Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, yuragon сказал:

підстроюсь під ваш стиль і буду відповідати питаннями на питання - 

Да ты и на половину моих вопросов не отвечаешь.

Мои вопросы несут уточняющий характер, чтобы не было разночтений термина или понимания , в отличии от твоего троллинга 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

36 минут назад, Бездомный сказал:

півати "Мурку " після Гулько - це приблизно , як після Сінатри співати "Май вей" - тільки ганьбитися

А если "Девушка из Нагасаки" в исполнении Высоцкого или Джеммы Халид?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Воскрес как личность Иисус ? - аллегория .  Он не может воскреснуть как человек Иисус , если это так , то учение превращается а мистику.

Воскрес як Син Божий? сам процес вознесіння вроді також детально описаний в євангеліях - це що було?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Да ты и на половину моих вопросов не отвечаешь.

Мои вопросы несут уточняющий характер, чтобы не было разночтений термина или понимания , в отличии от твоего троллинга 

власне не на всі ваші питання відповідав саме через хамство з вашого боку і явний тролінг. може домовимось спілкуватись без переходу на особистості? тобто я вже почав і очікую взаємності від вас.

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Воскрес як Син Божий? сам процес вознесіння вроді також детально описаний в євангеліях - це що було?

Что под " Сыном Божьим" понимаешь? 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Что под " Сыном Божьим" понимаешь? 

втілення біблійного Бога Отця на землі.

до непорочного зачаття Ісуса як ставитесь? це метафора чи дійсно це мало місце?

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

власне не на всі ваші питання відповідав саме через хамство з вашого боку і явний тролінг. може домовимось спілкуватись без переходу на особистості? тобто я вже почав і очікую взаємності від вас.

Пиши мне  "ты" . Ты даже близко не можешь поставить себя в мое положение  , по известным причинам. Хамства нет . Почему так , я тебе не стану говорить. Тут , походу, один лишь адвокат понял мой подход. Это не важно .  

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Пиши мне  "ты" . Ты даже близко не можешь поставить себя в мое положение  , по известным причинам. Хамства нет . Почему так , я тебе не стану говорить. Тут , походу, один лишь адвокат понял мой подход. Это не важно .  

мені некомфортно звертатисяь на ти до людини з якою я не знайомий особисто - мушу вам в цьому відмовити

Посилання на коментар

втілення біблійного Бога Отця на землі.

до непорочного зачаття Ісуса як ставитесь? це метафора чи дійсно це мало місце?

Не знаю зачем это было сказано , может были причины ,  я не вникал ,это не суть  .

Что понимается под Богом Отцом ?

Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

мені некомфортно звертатисяь на ти до людини з якою я не знайомий особисто - мушу вам в цьому відмовити

Стрелять в незнакомых людей и отправлять чужих детей на смерть комфортно было ?

Надо же , какие мы правильные :))))

Ты точно как те попы , которые догматы и условности  исполняют 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Стрелять в незнакомых людей и отправлять чужих детей на смерть комфортно было ?

стріляти в незнакомих людей які зі зброєю в руках прийшли на твою землю дуже навіть комфортно.

про дітей і смерть можу лише виразити вам глибокі і щирі співчуття.

особисто в свій захист нічого писати не буду. скажу лише що в ланці взвод/рота офіцери, і я в тому числі, були разом з хлопцями на позиціях і гинули чи не в більшій пропорції відносно солдатського і сержанського складу. мені повезло лишитися живим і я здриснув звіти бо мав таку можливість

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, рыбак сказав:

Что понимается под Богом Отцом ?

моє розуміння з біблії - це надприродня сутність яка створила наш світ.

Посилання на коментар

стріляти в незнакомих людей які зі зброєю в руках прийшли на твою землю дуже навіть комфортно.

про дітей і смерть можу лише виразити вам глибокі і щирі співчуття.

особисто в свій захист нічого писати не буду. скажу лише що в ланці взвод/рота офіцери, і я в тому числі, були разом з хлопцями на позиціях і гинули чи не в більшій пропорції відносно солдатського і сержанського складу. мені повезло лишитися живим і я здриснув звіти бо мав таку можливість

Ты меня кем только тут не называл и не представлял , но обращался на вы. И сейчас мне ввиняещь хамство. мне смешно такое читать.  

То представь хоть приблизительно себя в моем положении , сможешь ? ,- нет!   Никогда не сможешь . 

Посилання на коментар

8 минут назад, yuragon сказал:

моє розуміння з біблії - це надприродня сутність яка створила наш світ.

Так что, по твоему пониманию  и исходя из твоего выше ск. Христос в этом принимал участие  ?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Ты меня кем только тут не называл и не представлял , но обращался на вы. И сейчас мне ввиняещь хамство. мне смешно такое читать.  

То представь хоть приблизительно себя в моем положении , сможешь ? ,- нет!   Никогда не сможешь . 

приблизно зможу. без війни. в дитини була виявлена 4-а стадія онкології, операції, хіміотерапії, пів року в стаціонарі без жодних гарантій що виживе. вижила - зараз постійні спостереження, аналізи і жах з надією чи й цього разу підтвердиться ремісія.

• Сумно 3
Посилання на коментар

Так что, по твоему пониманию  и исходя из твоего выше ск. Христос в этом принимал участие  ?

ніколи так глибоко не задавав собі питання

Посилання на коментар

13 минут назад, yuragon сказал:

" Моя "- :)))С чего она твоя та земля ? Даже та в которой ты когда - то будешь похоронен не будет твоей  землей. Ты каждый раз выясняешь с оружием где твое ?

Посилання на коментар

" Моя "- :)))С чего она твоя та земля ? Даже та в которой ты когда - то будешь похоронен не будет твоей  землей. Ты каждый раз выясняешь с оружием где твое ?

взяв з того самого документу з якого ви цитували 3-у статтю.

Посилання на коментар

5 минут назад, yuragon сказал:

приблизно зможу. без війни. в дитини була виявлена 4-а стадія онкології, операції, хіміотерапії, пів року в стаціонарі без жодних гарантій що виживе. вижила - зараз постійні спостереження, аналізи і жах з надією чи й цього разу підтвердиться ремісія.

Это тяжелая для меня тема. Не хочу дать повода местечковым  деятелям 

Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

взяв з того самого документу з якого ви цитували 3-у статтю.

Мы , наверное , по разному понимаем ту статью. 

Там есть спорный термин - " гідність . У  Канта не то .

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Мы , наверное , по разному понимаем ту статью. 

Там есть спорный термин - " гідність . У  Канта не то .

Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом

Посилання на коментар

14 минут назад, yuragon сказал:

ніколи так глибоко не задавав собі питання

Не задавал , но уже определил Христа как воплощение Бога Отца на земле.  Никак не понять 

Посилання на коментар

Кант теоретик, і навіть він допускав насильство в плані практичної реалізації своїх ідей в реальному суспільстві. конституція це мануал з практики - так він не досконалий, так можуть бути протиріччя які потрібнео вирішувати в реальних ситуаціях. саме це я називаю реальним світом

Ота " гідність " так как ее многие понимает и есть камень преткновения . Кант вообще пишет " персона " , а не личность , если я не ошибаюсь 

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Не задавал , но уже определил Христа как воплощение Бога Отца на земле.  Никак не понять 

можу сказати лише з моїх уявлень про християнство, які без АІ точно будуть кривими бо я сходу не відділю те що було в євангелії і те що вже потім наслоїлося церквою і я точно помилюся в точності формулювання. отак непомітно ми від мого питання чи вірите ви в надприродню сутність Ісуса ми перейшли до тикання мене носом в моє невігластво в питаннях термінології.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...