MaxS Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 19 хвилин тому, Gonchik сказав: Від сес - це не безкоштовно) Якщо СЕС все одно встановлена для автономності/резерву, в мережу надлишки не зливає - то умовно безкоштовно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Бензин дорогий. 1 км проїхати ~10грн. Там он сісініка пише, що 35 копійок 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: у мене собівартість 1 км 0,5 грн , літом від сес безкоштовно Ну да, СЕС жеж нахаляву дісталася ) 59 хвилин тому, sergio сказав: Я не хейтив. Ви мене з єгипетським бігунком плутаєте. Так і він не хейтив - він завжди (з самого 2014) писав, що це ідеальний варіант соватися недалеко від розетки. Але для евакуації знадобиться машина, здатна доїхати без дозарядок до кордону. В його випадку це 950 км. Хейтера (опудало) з нього зробили ті, хто не вміє читати написане ) 35 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: симбізон електричка + сес друг другу допомогають бути ефективнішими. "Хейтер" жеж про це не писав ще у 2022, потім ще раз у 2022, а потім ще раз у 2022, правда? ) Потім ще раз у 2023. Потім ще раз. І ще раз у 2024. Але дійде все одно не через голову, а через ноги )) 34 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: назвіть мені цифру ТО на двс щорічного? а кожні десть років заміну грм, гальмів і так далі... Нє, ну якщо для вас ті копійки важливіші за життя - то ваша справа ) Змінено 8 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 12 минут назад, Александр Аврамчук сказал: гальмів і так далі... двс не ламаються? Ходовую и тормоза включая жижи, на электричках тоже надо менять.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 28 хвилин тому, sergio сказав: Там дехто через 10 років панелі міняє Інвертора дорогі горять. Ремонт, як крило від Боїнга. В принципі і по ночному тарифу їздити мало не на шару. На жаль, ламаються інвертора і не китайські. Знайомий сина приїжджав по коробку для недешевого Віктрона, щоб відправити на ремонт. Але, там гарантія 5 років. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 16 минут назад, Александр Аврамчук сказал: назвіть мені цифру ТО на двс щорічного? а кожні десть років заміну грм, гальмів і так далі... двс не ламаються? Я якось пропустив момент, коли ми з обговорення вартості володіння сес в довготерміновій перспективі перейшли на обговорення нюансів експлуатації авто з двз) Ніхто ж не сперечається. Вартість кВт в Україні - це супер. Швидкість, з якою сес стають доступними пересічному теж надихає. На мою думку, встановлення сес в поточних умовах - це найкраще, що може зробити власник приватного будинку. Але не треба казати, що кВт енергії, згенерованої цією сес, є безкоштовним. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 34 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: назвіть мені цифру ТО на двс щорічного? а кожні десть років заміну грм, гальмів і так далі... двс не ламаються? ТО Каністра масла, нехай буде півторм тисячі та фільтр повітряний і масляний ще 500-600 грн. Ось і все ТО. Рбоиа своя. Грм 90-100тис км, тобто раз в 5-6 років. В мене ДВС капіталився на 370 тис. 1,5 кує. Скільки там перепаковка батареї коштує? 😎 Недавно доаідався, що в ZOE підшипник електродвигуна міняти, що 40-50тис/км.Робота пару сот баксів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: На жаль, ламаються інвертора і не китайські. Знайомий сина приїжджав по коробку для недешевого Віктрона, щоб відправити на ремонт. Але, там гарантія 5 років. Поки знімеш, відправиш, там полагодять. Часу може не мало минути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз