yuragon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, рыбак сказав: Так почему в " світській країні" толпа попов на инаугурации присуствует , или это - интерьер ? ето інтерьєр 5 хвилин тому, рыбак сказав: а не Пересопницкое Евангелие, которое является народной святыней с сакральным текстом ! для когось сакральним, для когось просто тєкстом - кожен сам вирішує для себе Змінено 6 годин тому користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 23 минуты назад, vadimv сказал: Приліт по літаку в аеропорту Жуляни у Києві о ... то тепер можна хуярити по літачкам во внуково-домодєдово-шерємтьєво-пулково , е.т.с.👍 Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 22 минуты назад, yuragon сказал: там і 65-а стаття є. Тебе выше задал вопрос , ты опять пункт 1 не выполняешь . Так зачем человеку твоя - государства статья 65 , если его уже не будет в живых, если не выполнена ст.3 ?? Смысл для Человека во всем остальном какой !!?? Смысл -быть рабом государства либо погибнуть ради этого образования которое тебя видит рабом или памятником ? Ты считаешь что у человека должен быть смыслом его жизни существование образование под названием госудаоство Украина ? Если - да , то вперед- на штурм или в окопы!. Мне это напоминает спич одного государственника :" а зачем нам мир , в котором нет России". Ну , его можно понять , он тогда станет никем и ничем , как и стадо его государственных прихвостней. Где же они тогда харчеваться будут Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Canton сказав: Мільярд дерев. Мільярд застави… Уявляю тільки, скільки мільярдів утекли з бюджету країни. Хоча ні, не уявляю…(С) Я розумію, що до перманентного пиз***ецю всі вже звикли настільки, наскільки можна звикнути до пекла влітку і лютих морозів зимою. Щось стихійне, неконтрольоване, хоча мало б бути іншим. Але коли це збирається в таблицю, стає моторошно. Люди не мають укриттів, втрачають домівки. З усіх державних "послуг" що до евакуації з небезпечних регіонів мають лише волання якихось довбнів "Виїзжайте! Чому ви не виїжджаєте?!". Мешканці ТОТ взагалі мають лише класичний *** без солі. А тим часом, як з'ясувалося, в країні існує шалена кількість грошей, яку можна спустити на застави любим друзям президента. Яких він сам обирав і роздавав посади, дуже пишався особистою участю в відборі, я ж все правильно пам'ятаю? (С) могли б більше внести якби кляті набушники не перекрили схему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Бездомный сказав: спочатку воно мало назву Cinquecento ( чінквеченто ) - Fiat Nuova 500 (1957–1975): Історичний задньомоторний міні-автомобіль, який «посадив за кермо» всю Італію після Другої світової війни. Культова класика з круглими фарами та м'яким дахом. Та нє, то була нормальна машина, не горбата ) А в горбатого впендрячили недодвигун, а оскільки він не влазив, то зліпили горб. Ну і ще інших косяків насипали, аякжеж. "Раціоналізації і вдосконалення" називалися. Коли таких же "вдосконалень" напхали у Фіат - воно перетворилося на жигулі... Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Та нє, то була нормальна машина, не горбата ) А в горбатого впендрячили недодвигун, а оскільки він не влазив, то зліпили горб. Ну і ще інших косяків насипали, аякжеж. "Раціоналізації і вдосконалення" називалися. Коли таких же "вдосконалень" напхали у Фіат - воно перетворилося на жигулі... складності локалізації до речі , автоконцерн КІА починав з локалізації того самого фіата 124 , що й таз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе выше задал вопрос , ты опять пункт 1 не выполняешь . Так зачем человеку твоя - государства статья 65 , если его уже не будет в живых, если не выполнена ст.3 ?? Смысл для Человека во всем остальном какой !!?? Смысл -быть рабом государства либо погибнуть ради этого образования которое тебя видит рабом или памятником ? Ты считаешь что у человека должен быть смыслом его жизни существование образование под названием госудаоство Украина ? Если - да , то вперед- на штурм или в окопы! Гарний текст, якщо не брати до уваги що як альтернативу ви пропонуєте бути рабом кацапського государства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, yuragon сказал: Гарний текст, якщо не брати до уваги що як альтернативу ви пропонуєте бути рабом кацапського государства. Опять врешь . Не исполняешь пункт 1 и 2 . - тупишь и троллишь . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 минут назад, yuragon сказал: Гарний текст, якщо не брати до уваги що як альтернативу ви пропонуєте бути рабом кацапського государства. розходником , їжею кацапів це ж вже було (с) Look Gorky топ-автор Зловолец 14 березня 2018 21:36 Я не доброволец. Моей доброй воли в этом не было. Война выдернула меня из привычного и обжитого мира, радостного и теплого, с Краинами Мрий и тесными веселыми девчонками в мокрых вышиванках, под каштанами в Парке Славы. Шампаньолой на склонах, гитарным перебором и нырянием в ночном Днепре. Меня призвала не добрая воля, а злоба и ненависть к захватчику. И элементарное чувство самосохранения, присущее любому живому существу. Потому что в том «рузкомире» нет места ни для меня, ни для моих любимых, ни для моих потомков. Только в качестве быдла для пахоты и еды на праздники. А я едой быть не хочу, и своих любимых в тягло не отдам. Поэтому по*** — клавиатурой, автоматом, аптекой, камнем, палкой, зубами, ногтями, собственным чумным трупом поперек дороги — но они не пройдут. Что тут «доброго»? И какая тут «воля»? Если только злоба и неизбежность драки за свое выживание, и за сохранение мира, в котором родился, вырос и живешь до сих пор. Не поздравляйте меня этими словами. Мне от них не по себе. Если бы я был «добровольцем» — я бы добровольно курил бамбук на Гоа. Под гитарные переборы нежных мест тела веселыми пандашечками. Я зловолец. И это не мой праздник, и не моя вина в этом. *** Добровольцами будут наши дети, когда начнут расчищать то, что после нас осталось. Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 минут назад, yuragon сказал: Гарний текст, якщо не брати до уваги що як альтернативу ви пропонуєте бути рабом кацапського государства. Это по твоей рабской ментальности ты других вариантов не видишь . Уже об этом говорил не раз , но как об стену горохом . Что поделать , видать таков твой удел- глупого раба. Печалько Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 хвилин тому, рыбак сказав: Это по твоей рабской ментальности ты других вариантов не видишь . Уже об этом говорил не раз , но как об стену горохом . Что поделать , видать таков твой удел- глупого раба. Печалько Ще раз попрошу написати ваше бачення якою має бути ідеальна з вашого погляду держава, враховуючи звичайно що поряд є кацапи. Готовий знову почути від вас образи і перехід на особистість замість відповіді. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 28 минут назад, yuragon сказал: Ще раз попрошу написати ваше бачення якою має бути ідеальна з вашого погляду держава, враховуючи звичайно що поряд є кацапи. Готовий знову почути від вас образи і перехід на особистість замість відповіді. Ты неуемный в своей упоротости . Да как тебе еще называть . Где, ..когда .., в каком месте ...,я писал или упоминал о своем видении или представлении ГОСударства или о том , что я его себе как - то должен представлять, идеально оно или менее идеально. Как можно человеку в здравом рассудке себе представить идеальное насилие - государство?! Ты не понимаешь разницы в понятии государство и общество ? Или я об этом сегодня тут не упоминал ? Еще раз , читай и исполняй пункт 1 и 2.. и только после этого задавай вопросы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ты неуемный в своей упоротости . Да как тебе еще называть . Где, ..когда .., в каком месте ...,я писал или упоминал о своем видении или представлении ГОСударства или о том , что я его себе как - то должен представлять, идеально оно или менее идеально. Как можно человеку в здравом рассудке себе представить идеальное насилие - государство?! Ты не понимаешь разницы в понятии государство и общество ? Или я об этом сегодня тут не упоминал ? Еще раз , читай и исполняй пункт 1 и 2.. и только после этого задавай вопросы. тобто у вас немає бачення як може існувати держава заснована на принципах життя суспільства які вам подобаються? ви вважаєте що єдиним суспільством для існування людини це є таке де всі дотримуються абсолютних моральних правил вчиняти тільки так як вважаєш що хотів би щоб так поступали з собою (що по Канту що по Христу принцип той самий). це абсолютно позитивна ідея і як ідал я це підтримую повністю. просто в реальності завжди будуть ті хто схочуть використати таку ситуацію і покращити своє становище за рахунок того що всі інші дотримуються найвищих стандартів моралі. як тимчасовий запобіжник для цього була створена держава. ну як створена - більш ніж впевнений що спроб організувати суспільство було багато й різних, але вони просто не змогли вижити перед моделлю держави і були знищені. так само як і різні варіанти держав пробувались, конкурували і продовжують конкурувати. Ще раз, без тролінгу - нічого не маю проти ідеалів які ви озвучуєте. Питання було лише в формі практичної реалізації їх в умовах коли є ті хто цих ідеалів не дотримуються взагалі і не збираються дотримвуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 часа назад, рыбак сказал: "Караоке на майдане" Воно досить існує??? 😮 Я десь восені 1999 якось вживу бачив зйомки на Хрещатику біля Пасажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 часов назад, yukon сказал: тут погоджуюсь. Знав би чим це все скінчиться, ніколи б в житті не пішов би на Майдан А ви потім уважно прочитали, що написали про Майдан? Бо інакше потім би усім на Україні керував би Янек під пильним контролем кремлівських спецслужб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому ШАХЕД влучив прямо до кабінету керівника СБУ Поклада. t.me/kievinfo_kyiv/96715 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 годин тому, yukon сказав: Тут погоджуюсь. Знав би чим це все скінчиться, ніколи б в житті не пішов би на Майдан ви знаете чим би скінчилося якби ви не пішли на мійдан? або по іншому скажу, ваша відсутність на майдані на щось би вплинула? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, truck55 сказав: ШАХЕД влучив прямо до кабінету керівника СБУ Поклада. t.me/kievinfo_kyiv/96715 великі сумніви, що там хтось є. вони на вулицях розбірками займаються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Нема бабла, сидіть в свому Куєві. 😏А то понаїдуть і корки створюють. Корінні проїхати не можуть. 😠 t.me/lviv_visti/34237 Змінено 4 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Нема бабла, сидіть в свому Куєві. 😏А то понаїдуть і корки створюють. Корінні проїхати не можуть. 😠 t.me/lviv_visti/34237 нема у вас совісті. люди ховаються від дронів ракет. а ви з них три шкури здираєте користуючись моментом. а ви ще поляків сварите. ви гірше за них. якби ви кудись тікали від обстрілів? Змінено 4 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, Александр Аврамчук сказал: великі сумніви, що там хтось є. вони на вулицях розбірками займаються Немає вже давно: Бывший глава СБУ Малюк в одном из интервью заявлял, что после начала полномасштабной войны сотрудники СБУ не пользовались зданием на Владимировской, переместившись, из соображений безопасности, в резервные помещения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 минут назад, sergio сказал: Нема бабла, сидіть в свому Куєві. 😏А то понаїдуть і корки створюють. Корінні проїхати не можуть. 😠 t.me/lviv_visti/34237 "корінні" , про спадкоємців вологодських вертухаїв ? Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 32 минуты назад, yuragon сказал: тобто у вас немає бачення як може існувати держава заснована на принципах життя суспільства які вам подобаються? ви вважаєте що єдиним суспільством для існування людини це є таке де всі дотримуються абсолютних моральних правил вчиняти тільки так як вважаєш що хотів би щоб так поступали з собою (що по Канту що по Христу принцип той самий). це абсолютно позитивна ідея і як ідал я це підтримую повністю. просто в реальності завжди будуть ті хто схочуть використати таку ситуацію і покращити своє становище за рахунок того що всі інші дотримуються найвищих стандартів моралі. як тимчасовий запобіжник для цього була створена держава. ну як створена - більш ніж впевнений що спроб організувати суспільство було багато й різних, але вони просто не змогли вижити перед моделлю держави і були знищені. так само як і різні варіанти держав пробувались, конкурували і продовжують конкурувати. Ще раз, без тролінгу - нічого не маю проти ідеалів які ви озвучуєте. Питання було лише в формі практичної реалізації їх в умовах коли є ті хто цих ідеалів не дотримуються взагалі і не збираються дотримвуватись. Твой текст - это генерация ии основанная на пропаганде государственного строя , пусть и выраженная простым текстом- т.е. то , что накропали в публичности слуги и апологеты глсударства. Общество и человек уже давно " выросли " из тех представлений взаимного сосуществования без которых невозможно жить без государственного строя или внешнего управления . И это не моя мысль , и она не нова, но я с ней согласен. Более того , люди ранее жили в обществе без царя и государства , жили Законом Бога , где Бог - есть разум и любовь .( читай 1 книгу цаств), но некоторым захотелось иметь над собой царя . Можно считать, что когда люди жили Законом Бога -( статьей 3 из конституции) то это и был тот метафорический Рай из Библии. Ты спрашиваешь как это осуществить на практике ? Да кто это позволит вот так просто по своей воле из государственников , если мы- люди оккупированы Государством - насилием и ложью. Когда современные " книжники и фарисеи " " сами не входят в царство Божье и другим дверь затворяют".с Не нужно ждать , когда оно " эволюцией" или ии или еше чем станет идеалом . Этот идеал -Жизнь - Разум , он есть в каждом человеке . Он там был всегда . Ты говоришь , что мое или общества доброе и разумное состояние будут использовать "чужие " злые и лживые в своих корыстных целях . Так его и так уже используют , используют " свои" . Те " свои" , которые влезли во власть , и нам внушают , что иного сосуществования людей быть не может и не было , и превратится в " стадо бабуинов" - как ты им поддакиваешь.- это ложь и заблуждение. Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 23 минуты назад, Tochkin сказал: Воно досить існує??? 😮 Я десь восені 1999 якось вживу бачив зйомки на Хрещатику біля Пасажу. Та я сам в шоке. Я в Киеве не был лет 6 наверное, а зомбоящик не смотрю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, Александр Аврамчук сказал: нема у вас совісті. люди ховаються від дронів ракет. а ви з них три шкури здираєте користуючись моментом. а ви ще поляків сварите. ви гірше за них. якби ви кудись тікали від обстрілів? Є. Я за десятку здаю двушку. Тре терміново піднімати. янелох. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз