Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

08.10.2026 в 14:01, vadimv сказав:

Нерухомість - ну це для любителів купи цегли з печерним інстинктом замість здорового глузду

Портников про людей-баобабів (з корінням) і навпаки:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Tochkin сказав:

Дуже наївно думати щ о вони знають що то буде 5-6 годин затримки. Це просто був би верх планування. :) Насправді затримка це колись щось раптом трапляється та вони там бігають з палаючими сраками та переставляють літаки в розкладі як в тому тетрісі а також одночасно шукають додатковий літак (є зазадалегідь підписані договори між авіакомпаніями на такі випадки). А ще є така штука як слоти аеропорту... 

ОК, уточню: навіть якщо авіакомпанія з вірогідністю 90% знає, що через півгодини вильоту не буде, вона все одно оголосить затримку на півгодини ) Бо не буде ж вона казати "та фіг його знає, як воно буде, подивимося" ))

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Спокій - це одна із складових здоров'я. Якщо його нема - то нема і здоров'я. А якщо є - то є.

я помітив що українці до збереження ментального здоровя ставляться не дуже - типу вони по замовчуванню стабільні. "ми без ваших цих психологів нормальні" (хто їм це сказав, хз.). я на це звернув увагу коли пропонували безкоштовні або ультрадешеві опції по психологах-психіатрах. я ще подумав - нах, краще б стоматолога. а коли побачив рекламу безкоштовних прививок від грипу та ковіду - зрозумів - вони намагаються зробити тебе безпечним для суспільства, а що там з твоїми болячками що суспільству не шкодять - твої проблеми.

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karlito сказав:

я помітив що українці до збереження ментального здоровя ставляться не дуже - типу вони по замовчуванню стабільні. "ми без ваших цих психологів нормальні" (хто їм це сказав, хз.). 

У совку визнати якісь ментальні проблеми автоматично означало потрапити за грати у режим, гірший за тюрму. Тому все що завгодно, тільки не це.

Хоча Сапольский і про американські дурки писав жахливі речі. Ну і голівуд теж має на цю тему пару фільмів...

Посилання на коментар

19 годин тому, vadimv сказав:

років за 3-5 все закінчиться.

Надійшло уточнення. Вже недовго залишилося терпіти )

Повстання штучного інтелекту ближче, ніж ми думали: ШІ може знищити людство протягом 6–12 місяців – до масштабної катастрофи готуються провідні компанії, зокрема OpenAI та Anthropic, пише Axios

image.thumb.png.7201ce5799ff976206445c9fa535c3dd.png

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші.

Якщо все це є - спокій буде автоматом.

Якщо чогось із цього немає - спокою не буде

це не зовсім так. залежить ще багато від природнього гомеостазу гормонів і того, як обучена наша нейромережа (виховання). люди з природнім низьким рівнем викиду дофаміну та високим коритизолу ніколи не досягнуть того стану, в кого це навпаки, хоч мільярдерами стануть.

в мене був піонервожатий колись в таборі, де я з ним познайомився - комсомолець, займався метанням молоту та модним тоді карате. в черзі в гастрономі досікався до нього якись дід - він не стримався, його вдарив. той вмер(. розповідали потім про нього - спав він по розкладу і в сизо, і на суді дрімав. останній раз я його бачив якраз після його відсидки через 7 років - пересіклись на пляжі, розбалакались, потім він мені невеликий майстер клас по рукопашці провів, поспарингувались ще трохи. він виглядав як не з тюрми прийшов, а зі зборів повернувся - повний здоровя шкаф 190 см зросту, 100-110 кг  мязів та спокою. більш я його не бачив - то 90ті були, і він пішов в широкий світ братви поза нашим містом. завжди заздрив його здатності спати в любих умовах. 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, karlito сказав:

я помітив що українці до збереження ментального здоровя ставляться не дуже - типу вони по замовчуванню стабільні. "ми без ваших цих психологів нормальні" (хто їм це сказав, хз.). я на це звернув увагу коли пропонували безкоштовні або ультрадешеві опції по психологах-психіатрах. я ще подумав - нах, краще б стоматолога. а коли побачив рекламу безкоштовних прививок від грипу та ковіду - зрозумів - вони намагаються зробити тебе безпечним для суспільства, а що там з твоїми болячками що суспільству не шкодять - твої проблеми.

є дуже просте правило - те що гарне і корисне не буває безкоштовним, а навпаки. отже кожного разу коли тобі щось пропонують безкоштовно, а тим паче примушують, то хєрня повна.

7 хвилин тому, vadimv сказав:

ментальні проблеми

так це ж оціночна категорія. ментальність лінійкою чи вагами не поміряєш

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

він не стримався, його вдарив

100-110 кг  мязів та спокою

а кажуть пенітенціарна система не працює :lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

ментальність лінійкою чи вагами не поміряєш

та ну, лінійкою то не поміряєш, але є купа тестів. ще римляни кидали потенційного гладіатора до ями з левом - і дивились блідніє чи червоніє (типу куди кров пішла). якщо бліднів - не брали. а вікінги ставили до стіни і ножами-сокирами кидалися. є варіанти)

Посилання на коментар

13 годин тому, US7IGN сказав:

ментальність лінійкою чи вагами не поміряєш

Це можна поміряти роками за гратами )

13 годин тому, karlito сказав:

люди з природнім низьким рівнем викиду дофаміну та високим коритизолу ніколи не досягнуть того стану, в кого це навпаки, хоч мільярдерами стануть.

Так це ж означає, що здоров'я у них не дуже

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Це можна поміряти роками за гратами )

тобто виключно здорове суспільство кидало за грати виключно психічно хворих? :lol:

та ну, лінійкою то не поміряєш, але є купа тестів. ще римляни кидали потенційного гладіатора до ями з левом - і дивились блідніє чи червоніє (типу куди кров пішла). якщо бліднів - не брали. а вікінги ставили до стіни і ножами-сокирами кидалися. є варіанти)

а ще з відьмами багато точних методик було :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

тобто виключно здорове суспільство кидало за грати виключно психічно хворих? :lol:

Особисто я ще коли слухав Голос Америки, вважав правозахисників по типу Новодворської ментально нездоровими.

Принаймні з відсутнім інстинктом самозбереження так точно.

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Ще раз: в житті головне здоров'я, свобода і гроші.

как они Вам помогут в пустыне?)))))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

вважав правозахисників по типу Новодворської ментально нездоровими.

ви її за якою методикою тестували? :lol:

17 хвилин тому, karlito сказав:

Посилання на коментар

3.08 - не дуже  дробовик кацпа захистив - довелося жбурляти по дрону 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

59 хвилин тому, Бармалей сказав:

как они Вам помогут в пустыне?)))))))

Тут без здоровья, свободы и денег делать нечего )

Как и везде ))

Посилання на коментар

56 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви її за якою методикою тестували? :lol:

По собі судив )

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

По собі судив )

1 година тому, vadimv сказав:

ментально нездоровими.

:flag1:

Посилання на коментар

07.10.2026 в 21:58, Бездомный сказав:

піднасрав льоха  гончаренко пороху , а до гончаренка був любий друзь та бізнеспартнер мертвечук

і-скажіть-в-чому-він-не-правий-v0-x8x7j7l1o9uh1.webp

Посилання на коментар

Всеж таки Порох дуже вагома людина. Вже сім років пройшло, а досі Бубочці та його прихильникам жити заважає.)))))

Посилання на коментар

5 годин тому, Danylo Ivanov сказав:
5 годин тому, 7351 сказав:

Тобто, ти заперечуєш, що збройна агресія російської федерації проти України, розпочалась у 2014 році?

Просто порівняйте, до чого довів країну барига Порошенко в 2019 році, і комік Зеленський у 2026. Думай.те.

Цитата "пассажира" нагадала анекдот про діда якому при сталіну жилось краще!

Бо у нього тоді буй стояв. Що тут скажеш? Хіба що словами Кантона:

Цитата

06.10.2026 в 14:06, Canton сказав:... И вот с такими гандонами приходится жить рядом

Їм пох Україна, головне накидати щодня гімна побільше, тільки одні заслані консерві, інші платні провокатори, а дехто просто корисні для них адійоти.

Бо піти і сказати в очі крадіям від влади їм сцикотно, інша справа тут випорожнятися. Ж-) 

3 години тому, Canton сказав:

Мои поздравления. Ваш Дед.(С)

Тьфу, пля! Знову?

баоаб ваш дєд? То хай тобі і пише донєсєніє.

Бо нам таких обісцяних «дєдов» не треба, нам то накуа?

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

АДДСКИЕ СаНКцИИ от Трампа для раши

Цитата

Трамп заявил, что «провёл очень успешный разговор с Путиным»

По словам президента США, Россия немедленно поставит более 300 тысяч тонн дизеля, ещё 500 тысяч тонн — в ноябре, а затем миллион тонн. В дальнейшем поставки могут вырасти ещё на 3 млн тонн.

Тем временем Минфин США по указанию Трампа немедленно выдает временную лицензию, разрешающую поставки российского дизельного топлива на мировые рынки.

думается мне Китай бы для нас был лучшим партнером...

• Хаха 2
Посилання на коментар

"Розброньованих" буде легше мобілізувати ніж "ухилянтів"?!

❗️Броні в оборонній промисловості стане менше: Мінекономіки хоче скоротити квоту для бронювання працівників зі 100% до 85%, — виконавчий директор Української Ради зброярів Федірко

Документ уже передали на погодження між міністерствами.

Змінено користувачем XL.pro
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Бармалей сказал:

АДДСКИЕ СаНКцИИ от Трампа для раши

думается мне Китай бы для нас был лучшим партнером...

Все одно цены на ДТи бенз до выборов в США опустить не успеют.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...