vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 08.10.2026 в 14:01, vadimv сказав: Нерухомість - ну це для любителів купи цегли з печерним інстинктом замість здорового глузду Портников про людей-баобабів (з корінням) і навпаки: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 4 години тому, Tochkin сказав: Дуже наївно думати щ о вони знають що то буде 5-6 годин затримки. Це просто був би верх планування. Насправді затримка це колись щось раптом трапляється та вони там бігають з палаючими сраками та переставляють літаки в розкладі як в тому тетрісі а також одночасно шукають додатковий літак (є зазадалегідь підписані договори між авіакомпаніями на такі випадки). А ще є така штука як слоти аеропорту... ОК, уточню: навіть якщо авіакомпанія з вірогідністю 90% знає, що через півгодини вильоту не буде, вона все одно оголосить затримку на півгодини ) Бо не буде ж вона казати "та фіг його знає, як воно буде, подивимося" )) Змінено 19 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 часа назад, vadimv сказал: Спокій - це одна із складових здоров'я. Якщо його нема - то нема і здоров'я. А якщо є - то є. я помітив що українці до збереження ментального здоровя ставляться не дуже - типу вони по замовчуванню стабільні. "ми без ваших цих психологів нормальні" (хто їм це сказав, хз.). я на це звернув увагу коли пропонували безкоштовні або ультрадешеві опції по психологах-психіатрах. я ще подумав - нах, краще б стоматолога. а коли побачив рекламу безкоштовних прививок від грипу та ковіду - зрозумів - вони намагаються зробити тебе безпечним для суспільства, а що там з твоїми болячками що суспільству не шкодять - твої проблеми. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, karlito сказав: я помітив що українці до збереження ментального здоровя ставляться не дуже - типу вони по замовчуванню стабільні. "ми без ваших цих психологів нормальні" (хто їм це сказав, хз.). У совку визнати якісь ментальні проблеми автоматично означало потрапити за грати у режим, гірший за тюрму. Тому все що завгодно, тільки не це. Хоча Сапольский і про американські дурки писав жахливі речі. Ну і голівуд теж має на цю тему пару фільмів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 19 годин тому, vadimv сказав: років за 3-5 все закінчиться. Надійшло уточнення. Вже недовго залишилося терпіти ) Повстання штучного інтелекту ближче, ніж ми думали: ШІ може знищити людство протягом 6–12 місяців – до масштабної катастрофи готуються провідні компанії, зокрема OpenAI та Anthropic, пише Axios Змінено 23 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 час назад, vadimv сказал: Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші. Якщо все це є - спокій буде автоматом. Якщо чогось із цього немає - спокою не буде це не зовсім так. залежить ще багато від природнього гомеостазу гормонів і того, як обучена наша нейромережа (виховання). люди з природнім низьким рівнем викиду дофаміну та високим коритизолу ніколи не досягнуть того стану, в кого це навпаки, хоч мільярдерами стануть. в мене був піонервожатий колись в таборі, де я з ним познайомився - комсомолець, займався метанням молоту та модним тоді карате. в черзі в гастрономі досікався до нього якись дід - він не стримався, його вдарив. той вмер(. розповідали потім про нього - спав він по розкладу і в сизо, і на суді дрімав. останній раз я його бачив якраз після його відсидки через 7 років - пересіклись на пляжі, розбалакались, потім він мені невеликий майстер клас по рукопашці провів, поспарингувались ще трохи. він виглядав як не з тюрми прийшов, а зі зборів повернувся - повний здоровя шкаф 190 см зросту, 100-110 кг мязів та спокою. більш я його не бачив - то 90ті були, і він пішов в широкий світ братви поза нашим містом. завжди заздрив його здатності спати в любих умовах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 11 хвилин тому, karlito сказав: я помітив що українці до збереження ментального здоровя ставляться не дуже - типу вони по замовчуванню стабільні. "ми без ваших цих психологів нормальні" (хто їм це сказав, хз.). я на це звернув увагу коли пропонували безкоштовні або ультрадешеві опції по психологах-психіатрах. я ще подумав - нах, краще б стоматолога. а коли побачив рекламу безкоштовних прививок від грипу та ковіду - зрозумів - вони намагаються зробити тебе безпечним для суспільства, а що там з твоїми болячками що суспільству не шкодять - твої проблеми. є дуже просте правило - те що гарне і корисне не буває безкоштовним, а навпаки. отже кожного разу коли тобі щось пропонують безкоштовно, а тим паче примушують, то хєрня повна. 7 хвилин тому, vadimv сказав: ментальні проблеми так це ж оціночна категорія. ментальність лінійкою чи вагами не поміряєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 хвилину тому, karlito сказав: він не стримався, його вдарив 1 хвилину тому, karlito сказав: 100-110 кг мязів та спокою а кажуть пенітенціарна система не працює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: ментальність лінійкою чи вагами не поміряєш та ну, лінійкою то не поміряєш, але є купа тестів. ще римляни кидали потенційного гладіатора до ями з левом - і дивились блідніє чи червоніє (типу куди кров пішла). якщо бліднів - не брали. а вікінги ставили до стіни і ножами-сокирами кидалися. є варіанти) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 13 годин тому, US7IGN сказав: ментальність лінійкою чи вагами не поміряєш Це можна поміряти роками за гратами ) 13 годин тому, karlito сказав: люди з природнім низьким рівнем викиду дофаміну та високим коритизолу ніколи не досягнуть того стану, в кого це навпаки, хоч мільярдерами стануть. Так це ж означає, що здоров'я у них не дуже Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, vadimv сказав: Це можна поміряти роками за гратами ) тобто виключно здорове суспільство кидало за грати виключно психічно хворих? 1 хвилину тому, karlito сказав: та ну, лінійкою то не поміряєш, але є купа тестів. ще римляни кидали потенційного гладіатора до ями з левом - і дивились блідніє чи червоніє (типу куди кров пішла). якщо бліднів - не брали. а вікінги ставили до стіни і ножами-сокирами кидалися. є варіанти) а ще з відьмами багато точних методик було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: тобто виключно здорове суспільство кидало за грати виключно психічно хворих? Особисто я ще коли слухав Голос Америки, вважав правозахисників по типу Новодворської ментально нездоровими. Принаймні з відсутнім інстинктом самозбереження так точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому https://www.facebook.com/share/r/1FJF7WUMWC/ Як платили заставу за Мудру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 часа назад, vadimv сказал: Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші. как они Вам помогут в пустыне?))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: вважав правозахисників по типу Новодворської ментально нездоровими. Принаймні з відсутнім інстинктом самозбереження так точно. ви її за якою методикою тестували? 17 хвилин тому, karlito сказав: та ну, лінійкою то не поміряєш, але є купа тестів. ще римляни кидали потенційного гладіатора до ями з левом - і дивились блідніє чи червоніє (типу куди кров пішла). якщо бліднів - не брали. а вікінги ставили до стіни і ножами-сокирами кидалися. є варіанти) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 3.08 - не дуже дробовик кацпа захистив - довелося жбурляти по дрону Змінено 21 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 59 хвилин тому, Бармалей сказав: как они Вам помогут в пустыне?))))))) Тут без здоровья, свободы и денег делать нечего ) Как и везде )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 56 хвилин тому, US7IGN сказав: ви її за якою методикою тестували? По собі судив ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: По собі судив ) 1 година тому, vadimv сказав: ментально нездоровими. Принаймні з відсутнім інстинктом самозбереження так точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 07.10.2026 в 21:58, Бездомный сказав: піднасрав льоха гончаренко пороху , а до гончаренка був любий друзь та бізнеспартнер мертвечук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Всеж таки Порох дуже вагома людина. Вже сім років пройшло, а досі Бубочці та його прихильникам жити заважає.))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 5 годин тому, Danylo Ivanov сказав: 5 годин тому, 7351 сказав: Тобто, ти заперечуєш, що збройна агресія російської федерації проти України, розпочалась у 2014 році? Просто порівняйте, до чого довів країну барига Порошенко в 2019 році, і комік Зеленський у 2026. Думай.те. Цитата "пассажира" нагадала анекдот про діда якому при сталіну жилось краще! Бо у нього тоді буй стояв. Що тут скажеш? Хіба що словами Кантона: Цитата 06.10.2026 в 14:06, Canton сказав:... И вот с такими гандонами приходится жить рядом Їм пох Україна, головне накидати щодня гімна побільше, тільки одні заслані консерві, інші платні провокатори, а дехто просто корисні для них адійоти. Бо піти і сказати в очі крадіям від влади їм сцикотно, інша справа тут випорожнятися. 3 години тому, Canton сказав: Мои поздравления. Ваш Дед.(С) Тьфу, пля! Знову? баоаб ваш дєд? То хай тобі і пише донєсєніє. Бо нам таких обісцяних «дєдов» не треба, нам то накуа? Змінено 20 годин тому користувачем Фрай 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому АДДСКИЕ СаНКцИИ от Трампа для раши Цитата Трамп заявил, что «провёл очень успешный разговор с Путиным» По словам президента США, Россия немедленно поставит более 300 тысяч тонн дизеля, ещё 500 тысяч тонн — в ноябре, а затем миллион тонн. В дальнейшем поставки могут вырасти ещё на 3 млн тонн. Тем временем Минфин США по указанию Трампа немедленно выдает временную лицензию, разрешающую поставки российского дизельного топлива на мировые рынки. думается мне Китай бы для нас был лучшим партнером... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) "Розброньованих" буде легше мобілізувати ніж "ухилянтів"?! ❗️Броні в оборонній промисловості стане менше: Мінекономіки хоче скоротити квоту для бронювання працівників зі 100% до 85%, — виконавчий директор Української Ради зброярів Федірко Документ уже передали на погодження між міністерствами. Змінено 19 годин тому користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 8 минут назад, Бармалей сказал: АДДСКИЕ СаНКцИИ от Трампа для раши думается мне Китай бы для нас был лучшим партнером... Все одно цены на ДТи бенз до выборов в США опустить не успеют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз