьки не навчили-думай 4, пиши 5?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: а коли будуть перші 40 балістичних ракет на москву вам не сказали? Перед українським ерзацпатріотом Фреєю. 😸 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 9 минут назад, sergio сказал: Перед українським ерзацпатріотом Фреєю. 😸 А 3000 фламинго уже сдохли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 10 хвилин тому, sergio сказав: Хлопчика батьки не навчили-думай 4, пиши 5?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, sergio сказав: Если убрать епучих ТЦКашников война это, где-то там. У нас уже месяца 2 даже шахеды не летают. Це, звичайно, добре і я рад за вас, але чомусь хочеться вам всім кизи дати, не знаю, чому, може, це суто українське щось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Я дисертацію не захищав, але знаю, що там хорошу поляну треба накрити, а враховуючи рівень в дорогому ресторані. Це вішенка на торті, а сам торт, коли прайс озвучують, то ну його до біса, краще неуком прозябать. Але то не вєзде, в столицях цінують мідні ! таблички кандідат наук. Змінено 8 годин тому користувачем ozor 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 година тому, Бездомный сказав: ще навіть не починали . а навчати бабі я не дозволяю , ані панувати над мужем , але бути в покорі та мовчанні(с) а в нас що ? всю педагогіку віддано на поталу піхвоті Ви б пішли в сучасну школу фізрукомтрудовикомфізиком, хоча б? За віртуальні 4000₴ Так отож. А тупа вівця піде, і далеко не кожна з них садюга, що за збоченим покликом пішла калічити дітей. В школах багато й адекватних тьоть. Змінено 8 годин тому користувачем ozor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: з педінституту імені коменданта колонії макаренка бездітного коменданту концтабору дитячого ГУЛАГ - десь поряд таким самим комедантом працював такий самий людожер павлік судоплатов Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, 7351 сказал: Ви згодні з тим, що те, що вчинив Федорів на вулицях України, за участю молоді шкільного і трохи старше шкільного віку, інакше як передвиборчою президентською компанією, з можливим вкиданням величезної купи грошей, не назвеш? Не президентської компанії, а демонстрації можливостей. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: можливо багатоходівочка зняти генерала замутивши спільно движ з сммщиком. показово що голова офісу наче кримської кави в рота набрав Головне не перестаратмсь в цій багатоходовочці. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 26 минут назад, ozor сказал: Ви б пішли в сучасну школу фізрукомтрудовикомфізиком, хоча б? За віртуальні 4000₴ ще раз - я бачив отих кастрованих піхвотою безхребетних "чоловіків" піхвосмоків ( психолух , схоже , взагалі був прутнесмоком , але свічку я не тримав ) які працювали у школі психолухами , воєнруками , е.т.с . систему вже майже не можливо врятувати . подобається нам те , чи не подобаться , але нинішня система виховання - то аутогеноцид . щасливо виздихати . реформувати систему будуть інші народи , за законами Шаріата . Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: я бачив оти кастрованих піхвотою "чоловіків" які працювали у школі психолухами , вонруками , е.т.с . Мені пощастило бачити принаймні одного пристойного Вчителя - він викладав історію мистецтв у художці, розказував цікаві історії, палив люльку з веселим "тютюном" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз