Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

46 хвилин тому, Дощ сказав:

Натомість з подачі Федорова є контракти, де чітко прописані умови, іу т.ч. окопи, і вони як раз більше підходять для новобранців

Щоправда я б зразу не давав ті гроші, правила управління регламентують що фінансова мотивація дійсна 4 міс, далі вона стає нормою і перестає працювати. Мені не шкода тих грошей, але потрібно було підвищення до 300к рознести в періоді 4-6 міс за кілька разів - було більш ефективно і економічно правильно, но як є

я особо не вивчав, але зліє язікі кажуть, що чітко все в контрактах18 -24 роки. а в остальних, чітко те,що сьогодні ти на одній посаді в одному підрозділі,а завтра зовсім в др місці

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, yuragon сказал:

4-й раз процитували це моє повідомлення... Невже я випадково попав прямо в точку? Чи просто зрозуміли і псіханули через то скільки часу тут забезплатно вкалували? Як в анекдоті коли монашка, коли поспілкувалась випадково з жінкою пониженої соціальної відповідальності і дізналася скільки та заробляє, зі злістю каже знайомому священнику - та йдіть ви до дупи отче зі своїми ірисками.

Еще раз тебе повторю , не мни себя , мне с тобой давно все понятно.

Не тебе персонально предназначалось .

Если ты измеряешь все деньгами , то не суди всех по себе .

Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

я особо не вивчав, але зліє язікі кажуть, що чітко все в контрактах18 -24 роки. а в остальних, чітко те,що сьогодні ти на одній посаді в одному підрозділі,а завтра зовсім в др місці

контракти Федорова такі класні, що навіть сам Федоров не став їх підписувати, а звалив закордон.

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, outdoor24 сказав:

контракти Федорова такі класні, що навіть сам Федоров не став їх підписувати, а звалив закордон.

ну, для нього посади просто немає.а ту,на яку хотів зайняли

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

ну, для нього посади просто немає.а ту,на яку хотів зайняли

Ну якщо міністр і сам потужний так, то чого від інших очікувати?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Если ты измеряешь все деньгами , то не суди всех по себе .

Та нема питань - якщо працюєте забезплатно на агресора то це ваша справа.

Я тільки ніяк не можу зрозуміти як узгоджується з пацифізмом пряма допомога агресору через відмовляння жертви від самозахисту. Допомагати агресору вчиняти злочини це морально чи аморально? Те що захищатися від агресора аморально ви вже доступно пояснили, а з тим моментом непонятка наразі.

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

Это как агитация политрука- гориллы , который отправив чужих детей на погибель, а сам сдриснул  к жене. 

Как беглый мешок - стукач и пропагандист насилия и войны.  

Как те же кто финансируют войну , но пусть погибают на ней  другие , но не он и его дети.  

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Это как агитация политрука- гориллы , который отправив чужих детей на погибель, а сам сдриснул  к жене. 

Таке буває - спочатку здриснув на війну маючи законні підстави на відстрочку, потім здриснув додому маючи такі самі законні підстави для звільнення. Маєте щось проти свободи волі в прийнятті рішень?

Посилання на коментар

1 минуту назад, yuragon сказал:

Я тільки ніяк не можу зрозуміти як узгоджується з пацифізмом пряма допомога агресору через відмовляння жертви від самозахисту. Допомагати агресору вчиняти злочини це морально чи аморально? Те що захищатися від агресора аморально ви вже доступно пояснили, а з тим моментом непонятка наразі.

Ненависть порождает ненависть ,а насилие порождает насилие . 

Ты настолько тупой , что тебе необходимо пояснять прописные истины .

Прощать врагов - сказано в Пересопницком Евангелии , это учение не только Христа , а других великих учителей и философов жизни.  

Свои манипуляции прибереги для своих детей , пусть они идут защищать и воевать вместе с тобой - пропагандистом  политруком . Ты почему сбежал и не воюешь ? 

Посилання на коментар

4 минуты назад, yuragon сказал:

Таке буває - спочатку здриснув на війну маючи законні підстави на відстрочку, потім здриснув додому маючи такі самі законні підстави для звільнення. Маєте щось проти свободи волі в прийнятті рішень?

Так ты не воевал , а пропагандировал и прятался за спинами солдат- чужих детей  , которых отправлял на погибель .

Это на тебе кровь моего сына  и других детей !!

Ты - пропагандист войны и ненависти , точка.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Как беглый мешок - стукач и пропагандист насилия и войны.  

Цитату с пропагандой насилия и войны в студию.

Насчет стукача это явно что-то автобиографичное.

Посилання на коментар

"Карочє, товариші програмісти, ті, що програмують C₂₁H₂₇NO, хороші для вас новини: по чисельним замовленням телеглядачів для вас створюють батальйон МЕТАДОН. Тепер «стояння на програмі» від армії не рятує, а зовсім навіть навпаки"

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, рыбак сказав:

Ненависть порождает ненависть

Так ты наверно с этой целью тут постоянно пишешь оскорбления и клевету? 

а насилие порождает насилие.

Та не всегда. Иногда оно слегка приземляет слишком уверовавших в свою безнаказанность:

Прощать врагов - сказано в Пересопницком Евангелии , это учение не только Христа , а других великих учителей и философов жизни.

«Не можна мстить. Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них – народ, всі – богоносці» (с)

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Так ты наверно с этой целью тут постоянно пишешь оскорбления и клевету? 

ета другоє

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 минут назад, yuragon сказал:

Ты уже определился со своими версиями , какая там по счету.

Наконец ты выявил " врага народа".

Мчись писать донос . Или это у тебя такой стиль , не прямо стучать , а так из под тишка- обратить внимание , на вот этого  несвідомого .  Твоей же подписи не будет ,  активные стукачи сами напишут куда следует. 

Какие же вы читаемые и прогнозируемые - ты , мешок и  трупоед- одно племя. 

Посилання на коментар

16 минут назад, yuragon сказал:

ета другоє

Это не другое , а констатация факта ,  по твоим  и твоим коллегам по пропаганде  текстам и исходя из ваших цитат.  

Вы,  как та собака , которая отзывается на свою кличку.независимо кто крикнет.

Странно- нет , но на "  дырявого стукача" отзываются лишь тот , на ком шапка горит .

Посилання на коментар

9 хвилин тому, рыбак сказав:

не прямо стучать , а так из под тишка- обратить внимание , на вот этого  несвідомого . 

Тю, наконец-то стало понятно, что рыбак имеет в виду. ) Оказывается, открыто и публично называть вещи своими именами - это "стучать из под тишка". Мдя, зовите психиатров ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

Это не другое , а констатация факта

Дивно, чому тоді вас так трясе від констатації факту що ви допомагаєте агресору в його війні?

Посилання на коментар

11 минут назад, yuragon сказал:

Дивно, чому тоді вас так трясе від констатації факту що ви допомагаєте агресору в його війні?

Это твои фантазии .

Покажи хоть одну мою цитату , где я помогал или агитировал помогать агрессору или оправдывал войну или нападение или насилие. 

У тебя явно искажение понимания прочитанного. 

Не останавливайся в своей логике и манипуляциях  -: объяви миротворцев - пособниками насилия, а  учение Христа - помощником агрессорам.

' мир - это война " - ничего нового.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, рыбак сказав:

Покажи хоть одну мою цитату , где я помогал или агитировал помогать агрессору или оправдывал войну или нападение или насилие.

закликати жертву не захищатися від агресора == допомагати агресору в його справі

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

10 минут назад, yuragon сказал:

закликати жертву не захищатися від агресора == 

Так иди суди Пересопницкое Евангелие , в котором  сказано прощать врагов  , и  на котором  твой гетьман присягал. 

Что ты ко мне пристал. 

Ты понимаешь смысл прочитанного  и его предназначение ,  что значит " прощайте врагом ваших" , или ты намеренно искажаешь  смысл.?

Каждое твое слово в твоей фразе - это искажение смысла и значения термина. 

Покажи мне предложение или мою прямую дословную  цитату из твоей брехни

Посилання на коментар

8 минут назад, yuragon сказал:

закликати жертву не захищатися від агресора == допомагати агресору в його справі

так він відверто на боці агресора 

• Дякую 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты понимаешь смысл прочитанного  и его смысл , что значит " прощайте врагом ваших" , или ты намеренно искажаешь  смысл.?

Ну там не сказано прямо що їх не треба перед тим вигнати зі своєї землі чи вбити, якщо вони не хочтуь самі піти. Коли все закінчиться то тоді вже можна вже й простити, буде видно.

Ну і Слава Богу звідси випливає що я вам не ворог, раз ви не прощаєте мені мою аморальність і постійно пишете мені гадості тут, не будете ж ви поступати наперекір тому що пише в Пересопницькому Євангелії?

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

"Карочє, товариші програмісти, ті, що програмують C₂₁H₂₇NO, хороші для вас новини: по чисельним замовленням телеглядачів для вас створюють батальйон МЕТАДОН. Тепер «стояння на програмі» від армії не рятує, а зовсім навіть навпаки"

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...