Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

26 хвилин тому, US7IGN сказав:

Це традиція такая :flag1:

www.instagram.com/reel/DdWhVN7oUrc/

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, Canton сказав:

Ультраправая АдГ и левопопулистский BSW в Саксонии-Анхальт собираются принять первую совместную резолюцию о прекращении помощи Украине. "Альтернатива для Германии" и "Союз за социальную справедливость и разумную экономику", которые по итогам земельных выборов вместе образуют большинство в ландтаге, обозначили целью резолюции - нормализацию экономических отношений между Германией и Россией.
В документе говорится о необходимости отменить санкции и прекратить финансовую помощь Киеву, "чтобы предотвратить дальнейшую эскалацию в Украине и проводить политику мира".

Началось в колхозе утро (с)

32 хвилини тому, US7IGN сказав:

Це традиція такая 

image.png.082366cfadea56012bba9611cb13841f.png  

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Нарешті розумна думка www.unian.ua/weapons/rf-ne-hovaye-retranslyatori-na-dahah-kiyeva-ekspert-poyasniv-yak-naspravdi-vorog-navodit-droni-13522293.html

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Нарешті розумна думка www.unian.ua/weapons/rf-ne-hovaye-retranslyatori-na-dahah-kiyeva-ekspert-poyasniv-yak-naspravdi-vorog-navodit-droni-13522293.html

Дивно, що не самі знажте кого... 😎 

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

А Иван Ступак говорит что в Киеве полно вражин с ретрансляторами. Дохрена экспертов.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, ks6 сказав:

А Иван Ступак говорит что в Киеве полно вражин с ретрансляторами. Дохрена экспертов.

Не знаю хто всі ці люди, але не треба бути експертом якщо фізику в школі вивчав і хоч трохи здорового глузду мати

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

якщо фізику в школі вивчав і хоч трохи здорового глузду мати

Да, ладно. Это Вы так рассуждаете, как специалист в радиоэлектронике. Почти для всех это темный лес. Потому любые псевдоэкспертные мнения будут заходить.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Да, ладно. Это Вы так рассуждаете, как специалист в радиоэлектронике. Почти для всех это темный лес. Потому любые псевдоэкспертные мнения будут заходить.

Який же я спеціаліст. Я навіть фізику в школі погано вивчав, а в наявності здорового глузду щодня сумніваюся :lol:

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Який же я спеціаліст. Я навіть фізику в школі погано вивчав, а в наявності здорового глузду щодня сумніваюся :lol:

Ну, хобби у Вас в этом направлении. Глубоко не вникал, но еще с десять лет назад Ваш ник высвечивался с какими то антеннами . Да и периодически оставляете комментарии в различных темах с электроникой. 

Посилання на коментар

@sergioпоки ви там ховаєтеся, люди розбирають пралки і холодильники крилаті ракети:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

Ну, хобби у Вас в этом направлении. Глубоко не вникал, но еще с десять лет назад Ваш ник высвечивался с какими то антеннами . Да и периодически оставляете комментарии в различных темах с электроникой. 

Це не дає мені автоматично права називатися експертом і сцяти у вуха лохам :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, US7IGN сказав:

Це не дає мені автоматично права називатися експертом і сцяти у вуха лохам :lol:

www.unian.ua/war/radnik-zelenskogo-flesh-prodemonstruvav-retranslyatori-dlya-shahediv-voni-vmishchayutsya-u-valizi-13518750.html

Якщо мова йде про ретранслятори, які показав Flash, то виходить Ваш товариш "сцить у вуха лохам", працює на "зелену плісняю"?)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

www.unian.ua/war/radnik-zelenskogo-flesh-prodemonstruvav-retranslyatori-dlya-shahediv-voni-vmishchayutsya-u-valizi-13518750.html

Якщо мова йде про ретранслятори, які показав Flash, то виходить Ваш товариш "сцить у вуха лохам", працює на "зелену плісняю"?)))

Та власне - зрозуміло що стаціонарний ретранслятор який працює довго буде запеленгований швидко. А от така коробочка в рюкзаку глово в чувака на мопеді на ходу, яка включається на хвилину а то й менше для донаведення шахеда на ціль - навіть якщо і запеленгується то шансів зловити того мопеда дуже і дуже мало.

Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

Ультраправая АдГ и левопопулистский BSW в Саксонии-Анхальт собираются принять первую совместную резолюцию о прекращении помощи Украине. "Альтернатива для Германии" и "Союз за социальную справедливость и разумную экономику", которые по итогам земельных выборов вместе образуют большинство в ландтаге, обозначили целью резолюции - нормализацию экономических отношений между Германией и Россией.
В документе говорится о необходимости отменить санкции и прекратить финансовую помощь Киеву, "чтобы предотвратить дальнейшую эскалацию в Украине и проводить политику мира".

Началось в колхозе утро (с)

Небезпека звичайно є, але раша мусить сильно профінансувати дойчебюргерство з тих що ще недостатньо коливаються на грунті рашаферштейнерства, щоб ще  більше перетягнути їх на свою сторону поля. Чи вони зараз знайдуть стільки авуарів для цього, то ще  таке запитання. Особливість у тому, що у Німеччині вибори у земельні ландтагі провадяться неодночасно і розтягнуті - чи не на роки.

бундес.png

д.png

вбдо.png

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Наші європартнери та євродрузі

Дипломати ЄС, з якими я спілкувався, сказали, що відокремлення заявки Молдови від заявки України розглядається не як питання «чи станеться це», а як питання «коли». 

«Ніхто серйозно не вірить, що Україна стане членом ЄС до кінця десятиліття, якщо взагалі стане, і нам слід припинити тягнути Київ на свої руки», – сказав один із них, стверджуючи, що є кращі способи допомогти Україні, «такі як НАТО та військова підтримка».

Інший стверджував, що було б просто несправедливо стримувати Молдову, якщо Україна – з якоїсь причини – не досягне прогресу в переговорах. 

www.rapporteur.com/news/are-moldova-and-ukraine-about-to-break-up/

Посилання на коментар

6 минут назад, yuragon сказал:

зловити того мопеда дуже і дуже мало.

Дофига - лишь пеленгануть телефон параллельно перемещающийся с ретранслятором сигнала

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Який же я спеціаліст. Я навіть фізику в школі погано вивчав, а в наявності здорового глузду щодня сумніваюся

Нащо прибіднятися - ви ж ніби короткохвильовик,  у мене колись сусід мав таке хобі, а там була така антена, що, мабуть може зловити, як злітають ракети.😏 

Я жартував, як звичайно невдало. На К-хвилях можна зловити і Чилі, і навіть Аргентину, і може ще Антарктиду. Залежить віж потрібних хмар в висотах атмосфери.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бармалей сказав:

Дофига - лишь пеленгануть телефон параллельно перемещающийся с ретранслятором сигнала

телефон постійно на зв'язку - можна поступово рухатись і наближатись до нього. я написав про ретранслятор який вмикається на хвилину, або й на менший період часу для точного донаведення.

в корку таких телефонів за ту хвилину будуть десятки.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

15 хвилин тому, XL.pro сказав:

під'їбнув так під'їбнув :lol:

9 хвилин тому, yuragon сказав:

Та власне - зрозуміло що стаціонарний ретранслятор який працює довго буде запеленгований швидко. А от така коробочка в рюкзаку глово в чувака на мопеді на ходу, яка включається на хвилину а то й менше для донаведення шахеда на ціль - навіть якщо і запеленгується то шансів зловити того мопеда дуже і дуже мало.

а що, куди і як вона має передавати в умовах роботи реб? давайте більше технічних деталей. зараз у ШІ запитаємо :flag1:

чи ви думаєте що дрон буде в чувака на мопеді цілити? :lol:

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Нащо прибіднятися - ви ж ніби короткохвильовик,  у мене колись сусід мав таке хобі, а там була така антена, що, мабуть може зловити, як злітають ракети.😏

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

а що, куди і як вона має передавати в умовах роботи реб? давайте більше технічних деталей. зараз у ШІ запитаємо :flag1:

В умовах роботи реб тяжче, але не неможливо.

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

чи ви думаєте що дрон буде в чувака на мопеді цілити? :lol:

Ретранслятор це не мітка цілі, а ретранслятор.

Посилання на коментар

Тільки що, yuragon сказав:

В умовах роботи реб тяжче, але не неможливо.

Ретранслятор це не мітка цілі, а ретранслятор.

правильно думаєте. давайте сформулюємо технічні умови для такого ретранслятора. частоти, потужність, антени?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

правильно думаєте. давайте сформулюємо технічні умови для такого ретранслятора. частоти, потужність, антени?

давайте :)

Посилання на коментар

53 минуты назад, vadimv сказал:

@sergioпоки ви там ховаєтеся, люди розбирають пралки і холодильники крилаті ракети:

Зранку на ФБ радіобарахолці двигун від реактивного шахеда пррдавали. Судячи с того, що реактивний шахед на 50 кує лорожчий за звичайний, двигун нормально має коштуаати. 

Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

під'їбнув так під'їбнув :lol:

Ні то ні)))) Куди тому флешу до місцевих експертів)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

16 годин тому, Canton сказав:

Чтоб окончательно понимать, что будет там, куда они придут
И с кем мы имеем дело.(С)

www.instagram.com/reel/DeNdf0jNdmN/

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...