Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, DimaF сказав:

Еще вживую увидеть тех людей которые пьют такое виски)

Я нас кассах в суперах, даже перед праздниками, ничего дороже Чиваса и Джек дениэлся не вижу...)

Отой Green і Yellow Spot цілком продаються в Сільпо. І не так щоб по зовсім захмарній ціні. Десь 3к і 5к. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, US7IGN сказал:

ця земля поки що вродила величезну кількість довбойобів та підарасів

Якби ще налагодити експорт-зажили б ні***ово (вірніше заставили б жити всіх так само щоб не контрастувати на їх фоні)

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

І не так щоб по зовсім захмарній ціні. Десь 3к і 5к. 

При доходе от 200 к в месяц.

А так сомнительно...

Посилання на коментар

2 часа назад, akineo сказал:

треба дуже багато корів 

Ніт, посилимо парниковий ефект, і будуть глобальні катаКЛІЗМИ (в корів МЕТАНить з дупи і писку)

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

25 хвилин тому, DmiVady сказав:

Підкажіть ВММ, що гарний віскі можна, звісно, пити хоч із гранчака.
Але якщо йдеться саме про дегустацію, то в нормальному пабі середню й верхню полиці зазвичай наливають у гленкерн або копіту.

Бо якщо разом із гарно дистильованим самогоном ти продаєш ще бренд, історію, витримку й увесь навколовісковий ритуал, накидаючи зверху ще три ціни, то робити це треба правильно й красиво.:pardon:

Тумблер теж цілком нормальний келих для віскі, особливо з льодом або просто забухати щось рівня джемісон.
Але для вдумливої дегустації хорошого віскі він приблизно як гранчак для бордо: технічно пити можна, але навіщо тоді було все це вівцеїбство з бочками, витримкою та легендою на етикетці? :unknown:

"Витриманий односолодовий віскі ніяк не хотів виливатися у пластиковий стаканчик" :razz:

*Сирка "Дружба" для повноти картинки не вистачило 😉

Щось явно пішло не так😂

Таке відчуття, що ви на мене за щось образилися. Хоча мене тут не було досить довго і я нічого не писав. Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. Або вас просто адвокат покусав. Воно заразне:))

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро.

то ви відгуки Карліто не читали :lol:

Дніпро - дійсно велике село , заселене переважно "містянами" у другому поколінні ( тобто онуками селян ) , які люблять  колотити понти .

А ще величезний відсоток завезених кацапів .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бездомный сказав:

то ви відгуки Карліто не читали :lol:

Дніпро - дійсно велике село , заселене переважно містянами у другому поколінні ( тобто онуками селян ) , яке любить  колотити понти .

А ще величезний відсоток завезених кацапів .

Я навіть рахував людей, які в побуті спілкуються українською. За майже місяць нарахував 26 чоловік:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, DimaF сказав:

Еще вживую увидеть тех людей которые пьют такое виски)

Я нас кассах в суперах, даже перед праздниками, ничего дороже Чиваса и Джек дениэлся не вижу...)

Я не допоможу, бо кинув цю гарну звичку :unknown:
Усе своє я роздавав із 23-го року.
Залишилася лише пляшка Mortlach 18 років, і то тільки тому, що вона не купувалася та трохи незвичайна.
Приватний розлив усього на 151 пляшку, більшість із них уже випили, переважно в Україні, тож, може, колись або вип'ю, або подарую.

1859755016_.thumb.png.b3e855d34bdb7bc2fde7e56a4c5b1469.png

Впевнений, вам би сподобалось: 48,4%, без додавання барвника, без холодної фільтрації - шотландський самогон з бочки як він є.:razz:

33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Щось явно пішло не так😂

Таке відчуття, що ви на мене за щось образилися. Хоча мене тут не було досить довго і я нічого не писав. Тож мабуть за не зовсім гарні відгуки за Дніпро. Або вас просто адвокат покусав. Воно заразне:))

Кашпіровський заряджав воду через телевізор, а у вас відчуття передаються по інтернетах. :pardon:
Не переймайтесь - не люблю, коли мені приписують те, чого я не робив або не писав, тож іноді можу й тригернутись на таке. :oops:
Хоча зазвичай монопенісуально - це ж інтернети. 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не допоможу, бо кинув цю гарну звичку :unknown:
Усе своє я роздавав із 23-го року.
Залишилася лише пляшка Mortlach 18 років, і то тільки тому, що вона не купувалася та трохи незвичайна.
Приватний розлив усього на 151 пляшку, більшість із них уже випили, переважно в Україні, тож, може, колись або вип'ю, або подарую.

1859755016_.thumb.png.b3e855d34bdb7bc2fde7e56a4c5b1469.png

Впевнений, вам би сподобалось: 48,4%; без додавання барвника; без холодної фільтрації.

Кашпіровський заряджав воду через телевізор, а у вас відчуття передаються по інтернетах. :pardon:
Не переймайтесь - не люблю, коли мені приписують те, чого я не робив або не писав, тож іноді можу й тригернутись на таке. :oops:
Хоча зазвичай монопенісуально - це ж інтернети. 🧘‍♂️

Побуду вредним, з віскарем ви таки лажанулися. Single malt і single pot - це трохи різні речі;-) Yellow and Green Spot - це досить типовий для ірландського віскі single pot.

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Я навіть рахував людей, які в побуті спілкуються українською. За майже місяць нарахував 26 чоловік:)

переселенцы

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Побуду вредним, з віскарем ви таки лажанулися. Single malt і single pot - це трохи різні речі;-) Yellow and Green Spot - це досить типовий для ірландського віскі single pot.

Ще раз - я не писав, що Yellow and Green Spot це сінгл молт.

Читайте уважно:
"ну, скажімо, це спроба пройти шлях до Glen Moray 16 років (ще того, справжнього, до того, як цю віскокурню вбили жабоїди), чи до чогось такого рівня за якістю. Легкий, не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці."
Тобто "не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці" характеристика Glen Moray. 
До того ж Yellow Spot і "не дуже складний" вже буде сильно не точною характеристикою. 
Спробуєте (не з гранчака) - зрозумієте чому :)

Те, що ви вирішили приписати мені щось і на цьому спробувати поманіпулювати - це суто ваші проблеми, і вам з ними жити :unknown:
Не бачу сенсу далі товктися в цій темі. 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

54 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Вы аккуратней, поставили под сомнение первой же фразой его дворянское происхождение и показали сомнение в успешности и знаниях этого форумчанина))) за такое он в игнор заносит

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/p/DcDuhe9iKeZ/

Тобто квадробери - то не новітня вигадка )

• Хаха 1
Посилання на коментар

а скільки кацапощелепної наволочі  зараз казиться з приводу зносу пам'ятника покидьку маргелову

Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

В знаменитом фильме Василия Шукшина «Калина красная» (1973) сцена с распитием дорогого французского коньяка «Мартель» (Martell) из деревянного банного ковшика происходит в бане.

Так от звідки анекдот про мильницю )

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Так от звідки анекдот про мильницю )

що за анекдот ???

стрічка , насправді - звичайне  лайно  на тему толстоєвщини  , як і весь  згенерований  кацапами контент 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

36 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ще раз - я не писав, що Yellow and Green Spot це сінгл молт.

Читайте уважно:
"ну, скажімо, це спроба пройти шлях до Glen Moray 16 років (ще того, справжнього, до того, як цю віскокурню вбили жабоїди), чи до чогось такого рівня за якістю. Легкий, не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці."
Тобто "не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці" характеристика Glen Moray. 
До того ж Yellow Spot і "не дуже складний" вже буде сильно не точною характеристикою. 
Спробуєте (не з гранчака) - зрозумієте чому :)

Те, що ви вирішили приписати мені щось і на цьому спробувати поманіпулювати - це суто ваші проблеми, і вам з ними жити :unknown:
Не бачу сенсу далі товктися в цій темі. 🧘‍♂️

Ваша точна цитата

Прихований текст

Green Spot чи Yellow Spot (і, можливо, Red Spot, бо його не пробував) трапиться на шляху - є сенс спробувати, але це не дим та торф, там інше... ну, скажімо, це спроба пройти шлях до Glen Moray 16 років (ще того, справжнього, до того, як цю віскокурню вбили жабоїди), чи до чогось такого рівня за якістю. Легкий, не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці.

Очевидно що мова йде за Green Spot чи Yellow Spot, в не за Glen Moray 16.

По меншій мірі для мене. Як цей текст можуть сприймати альтернативно-обдаровані мене мало цікавить:)

Посилання на коментар

1 годину тому, DimaF сказав:

При доходе от 200 к в месяц.

А так сомнительно...

Тю, та це заробіток сраного плиточника, не кажучи вже за програмерів більш-менш адекватного рівня:)

Посилання на коментар

якби понти світилися , над Дніпром стояли б білі ночі

Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Тю, та це заробіток сраного плиточника, не кажучи вже за програмерів більш-менш адекватного рівня:)

Ага, и рыжих котов-брехунов....

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ваша точна цитата

Приховати вміст

Green Spot чи Yellow Spot (і, можливо, Red Spot, бо його не пробував) трапиться на шляху - є сенс спробувати, але це не дим та торф, там інше... ну, скажімо, це спроба пройти шлях до Glen Moray 16 років (ще того, справжнього, до того, як цю віскокурню вбили жабоїди), чи до чогось такого рівня за якістю. Легкий, не дуже складний але якісний сінгл молт з верхньої полиці.

Очевидно що мова йде за Green Spot чи Yellow Spot, в не за Glen Moray 16.

По меншій мірі для мене. Як цей текст можуть сприймати альтернативно-обдаровані мене мало цікавить:)

Знов-таки, це ваші проблеми, а не мої :pardon:
Знов-таки, не бачу сенсу ходити по колу, тим більше що я не збираюся чіпати вашу релігію й перехрещувати ірландські сінгл поти в сінгл молти )
Поки ви тут переймалися, я сходив до магазину та купив два морозива.
Не знаю, чи вони сінгл молт, чи взагалі бурбон, але смачненьке :oops:

Але-але ... якщо вас це дійсно бентежить, і потрібно для вашої терапії, то можете бігати за мною по темі ще п'ятдесят постів і з гаслом "Акєла промахнувся!" намагатися просунути свій недолугий газлайтинг.
Мені на це байдуже. Тільки, якщо ви не проти, я більше не буду витрачати свій час на відповіді.
Бо воно того не варте.

Посилання на коментар

Та то понятне діло. Кот - обичний сільський алкаш, який робить чорну роботу за баклажку Чернігівського. А умнічає на форумі по старій пам'яті, шоб казацця умним і успішним. 

Надіюсь вам від цього полегшало:)

П.С. І передавайте привіт вашому коту, він у вас класний:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, DimaF сказав:

Вы в своём уме, яку деревину??

Яблука валяются пид ногами, никому вони не нужни.

ХАЗЯЇНА НЕМА!

при совку в селі цілі поля під сади забирали

а потім навпаки

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Ніт, посилимо парниковий ефект, і будуть глобальні катаКЛІЗМИ (в корів МЕТАНить з дупи і писку)

ну м'ясо ви ж їсте?

Посилання на коментар

7 минут назад, akineo сказал:

ХАЗЯЇНА НЕМА!

при совку в селі цілі поля під сади забирали

а потім навпаки

Патаму што кроме яблок в совдепии, фруктов не было!!!

Кто щас жрать их будет?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...