vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Завдяки наданій роботі китайцям людство може користуватися передовими здобутками за доступною ціною. А також засраним океаном з десятками мільйонів тон пластика. 2 хвилини тому, karbo сказав: Завжди є свої переваги та недоліки. Інжойте. 2 хвилини тому, karbo сказав: Це ціна за прогрес Це треба бути персонажами фільма "Ідіократія", щоб таке утнути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: А також засраним океаном з десятками мільйонів тон пластика. Інжойте. Це треба бути персонажами фільма "Ідіократія", щоб таке утнути. Вбита екологія теж ціна за прогрес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) А що треба вбити за регрес? - Мізки! Змінено 16 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 20 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: А що треба вбити за регрес? - Мізки! Мені здається світ готують до нового карантину і пандемії 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 31 хвилину тому, vadimv сказав: також засраним океаном з десятками мільйонів тон пластика. Це тільки китайці роблять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Поблизу Сочі спалахнув танкер з нафтою для Індії - AFRAMAX RIO красиве Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, Danylo Ivanov сказав: Самий цинізм зеланої влади в тому, що 23-го розвідка вже точно знала, що буде вторгнення. Але влада ніх**я не зробила. Навіть Буданов в інтервью розповдав, що в ніч на 24-те пойшов спать. Спать пішов, Карл! Це п**ець. Скільки життів можна було врятувати, скільки землі можно було втримати! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 1 година тому, karbo сказав: Вбита екологія теж ціна за прогрес Нє, ну якщо це у вас такий "прогрес", то що тоді таке взагалі деградація. 51 хвилину тому, US7IGN сказав: Це тільки китайці роблять? Цитата Китай виробляє близько 32–34.5% від загального обсягу пластику у світі. Це робить країну абсолютним світовим лідером у цій галузі. Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Озброєні люди в масках проникли з Білорусі в Латвію – перші сигнали початку прямого тиску на країни ЄС ' Спочатку невідомі, погрожуючи військовим розправою, силою виштовхували 20 нелегальних мігрантів на латвійську територію. Військові дали відсіч і не пропустили озброєну групу – але через декілька годин останні «пробили» кордон, знищили розподільний щит і викрали камери спостереження. Гібридна атака на кордоні почала набувати цілком фізичних обрисів: зброя, погрози військовослужбовцям і проникнення на територію країни НАТО. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Китай виробляє близько 32–34.5% від загального обсягу пластику у світі. Це робить країну абсолютним світовим лідером у цій галузі Я ж не про виробництво, а про засирання океанів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: Мені здається світ готують до нового карантину і пандемії Ваша русофобія параноя недостатня ) Справжній параноїк написав би, що кацапи таким чином готують світ до використання біологічної зброї. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Ваша параноя недостатня ) Справжній параноїк написав би, що кацапи таким чином готують світ до використання біологічної зброї. Я думав про те що це замутили американці щоб обнулити кацапів з китайцями. Кажуть китайці вже нервують. Можливо закриють кордони 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 38 хвилин тому, 7351 сказав: Мене зараз знудить... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 22 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: Мене зараз знудить... Я думаю, Кривонос 100 раз пожалел, что не дал этим пдрасам вылететь из Жулян...вот просто уверен в этом... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 час назад, МаТраС сказал: знищили розподільний щит і викрали камери спостереження. В автоматах, срібні контакти є... 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Кременчуг пздц.....🤕 Триполью походу карачун... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 10 часов назад, vadimv сказал: Ваша параноя недостатня ) Справжній параноїк написав би, що кацапи таким чином готують світ до використання біологічної зброї. більше того - отой вереск в ООН про лабораторії та генетично модифіцированих комах - то вже була підготовка до застосування бактеріологічного Гляйвіцу , а потім ще й Тулсі Габор чомусь так технічно підіграла кацапам ... але в кацапів вишукакані плани знов пішли по піхві з причини рукожопості нижнього персоналу. Тулсі Габор ... кажуть , 6 жовтня в Німеччині заарештували екс керівника БНД Августа Ганнінга за роботу на кацапів - китайців , який очолював BND з 1998 по 2005 рік, а також його колишнього помічника і керівника апарату на ім'я Манфред Д., який працював у спецслужбі до 2022 року. [1, 2] Згадався уродженець Лемберга полковник Редль , який перед Першою світовою війною здав кацапам всі полімери - секрети Автро - Угорщини навіть не за шмат гнилої ковбаси , а за кацапський прутень у власну сраку . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, DimaF сказал: Кременчуг пздц.....🤕 Триполью походу карачун... Так ее вроде уже ьавно разбомбили, или тогда не совсем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 часов назад, US7IGN сказал: Мені здається світ готують до нового карантину і пандемії Тут може бути багато варіантів - від маленького чорного лебедя, який може зупинити бійню у нас на Україні. Але це якщо там присутній патоген і ситуація виникла спонтанно. Правда версія із скляною пробіркою бредова, бо швидше за все такі речи зберігають в якихось тігелях з кодовим замком. А може це версія для кацапського піпла, щоби зупинити війну, бо хутін образно бовкнув, що його повісять, бо його бидло було майже в екстазі через победобєсіе і хоче воювати із усім світом під водітельством солов'єва-Шапіро. А тут такий облом ще й із економікою, яка почала "дихати на ладан". А так можна виповзти з війни, ще й навіть кореш Трампуша допоможе, якого можна легко надурити. А може трамп просто клієнт гера путіна. Все це стане ясно пізніше, аби взагалі не вийшло запізно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Тут може бути багато варіантів - від маленького чорного лебедя, який може зупинити бійню у нас на Україні. Але це якщо там присутній патоген і ситуація виникла спонтанно. Правда версія із скляною пробіркою бредова, бо швидше за все такі речи зберігають в якихось тігелях з кодовим замком. А може це версія для кацапського піпла, щоби зупинити війну, бо хутін образно бовкнув, що його повісять, бо його бидло було майже в екстазі через победобєсіе і хоче воювати із усім світом під водітельством солов'єва-Шапіро. А тут такий облом ще й із економікою, яка почала "дихати на ладан". А так можна виповзти з війни, ще й навіть кореш Трампуша допоможе, якого можна легко надурити. А може трамп просто клієнт гера путіна. Все це стане ясно пізніше, аби взагалі не вийшло запізно! ах , обмануть меня не трудно я сам обманиваться рад Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: Я думав про те що це замутили американці Ага, нас тут почитали ) І такі думають: "Точно! А це ідея!" )) 03.08.2024 в 09:47, vadimv сказав: Чумные не должны выползать из своего чумного барака Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, Бездомный сказал: ах , обмануть меня не трудно я сам обманиваться рад А Тепер вам слово вашим інсайдерам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 часов назад, vadimv сказал: А також засраним океаном з десятками мільйонів тон пластика. В мізках деяких африканських племен, яки навіть не знають, що на світі є якійсь океани, також знаходять частинки мікропластику. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому тварюки зрову обстріляли мирних людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 19 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: який може зупинити бійню у нас на Україні Мене розчулює ваш егоцентризм. Потрібно трохи більше адекватності для усвідомлення місця України на карті світу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз