vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 годин тому, akineo сказав: Ми воюємо за цінності європейські і ми хочемо бути членом Європейського Союзу, тому навіть воювати нам потрібно з такими цінностями", Так а ви хіба не в курсі нових європейських цінностей? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 4 години тому, рыбак сказав: тотчас переходят на сторону правительств и, поступая в выгодные и хорошо оплачиваемые должности учителей, священников, офицеров, чиновников, графьев-пейсателей, которые 4 години тому, рыбак сказав: становятся участниками распространения того обмана, который губит их собратий. 4 години тому, рыбак сказав: либо ты остаешься задавленным физическим трудом, либо проходишь через «ворота», продаешь свою независимость и сам становишься агентом по удержанию остальных в подчинении. То бишь граф, не "задавленный физическим трудом", по определению является "агентом по удержанию остальных в подчинении". 4 години тому, МаТраС сказав: Рибак, Ви вже самі з собою розмовляєте? Так каббаліст жеж з ним не хоче розмовляти ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 17 минут назад, МаТраС сказал: Рибак, Ви вже самі з собою розмовляєте? Нащо тут ваші простині по пів сторінки, якщо люди заходять подивитись якусь корисну інфу про війну? А ты кто такой, гейткипер темы , фильтруешь что полезно , а что нет. Откровенно говоря практически всю твою всю писанину игнорю за бессмысленность. "корисну інфу про війну"- это из какой сферы разума , а то мне не постижимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Уже несколько раз отмечал для себя , как мешают мои тексты и цитаты тем , кто так любит писать тут всяко разные гадости и мерзости , подлости и глупости . Все их так корежит когда кто о мире пишет. А им подавай : бабло, извращения , войну , трупы и ненависть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому https://www.facebook.com/share/p/19K5yWmwwW/ ЧИ МИ МОДЖАХЕДИ ? Мені здається, головна помилка потужної пропаганди полягає в тому, що вона намагається перепрошити українців у тих, ким вони не є. Українці — людиноцентрична нація з європейською прошивкою. Ми хочемо жити. Будувати будинки. Ростити дітей. Заробляти гроші. Подорожувати. Любити. Відпочивати. Сваритися з владою. Міняти президентів. Планувати старість. Ми хочемо державу не як жертовник, на який треба покласти себе, а як інструмент, що захищає нашу свободу, безпеку і саме життя. А нас намагаються переформатувати в націю-моджахеда — суспільство вічної мобілізації, вічної боротьби й вічної жертовності. Де війна вже не надзвичайна обставина, яку треба прагнути завершити, а нормальний спосіб існування. Де запитання «коли це закінчиться?» стає майже непристойним. Де смерть поступово перестає бути катастрофою, якої держава повинна всіма силами намагатися уникнути, і перетворюється на найвищий доказ правильності громадянина. Для радикального релігійного воїна десь в зоні племен Пакистану чи Афганістану така модель принаймні внутрішньо несуперечлива. У джихадистських ідеологіях збройна боротьба може набувати значення релігійного обов’язку, а загибель — мучеництва. Війна може тривати десятиліттями й поколіннями, тому що сама боротьба стає частиною сенсу існування. Можна жити в печерах, стійко триматись, бути незламним і потужним заради єдиної мети: померти і стати героєм. Але чи ми моджахеди? Українці прийняли цю війну не заради того, щоб війна стала їхнім вічним способом життя. Вони хочуть результату. Безпеки. Миру. Майбутнього. Той, хто сьогодні у формі, хоче зрештою повернутися додому, обійняти дітей, зняти її і більше ніколи не вдягати. Ніколи знову. І саме тут виникає фундаментальна суперечність. Держава хоче отримати громадянина з психологією ідейного повстанця: за ідею, без зайвих запитань, скільки буде потрібно, до кінця. А громадянин очікує від європейської держави зовсім іншого: цінуй моє життя, бережи мене, поважай мої права і зроби все можливе, щоб війна закінчилася. А не навʼязуй ідеологію націонал-моджахедства. Націонал-моджахедство в центрі Європи не приживеться. Бо людиноцентрична держава — не власник громадянина. Громадянин платить податки, дотримується законів, працює, сам будує своє життя, сам утримує родину — і тому цілком природно не відчуває перед державою безмежного боргу, останнім платежем за яким має стати власне життя. Так, держава створює якусь примарну правову рамку, яка, однак, може діяти і проти громадянина, якісь інституції і таку-сяку суспільну інфраструктуру. Мінімальну. Але навіть громадянство вона більшості з нас не «подарувала». У 1991 році громадяни колишнього СРСР, які постійно жили тут, просто стали громадянами проголошеної України в силу прийнятого закону. Держава виникла не раніше за своїх громадян, щоб потім великодушно «подарувати» їм громадянство. Вони разом із нею і становили нову політичну реальність. Хто був громадянином УРСР, став громадянином України. Але найцікавіше інше: європейцем українець значною мірою став не завдяки цій державі, а всупереч їй. Сам навчився заробляти. Сам будувати своє життя. Сам захищати свої права. Сам їздив у Європу й побачив, як може бути. Сам виходив на Майдани та вулиці з вимогою: «Хочемо жити інакше». Громадянин виявився європейськішим за власну державу. І тепер ця держава раптом намагається пояснити йому, що вона не сервіс, а власник. Що його свобода умовна, його життя може бути ресурсом, а неіснуючий «борг» перед нею — безмежним. Але юрисдикція — не право власності на людину. Юрисдикція — не право власності на людину! Це не держава прошила українця Європою. Українець значною мірою прошив себе сам. І ось тут відбувається головний збій. Людині тут десятиліттями пояснювали, що вона — громадянин європейської держави. Що цінністю є людина, її свобода, гідність, права, родина, майбутнє. За це збиралися майдани та відбувалися вуличні протести: «аби було як в Європі». А тепер від неї очікують психології афганського моджахеда: не запитуй, скільки це триватиме; не ра*** ціну; жертвуй; якщо треба — помри. Але чи виходить перепрошити українців?.. Бо людям розповідають про героїчну смерть, а вони хочуть жити. Їм показують кладовища як символ єдності, а вони хочуть, щоб кладовища перестали рости. Їм кажуть про боротьбу «до кінця», а вони ставить абсолютно природне запитання: до якого саме кінця? До чийого кінця? Яка мета? Який результат? І як держава збирається до нього прийти? Не можна десятиліттями обіцяти суспільству європейське майбутнє — свободу, добробут, права, довге життя, освіту дітей, можливість подорожувати й будувати власне майбутнє, — а потім дивуватися, що воно не хоче прийняти етос нескінченної священної війни, закриті кордони та кладовище як обʼєднавчу ідею. Можливо, проблема не в тому, що українців недостатньо добре навчили помирати. Можливо, українці просто надто сильно навчилися хотіти жити. І це не збій нашої європейської прошивки. Це і є наша європейська прошивка. Україна потрібна нам не для того, щоб красиво за неї померти. Вона потрібна нам для того, щоб у ній красиво жити. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому t.me/gnapinfo/5292 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 39 хвилин тому, рыбак сказав: А ты кто такой, гейткипер темы , фильтруешь что полезно , а что нет. Откровенно говоря практически всю твою всю писанину игнорю за бессмысленность. "корисну інфу про війну"- это из какой сферы разума , а то мне не постижимо. корисну інформацію про війну, а не твою тему "одного довбойоба про християнство" яка ніяк не касається цьої теми. в ній є своя користь, але явно не тут. ти такий же довбойоб,як і той,який про кабалу пише і сам з собою веде діалог. ну ще полубітний з вашої команди. що не ясно,що ти флудиш в цій темі. я сюди заходжу почитати те, що касається війни і думок толкових людей,які тут ще залишились і в темі . вже задовбався скролить твої простині. ясно, будеш шостий в ігнорі) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 37 минут назад, рыбак сказал: Уже несколько раз отмечал для себя , как мешают мои тексты и цитаты тем , кто так любит писать тут всяко разные гадости и мерзости , подлости и глупости . Все их так корежит когда кто о мире пишет. А им подавай : бабло, извращения , войну , трупы и ненависть. Твои тексты мало кто читает. Продолжай в том же духе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Таке враження що ще не всі знають про існування кнопки ігнор 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 18 минут назад, US7IGN сказал: Таке враження що ще не всі знають про існування кнопки ігнор Я навіть самих затятих πідарасів в ігнор не відправляю. Т- толерантність. