Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 14 минут назад, ks6 сказал: Да ну нафиг. Черновол с Лукьяненко около 30% В Севастополе за Черновола 11% Такой результат националисты больше не покажут. я не погано знав багатьох мешканців гімносевасу . до анексії - ледь здуру туди не релокував сім'ю до морька ( Бог відвів ) знаючи гімносевасців - як вони з заукраїнців миттю перевзулися в імперців сталіністів - там дуже гнучка політична орієнтація Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 18 минут назад, Бездомный сказал: я не погано знав багатьох мешканців гімносевасу . до анексії - ледь здуру туди не релокував сім'ю до морька ( Бог відвів ) знаючи гімносевасців - як вони з заукраїнців миттю перевзулися в імперців сталіністів - там дуже гнучка політична орієнтація ця політична гнучкість гімносевасської крисні зіграла злий жарт з кацапами - вони й до сих пір не розуміють , а чому решта України так не перевзулася у стрибку під час приходу "визволителів" на гімносевасських крисах з гнучкими хребтами - вся кров цієї війни Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 минут назад, Бездомный сказал: на гімносевасських крисах з гнучкими хребтами - вся кров цієї війни Гнучкий хребет важче переламати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) итог - какуюстранукгбпроипланили)))) Змінено 12 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 16 минут назад, sergio сказал: Гнучкий хребет важче переламати. та туди теж централізовано масово "вологодських" завозили Спойлер Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: та туди теж масово "вологодських" завозили Якщо буде потреба то і вологодській акцент згадаю. Гнучкіше треба бути, тоді менше обломів в житті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 9 минут назад, sergio сказал: Якщо буде потреба то і вологодській акцент згадаю. Гнучкіше треба бути, тоді менше обломів в житті. я й вологодський акцент знаю - бував і там неодноразово - вони на О налягають Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 24 минуты назад, Бездомный сказал: я й вологодський акцент знаю - бував і там неодноразово - вони на О налягають Головне не акають. Мої вчора з Будви вернулись. Наші в. перемішку з москалями відпочивають і нічого. Не передерлись. Машин 77 регіон Мацква там повно. Змінено 12 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Головне не акають. Мої вчора з Будви вернулись. Наші в. перемішку з москалями відпочивають і нічого. Не передерлись. Машин 77 регіон Мацква там повно. тобто 6 e-балів за скальп москаля вам не гроші? вигідніше мідяху? зажралися Змінено 11 годин тому користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 11 минут назад, MaxS сказал: тобто 6 e-балів за скальп москаля вам не гроші? вигідніше мідяху? зажралися 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 50 минут назад, MaxS сказал: тобто 6 e-балів за скальп москаля вам не гроші? вигідніше мідяху? зажралися Ну це ж не я їздив.. Доречі я з Албанії декілька раз мідяху привозив. Там один фестиваль поруч з пляжем був. Так вони виїжджали, декілька кабельків присипаних піском забули. Я їх там прямо поруч з пляжем і зачистив, щоб ізоляцію не волочити за 1700 км. А раз на пляж якусь лодку рибальску викинуло З двигуном. Так я теж грубі дроти розрізав. Трохи тяжко бо люди поруч були. Але я робив вигляд що типа фоткаюсь і потроху плскогубцями їх повидирав. Пи. Си А що з тим є-балом можна робити? Змінено 11 годин тому користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому censor.net/ua/news/4014592/90-vypadkiv-mobilizatsiyi-suprovodjuyutsya-porushennyamy-prav Ого. Цей як заговорив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, sergio сказав: censor.net/ua/news/4014592/90-vypadkiv-mobilizatsiyi-suprovodjuyutsya-porushennyamy-prav Ого. Цей як заговорив. так він давно каже. робота у нього така - казати... треба дивитися не що кажуть, а що роблять 😉 Рішення призупинити бронювання через "Дію" ухвалили на рівні Ставки верховного головнокомандувача. www.rbc.ua/rus/news/bronyuvannya-vid-mobilizatsiyi-diyi-mozhut-1783960353.html Змінено 11 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: так він давно каже. робота у нього така - казати... Але ж міг сказати, що факти не підтаерджуються і тільки 10% з порушеннями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Але ж міг сказати, що факти не підтаерджуються і тільки 10% з порушеннями. Може на міністра оборони хоче? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Може на міністра оборони хоче? У него грустное лицо, ему денег не дадут(на організацію Майдану в свою підтримку) Щоб повернути Федорова, на картонках треба писати не Сирського у відставку, а Вову із Династії у відставку. Тобто підвищувати ставки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 12 годин тому, Дощ сказав: Ти дебіл, з драпатого головком як з кози пістолет, він рік чохли знімати буде На місцях повноважень більше, як потрібно, як воювали так і будуть, бо армія найконсервативніша система. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 9 минут назад, karbo сказал: На місцях повноважень більше, як потрібно, як воювали так і будуть, бо армія найконсервативніша система. Вчора чувак на прикладі медицини пояснивав, що таке кадрові військові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 5 часов назад, sergio сказал: Рено і так не машина. а сучасний німецький дас ауто - машина ? Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 36 хвилин тому, sergio сказав: Вчора чувак на прикладі медицини пояснивав, що таке кадрові військові. Разом зі мною в полутєх поступало досить багато моїх однокашників. Хтось не поступив з першого разу, а було й двое таких, які поступили, але провчившись півроку, зрозуміли, що далі не тягнуть, і перевелися в артягу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 час назад, sergio сказал: Пи. Си А що з тим є-балом можна робити? Это баланс е-балов моего підрозділу за липень. Я керую маленькім підрозділом. Міліпіздріческим взводом с рахитической штаткой заполненной на 60% после переводов и списаний по ранениям. Но вот этот рахитический взвод с упоровшимися на своей работе людьми которые каждый закрывает пару ВОСов воюет так что стыдно батальонам. Но это возможно только тогда когда нам есть чем воевать и воюем мы лишь потому что есть е-балы. Без них мы были бы перманентно не бг и сосали бы х-й без соли. Потому что большим підрозділам дают много ресурсов, а нам дают то что от них осталось или то что им не нужно. Как сказали важные дяди-полковники «вы сначала навоюйте - а мы посмотрим что вам дать». Чем навоевать? Лопатами и штыками!? Но есть ебалы. И они спасают. Спасают нас от отсутствия хоть какого-то внятного или не дай боже эффективного управления. Спасают от отсутствия друзей-полковников. Своему корешу-полковнику полковник из штаба все нарешает, а я зайду в Дельту, подам наши ураження, дождусь начала месяца и закажу себе все сам благодаря е-балам которые запустил Федоров. Я бы вообще хотел воевать без «полковников». И еще я бы очень хотел чтобы Федоров или кто то другой запустил рейтинг эффективности - сколько засобів витрачається на ураження. Потому что сказать что у какого-то підрозділа столько то ураженнь сколько и у моего и промолчать про то что этому підрозділу отсыпали в 100 раз больше засобів - это лукавство и тупое наебалово! Серж Марко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 13 годин тому, Дощ сказав: Якийсь бабофон В ато було модним тягати кнопковий телефон, ну типу батарея місяць, надЬОжность. Як війна почалась також з собою взяв, викинув через тиждень. За відсутності gsm перетворюється в зайвий вантаж, краще патронів жменю взяти чи гранату. Ще й палиться випромінювачем Так, згоден: у сучасній війні, без gsm, це просто цеглина. Тому цей Sonim прогулявся до Бахмута, а потім повернувся до мене зі словами: "український воїн без інтернету не воює" 😉 Оскільки українському воїну користуватися китайською технікою зв'язку харам і зашквар, то зараз доволі непогано проходить тести отаке: Samsung Introduces Galaxy XCover7 Pro and Galaxy Tab Active5 Pro Але-але... Серджіо наголошував саме на морській воді. А пхати в електроліт пристрій із відкритими роз'ємами, це, м'яко кажучи, не наймудріше рішення MIL-STD-810H включає випробування сольовим туманом, але про занурення в солону воду там ані слова. Тож якщо море, то "тільки заглушки, тільки хардкор". А це вже, мабуть, бо я не тямлю в цих ваших смартфонах, якийсь китаєць. Наприклад, заводський Blackview. Для українського воїна це харам: китайська прошивка у засобах зв'язку = кацапські очі й вуха. Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady опіськи) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 49 минут назад, Бездомный сказал: а сучасний німецький дас ауто ? Чесно кажучи, якби зараз треба було би купити машину, то навіть і не знаю, що брати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 29 минут назад, Canton сказал: Это баланс е-балов моего підрозділу за липень. Я керую маленькім підрозділом. Міліпіздріческим взводом с рахитической штаткой заполненной на 60% после переводов и списаний по ранениям. Но вот этот рахитический взвод с упоровшимися на своей работе людьми которые каждый закрывает пару ВОСов воюет так что стыдно батальонам. Но это возможно только тогда когда нам есть чем воевать и воюем мы лишь потому что есть е-балы. Без них мы были бы перманентно не бг и сосали бы х-й без соли. Потому что большим підрозділам дают много ресурсов, а нам дают то что от них осталось или то что им не нужно. Как сказали важные дяди-полковники «вы сначала навоюйте - а мы посмотрим что вам дать». Чем навоевать? Лопатами и штыками!? Но есть ебалы. И они спасают. Спасают нас от отсутствия хоть какого-то внятного или не дай боже эффективного управления. Спасают от отсутствия друзей-полковников. Своему корешу-полковнику полковник из штаба все нарешает, а я зайду в Дельту, подам наши ураження, дождусь начала месяца и закажу себе все сам благодаря е-балам которые запустил Федоров. Я бы вообще хотел воевать без «полковников». И еще я бы очень хотел чтобы Федоров или кто то другой запустил рейтинг эффективности - сколько засобів витрачається на ураження. Потому что сказать что у какого-то підрозділа столько то ураженнь сколько и у моего и промолчать про то что этому підрозділу отсыпали в 100 раз больше засобів - это лукавство и тупое наебалово! Серж Марко Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 минуты назад, sergio сказал: Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? По е-балу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз