Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 минут назад, ks6 сказал:

Да  ну нафиг. Черновол с Лукьяненко около 30%  В Севастополе за Черновола 11% Такой результат националисты больше не покажут. 

я не погано знав багатьох мешканців гімносевасу .

до анексії - ледь здуру туди не релокував сім'ю до морька ( Бог  відвів ) 

знаючи гімносевасців - як вони  з  заукраїнців миттю перевзулися в імперців сталіністів  -  там дуже гнучка політична орієнтація  

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 минут назад, Бездомный сказал:

я не погано знав багатьох мешканців гімносевасу .

до анексії - ледь здуру туди не релокував сім'ю до морька ( Бог  відвів ) 

знаючи гімносевасців - як вони  з  заукраїнців миттю перевзулися в імперців сталіністів  -  там дуже гнучка політична орієнтація  

ця політична гнучкість гімносевасської крисні зіграла злий жарт з кацапами - вони й до сих пір  не розуміють , а чому решта України так не перевзулася у стрибку під час приходу "визволителів"

на гімносевасських крисах з гнучкими хребтами  - вся кров цієї війни

Посилання на коментар

5 минут назад, Бездомный сказал:

на гімносевасських крисах з гнучкими хребтами  - вся кров цієї війни

Гнучкий хребет важче переламати. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

итог - какуюстранукгбпроипланили))))

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

16 минут назад, sergio сказал:

Гнучкий хребет важче переламати. 

та туди теж централізовано  масово "вологодських" завозили

Спойлер

21139337.jpg

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

та туди теж масово "вологодських" завозили

Якщо буде потреба то і вологодській акцент згадаю. Гнучкіше треба бути, тоді менше обломів в житті. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, sergio сказал:

Якщо буде потреба то і вологодській акцент згадаю. Гнучкіше треба бути, тоді менше обломів в житті. 

я й вологодський акцент знаю - бував і там неодноразово - вони на О налягають

Посилання на коментар

24 минуты назад, Бездомный сказал:

я й вологодський акцент знаю - бував і там неодноразово - вони на О налягають

Головне не акають. 

Мої вчора з Будви вернулись. Наші в. перемішку з москалями відпочивають і нічого. Не передерлись. Машин 77 регіон Мацква там повно. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Головне не акають. 

Мої вчора з Будви вернулись. Наші в. перемішку з москалями відпочивають і нічого. Не передерлись. Машин 77 регіон Мацква там повно. 

тобто 6 e-балів за скальп  москаля вам не гроші? вигідніше мідяху? зажралися

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, MaxS сказал:

740563230_10164249660718350_3597249351371868401_n.jpg.e26957e6783c4fd6e92d4ccf5cf3b810.jpg

• Хаха 2
Посилання на коментар

50 минут назад, MaxS сказал:

Ну це ж не я їздив.. Доречі я з Албанії декілька раз мідяху привозив. Там один фестиваль поруч з пляжем був. Так вони виїжджали, декілька кабельків присипаних піском забули. Я їх там прямо поруч з пляжем і зачистив, щоб ізоляцію не волочити за 1700 км. А раз на пляж якусь лодку рибальску викинуло З двигуном. Так я теж грубі дроти розрізав. Трохи тяжко бо люди поруч були. Але я робив вигляд що типа фоткаюсь і потроху плскогубцями їх повидирав. 

Пи. Си А що з тим є-балом можна робити? 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 3
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

censor.net/ua/news/4014592/90-vypadkiv-mobilizatsiyi-suprovodjuyutsya-porushennyamy-prav

Ого. Цей як заговорив. 

так він давно каже. робота у нього така - казати...

треба дивитися не що кажуть, а що роблять 😉

Рішення призупинити бронювання через "Дію" ухвалили на рівні Ставки верховного головнокомандувача. www.rbc.ua/rus/news/bronyuvannya-vid-mobilizatsiyi-diyi-mozhut-1783960353.html

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

так він давно каже. робота у нього така - казати...

Але ж міг сказати, що факти не підтаерджуються і тільки 10% з порушеннями. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Але ж міг сказати, що факти не підтаерджуються і тільки 10% з порушеннями. 

Може на міністра оборони хоче? :lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Може на міністра оборони хоче? :lol:

У него грустное лицо, ему денег не дадут(на організацію Майдану в свою підтримку) 

Щоб повернути Федорова, на картонках треба писати не Сирського у відставку, а Вову із Династії у відставку. Тобто підвищувати ставки. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 годин тому, Дощ сказав:

Ти дебіл, з драпатого головком як з кози пістолет, він рік чохли знімати буде

На місцях повноважень більше, як потрібно, як воювали так і будуть, бо армія найконсервативніша система.

Посилання на коментар

9 минут назад, karbo сказал:

На місцях повноважень більше, як потрібно, як воювали так і будуть, бо армія найконсервативніша система.

Вчора чувак на прикладі медицини пояснивав, що таке кадрові військові. 

Посилання на коментар

5 часов назад, sergio сказал:

Рено і так не машина. 

а  сучасний німецький дас ауто -  машина ?

Посилання на коментар

36 хвилин тому, sergio сказав:

Вчора чувак на прикладі медицини пояснивав, що таке кадрові військові. 

Разом зі мною в полутєх поступало досить багато моїх однокашників. Хтось не поступив з першого разу, а було й двое таких, які поступили, але провчившись півроку, зрозуміли, що далі не тягнуть, і перевелися в артягу.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Пи. Си А що з тим є-балом можна робити? 

Это баланс е-балов моего підрозділу за липень. Я керую маленькім підрозділом. Міліпіздріческим взводом с рахитической штаткой заполненной на 60% после переводов и списаний по ранениям. Но вот этот рахитический взвод с упоровшимися на своей работе людьми которые каждый закрывает пару ВОСов воюет так что стыдно батальонам. Но это возможно только тогда когда нам есть чем воевать и воюем мы лишь потому что есть е-балы. Без них мы были бы перманентно не бг и сосали бы х-й без соли. Потому что большим підрозділам дают много ресурсов, а нам дают то что от них осталось или то что им не нужно. Как сказали важные дяди-полковники «вы сначала навоюйте - а мы посмотрим что вам дать». Чем навоевать? Лопатами и штыками!? Но есть ебалы. И они спасают. Спасают нас от отсутствия хоть какого-то внятного или не дай боже эффективного управления. Спасают от отсутствия друзей-полковников. Своему корешу-полковнику полковник из штаба все нарешает, а я зайду в Дельту, подам наши ураження, дождусь начала месяца и закажу себе все сам благодаря е-балам которые запустил Федоров. Я бы вообще хотел воевать без «полковников». И еще я бы очень хотел чтобы Федоров или кто то другой запустил рейтинг эффективности - сколько засобів витрачається на ураження. Потому что сказать что у какого-то підрозділа столько то ураженнь сколько и у моего и промолчать про то что этому підрозділу отсыпали в 100 раз больше засобів - это лукавство и тупое наебалово! Серж Марко

752497550_10162757870240807_889697077432829322_n.jpg

Посилання на коментар

13 годин тому, Дощ сказав:

Якийсь бабофон

В ато було модним тягати кнопковий телефон, ну типу батарея місяць, надЬОжность. Як війна почалась також з собою взяв, викинув через тиждень. За відсутності gsm перетворюється в зайвий вантаж, краще патронів жменю взяти чи гранату. Ще й палиться випромінювачем 

Так, згоден: у сучасній війні, без gsm, це просто цеглина.
Тому цей Sonim прогулявся до Бахмута, а потім повернувся до мене зі словами: "український воїн без інтернету не воює" 😉

Оскільки українському воїну користуватися китайською технікою зв'язку харам і зашквар, то зараз доволі непогано проходить тести отаке:
Samsung Introduces Galaxy XCover7 Pro and Galaxy Tab Active5 Pro

Але-але...

Серджіо наголошував саме на морській воді.
А пхати в електроліт пристрій із відкритими роз'ємами, це, м'яко кажучи, не наймудріше рішення :crazy:
MIL-STD-810H включає випробування сольовим туманом, але про занурення в солону воду там ані слова.

Тож якщо море, то "тільки заглушки, тільки хардкор".
А це вже, мабуть, бо я не тямлю в цих ваших смартфонах, якийсь китаєць.
Наприклад, заводський Blackview.
Для українського воїна це харам: китайська прошивка у засобах зв'язку = кацапські очі й вуха.

Змінено користувачем DmiVady
опіськи)
Посилання на коментар

49 минут назад, Бездомный сказал:

а  сучасний німецький дас ауто ?

Чесно кажучи, якби зараз треба було би  купити машину, то навіть і не знаю, що брати. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, Canton сказал:

Это баланс е-балов моего підрозділу за липень. Я керую маленькім підрозділом. Міліпіздріческим взводом с рахитической штаткой заполненной на 60% после переводов и списаний по ранениям. Но вот этот рахитический взвод с упоровшимися на своей работе людьми которые каждый закрывает пару ВОСов воюет так что стыдно батальонам. Но это возможно только тогда когда нам есть чем воевать и воюем мы лишь потому что есть е-балы. Без них мы были бы перманентно не бг и сосали бы х-й без соли. Потому что большим підрозділам дают много ресурсов, а нам дают то что от них осталось или то что им не нужно. Как сказали важные дяди-полковники «вы сначала навоюйте - а мы посмотрим что вам дать». Чем навоевать? Лопатами и штыками!? Но есть ебалы. И они спасают. Спасают нас от отсутствия хоть какого-то внятного или не дай боже эффективного управления. Спасают от отсутствия друзей-полковников. Своему корешу-полковнику полковник из штаба все нарешает, а я зайду в Дельту, подам наши ураження, дождусь начала месяца и закажу себе все сам благодаря е-балам которые запустил Федоров. Я бы вообще хотел воевать без «полковников». И еще я бы очень хотел чтобы Федоров или кто то другой запустил рейтинг эффективности - сколько засобів витрачається на ураження. Потому что сказать что у какого-то підрозділа столько то ураженнь сколько и у моего и промолчать про то что этому підрозділу отсыпали в 100 раз больше засобів - это лукавство и тупое наебалово! Серж Марко

752497550_10162757870240807_889697077432829322_n.jpg

Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? 

Посилання на коментар

4 минуты назад, sergio сказал:

Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? 

По е-балу...

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...