рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 6 минут назад, sergio сказал: Думал, какой сегодня найти повод бухнуть, чтобы скрасить ухылянтские будни. Sobota-dźień kota. 😸 А у кошки когда День? На нашу кошечку , которую нам подкинули добрые люди ,похож с фото . Мышей так и ловит исправно , и кормит ими кота . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 минуты назад, рыбак сказал: А у кошки когда День? На нашу кошечку , которую нам подкинули добрые люди ,похож с фото . Мышей так и ловит исправно , и кормит ими кота . На россии 1-го марта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Только что, sergio сказал: На россии 1-го марта. А посему тогда называют " мартовский кот " , а не кошка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 минуту назад, рыбак сказал: А посему тогда называют " мартовский кот " , а не кошка? Один пень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 1 час назад, sergio сказал: Ухилянти мають страждати. Лесь Подерв'янський 4 мин. · Таке щастя випадає людині раз на життя. Було дуже просто. Ввечері до мене зі страшними матюками забіг начальник політвідділу дивізії і, нічого не пояснюючи, схопив мене за шкірку. І поїхали ми в учбовий центр, ще там розташовувалася свиноферма. І мені, і ще там був мій помічник, нам було поставлено завдання всіх свиней до ранку пофарбувати, що ми і зробили. Питання начальнику політвідділу дивізії я не можу задати, тому що я заздалегідь знаю відповідь. Оскільки я не зовсім хочу чути її зайвий раз, то я і питання не задаю. Я кажу: «Есть, товарищ полковник. Служу Советскому Союзу».Таким чином свині були пофарбовані, причому дуже красивою фарбою срібною.І коли ми все це закінчили, а вони зранку вийшли попастися на зелений лужок, в такому ранковому тумані йшли залізні свині. Це було чудове видовище. Я дізнався про мету всього цього набагато пізніше - тому що якийсь там генерал зі штабу округу мав літати на гелікоптері над розташуванням нашого учбового центру, а естети з дивізії подумали, що його начальствене око буде осквернене, якщо воно побачить свиней таких, як вони є. Я дотримуюсь повністю їхньої думки, тому що йому, мабуть, приємно було бачити свиней, в яких я вклав свою душу. Але я люблю армію чому – тому що вона дає дуже сильний поштовх творчим інстинктам, які закладені в людині, отакого копняка естетичного. І після цього я маю жорстке переконання, що всі художники, поети, музиканти мають служити в армії. А звичайній людині там робити абсолютно нічого, тому що почуття абсурду, яке прививає армія, звичайній людині шкодить. Змінено 21 година тому користувачем Бездомный 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 12 минут назад, рыбак сказал: А посему тогда называют " мартовский кот " , а не кошка? тому що саме коти у березні стурбовані та влаштовують незкінченні бійки за можливість встромити прутня в чергову кішку . а кішка спокійно приводить в одному окоті кошенят від декількох котів одночасно . Змінено 21 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 51 минуту назад, US7IGN сказал: Може якби саме так кацапощелепні почувалися б в Україні, то і ***лу не було б кого "захищати"... Может быть , когда начал защищать крымских и макеевских юристо- адвокатов , которых потом заслал а глубь Украины и они перекрасились и стали мовнюками . В принципе адвокато- юристы ..овнюками были всегда, невзирая на каком говорят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 6 минут назад, Бездомный сказал: Лесь Подерв'янський 4 мин. · Таке щастя випадає людині раз на життя. Було дуже просто. Ввечері до мене зі страшними матюками забіг начальник політвідділу дивізії і, нічого не пояснюючи, схопив мене за шкірку. І поїхали ми в учбовий центр, ще там розташовувалася свиноферма. І мені, і ще там був мій помічник, нам було поставлено завдання всіх свиней до ранку пофарбувати, що ми і зробили. Питання начальнику політвідділу дивізії я не можу задати, тому що я заздалегідь знаю відповідь. Оскільки я не зовсім хочу чути її зайвий раз, то я і питання не задаю. Я кажу: «Есть, товарищ полковник. Служу Советскому Союзу».Таким чином свині були пофарбовані, причому дуже красивою фарбою срібною.І коли ми все це закінчили, а вони зранку вийшли попастися на зелений лужок, в такому ранковому тумані йшли залізні свині. Це було чудове видовище. Я дізнався про мету всього цього набагато пізніше - тому що якийсь там генерал зі штабу округу мав літати на гелікоптері над розташуванням нашого учбового центру, а естети з дивізії подумали, що його начальствене око буде осквернене, якщо воно побачить свиней таких, як вони є. Я дотримуюсь повністю їхньої думки, тому що йому, мабуть, приємно було бачити свиней, в яких я вклав свою душу. Але я люблю армію чому – тому що вона дає дуже сильний поштовх творчим інстинктам, які закладені в людині, отакого копняка естетичного. І після цього я маю жорстке переконання, що всі художники, поети, музиканти мають служити в армії. А звичайній людині там робити абсолютно нічого, тому що почуття абсурду, яке прививає армія, звичайній людині шкодить. Отож, перспектива стати довбоjoбом страшить навіть більше ніж героїчно загинути в бою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: перспектива стати довбоjoбом страшить Може даремно, бо будучи довбоjoбом жеж легше жити ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Только что, vadimv сказал: Може даремно, бо будучи довбоjoбом жеж легше жити ) У війську так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 14 минут назад, sergio сказал: Отож, перспектива стати Из