vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 хвилин тому, yukon сказав: зате на березі весь жіночий колектив Кривого Рогу Да, дівчата в Кривому Розі нічого так ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 12 минут назад, yukon сказал: В морі медуз багато, зате на березі весь жіночий колектив Кривого Рогу, був там з братом вдвох, йому 20 мені 23, до цих пір згадую)) Скільки після того був в Єгиптах всяких - не то))) Десь в середині нульових відпочивали на базі Титану в Стерегущому, ось там медузи розміром з відро були така к-сть, що неможливо було купатись у морі Зато було поїхати декілька кілометрів на кінець коси, там море бомба було чя еіукиз медуз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Гиперболоид инженера Гарина: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Ексзаступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра заявила, що колишній нардеп Максим Микитась і був тією людиною, що записувала з нею розмови, які згодом оприлюднили НАБУ та САП. Про це вона заявила під час судового засідання з обрання запобіжного заходу, передає Цензор.НЕТ. "Із 237 розмов, покладених в цю справу, 232 записано через мікрофон однієї людини. Не мій. Ця людина була мені близькою, я їй довіряла і весь час, коли вона говорила зі мною, вона мене записувала. Тепер подивіться, що мені інкримінують. Не документ, який я підписала, не рішення, яке я ухвалила, не гроші, які взяла, не зустріч, яку я провела. Мені інкримінують те, що людина мене записувала. Ця людина говорила, я була поруч і слухала. Він говорив, я слухала, а він записував", - зазначила Мудра. Також вона нагадала, що Микитась має кілька справ у НАБУ та ці роки провів на свободі. У розпорядженні Мудрої може бути активів на понад 250 млн грн, тому застава в 150 млн грн обґрунтована, - прокурор САП "Три дні тому прокурор просив для цієї людини 200 млн грн застави, суд визначив 30 млн. Мені з першою підозрою в житті - 150 млн грн. Я не прошу суду бути суворішим до когось. Я прошу застосувати ті самі стандарти до мене і пропорційність", - додала вона. Джерело: https://censor.net/ua/n4020035 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Ексзаступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра заявила, що колишній нардеп Максим Микитась і був тією людиною, що записувала з нею розмови, які згодом оприлюднили НАБУ та САП. Про це вона заявила під час судового засідання з обрання запобіжного заходу, передає Цензор.НЕТ. "Із 237 розмов, покладених в цю справу, 232 записано через мікрофон однієї людини. Не мій. Ця людина була мені близькою, я їй довіряла і весь час, коли вона говорила зі мною, вона мене записувала. Тепер подивіться, що мені інкримінують. Не документ, який я підписала, не рішення, яке я ухвалила, не гроші, які взяла, не зустріч, яку я провела. Мені інкримінують те, що людина мене записувала. Ця людина говорила, я була поруч і слухала. Він говорив, я слухала, а він записував", - зазначила Мудра. Також вона нагадала, що Микитась має кілька справ у НАБУ та ці роки провів на свободі. У розпорядженні Мудрої може бути активів на понад 250 млн грн, тому застава в 150 млн грн обґрунтована, - прокурор САП "Три дні тому прокурор просив для цієї людини 200 млн грн застави, суд визначив 30 млн. Мені з першою підозрою в житті - 150 млн грн. Я не прошу суду бути суворішим до когось. Я прошу застосувати ті самі стандарти до мене і пропорційність", - додала вона. Джерело: https://censor.net/ua/n4020035 😂 Так хай йде і записує інших kurs.com.ua/novost/1475547-mudruju-vzjali-pod-strazhu-sud-naznachil-zalog-v-75-raza-nizhe-chem-prosila-sap Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 24 минуты назад, vadimv сказал: Гиперболоид инженера Гарина: А то у их военных имеется страшно подумать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Gonchik сказав: https://www.facebook.com/share/r/1C5MAWBHJH/?mibextid=wwXIfr Як же гарно жидва, сидячи в Сен Тропе, розділяє українців під гаслом «не діліть». Глянув краєм ока інші її відоси. Там бездомного треба викликати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 минут назад, ozor сказал: Глянув краєм ока інші її відоси. Там бездомного треба викликати. Що то за жидівка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, sergio сказав: С тех пор стандарты комфорта поменялись. Стандарти комфорту змінились зовсім недавно. Людство 99% часу мерзло і голодувало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 20 хвилин тому, ozor сказав: Людство 99% часу мерзло Та нє, мерзли тільки ті, що поперлися "жити" вище 40-45 паралелі ) Оті дійсно влаштували собі "холодні ігри" на виживання... Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Військово-транспортний літак США прибув до Москви kurs.com.ua/novost/1475591-voenno-transportnii-samolet-ssha-pribil-v-moskvu-v-kremle-prokommentirovali Saudi Arabia, Turkey, Pakistan invited Iran to join newly-established Mecca defense pact www.jpost.com/middle-east/iran-news/article-906316 Змінено 4 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 годин тому, sergio сказав: 100% з різними Бездомими (якого я уявляю собі у вигляді маленького песика, який постійно гавкає і бризкає слиною) та телєграфістами, що спілкуються за допомогою посилань на відео з інсти, то можна йопнутись. 🤪🤡🥳🥴 Більш цікавить не те що зараз, а як режим внутрішньої окупації буде поводити себе після закінчення БД. І щось мені підказує, що підемо ми далеко не білоруський шляхом. Агресія в інтернетах - це не завжди розумова та психічна слабкість. Її цілком можуть викликати страх перед майбутнім, невпевненість у собі та своїх діях тощо. Тобто не всі умовні бездомні, що коментують кожну вашу репліку, навіть коли їхньої поради не питають, є пацієнтами лікарень, які вкрали ключ від кабінету головлікаря та добралися до комп'ютера з інтернетом) Щодо "закінчення БД", тобто антракту поміж актами п'єси, то я б переймався не тим, що буде "тут" - бо цього ніхто не знає, - а тим, як дати своїм дітям більше маневру та можливостей "там", у їхньому майбутньому. Звісно, якщо це ще не було зроблено до повномасштабного вторгнення або в перші його місяці. 5 годин тому, truck55 сказав: Тобто в нього діагноз по документах був саме на непридатність, а зробили "обмежено"? Я про таке не писав, і в тій частині, переписки, що я виклав, такого написано не було Та й той мій пост мав інше навантаження сенсів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому www.instagram.com/reel/DcdaYD5IA1z/ мабуть саме тому всі і намагаються знищити справжніх українців та загнати їх в стойло... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, vadimv сказав: Да, дівчата в Кривому Розі нічого так ) У Зе, ніби дружина звідти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, ozor сказал: У Зе, ніби дружина звідти. Так он и сам оттуда... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 19 часов назад, truck55 сказал: Патрнери ж обіцяли ще окремо 40 млрд у цьому році виділити, які там проблеми? Виділили поки що 10 млрд www.slovoidilo.ua/2026/07/19/novyna/svit/nato-planuye-nadaty-ukrayini-140-mlrd-yevro-vijskovoyi-dopomohy-2026-2027-rokax-zmi З рештою поки що не дуже весело www.euractiv.com/news/solidarity-cant-fill-kyivs-coffers/ Змінено 4 години тому користувачем truck55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 минут назад, DmiVady сказал: Я про таке не писав, і в тій частині, переписки, що я виклав, такого написано не було Та й той мій пост мав інше навантаження сенсів. Там паралельний сюжет про стан клапану, тому спитав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, DimaF сказав: Так он и сам оттуда... Я в курсі, то був гумор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 26 хвилин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DcdaYD5IA1z/ мабуть саме тому всі і намагаються знищити справжніх українців та загнати їх в стойло... Це вона мабуть розповідає свої враження від свого чоловіка (та інших понаїхів, яких бачила). Вона шо, не бачила, скільки українців загнали по квартирах і шести сотках з басіком? Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, vadimv сказав: Це вона розповідає свої враження від свого чоловіка (та інших понаїхів, яких бачила). Вона не бачила, скільки українців загнали по квартирах і шестисотках з басіком... В смислі, понаєхів? Вони ж, ніби в Україні живуть? Чи я помиляюсь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) "Лагідна" (поки що) зачистка території США від зайвого непотрібу населення: Цитата США позбавлять українців віз: під загрозою ті, хто заїхав в країну по туристичній та діловій візах B1/B2 і оформив притулок – загалом збираються скасувати рекордну кількість дозволів на вʼїзд для 200 000 (!) іноземців Далі буде... Кормити зайвих дармоїдів Open AI з Анторпіком і Маском явно не збираються. Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, ozor сказав: В смислі, понаєхів? Вони ж, ніби в Україні живуть? Чи я помиляюсь? Якщо в Украіні, то тоді вона взагалі неадекватна ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 30 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DcdaYD5IA1z/ мабуть саме тому всі і намагаються знищити справжніх українців та загнати їх в стойло... Наразі успішно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Парне пакування.. https://www.facebook.com/share/r/1FTQ1cf7ZN/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 25 хвилин тому, vadimv сказав: "Лагідна" (поки що) зачистка території США від зайвого непотрібу населення: Далі буде... Кормити зайвих дармоїдів Open AI з Анторпіком і Маском явно не збираються. моб ресурс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз