Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, AOZ1 сказав:

Ні це не те. Я в 90-х здавав IELTS. Питання були изложение текста about growing horses  та щось про медицину. Я і зараз такі тексти не зрозумію. Але є куча того що пересічний англіець не зрозуміє, а я легко веду співбесіду. Так що ці тести то таке.

ті тести академічні - для студентів які мають розуміти щось на лекціях. і тому навіть якщо у тебе С4, краще сходити на курси саме щоб знати як здавати той тест

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Це якась дитяча наївність на межі інфантилізму.

Немає някої "своєї країни" - це раз.

І для тебе ж психологічно легше, коли тобі псують життя власті "чужої" країни, ніж "своєї", бо вони ж чужі. Це даа.

я в цьому вбачаю частину інформаційної компанії по поверненню лохів на лохівщину :lol:

а що потрібно лохам? максимальна простота та легкість, щоб хтось інший вирішив їх проблеми :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Це якась дитяча наївність на межі інфантилізму.

Немає някої "своєї країни" - це раз.

І для тебе ж психологічно легше, коли тобі псують життя власті "чужої" країни, ніж "своєї", бо вони ж чужі. Це даа.

Можливо, але це теж реальність, купа людей повернулися під бомби і ракети, і дехто вже встиг загинути, решта якось якось намагаються виживати. 

www.ukr.net/news/details/sumy/117732015.html

Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

ті тести академічні - для студентів які мають розуміти щось на лекціях. і тому навіть якщо у тебе С4, краще сходити на курси саме щоб знати як здавати той тест

Та я як раз і вчив по методичкам в british concil. А на тесті були геть на інші топики. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

я в цьому вбачаю частину інформаційної компанії по поверненню лохів на лохівщину :lol:

"Кіт Арчибальд" - це прям сильно було, відчувається потужна школа Бі-Бі-Сі )

Ще з часів роботи там Орвела ))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

а що потрібно лохам? максимальна простота та легкість, щоб хтось інший вирішив їх проблеми :flag1:

https://www.facebook.com/reel/1669238034560687

• Лайк 2
Посилання на коментар

16 минут назад, юра84 сказал:

Ні, як Ви уявляєте потім туди фреон загоняти? Один був такий сказав дорого за установку платити, сам поставлю по ітогу повністю нову спліт прийшлось брати)))) 

Забити, потім вибити. Але для складних загогулін таке  не зробиш.

Принцип зрозумілий, в місцях згину,, трубка міняє форму на плоську, розширюється, а стальна пружина тримає круглу форму. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, ozor сказав:

Можливо, але це теж реальність, купа людей повернулися під бомби і ракети, і дехто вже встиг загинути, решта якось якось намагаються виживати. 

І тут те ж саме:

Цитата

Самі власники теж мають двох котів: Кілю і Тіму.

1 годину тому, vadimv сказав:

Серйозно, я давно сприймаю любителів кошатини через призму токсоплазми - і тоді їхні дивні заскоки і закидони дуже просто пояснюются.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, AOZ1 сказав:

Та я як раз і вчив по методичкам в british concil. А на тесті були геть на інші топики. 

нічого не можу сказати. я якось зайшов сюди www.efset.org/english-certificate/ і пройшов тест. отримав С1 і заспокоївся. але ж мені не потрібні сертифікати.

10 хвилин тому, vadimv сказав:

"Кіт Арчибальд" - це прям сильно було, відчувається потужна школа Бі-Бі-Сі )

ну не Мурзік же :lol:

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

якщо взяти його висновки за останній рік місяць - вони кожного разу повторюються слово в слово

але мабуть це і непогано

Виникає питання: це автор ганяє один і той самий висновок по колу чи кацапи настільки стабільні, що нового матеріалу для цього конвеєра дежавю не підвозять? :pardon:

Посилання на коментар

16 хвилин тому, hause сказав:

Коли братєльник у 2019 приїзжав у Суми, він теж видав дослівно таке саме:

Цитата

В Україні великі можливості для бізнесу. І якби я зі своїм досвідом був там, то за 2-3 роки став би мільйонером.

На що сестра його тещі подивилася на нього як на ненормального і почала щось там пояснювати за бюрократію, корупцію, організовану злочинність, беззаконня і т.п.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Коли брательник у 2019 приїзжав у Суми, він теж видав дослівно таке саме:

На що сестра його тещі подивилася на нього як на ненормального і почала щось там пояснювати за бюрократію, корупцію, організовану злочинність, беззаконня і т.п.

тому що вони бачать можливості і ігнорують перепони або нюанси

Тільки що, DmiVady сказав:

Виникає питання: це автор ганяє один і той самий висновок по колу чи кацапи настільки стабільні, що нового матеріалу для цього конвеєра дежавю не підвозять? :pardon:

ну тут така справа. в одному місці вони звісно стабільні, але в інших щодня чую щось виносять непропорційно

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

тому що вони бачать можливості і ігнорують перепони або нюанси

А у мене було тільки одне питання - якщо ти бачив такі можливості, то якого хуя у 1994 з'їбався в Ізраїловку?

Ото і залишався би собі в Сумах ігнорувати перепони і нюанси.

Посилання на коментар

11 минут назад, DmiVady сказал:

Выныкае пытання зачем ты это постоянно  ретранслируешь , если не понимаешь что это  и к чему.  

Пиши лучше ,что ты там сегодня покушал и сколько пробежал- это более информативно и смешней .

или это тебе под мухоморы с самогоном заходит ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

А у мене було тільки одне питання - якщо ти бачив такі можливості, то якого хуя у 1994 з'їбався в Ізраїловку?

Ото і залишався би собі в Сумах ігнорувати перепони і нюанси.

саме тому я безмежно поважаю таких людей як РеЛе - кожен поц може стати мілйонером в штатах, а ти в Донецьку в 90-х спробуй :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

Навіть єгипетській бігунець там тільки рік витримав. 

Посилання на коментар

31 хвилину тому, sergio сказав:

Навіть єгипетській бігунець там тільки рік витримав. 

Півтора )

І ще б стільки (або більше) витримав, але вже не було причини залишатися у Європі.

14.06.2024 в 17:47, vadimv сказав:

Да я и не собирался в Европе надолго задерживаться.

Посилання на коментар

Ну, что попал . Утром по грибы с женой ехал, попал под облаву. Сижу уже с 7 часов, полный отказ, данные не называю. Это где ВЛк. Привозят мужичков почти всех 50 плюс. Практически всех убалтывают. За последние 4 дня только двое вышли сами, одного знаю, пошли в полный отказ.Это мне старожилы рассказывают. Тут два варианта или перетерпеть в отказе или служба. Ведут культурно. Годные здесь все и наркоманы и диабетики и психи реальные.

• Сумно 6
Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Півтора )

І ще б стільки (або більше) витримав, але вже не було причини залишатися у Європі.

Варіант до чергової легаліації був досидіти? Чи не світило?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, ks6 сказав:

Утром по грибы с женой ехал,

А ви наполегливо наривалися...

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Забити, потім вибити. Але для складних загогулін таке  не зробиш.

Принцип зрозумілий, в місцях згину,, трубка міняє форму на плоську, розширюється, а стальна пружина тримає круглу форму. 

www.instagram.com/reel/DdwilKkpJbp/

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DdwilKkpJbp/

Як спеціаліст, який розкурочив вже штук 70-80 холодильників, скажу, що фреон в 95% випадків, тікає через прогнилу трубку підідріву дверки морозилки внизу.На майбутне, якщо в тій зоні бачите іржаві потьоки, то говорить, що тій трубці, якщо не звізда , то скоро буде. 

Screenshot_20260927_140655.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

А ви наполегливо наривалися...

Коли весною зауважив суттєве погіршення ситуації з облавами, майже зразу заліг на дно. Щоб не перевірятм теорію ймовірності.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...