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, sergio сказав: Я навіть самих затятих πідарасів в ігнор не відправляю. Т- толерантність. пан має час та натхнення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: пан має час та натхнення Хто б казав. Стільки інстамуйні, як ви, тут мало хто постить 4 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 59 хвилин тому, hause сказав: Українці — людиноцентрична нація з європейською прошивкою. Та вам же вчора місцеві пловці зі штангою і короткостволом написали, що то хохли, а не українці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 годин тому, Бездомный сказав: для виходу кацапів з Афгану навіть перегони на лафетах не знадобилися , правда , ситуація з "виходом" ускладнюється тим , що вийти "як з Афгана" - без сплати репарацій , зараз , смкоріш за все не вийде . Кацапи з Афгану 10 років виходили. Чому ви думаєте, що вони вийдуть з України? Може, ще Крим нам віддадуть? 11 годин тому, Бездомный сказав: "Фактично Росія вже програла війну, однак її керівництво не дозволяє собі визнати поразку, побоюючись міжнародної правової відповідальності та можливої помсти з боку власного народу" Мабуть в якійсь паралельній реальності. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Кацапи з Афгану 10 років виходили. Чому ви думаєте, що вони вийдуть з України? Може, ще Крим нам віддадуть? Мабуть в якійсь паралельній реальності. класичне en.wikipedia.org/wiki/Wishful_thinking Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 годин тому, Дощ сказав: Або падишах здохне, або ішак помре Посмішку викликають лайки форумчан, які на попередніх сторінках розпинались про існування третього шляху))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Хто б казав. Стільки інстамуйні, як ви, тут мало хто постить Та в мене то теж викликає легкій ступінь когнитивного дисонансу...😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 годину тому, hause сказав: https://www.facebook.com/share/p/19K5yWmwwW/ ЧИ МИ МОДЖАХЕДИ ? Там далі ще цікавіше: Я як батько двох хлопців дуже багато буваю там, де є діти й підлітки: у школах, парках, на дитячих і спортивних майданчиках, на пляжах тощо. І те, що я чую від підлітків про війну, державу і власне майбутнє, мене, м’яко кажучи, вражає. Навіть цитувати не буду. Звісно, мої спостереження — не соціологія. Але я б дуже хотів побачити чесне велике дослідження саме підлітків. Боюся тільки, що його результати можуть виявитися зовсім не «потужними». І дуже незручними і «не стійкими» для красивої картинки пропагандистів про те, заради якого саме майбутнього молодого покоління ми воюємо. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Та в мене то теж викликає легкій ступінь когнитивного дисонансу...😏 різні ми фільми дивимось (с) анекдот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, Danylo Ivanov сказав: Там далі ще цікавіше: Я як батько двох хлопців дуже багато буваю там, де є діти й підлітки: у школах, парках, на дитячих і спортивних майданчиках, на пляжах тощо. І те, що я чую від підлітків про війну, державу і власне майбутнє, мене, м’яко кажучи, вражає. Навіть цитувати не буду. Звісно, мої спостереження — не соціологія. Але я б дуже хотів побачити чесне велике дослідження саме підлітків. Боюся тільки, що його результати можуть виявитися зовсім не «потужними». І дуже незручними і «не стійкими» для красивої картинки пропагандистів про те, заради якого саме майбутнього молодого покоління ми воюємо. я інколи в парку чую крики дітей і якщо суть гри в "ТЦК" в цілому зрозуміла, то як в грати в "шахеда" я ще не зрозумів. підходити питати якось не солідно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Vitaliy67 сказал: Твои тексты мало кто читает. Продолжай в том же духе. Правда?: "«Если Мир вас ненавидит, знайте, что Меня прежде вас возненавидел. Если бы вы были от мира, то мир любил бы свое; а как вы не от мира, но Я избрал вас от мира, потому ненавидит вас мир» (Ин. 15:18-19). «Блаженны вы, когда будут поносить вас и гнать и всячески неправедно злословить за Меня... Ибо так гнали и пророков, бывших прежде вас» (Мф. 5:11-12). «Берегитесь же людей: ибо они будут отдавать вас в судилища и в синагогах своих будут бить вас... и будете ненавидимы всеми за имя Мое» (Мф. 10:17, 22). " — это не случайность и не «историческая несправедливость», а неизбежное следствие столкновения двух противоположных принципов: Разоблачение системы лжи. Человек, живущий по Разуму и Совести, одним своим существованием и отказом участвовать во лжи обнуляет легитимность институтов, построенных на насилии, эгоизме и гипнотизировании масс. Свет разоблачает «дела тьмы», поэтому эгоистический мир отвечает агрессией, пытаясь этот Свет погасить. Отказ от гейткипинга и системных компромиссов. Ученик Христа не соглашается проходить через «тенета», не продает свою совесть за должности, статусы или безопасность и не подчиняется «духу мира». Удар по фарисейству. Главными гонителями Христа и его учеников выступали не столько отъявленные злодеи, сколько именно «религиозные и государственные праведники» — книжники, фарисейские институты и хранители статус-кво, чью фальшивую праведность Христос прямо разоблачал.".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: різні ми фільми дивимось (с) анекдот Та да 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, рыбак сказал: Правда?: "«Если Мир вас ненавидит, знайте, что Меня прежде вас возненавидел. Если бы вы были от мира, то мир любил бы свое; а как вы не от мира, но Я избрал вас от мира, потому ненавидит вас мир» (Ин. 15:18-19). «Блаженны вы, когда будут поносить вас и гнать и всячески неправедно злословить за Меня... Ибо так гнали и пророков, бывших прежде вас» (Мф. 5:11-12). «Берегитесь же людей: ибо они будут отдавать вас в судилища и в синагогах своих будут бить вас... и будете ненавидимы всеми за имя Мое» (Мф. 10:17, 22). " — это не случайность и не «историческая несправедливость», а неизбежное следствие столкновения двух противоположных принципов: Разоблачение системы лжи. Человек, живущий по Разуму и Совести, одним своим существованием и отказом участвовать во лжи обнуляет легитимность институтов, построенных на насилии, эгоизме и гипнотизировании масс. Свет разоблачает «дела тьмы», поэтому эгоистический мир отвечает агрессией, пытаясь этот Свет погасить. Отказ от гейткипинга и системных компромиссов. Ученик Христа не соглашается проходить через «тенета», не продает свою совесть за должности, статусы или безопасность и не подчиняется «духу мира». Удар по фарисейству. Главными гонителями Христа и его учеников выступали не столько отъявленные злодеи, сколько именно «религиозные и государственные праведники» — книжники, фарисейские институты и хранители статус-кво, чью фальшивую праведность Христос прямо разоблачал.".с "«Суд же состоит в том, что свет пришел в мир; но люди возлюбили тьму больше, нежели свет, потому что дела их были злы; ибо всякий, делающий злое, ненавидит свет и не идет к свету, чтобы не обличились дела его, потому что они злы» (Ин. 3:19–20).".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Там далі ще цікавіше: Я як батько двох хлопців дуже багато буваю там, де є діти й підлітки: у школах, парках, на дитячих і спортивних майданчиках, на пляжах тощо. І те, що я чую від підлітків про війну, державу і власне майбутнє, мене, м’яко кажучи, вражає. Навіть цитувати не буду. Звісно, мої спостереження — не соціологія. Але я б дуже хотів побачити чесне велике дослідження саме підлітків. Боюся тільки, що його результати можуть виявитися зовсім не «потужними». І дуже незручними і «не стійкими» для красивої картинки пропагандистів про те, заради якого саме майбутнього молодого покоління ми воюємо. адвокато- юристу смешно и забавно Совсем не удивительно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Та да 😎 я інфоциган не дивлюся, я сам інфоциган 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз