рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 минут назад, yuragon сказал: підстроюсь під ваш стиль і буду відповідати питаннями на питання - Да ты и на половину моих вопросов не отвечаешь. Мои вопросы несут уточняющий характер, чтобы не было разночтений термина или понимания , в отличии от твоего троллинга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 36 минут назад, Бездомный сказал: півати "Мурку " після Гулько - це приблизно , як після Сінатри співати "Май вей" - тільки ганьбитися А если "Девушка из Нагасаки" в исполнении Высоцкого или Джеммы Халид? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Воскрес как личность Иисус ? - аллегория . Он не может воскреснуть как человек Иисус , если это так , то учение превращается а мистику. Воскрес як Син Божий? сам процес вознесіння вроді також детально описаний в євангеліях - це що було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Да ты и на половину моих вопросов не отвечаешь. Мои вопросы несут уточняющий характер, чтобы не было разночтений термина или понимания , в отличии от твоего троллинга власне не на всі ваші питання відповідав саме через хамство з вашого боку і явний тролінг. може домовимось спілкуватись без переходу на особистості? тобто я вже почав і очікую взаємності від вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, yuragon сказал: Воскрес як Син Божий? сам процес вознесіння вроді також детально описаний в євангеліях - це що було? Что под " Сыном Божьим" понимаешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, рыбак сказав: Что под " Сыном Божьим" понимаешь? втілення біблійного Бога Отця на землі. до непорочного зачаття Ісуса як ставитесь? це метафора чи дійсно це мало місце? Змінено 9 годин тому користувачем yuragon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, yuragon сказал: власне не на всі ваші питання відповідав саме через хамство з вашого боку і явний тролінг. може домовимось спілкуватись без переходу на особистості? тобто я вже почав і очікую взаємності від вас. Пиши мне "ты" . Ты даже близко не можешь поставить себя в мое положение , по известным причинам. Хамства нет . Почему так , я тебе не стану говорить. Тут , походу, один лишь адвокат понял мой подход. Это не важно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Пиши мне "ты" . Ты даже близко не можешь поставить себя в мое положение , по известным причинам. Хамства нет . Почему так , я тебе не стану говорить. Тут , походу, один лишь адвокат понял мой подход. Это не важно . мені некомфортно звертатисяь на ти до людини з якою я не знайомий особисто - мушу вам в цьому відмовити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Зелена влада втратила керування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, yuragon сказал: втілення біблійного Бога Отця на землі. до непорочного зачаття Ісуса як ставитесь? це метафора чи дійсно це мало місце? Не знаю зачем это было сказано , может были причины , я не вникал ,это не суть . Что понимается под Богом Отцом ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 2 минуты назад, yuragon сказал: мені некомфортно звертатисяь на ти до людини з якою я не знайомий особисто - мушу вам в цьому відмовити Стрелять в незнакомых людей и отправлять чужих детей на смерть комфортно было ? Надо же , какие мы правильные :)))) Ты точно как те попы , которые догматы и условности исполняют Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Стрелять в незнакомых людей и отправлять чужих детей на смерть комфортно было ? стріляти в незнакомих людей які зі зброєю в руках прийшли на твою землю дуже навіть комфортно. про дітей і смерть можу лише виразити вам глибокі і щирі співчуття. особисто в свій захист нічого писати не буду. скажу лише що в ланці взвод/рота офіцери, і я в тому числі, були разом з хлопцями на позиціях і гинули чи не в більшій пропорції відносно солдатського і сержанського складу. мені повезло лишитися живим і я здриснув звіти бо мав таку можливість 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: Что понимается под Богом Отцом ? моє розуміння з біблії - це надприродня сутність яка створила наш світ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, yuragon сказал: стріляти в незнакомих людей які зі зброєю в руках прийшли на твою землю дуже навіть комфортно. про дітей і смерть можу лише виразити вам глибокі і щирі співчуття. особисто в свій захист нічого писати не буду. скажу лише що в ланці взвод/рота офіцери, і я в тому числі, були разом з хлопцями на позиціях і гинули чи не в більшій пропорції відносно солдатського і сержанського складу. мені повезло лишитися живим і я здриснув звіти бо мав таку можливість Ты меня кем только тут не называл и не представлял , но обращался на вы. И сейчас мне ввиняещь хамство. мне смешно такое читать. То представь хоть приблизительно себя в моем положении , сможешь ? ,- нет! Никогда не сможешь . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 минут назад, yuragon сказал: моє розуміння з біблії - це надприродня сутність яка створила наш світ. Так что, по твоему пониманию и исходя из твоего выше ск. Христос в этом принимал участие ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Ты меня кем только тут не называл и не представлял , но обращался на вы. И сейчас мне ввиняещь хамство. мне смешно такое читать. То представь хоть приблизительно себя в моем положении , сможешь ? ,- нет! Никогда не сможешь . приблизно зможу. без війни. в дитини була виявлена 4-а стадія онкології, операції, хіміотерапії, пів року в стаціонарі без жодних гарантій що виживе. вижила - зараз постійні спостереження, аналізи і жах з надією чи й цього разу підтвердиться ремісія. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Так что, по твоему пониманию и исходя из твоего выше ск. Христос в этом принимал участие ? ніколи так глибоко не задавав собі питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 минут назад, yuragon сказал: стріляти в незнакомих людей які зі зброєю в руках прийшли на твою землю дуже навіть комфортно. " Моя "- :)))С чего она твоя та земля ? Даже та в которой ты когда - то будешь похоронен не будет твоей землей. Ты каждый раз выясняешь с оружием где твое ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: " Моя "- :)))С чего она твоя та земля ? Даже та в которой ты когда - то будешь похоронен не будет твоей землей. Ты каждый раз выясняешь с оружием где твое ? взяв з того самого документу з якого ви цитували 3-у статтю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, yuragon сказал: приблизно зможу. без війни. в дитини була виявлена 4-а стадія онкології, операції, хіміотерапії, пів року в стаціонарі без жодних гарантій що виживе. вижила - зараз постійні спостереження, аналізи і жах з надією чи й цього разу підтвердиться ремісія. Это тяжелая для меня тема. Не хочу дать повода местечковым деятелям Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, yuragon сказал: взяв з того самого документу з якого ви цитували 3-у статтю. Мы , наверное , по разному понимаем ту статью. Там есть спорный термин - " гідність . У Канта не то . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Мы , наверное , по разному понимаем ту статью. Там есть спорный термин - " гідність . У Канта не то . Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 14 минут назад, yuragon сказал: ніколи так глибоко не задавав собі питання Не задавал , но уже определил Христа как воплощение Бога Отца на земле. Никак не понять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, yuragon сказал: Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом Ота " гідність " так как ее многие понимает и есть камень преткновения . Кант вообще пишет " персона " , а не личность , если я не ошибаюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Не задавал , но уже определил Христа как воплощение Бога Отца на земле. Никак не понять можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз