Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Ты тут только потому, что модеры болт положили на свою работу .

Дать их номера телефонов пожаловаться, так как ума на оппонирование бог не дал?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

В Москві щось відбувається...

знов кріптообмєнки бомблять. Чи ви про щось інше?

Посилання на коментар

4 минуты назад, kkost сказал:

что то в подмосковье хорошо так бахнуло, что по всей москве было слышно и окна дрожали...теории от прилета украинской балистики до ядренного взрыва подземного)))

Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

Віддати РФ та Китаю можливість плодити злочинність в світі?😂

"Якщо не можеш зупинити - очолюй!" (с)

Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

у нас в некоторых пабликах пару недель возникают посты о том, что видели как подъезжают тцк с копами вечером и дрон запускают над дворами...так что не факт то что Вы написали

п.с. иногда по вечерам что то жужит без тревоги)))

Волею випадку пожив в вашому Дніпрі майже місяць. Відчуття - грьобане село. А тут ще й ракети. Причому прилітають раніше за тривогу. Спать мішають. Вобщім ну його нах те Дніпро.

P.S. Перший раз за багато років побачив магазини без мусорніків. Мусорніки - це катастрофа в Дніпрі. Ну і лівньовки ще, да. Видно їх декомунізували. Але пам'ятник Маргелову стоїть. Зі слів Бездомного. Я цього тіпа в лице не знаю, того підтвердить не можу, може й бачив, але не звернув уваги.

Посилання на коментар

51 минуту назад, US7IGN сказал:

В Москві щось відбувається...

Це Аврора. Почалось...

Посилання на коментар

07.07.2026 в 11:46, US7IGN сказав:

Те що у нього в 40 років немає дітей каже про нього більше ніж все інше разом узяте.

Про те, коли нема дітей:

www.instagram.com/reels/Da9udbWDL8G/

Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Про те, коли нема дітей:

www.instagram.com/reels/Da9udbWDL8G/

Варіанти завжди є:

https://www.facebook.com/share/r/19G1YzSVgi/?mibextid=wwXIfr

Посилання на коментар

13 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Волею випадку пожив в вашому Дніпрі майже місяць. Відчуття - грьобане село. А тут ще й ракети. Причому прилітають раніше за тривогу. Спать мішають. Вобщім ну його нах те Дніпро.

P.S. Перший раз за багато років побачив магазини без мусорніків. Мусорніки - це катастрофа в Дніпрі. Ну і лівньовки ще, да. Видно їх декомунізували. Але пам'ятник Маргелову стоїть. Зі слів Бездомного. Я цього тіпа в лице не знаю, того підтвердить не можу, може й бачив, але не звернув уваги.

мусорники это боль...ливневки - терпимо, есть лишь несколько традиционных мест неработы их))...а памятник, хм..пусть стоит, пофиг...надо же импотенту (я не про ...) на что то передергивать...нормальным пофиг

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

мусорники это боль...ливневки - терпимо, есть лишь несколько традиционных мест неработы их))...а памятник, хм..пусть стоит, пофиг...надо же импотенту (я не про ...) на что то передергивать...нормальным пофиг

Ну я жив на Лесі Українки недалеко з перехрестям з Поля, наче майже центр на правому березі, але таке...

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Що, грошей поселитися в нормальному районі не вистачило?
Чи ті, до кого ви примазувались біля Мінори, перевірили, що у вас у труселях, і показали, де ваше місце в нашому чудовому місті?
А околиці - вони такі... кіоски без урн, ага... ще й рагулі вештаються... :razz:

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ну я жив на Лесі Українки недалеко з перехрестям з Поля, наче майже центр на правому березі, але таке...

да жопа...а кули, если вместо строительства заниматься переименованиями то так всегда...и тому месту не повезло - нет собственности корбана с борей, так бы что то сделали нормальное...а вообще, думаю...планировали года с 14 что Днепр отойдет ***ам ... разворовывали и резали на металл все что могли...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

55 хвилин тому, kkost сказав:

я про вибух і підозрілу хмару...

Посилання на коментар

57 минут назад, Dmitriy_S сказал:

на набережній - якщо  від Нового моста в бік  Поплавка -  одразу три пам'ятника  окупантам - сташкову , маргелову та афганцям - всі необхідно знести - нехай місто не ганьблять 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Що, грошей поселитися в нормальному районі не вистачило?
Чи ті, до кого ви примазувались біля Мінори, перевірили, що у вас у труселях, і показали, де ваше місце в нашому чудовому місті?
А околиці - вони такі... кіоски без урн, ага... ще й рагулі вештаються... :razz:

То на Лесі Українки - то у вас околиці? Хуясє, а що ж у вас на реальних околицях робицця? До товаришів з Мінори я не звертався, бо ненадовго треба було, гріх поважних людей по таким дрібницям турбувати.  З квартирою знайомі чистокровні (? балакають кацапською, як майже всі в Дніпрі) українці підсобили, причому абсолютно безкоштовно, як-то кажуть за уважуху.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Бездомный сказав:

на набережній - якщо  від Нового моста в бік  Поплавка -  одразу три пам'ятника  окупантам - сташкову , маргелову та афганцям - всі необхідно знести - нехай місто не ганьблять 

Якщо наступний раз буду в Дніпрі, то роздивлюся🤣

Посилання на коментар

10 минут назад, Dmitriy_S сказал:

То на Лесі Українки - то у вас околиці? Хуясє, а що ж у вас на реальних околицях робицця?

жопа...тихая советская жопа в вышиванке)))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Якщо наступний раз буду в Дніпрі, то роздивлюся🤣

то могли б вже й знести пообіцяти. 

Посилання на коментар

12 минут назад, Бармалей сказал:

и пирамида с шаром от будущих оккупантов иллюминатов или масонов)))))))))))))

добавлю...этот памятник будущим оккупантам одним из Бездомных города был как то после гидности разбит...а наш Бездомный видимо цветы к своим носит вместо кувалды😂

Посилання на коментар

9 минут назад, kkost сказал:

так кажуть то винищувач був

Кажут бар"єр звуковий проходив.

Посилання на коментар

Тільки що, kkost сказав:

то могли б вже й знести пообіцяти. 

там Бездомний інколи ходить під нього. хай стоїть :lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Кажут бар"єр звуковий проходив.

Та нє. Світовий  кажуть 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Та нє. Світовий  кажуть 

Ну так,  там сильніше бахає.😎

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...