7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 годин тому, vadimv сказав: Та не буде ніякого "33". Вже до кінця десятиліття (до 2030) ШІ знищить людство. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 52 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Гарна стратегія і мрія. Але для цього треба щось робити. Реально влада робить все для неповернення людей. Собаки брешуть, а караван йде!(С) www.ukrinform.ua/rubric-polytics/4162950-ukraina-i-kanada-domovilisa-pro-oboronnij-paket-na-ponad-1-milard.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Нарешті. Такі жидів теж мобілізують.😎 https://www.facebook.com/share/r/1KFhbkdDRF/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, vadimv сказал: Вже до кінця десятиліття (до 2030) ШІ знищить людство. Куме, ви за кого - за мене чи за ведмедя? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.ukrinform.ua/rubric-ato/4162938-kanada-zakupit-raketiperehopluvaci-dla-ukraini-na-270-miljoniv.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Financial Times заявила про безпрецедентний вплив НАБУ на українську політику ua.news/ua/ukraine/financial-times-zaiavila-pro-bezpretsedentnii-vpliv-nabu-na-ukrayinsku-politiku Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.ukrinform.ua/rubric-economy/4162976-kanada-nadast-ukraini-ponad-547-miljoniv-dla-pidtrimki-ekstrenih-zakupivel-prirodnogo-gazu-smigal.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Сподіваюсь, що всі українці, які виїхали за кордон, повернуться після завершення війни, - Зеленський Джерело: censor.net/ua/n4022859 Гарна стратегія і мрія. Звучить скоріше як погроза... Оце написав і подумав, це ж мабуть точно параноя, немає ж ніяких підстав так думати, правда? Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому unn.ua/news/nimechchyna-vysylaie-ponad-150-rosiiskykh-dyplomativ-ta-chleniv-yikhnikh-simei-pislia-dyversii-u-leiptsyhu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 хвилин тому, karlito сказав: Куме, ви за кого - за мене чи за ведмедя? Я за те, щоб казати правду, якою сумною вона б не була. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: Financial Times заявила про безпрецедентний вплив НАБУ на українську політику ua.news/ua/ukraine/financial-times-zaiavila-pro-bezpretsedentnii-vpliv-nabu-na-ukrayinsku-politiku В годину по чайні ложці.. Trzeba iść na całego. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, sergio сказав: В годину по чайні ложці.. Trzeba iść na całego. демонтаж має бути повільним та контрольованим. дайте вгадаю, помалу залишаться тільки лояльні хазяївам набу. а там і Буданова ТВО пересидента призначать Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 хвилин тому, sergio сказав: Нарешті. Такі жидів теж мобілізують.😎 https://www.facebook.com/share/r/1KFhbkdDRF/ можеш прикинутися хасидом і виіхати з двору по справам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, US7IGN сказал: демонтаж має бути повільним та контрольованим. дайте вгадаю, помалу залишаться тільки лояльні хазяївам набу. а там і Буданова ТВО пересидента призначать Там на Буданова(закреслено) теж більш ніж достатньо. Хта такий невідомий Кирило Олексійович з плівок?!🤔😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 хвилини тому, vadimv сказав: Звучить скоріше як погроза... Оце написав і подумав, це ж мабуть точно параноя, немає ж ніяких підстав так думати, правда? після цього виступу виїзд прискориться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: можеш прикинутися хасидом і виіхати з двору по справам Бензин дорогий. 1 км проїхати ~10грн. Посижу поки. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому nos.nl/artikel/2630425-oldambt-weigert-leninbeeld-van-9-meter-hoog-roept-reacties-op Олдамбт відмовляється від 9-метрової статуї Леніна: «Провокує реакцію» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Бензин дорогий. 1 км проїхати ~10грн. Посижу поки. 😏 як ви хейтили електричні автомобілі нагадати? :-) у мене собівартість 1 км 0,5 грн , літом від сес безкоштовно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Там на Буданова(закреслено) теж більш ніж достатньо. Хта такий невідомий Кирило Олексійович з плівок?!🤔😎 я ж про це і кажу. є на всіх, але гасять вибірково чим безпосередньо впливають на кадрову політику як написали ФТ. а ще можете поцікавитися скільки колишніх набушників зараз працюють на керівних посадах в державних банках та інших установах 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, Александр Аврамчук сказал: як ви хейтили електричні автомобілі нагадати? :-) у мене собівартість 1 км 0,5 грн , літом від сес безкоштовно Я не хейтив. Ви мене з єгипетським бігунком плутаєте. Я нічний тариф маю. Тож десь 50коп/км по ньому івиходило би Все в бабло впирається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, Александр Аврамчук сказал: як ви хейтили електричні автомобілі нагадати? :-) у мене собівартість 1 км 0,5 грн , літом від сес безкоштовно Від сес - це не безкоштовно) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 минуты назад, vadimv сказал: Звучить скоріше як погроза... Оце написав і подумав, це ж мабуть точно параноя, немає ж ніяких підстав так думати, правда? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 минут назад, Gonchik сказал: Від сес - це не безкоштовно) Там дехто через 10 років панелі міняє Інвертора дорогі горять. Ремонт, як крило від Боїнга. В принципі і по ночному тарифу їздити мало не на шару. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, Gonchik сказав: Від сес - це не безкоштовно) є ньюанс. я ставив сес для будинку. якби у мене не було електрички, я би все одно постави сес. але будинок утилізує третину генерації. електричка збільшила утилізацію удвічі тим самим прискоривши отермін окупності . так сказати симбізон електричка + сес друг другу допомогають бути ефективнішими. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Там дехто через 10 років панелі міняє Інвертора дорогі горять. Ремонт, як крило від Боїнга. В принципі і по ночному тарифу їздити мало не на шару. назвіть мені цифру ТО на двс щорічного? а кожні десть років заміну грм, гальмів і так далі... двс не ламаються? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз