Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) В Пермі горить завод ракетних двигунів - Протон ПМ www.rbc.ua/rus/news/permi-spalahnuv-zavod-shcho-viroblyae-raketni-1788327535.html Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто це не ви приклали до відео з незаконним затриманням людей пункт про "перегін тварин"? Дійсно, а хто ж це зробив? ) Воно мабуть якось само так вийшло )) "Робочий стан робочої системи"... Блять. Я пункти взагалі не прикладав, ні до якого відео. Дуже добре що ви далеко і не у моєму підпорядкуванні, а то б я задушив вас своїми руками - нерви ні к чорту З і. закиньте це десь собі в цитатник, будете нагадувати за нагоди 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: і під час війни. Почему Вы регулярно этим прикрываетесь? И что теперь , если война, плевать на законы? Это как-то оправдывает полицейских в превышении должностных полномочий? Тогда надо ходить с ножом, как тот харьковчанин и защищать себя всеми доступными способами, а там суд разберется. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Дуже добре що ви далеко і не у моєму підпорядкуванні, а то б я задушив вас своїми руками 1 годину тому, XL.pro сказав: Називає, але не б'є по голові палицею. просто зразу душить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Ну так і я про що. Можна й в реальних ситуаціях таких "доказів" назнімати, то що вже говорити про нереальні, і під час війни. Можна тримати спеціальну знімальну групу яка буде штампувати тисячі "самих чесних" доказових роликів "на злобу дня" - немає сумніву що такі групи фігачать у три зміни На то є суд чи інші особи, що розглядають справу та вирішують, чи можна якесь там відео долучити до доказів. Так повинно бути, в усякому разі. А заявляти завчасно, що це все ІПСО - як мінімум, некоректно. Цитата З.і. чисто з інтересу - акінео ваш клон, чи ви його? А ви обоє чиї клони? Співчуваю вашим переживанням, але допомогти ніяк не можу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, ks6 сказав: Почему Вы регулярно этим прикрываетесь? И что теперь , если война, плевать на законы? Это как-то оправдывает полицейских в превышении должностных полномочий? Тогда надо ходить с ножом, как тот харьковчанин и защищать себя всеми доступными способами, а там суд разберется. Не прикриваюсь, а нагадую - це важливий момент. Ворог не спить і докладає максимум зусиль у всіх можливих ситуаціях, тим більше ворог не абиякий, а має гроші, можливості і величезне бажання нас знищити, тому може вести діяльність на всіх фронтах, у т.ч. на такому важливому як мобілізація - на це потрібно зважати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, Дощ сказал: Блять. Я пункти взагалі не прикладав, ні до якого відео. Дуже добре що ви далеко і не у моєму підпорядкуванні, а то б я задушив вас своїми руками - нерви ні к чорту З і. закиньте це десь собі в цитатник, будете нагадувати за нагоди Кляті ухилянти! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 10 минут назад, ks6 сказал: Почему Вы регулярно этим прикрываетесь? И что теперь , если война, плевать на законы? Это как-то оправдывает полицейских в превышении должностных полномочий? Тогда надо ходить с ножом, как тот харьковчанин и защищать себя всеми доступными способами, а там суд разберется. Тем более распределительный центр ТЦК уже ни чем не отличается от СИЗО. Змінено 9 годин тому користувачем sergio 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 5 минут назад, ks6 сказал: Почему Вы регулярно этим прикрываетесь? И что теперь , если война, плевать на законы? Это как-то оправдывает полицейских в превышении должностных полномочий? Тогда надо ходить с ножом, как тот харьковчанин и защищать себя всеми доступными способами, а там суд разберется. Так гетьман же прикрывается и на часть законов конституции наплевал. Что вы- мы все к тому несчастному дощу пристали , он- раб , и исполняет указания рабов. Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, Дощ сказав: Ворог не спить і докладає максимум зусиль у всіх можливих ситуаціях, ага, ворог купив форму піліції, ЗСУ чи рибаків у будь-якому воєнторзі, напхався у буси у катається по вулицям тилових міст запихуючи в ці буси преехожих. який же підступний гад! 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Ворог не спить і докладає максимум зусиль у всіх можливих ситуаціях, тим більше ворог не абиякий, а має гроші, можливості і величезне бажання нас знищити, тому може вести діяльність на всіх фронтах, у т.ч. на такому важливому як мобілізація - на це потрібно зважати Це ви про ОП? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: просто зразу душить. Я вам не дозволяв використовувати свої цитати, а лише вадиму і то не де попало)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, Дощ сказав: Я вам не дозволяв а мені і не потрібен ваш дозвіл. зніміть фуражку, бо бачу що надавила. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Так, все, всі дружно йдіть нах уй Неможливо спілкуватись, різні світи різні галактики 2 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 25 минут назад, Дощ сказал: І хто мені заборонить називати ухилянтів ухилянтами?)) ну, ок, дозволяю вам називати неухилянтів неухилянтами Щодо другого - писав вище (попросіть Вадима пошукати) - ми знаходимось у стані війни, подібні відео множаться у прогресії, до них у 9 з 10 є питання, раніше намагались з'ясувати де правда де монтаж, зараз на хайповій темі виригують все підряд і видають за чисту монету, ви ж не думаєте що я буду поратись у вашому лайні Вот тут согласен. На камеру выеживаются у кого стопудовая отмазки от армии. Много роликов с наложенным звуком. Да и монтаж есть везде. А смонтировать можно так, что все станет раком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: Я пункти взагалі не прикладав, ні до якого відео. Було відео, де поліцянти влаштували сафарі на людей, на нього був ваш комент про те, що винуватим зроблять не того, хто за кермом, далі був мій комент про те, що поліціянтам закон не писаний, а далі був ваш комент, що все в рамках закону і з пунктом про перегін тварин в якості підтвердження. Будь-хто тут може сам перемотати сторінки і перевірити ці факти. Звісно ж ніякого умислу від вас не було, ви ж не вважаєте цей піхвець робочою системою, а життя людини - нікчемним і нічого не вартим. Правда ж? 1 година тому, Дощ сказав: Дуже добре що ви далеко і не у моєму підпорядкуванні, а то б я задушив вас своїми руками - нерви ні к чорту Та то ясно, що з такими як ви, можна про щось балакати тільки здалеку через захисне скло, тому я і з'їбав від вас якомога далі. У вас не нерви ні к чорту, а ставлення до людей, як до рогатої худоби. По-нормальному вас від нормальних людей ізолювати треба. 53 хвилини тому, Дощ сказав: різні світи різні галактики На якийсь віддалений острів, де ви будете з такими як ви їбашитися до всирачки. Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 55 хвилин тому, рыбак сказав: Что вы- мы все к тому несчастному дощу пристали Наверно толстоевского не читали 55 хвилин тому, рыбак сказав: он- раб , и исполняет указания рабов. А как жеж "свобода воли"? А, ну да - это ж типичное христианское двоемыслие: когда Сапольский пишет про отсутствие свободы воли или Докинз про биороботов - то это пропаганда и расчеловечивание, а когда рыбак - то это так и надо. Рабы божии - они такие. "Свобода - это рабство". Змінено 8 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 14 хвилин тому, ks6 сказав: Почему Вы регулярно этим прикрываетесь? И что теперь , если война, плевать на законы? Это как-то оправдывает полицейских в превышении должностных полномочий? Тогда надо ходить с ножом, как тот харьковчанин и защищать себя всеми доступными способами, а там суд разберется. хто вам дозволив використовувати цитати Буданова? 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Вот тут согласен. На камеру выеживаются у кого стопудовая отмазки от армии. Много роликов с наложенным звуком. Да и монтаж есть везде. А смонтировать можно так, что все станет раком. чому до 2023 нічого не монтували і не вийожувалися? невже до влади ніяк не дійде що коли в одному підрозділі зустрінуться ks6, три Акінео і чотири Серджіо, то в ямі опиниться командир, а танк буде зданий на металобрухт? це точно про обороноздатність? і це може стати ще раніше ніж війна на виснаження за рівних втрат. краща допомога кацапам це створити в Україні умови для людей гірші ніж на кацапстані. і це не про ракети з дронами, на які більшості пох. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 15 минут назад, US7IGN сказал: хто вам дозволив використовувати цитати Буданова? чому до 2023 нічого не монтували і не вийожувалися? невже до влади ніяк не дійде що коли в одному підрозділі зустрінуться ks6, три Акінео і чотири Серджіо, то в ямі опиниться командир, а танк буде зданий на металобрухт? це точно про обороноздатність? і це може стати ще раніше ніж війна на виснаження за рівних втрат. краща допомога кацапам це створити в Україні умови для людей гірші ніж на кацапстані. і це не про ракети з дронами, на які більшості пох. И монтировали и выеживались. Хайп в интернете никто не отменял. Спрос рождает предложение Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 минут назад, US7IGN сказал: краща допомога кацапам це створити в Україні умови для людей гірші ніж на кацапстані. і це не про ракети з дронами, на які більшості пох. Так уже. Последних два месяца в Киеве просто какая-то конкретная охота на людей. Я даже боюсь представить сколько ментов и тцк задействовано , бензина, автопробега что-бы довести до армии одного человека. Можно конечно, как Сержио , денег хватит, но крышу рвать начнет, да и с рабочего ритма сойду, потом лень будет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 41 минуту назад, Дощ сказал: Я вам не дозволяв використовувати свої цитати, а лише вадиму і то не де попало)) Все, що ви тут написал є власністю форума А відповідно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 минут назад, ks6 сказал: Последних два месяца в Киеве просто какая-то конкретная охота на людей. Не замечаю такого. На БП на въезде и по области да - стоят, проверяют. На улице ни разу не подходили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 40 минут назад, US7IGN сказал: невже до влади ніяк не дійде що коли в одному підрозділі зустрінуться ks6, три Акінео і чотири Серджіо, то в ямі опиниться командир, а танк буде зданий на металобрухт? це точно про обороноздатність? і це може стати ще раніше ніж війна на виснаження за рівних втрат. краща допомога кацапам це створити в Україні умови для людей гірші ніж на кацапстані. і це не про ракети з дронами, на які більшості пох. Так мені дивно, що такого до сих пір не сталось. Чому до бліндажа умовного сержанта який тероризує підлеглих не залетить гранатка?Чи то зброю безпосередньо на позиції видають, чи доступу не мають. Пи. Си. Брухт зараз до сраки, 2 грн/кг. Тим більше на танках броня, а це спеціально леговане залізо, яке мало де потім можна застосувати, навіть після переплавки Змінено 8 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 минут назад, DimaF сказал: Не замечаю такого. На БП на въезде и по области да - стоят, проверяют. На улице ни разу не подходили. Дело нескольких месяцев. Я тоже до упора ездил пока машиной безопасно было, пешком только трусцой и оглядываясь передвигаться нужно было. Но с весны и за водил конкретно взялись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз