Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

шарики пишут что по складам с ракетами к патриотам прилетело на житомирской трассе... 

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, МаТраС сказал:

в нас там були на форумі номінації. людина року...ви б виграли троль року))

мабуть тролль всіх  часів

• Хаха 1
Посилання на коментар

Цитата

На жаль можна констатувати факт, що жахлива трагедія у Вишневому не стала уроком, — прем'єр Корецький про вибухи на Житомирській трасі.

і видивилися ж

тут дивує деілька речей - чому зброю\бк не відправляють одразу до споживача

і навіщо ховати його серед житлових 

Посилання на коментар

25 хвилин тому, Бармалей сказав:

шарики пишут что по складам с ракетами к патриотам прилетело на житомирской трассе... 

ну їх жеж треба обов'язково всі в одну точку звезти

чи вони там спавняться?

вже давно все на колесах повинно бути і одразу до споживача 

але правди вже ніхто ніколи не дізнається

хіба що по кількості збитої балістики

у них є супутники і союзники і зрадники\агенти

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, US7IGN сказав:

А чому АТБ обмеження на борошно вводить? 

Мені стало цікаво, тож пройшовся в АТБ)
Заодно й шкідливого морозива купив замість шкідливого алкоголю :razz:
Дійсно, на крупах (на борошно не дивився) стоять обмеження: не більш 6 од/кг в руки, хоча крупи ще є.
Гречку, звісно, вигребли всю, в першу чергу :)
Мало хто знає, що сочевиця багатша на білок 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Мені стало цікаво, тож пройшовся в АТБ)
Дійсно, на крупах (на борошно не дивився) стоять обмеження: на більш 6 од/кг в руки, хоча крупи ще є.
Гречку, звісно, вигребли всю, в першу чергу :)
Мало хто знає, що сочевиця багатша на білок 😉

на базарі вам мішок крупи\цукру продадуть із доставкою. нафіга вам там АТБ

це банальний захист від ажіотажу, але, як на мене, він діє навпаки 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, DmiVady сказав:

неподобство....
а як же морозиво з коньячком?😁

• Хаха 2
Посилання на коментар

Ну ось і в нашу домівку прилетіло.., вибігли в чому були, доки і гроші встигли схопити, ще автівку вдалось з парковки вивезти... Шахедів ні я ні дружина не чули, хоча до епіцентру вибуху метрів500 і вікна були відкриті... Що з квартирою вранці буде відомо... Головне що живі...

• Лайк 1
  • Сумно 10
Посилання на коментар

19 хвилин тому, vbb сказав:

неподобство....

Не зарікаюся 😉
Колишніх алкоголіків не буває! :razz:

• Сумно 2
Посилання на коментар

Віталій Портников 

Дискусії щодо Пантеону продовжують викликати щире здивування насамперед відсутністю якихось зрозумілих критеріїв вшановування померлих й черговими спробома зʼєднати їжака й віслюка. Від очільника офісу президента ми почули, наприклад, що у учасників обговорення не викликає жодних сумнівів фігура льотчика Івана Кожедуба.

Що ж, в мене немає жодних сумнівів, що радянський маршал Кожедуб - великий льотчик. Але саме радянський льотчик, хоч і українець за походженням. Похований він у Москві, так що ніякого перепоховання, звичайно ж, ніколи не буде. Не знайдеться родич маршала, який колись погодиться щоб його дідусь лежав поруч з Коновальцем. Та й російський уряд ніколи не віддасть цей прах. Так що мова йде про чергове символічне рішення.

Але і символіка повинна мати свій сенс. Роль Кожедуба у Другій світовій війні беззаперечна. Як і беззаперечною є його роль у війні в Кореї, де він командував радянськими льотчиками. Дуже вдало командував, тільки от ці льотчики збивали вже не німців, а американців. І ці американці залишалися головними ворогами маршала до самого його смертного часу. Він навіть вигадав, що збивав американські літаки під час Другої світової війни, бо вони, мовляв, атакували його як німецького льотчика.

На відміну від учасників дискусії щодо Пантеону я з Іваном Кожедубом був знайомий  особисто , для мене це не міфічний персонаж з портретів. Я висвітлював його виступ на з’їзді народних депутатів Радянського Союзу, з трибуни якого маршал закликав боротися проти будь-яких змін і перейти у наступ на «контрреволюцію». І так, він був справжнім сталіністом, впевненим і ідейним противником будь-яких спроб домогтися українського - як і будь-якого суверенітету. Радянський маршал помер за кілька днів до проголошення незалежності України, але можете навіть не сумніватися, що для нього це стало б справжньою катастрофою.

Так що Кирило Буданов звичайно може говорити про консенсус членів комісії щодо постаті Кожедуба, але він має знати досить просту річ: якби він зустрівся із справжнім Кожедубом, той його просто розстріляв би. Власноруч. І те, що він почув би від маршала у свою останню мить було б квіточками у порівнянні з тим, що говорить про Україну Путін.

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

7 годин тому, vbb сказав:

неподобство....

7 годин тому, vbb сказав:

неподобство....

Тут, хочаб коньяк виключити з схеми. Морозиво, потім.

• Хаха 2
Посилання на коментар

7 годин тому, hause сказав:

Ну ось і в нашу домівку прилетіло.., вибігли в чому були, доки і гроші встигли схопити, ще автівку вдалось з парковки вивезти... Шахедів ні я ні дружина не чули, хоча до епіцентру вибуху метрів500 і вікна були відкриті... Що з квартирою вранці буде відомо... Головне що живі...

і жодного коментаря , одні смайлики

приватний будинок чи багатоповерхівка?

Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

На відміну від учасників дискусії щодо Пантеону я з Іваном Кожедубом був знайомий  особисто , для мене це не міфічний персонаж з портретів. Я висвітлював його виступ на з’їзді народних депутатів Радянського Союзу, з трибуни якого маршал закликав боротися проти будь-яких змін і перейти у наступ на «контрреволюцію». І так, він був справжнім сталіністом, впевненим і ідейним противником будь-яких спроб домогтися українського - як і будь-якого суверенітету. Радянський маршал помер за кілька днів до проголошення незалежності України, але можете навіть не сумніватися, що для нього це стало б справжньою катастрофою.

У Сумах центральний парк має назву Парк Івана Кожедуба

А ще є вулиця Ковпака і педінститут імені Макаренка

А до 2022 ще були вулиці Інтернаціоналістів і Героїв Сталінграда

• Дякую 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, akineo сказал:

і жодного коментаря , одні смайлики

приватний будинок чи багатоповерхівка?

у нас тут сім 4-х поверхівок і одна 5-ти через квартал лісу від клініки Спіженка на житом. трасі, прямо за клінікою і були ті склади,  ми ж там гуляли в лісі до ковіду, там же такі ангари були під ракетні тягачі у землі з величезними воротами, то вояки мабуть туди натягали якихось ракет, ну і їх хтось підірвав, бо шахеда ми б почули, це ж дуже близько, а так тільки взрив і потім полетіло у різні боки...

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар

Рагулівна ,  респект ! 👍

Посилання на коментар

і це лише початок - їх різати , як баранів будуть геть по всім куточкам окупованих  територій - від Даугави  до Камчатки 

в Тбілісі забаранили "туриста" кацапа окупанта , який заїхав за враженнями  26 серпня .

кацап окупант шукав яскравих враженнь - кацап окупант  хапнув яскравих враженнь 

забаранив кацапа громадянин вірменії 

я ще пам'ятаю , як вірмени  ще  нещодавно енергічно полірували кацапський прутень 

Посилання на коментар

В 01.08.2026 в 18:28, vadimv сказал:

Коли вже до людей дійде, що купувати житло не варто )

Мабуть ніколи...

Правильно кажуть - печерний інстинкт.

ну як сказати  ....

мало сенс придбати  за кеш  в 2000 , щоб зкинути у 2007  гімнотечним свиням  з 20 кратним наваром .

ех , знав би прикуп .

• Дякую 1
Посилання на коментар

Яка щира людина. "Ми не можемо інакше" www.instagram.com/reel/DclxBMbRzWO/

От і відповідь. Колись одна розумна людина сказала що не можна очікувати інший результат роблячи те саме 

Посилання на коментар

В 01.08.2026 в 18:50, МаТраС сказал:

сотні книг прочитав

не всі книжки однаково корисні .

про існування  більшості книжок - на  приклад - геть вся кацапокіллтура - пушкіни колотушкіни - лєрмонтови - тургєнєви - толстоєвскіє - шолохови -  булгакови - міхалкови , е.т.с -   корисніше взагалі не знати 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

не всі книжки однаково корисні .

про існування  більшості книжок - на  приклад - геть вся кацапокіллтура - пушкіни колотушкіни - лєрмонтови - тургєнєви - толстоєвскіє - шолоховит -  булгакови , е.т.с -   корисніше взагалі не знати 

https://www.facebook.com/share/v/1BsPCRQNpq/?mibextid=wwXIfr

Посилання на коментар

9 минут назад, ozor сказал:

не погоджуся 

в часи моєї книжкової юності знайти щось гідне , то був той ще квест.

навіть  Біблія  та Ніцше були під забороною :crazy:

все було забито макулатурою , яка спотворює світогляд у потрібному кацапам адрофагам напрямку.

весь книговидав ( з самовидавом включно ) щільно контролювався кдб 

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ozor сказав:

Та нє, я Прєступлєніє і наказаніє, Войну і мір а також Анну Карєніну не зміг прочитати - так блювати від того хотілося.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...