Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, yukon сказав:

зате на березі весь жіночий колектив Кривого Рогу

Да, дівчата в Кривому Розі нічого так )

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, yukon сказал:

В морі медуз багато, зате на березі весь жіночий колектив Кривого Рогу, був там з братом вдвох, йому 20 мені 23, до цих пір згадую)) Скільки після того був в Єгиптах всяких - не то)))

Десь в середині нульових відпочивали на базі Титану в Стерегущому, ось там медузи розміром з відро були така к-сть, що неможливо було купатись у морі Зато було поїхати декілька кілометрів на кінець коси, там море бомба було чя еіукиз медуз. 

Посилання на коментар

Ексзаступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра заявила, що колишній нардеп Максим Микитась і був тією людиною, що записувала з нею розмови, які згодом оприлюднили НАБУ та САП.

Про це вона заявила під час судового засідання з обрання запобіжного заходу, передає Цензор.НЕТ.

"Із 237 розмов, покладених в цю справу, 232 записано через мікрофон однієї людини. Не мій. Ця людина була мені близькою, я їй довіряла і весь час, коли вона говорила зі мною, вона мене записувала. Тепер подивіться, що мені інкримінують. Не документ, який я підписала, не рішення, яке я ухвалила, не гроші, які взяла, не зустріч, яку я провела.

Мені інкримінують те, що людина мене записувала. Ця людина говорила, я була поруч і слухала. Він говорив, я слухала, а він записував", - зазначила Мудра.

Також вона нагадала, що Микитась має кілька справ у НАБУ та ці роки провів на свободі.

У розпорядженні Мудрої може бути активів на понад 250 млн грн, тому застава в 150 млн грн обґрунтована, - прокурор САП

"Три дні тому прокурор просив для цієї людини 200 млн грн застави, суд визначив 30 млн. Мені з першою підозрою в житті - 150 млн грн. Я не прошу суду бути суворішим до когось. Я прошу застосувати ті самі стандарти до мене і пропорційність", - додала вона. Джерело: https://censor.net/ua/n4020035

😂

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Ексзаступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра заявила, що колишній нардеп Максим Микитась і був тією людиною, що записувала з нею розмови, які згодом оприлюднили НАБУ та САП.

Про це вона заявила під час судового засідання з обрання запобіжного заходу, передає Цензор.НЕТ.

"Із 237 розмов, покладених в цю справу, 232 записано через мікрофон однієї людини. Не мій. Ця людина була мені близькою, я їй довіряла і весь час, коли вона говорила зі мною, вона мене записувала. Тепер подивіться, що мені інкримінують. Не документ, який я підписала, не рішення, яке я ухвалила, не гроші, які взяла, не зустріч, яку я провела.

Мені інкримінують те, що людина мене записувала. Ця людина говорила, я була поруч і слухала. Він говорив, я слухала, а він записував", - зазначила Мудра.

Також вона нагадала, що Микитась має кілька справ у НАБУ та ці роки провів на свободі.

У розпорядженні Мудрої може бути активів на понад 250 млн грн, тому застава в 150 млн грн обґрунтована, - прокурор САП

"Три дні тому прокурор просив для цієї людини 200 млн грн застави, суд визначив 30 млн. Мені з першою підозрою в житті - 150 млн грн. Я не прошу суду бути суворішим до когось. Я прошу застосувати ті самі стандарти до мене і пропорційність", - додала вона. Джерело: https://censor.net/ua/n4020035

😂

Так хай йде і записує інших :lol:

kurs.com.ua/novost/1475547-mudruju-vzjali-pod-strazhu-sud-naznachil-zalog-v-75-raza-nizhe-chem-prosila-sap

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

24 минуты назад, vadimv сказал:

Гиперболоид инженера Гарина:

А то у их военных имеется страшно подумать. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Gonchik сказав:

https://www.facebook.com/share/r/1C5MAWBHJH/?mibextid=wwXIfr

Як же гарно жидва, сидячи в Сен Тропе, розділяє українців під гаслом «не діліть». 

Глянув краєм ока інші її відоси. Там бездомного треба викликати.

• Хаха 2
Посилання на коментар

12 минут назад, ozor сказал:

Глянув краєм ока інші її відоси. Там бездомного треба викликати.

Що то за жидівка? 

Посилання на коментар

3 години тому, sergio сказав:

С тех пор стандарты комфорта поменялись. 

Стандарти комфорту змінились зовсім недавно. Людство 99% часу мерзло і голодувало.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, ozor сказав:

Людство 99% часу мерзло

Та нє, мерзли тільки ті, що поперлися "жити" вище 40-45 паралелі )

Оті дійсно влаштували собі "холодні ігри" на виживання...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Військово-транспортний літак США прибув до Москви kurs.com.ua/novost/1475591-voenno-transportnii-samolet-ssha-pribil-v-moskvu-v-kremle-prokommentirovali

Saudi Arabia, Turkey, Pakistan invited Iran to join newly-established Mecca defense pact www.jpost.com/middle-east/iran-news/article-906316

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

6 годин тому, sergio сказав:

100%  з різними Бездомими (якого я  уявляю собі у вигляді маленького песика, який постійно гавкає і бризкає слиною) та телєграфістами, що спілкуються за допомогою посилань на відео з інсти, то можна йопнутись. 🤪🤡🥳🥴 

Більш цікавить не те що зараз, а як режим внутрішньої окупації буде поводити себе після закінчення БД. І щось мені підказує, що підемо ми далеко не білоруський шляхом. 

Агресія в інтернетах - це не завжди розумова та психічна слабкість.
Її цілком можуть викликати страх перед майбутнім, невпевненість у собі та своїх діях тощо.
Тобто не всі умовні бездомні, що коментують кожну вашу репліку, навіть коли їхньої поради не питають, є пацієнтами лікарень, які вкрали ключ від кабінету головлікаря та добралися до комп'ютера з інтернетом)

Щодо "закінчення БД", тобто антракту поміж актами п'єси, то я б переймався не тим, що буде "тут" - бо цього ніхто не знає, - а тим, як дати своїм дітям більше маневру та можливостей "там", у їхньому майбутньому.
Звісно, якщо це ще не було зроблено до повномасштабного вторгнення або в перші його місяці.

5 годин тому, truck55 сказав:

Тобто в нього діагноз по документах був саме на непридатність, а зробили "обмежено"? 

Я про таке не писав, і в тій частині, переписки, що я виклав, такого написано не було :unknown:
Та й той мій пост мав інше навантаження сенсів. :pardon:

• Лайк 2
Посилання на коментар

www.instagram.com/reel/DcdaYD5IA1z/ мабуть саме тому всі і намагаються знищити справжніх українців та загнати їх в стойло...

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Да, дівчата в Кривому Розі нічого так )

У Зе, ніби дружина звідти. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, ozor сказал:

У Зе, ніби дружина звідти. 

Так он и сам оттуда...

Посилання на коментар

19 часов назад, truck55 сказал:

Патрнери ж обіцяли ще окремо 40 млрд у цьому році виділити, які там проблеми?

Виділили поки що 10 млрд www.slovoidilo.ua/2026/07/19/novyna/svit/nato-planuye-nadaty-ukrayini-140-mlrd-yevro-vijskovoyi-dopomohy-2026-2027-rokax-zmi

З рештою поки що не дуже весело www.euractiv.com/news/solidarity-cant-fill-kyivs-coffers/

Змінено користувачем truck55
Посилання на коментар

20 минут назад, DmiVady сказал:

Я про таке не писав, і в тій частині, переписки, що я виклав, такого написано не було :unknown:
Та й той мій пост мав інше навантаження сенсів. 

Там паралельний сюжет про стан клапану, тому спитав.

Посилання на коментар

26 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DcdaYD5IA1z/ мабуть саме тому всі і намагаються знищити справжніх українців та загнати їх в стойло...

Це вона мабуть розповідає свої враження від свого чоловіка (та інших понаїхів, яких бачила).

Вона шо, не бачила, скільки українців загнали по квартирах і шести сотках з басіком?

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Це вона розповідає свої враження від свого чоловіка (та інших понаїхів, яких бачила).

Вона не бачила, скільки українців загнали по квартирах і шестисотках з басіком...

В смислі, понаєхів? Вони ж, ніби в Україні живуть? Чи я помиляюсь?

Посилання на коментар

"Лагідна" (поки що) зачистка території США від зайвого непотрібу населення:

Цитата

США позбавлять українців віз: під загрозою ті, хто заїхав в країну по туристичній та діловій візах B1/B2 і оформив притулок – загалом збираються скасувати рекордну кількість дозволів на вʼїзд для 200 000 (!) іноземців

Далі буде...

Кормити зайвих дармоїдів Open AI з Анторпіком і Маском явно не збираються.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozor сказав:

В смислі, понаєхів? Вони ж, ніби в Україні живуть? Чи я помиляюсь?

Якщо в Украіні, то тоді вона взагалі неадекватна )

• Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

30 минут назад, US7IGN сказал:

Наразі успішно. 

Посилання на коментар

25 хвилин тому, vadimv сказав:

"Лагідна" (поки що) зачистка території США від зайвого непотрібу населення:

Далі буде...

Кормити зайвих дармоїдів Open AI з Анторпіком і Маском явно не збираються.

моб ресурс? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...