свинопаса вряд ли становятся путевыми писателями. Ну разве как писать свою глупую писанину для свиней , которые будут весело похрюкивать слушая и читая свинячью поэзию :))) Змінено 20 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Из свинопаса вряд ли становятся путевыми писателями. Ин. 10:11 — «Я есмь пастырь добрый: пастырь добрый полагает жизнь свою за овец». Ин. 10:14 — «Я есмь пастырь добрый; и знаю Моих, и Мои знают Меня». Ин. 10:16 — «Есть у Меня и другие овцы, которые не сего двора, и тех надлежит Мне привести: и они услышат голос Мой, и будет одно стадо и один Пастырь» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 10 минут назад, vadimv сказал: Може даремно, бо будучи довбоjoбом жеж легше жити ) жити , може й легше , але ж не цікаво 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 10 минут назад, рыбак сказал: Из свинопаса вряд ли становятся путевыми писателями. Ну разве как писать свою глупую писанину для свиней , которые будут вело похрюкивать слушая и читая свинячью поэзию :))) ну кацапи ж роблять класиками сексотів дітойобів взагалі то він художником - оформителем служив Святую Біблію читає Святий чернець і научає, Що цар якийсь-то свині пас Та дружню жінку взяв до себе, А друга вбив. Тепер на небі. (с) Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Оо, активизировались любители свинячьей поэзии. " А мені нравиця дивитись як у них горить і палає . Оце підпалю , а вони бігають і тушать , пожарки приїзджають " .с :)))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 3 часа назад, Дощ сказал: А як якийсь кацап якусь херню Он уважаемый гражданин Украины... Бубочка его для таких трансляций и купил Кушайте, не обляпайтесь PS. И где Вы увидели мое отношение к посту или автору? Так, чисто иинформационный белый шум... Змінено 20 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 10 минут назад, рыбак сказал: Оо, активизировались любители свинячьей поэзии. та навіть свинячі хрюки кращі за кацапську поезію людожерів про те , як людей в одно истолочь (с) Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Средств "на воду" и разумную человеческую жизнь - нет , но на финансирование войны всегда найдется . "Во Франции продолжают бушевать пожары небывалой силы. Как пишет The Guardian, пожар охвативший 42 тысячи гектаров земли вынудил покинуть свои дома 220 тысяч человек, что является самой большой эвакуацией в современной истории Франции. Эвакуируются целые города. Пожары сконцентрированы возле Жиронда и Бордо, эвакуация которого также обсуждается. "Небо изменило цвет. Казалось, что это облако, но на самом деле это был дым, закрывающий солнце - это было не природное явление. Это казалось нереальным", - заявляют очевидцы. В деревне Ле Порж пожары спровоцировали детонацию сотен боеприпасов, лежавших в земле со Второй Мировой войны, пишет BBC. По их словам, за ночь над деревней разразилась канонада из сотен взрывов. Тем не менее, наибольший урон деревне нанес сам пожар, уничтоживший множество домов." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 15 годин тому, Humanite сказав: Дать их номера телефонов пожаловаться, так как ума на оппонирование бог не дал? Не хватало ещё оппонировать придуркам. Иди поскачи, скакатель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, рыбак сказав: Во Франции продолжают бушевать пожары небывалой силы. Это все подлый путин виноват. Раньше присылал авиацию для тушения пожаров, а потом Европа ввела против них санкции и он подло перестал присылать свои пожарные самолеты и вертолеты, а своих нету, потому что европейцы с лапками... Он даже запчасти на ранее купленные не присылает и техников. Их все равно не пускают, но он же и не присылает... Подлый... Змінено 20 годин тому користувачем Humanite Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Не хватало ещё оппонировать придуркам. Как жестко ты о модераторах... Прим какой то геракел с слабоженщины... 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Иди поскачи, скакатель. Так скакал то не я. Сколько призывал остановиться и подумать остатками промытого моска, но в ответ - "хто не скаче той москаль" с выпучеными от напруги глазами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 16 минут назад, Humanite сказал: Это все подлый путин виноват. Раньше присылал авиацию для тушения пожаров, а потом Европа ввела против них санкции и он подло перестал присылать свои пожарные самолеты и вертолеты, а своих нету, потому что европейцы с лапками... Он даже запчасти на ранее купленные не присылает и техников. Их все равно не пускают, но он же и не присылает... Подлый... доведеться вчитися жити без потрапляння у залежність до людожерів андрофагів . а кацапи могли й підпалити - щоб до них приповзли по допомогу . доречі - в кацапів своя тайга горить Змінено 19 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 6 хвилин тому, Бездомный сказав: а кацапи могли й підпалити пєтров і васєчкін Цитата Під час масштабної лісової пожежі у липні 2026 року в історичному лісі Фонтенбло за 60 км від Парижа правоохоронці затримали двох осіб за підозрою в умисному підпалі. Міністерство внутрішніх справ Франції повідомило про виявлення близько 10 окремих осередків займання в радіусі одного кілометра. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: пєтров і васєчкін И как всегда выяснится что это украинцы, сотрудники ГУР, завербованные подлыми рускими за две банки пива. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Ілон продовжує казати, що настав час укласти угоду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз