Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, truck55 сказав:

Це ви обісрались, шукайте самі, бо вже забули, що вчора писали, та загубили хід думок :lol:

Ти, таки, обісрався зі своєю брехнею, та ти ще з деменцією.

Обтікай.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, truck55 сказав:

Я ж казав, що ти нездатний на якийсь діалог. Тому що замало інформації зберігається.

Ти знову обісрався, як дешеве брехло -- всі пости в наявності.

Читай і згадуй, про що і про кого велась мова:

image.thumb.png.b1e386337a44db858713217939ea8bfc.png

image.thumb.png.890495e25ca46409fb181c894617d63c.png

image.thumb.png.baaf5fb5e2d020c493f5964a46a4f26a.png

image.thumb.png.f6df7e4c2add02987a6dc4d9948368e1.png

image.thumb.png.b57bfdc4a6d3dfca47c751be21046721.png

image.thumb.png.94b4b2a6888fe0fcbcdb0909a8abfbc0.png

image.thumb.png.5d39af2801be23c1f17e994a501beead.png

І, таки, обтікай.

Посилання на коментар

14 минут назад, 7351 сказал:

всі пости в наявності.

Та я і так пам'ятаю. Але бачу, що ти неспроможний зв'язати їх у єдине логічне ціле. Я тут не можу нічим допомогти.

Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

hromadske.ua/viyna/271990-za-10-dniv-sbs-urazyly-44-enerhovuzly-na-tymchasovo-okupovanykh-terytoriiakh-madiar

верх цинізму вихвалятися тим що зробив гірше життя українцям на окупованих територіях. чи він думає що в окупації гарно жити? чи запропонував перед цим всім виїхати в Закарпаття за власний рахунок?

Для "юриста":

Окупаційна адміністрація несе повну відповідальність за забезпечення життєдіяльності та функціонування критичної інфраструктури на тимчасово окупованій території.

Відповідно до норм міжнародного гуманітарного права, зокрема Четвертої Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни (1949 року) та Гаазьких положень про закони і звичаї сухопутної війни (1907 року), держава-окупант зобов'язана:

Підтримувати громадський порядок та безпеку на захоплених територіях.

Забезпечувати населення продуктами харчування, медичним постачанням та одягом у разі нестачі ресурсів у місцевого населення.

Підтримувати роботу медичних закладів, забезпечувати належні умови охорони здоров'я та санітарії.

Забезпечувати безперебійну роботу об'єктів критичної інфраструктури (водопостачання, електромережі, газопостачання, каналізація, комунальні послуги).

Будь-які дії окупаційної влади, які призводять до гуманітарної катастрофи, руйнування критичних об'єктів або позбавлення цивільного населення доступу до життєво важливих послуг, є прямим порушенням міжнародного права та кваліфікуються як воєнні злочини.

Посилання на коментар

а я недавно дивися фыльм Ущелье, там були такы штуки 2020 року))

У Києві встановлено 12 автоматичних турелей для боротьби з реактивними «Шахедами». Турелі встановлюватимуть і надалі.

Турелі — це інноваційне українське рішення, яке збиває «Шахеди» за допомогою кулеметів під керуванням штучного інтелекту.

Звертаю вашу увагу, що під час тривог для вашої безпеки не слід перебувати біля вікон.

Сергій Флеш

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, truck55 сказав:

Та я і так пам'ятаю. Але бачу, що ти неспроможний зв'язати їх у єдине логічне ціле. Я тут не можу нічим допомогти.

Тут, одне "логічне ціле" -- ти ведеш себе, як звичайне дешеве брехло і навіть неспроможний навести докази своєї брехні.

Типова "манера" праці рашаботів...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Американська C-RAM, Багдад, наші дні.
20-мм шестиствольна гармата M61 Vulcan; до 4 500 пострілів за хвилину; ефективна дальність: до 1,5 км.
Оснащена власним радарним та оптико-електронним модулем для автономного виявлення, супроводу й ураження цілей.

Ну, а що зможуть турелі з повільним 0.50 подивимось.
Я б багато грошей на їх ефективність проти реактивних дронів та ракето-дронів не поставив :unknown:
А з простими мопедками справляються нормально ... подібні системи вже кілька років в українському ППО, просто не дуже світились в медіа :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

21 минуту назад, МаТраС сказал:

У Києві встановлено 12 автоматичних турелей для боротьби з реактивними «Шахедами». Турелі встановлюватимуть і надалі.

Турелі — це інноваційне українське рішення, яке збиває «Шахеди» за допомогою кулеметів під керуванням штучного інтелекту.

Звертаю вашу увагу, що під час тривог для вашої безпеки не слід перебувати біля вікон.

Сергій Флеш

Це ж було вже. 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

Тут, одне "логічне ціле" -- ти ведеш себе, як звичайне дешеве брехло і навіть неспроможний навести докази своєї брехні.

Типова "манера" праці рашаботів...

Змінено користувачем truck55
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Ой, а кто же это напиzдюнькал про 2-3 залпа? И про "не могут производить из-за санкций"?

Зеленский: У России в запасе до 700 баллистических ракет и несколько тысяч других . и ежемесячно производит 130–140 таких ракет. 

Источник: https://censor.net/ru/n4026620

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, truck55 сказав:

Мирний план Гончаренка: як зупинити війну крок за кроком

www.pravda.com.ua/columns/2026/10/04/8056404/

Протухла консерва, здувся альоша

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 годин тому, МаТраС сказав:

Сергій Флеш

7 годин тому, Дощ сказав:

Окупаційна адміністрація несе повну відповідальність за забезпечення життєдіяльності та функціонування критичної інфраструктури на тимчасово окупованій території.

:flag1:

Посилання на коментар

The US has withdrawn all of its bombers from RAF Fairford, the UK military base at the centre of an incident being investigated by counter terror police.

A statement from a US department official confirmed on Sunday it had removed its bombers - thought to be about a dozen B-1s - from the base back to their home stations in America. www.bbc.com/news/articles/cmwyve191dlko

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Дощ сказал:

Протухла консерва, здувся альоша

Просто кажуть, тісніше з містером Трампом спрацювався.

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Дощ сказав:

Для "юриста":

Із юриста неможливо вивести Донбас, як із Вас сивочолого. 

Ще напишіть, що місцеві у 2014 р перешкоджали ЗСУ, то одразу підключиться пропагандист і розповість як "було"))).

Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Із юриста неможливо вивести Донбас, як із Вас сивочолого

Кожен з нас - президент, але не кожен юрист - донбас

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

Києві встановлено 12 автоматичних турелей для боротьби з реактивними «Шахедами». Турелі встановлюватимуть і надалі.

А в загалі в техніці терміном "турель" називається поворотній механізм, побудований по системі швидкої замінності.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Дощ сказав:

Кожен з нас - президент, але не кожен юрист - донбас

Відучайтесь говорити за всіх (с)

Тому нічого нового з юристом не напишете)))

Посилання на коментар

7 минут назад, XL.pro сказал:

Із юриста неможливо вивести Донбас, як із Вас сивочолого. 

А Вам особисто що сивочолий зробив, а ще ніби нтелігент.

• Хаха 2
Посилання на коментар

І ще конспірологія говорить, що преза Півд.Кореї наїхати на Зеленського попрохав Трамп в обмін на просьбу корейця поставляти їм газ з аляскинських родовищ.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...