Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, US7IGN сказал:

та ми вже зрозуміли на кого розраховані арістовичі і всі інші з "2-3 тижнями"

результати самозаспокоєння за вікном

але ви чомусь не захотіли мобілізуватися і 

Тут много почитателей " 2-3 недели и режима". " Моргентаума, мобилизация в рф , ядерка ; хламинги  -леопарды ; рф экономика скоро - всё,  запад с нами "; рф нападет на европу  , уже и не упомнить всей бредятины . Новый зомбо бред - " чума"

И ведь стадо верит во всю эту чушь 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, Бездомный сказав:

винищення кацапами   "без прапорів" на кшталт Маріуполя ,Бучі , Ізюму , Голодомору , Гулагу , гарматного  м'яса на незкінченних війннах кацапії  - вам більше до смаку ?

Якщо потужно будувати дороги замість армії та готуватись до шашликів напередодні вторгнення, то потім виходить Маріуполь, Буча, Ізюм і прапори на цвинтарях.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Danylo Ivanov сказал:

Буданова і Зеленського

Кацапи мобілізують в середньому 45 тис на місяць (Зеленський), їх середні втрати близько 30-32 тис. (Генштаб). З червня місяця кацапи посилили наступ і їх втрати виросли до 42-46 тис. тож і мобілізація має зрости до 55-60 тис.

Порохоботы продолжают верить в ложь гундосого гетьмана. Ни одно слово не пропустят. Как верили в " шашлыки " , так и сейчас верят и надеются

Посилання на коментар

1 минуту назад, Danylo Ivanov сказал:

готуватись до шашликів напередодні вторгнення, то потім виходить Маріуполь, Буча, Ізюм і прапори на цвинтарях.

Так это же вашего любимого и почитаемого Залужного стратегия .  Он же открытым текстом об этом говорил .

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

5-10 тис загиблих на місяць цілком реальна цифра. Плюс 15 тис поранених (зазвичай, співідношення 1:3), виходимо на 20 тис. бойових втрат. Плюс СЗЧ, плюс списані за віком та станом здоровя, це ще 10 тис - от і отримуємо цифру 30 тис від Буданова і Зеленського

Кацапи мобілізують в середньому 45 тис на місяць (Зеленський), їх середні втрати близько 30-32 тис. (Генштаб). З червня місяця кацапи посилили наступ і їх втрати виросли до 42-46 тис. тож і мобілізація має зрости до 55-60 тис.

Тут головне питання, хто закінчиться раніше - ми чи вони.

а тепер порівняйте як змінилась чисельність населення з 2014 року. поки що тільки за рахунок окупованих територій кацапи компенсували всі свої втрати на десятки років вперед. зводити всі втрати виключно до кількості вбитих (не просто вбитих, а інвентаризованих на кладовищі) як на мене максимально далеко від розуміння реальної ситуації. але хто такі я, Туск і Буданов?

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

43 минуты назад, US7IGN сказал:

та ми вже зрозуміли на кого розраховані арістовичі і всі інші з "2-3 тижнями"

результати самозаспокоєння за вікном

але ви чомусь не захотіли мобілізуватися і перевірити на собі чи вас на кладовищі рідного села поховають, чи рештки собаки з'їдять в кіл-зоні чи взагалі щось залишиться після прильоту кабу наприклад

Офигеть. А должен был?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

а тепер порівняйте як змінилась чисельність населення з 2014 року. поки що тільки за рахунок окупованих територій кацапи компенсували всі свої втрати на десятки років вперед. зводити всі втрати виключно до кількості вбитих (не просто вбитих, а інвентаризованих на кладовищі) як на мене максимально далеко від розуміння реальної ситуації. але хто такі я, Туск і Буданов?

От і я вважаю, що за теперішніх умов українці закінчаться раніше. А тому треба домовлятись з кацапами, брати паузу, міняти владу і втілювати стратегію довотривалої боротьби на кшалт ізраїльської. Ну або виїжджати і гасити світло.

Ну ще можна чекати, що раіся розвалиться і ми будемо пити каву в Ялті, але то вже якось смішно...

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Т.е тех кто остался на оккупированных ты считаешь  тоже " кацапами"  .

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Офигеть. А должен был?

Зі змісту статей 17, 65 Конституції України вбачається, що захист держави, забезпечення її безпеки є найважливішими функціями всього Українського народу. Військова служба – це конституційний обов’язок громадян України, який полягає у забезпеченні оборони України, захисті її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності. До військовослужбовців належать особи, які проходять таку службу, зокрема у Збройних Силах України. Військовій службі передує необхідність виконання конституційного військового обов’язку, що передбачає проходження громадянами України військової служби (добровільно чи за призовом). З огляду на специфіку військової служби, яка полягає, зокрема, у виконанні військовослужбовцями спеціальних завдань, наявності ризиків для їх життя та здоров’я тощо, будь-яка форма проходження військової служби є обов’язком громадян України щодо захисту держави.

Рішення Конституційного Суду України (Другий сенат) у справі за конституційними скаргами Скрипки Анатолія Володимировича та Бобиря Олексія Яковича щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень частини третьої статті 59 Закону України „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи“ від 25 квітня 2019 року № 1-р(II)/2019

Готовність до виконання обов’язку захищати Вітчизну (стаття 65 Конституції України) заснована, крім іншого, на довірі громадян до України – демократичної держави, яка є справедливою та безумовно керується вимогами Конституції України.

Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційною скаргою Гнезділова Сергія Олексійовича щодо відповідності Конституції України (конституційності) частини восьмої статті 176 Кримінального процесуального кодексу України від 24 червня 2026 року № 4-р(ІІ)/2026

:flag1::flag1::flag1:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

А тому треба домовлятись з кацапами, брати паузу, міняти владу і втілювати стратегію довотривалої боротьби на кшалт ізраїльської.

саме це і зробили в 2019 :flag1:

3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Ну або виїжджати і гасити світло.

це теж якась частина зробила, але ще не всі :lol:

Посилання на коментар

Только что, Danylo Ivanov сказал:

От і я вважаю, що за теперішніх умов українці закінчаться раніше. А 

Можно уточнить , кого понимают в этом случае  за украинцев , это : граждане У, это национальность   или кто , по каким критериям определяете  украинца ?

Посилання на коментар

3 минуты назад, Danylo Ivanov сказал:

От і я вважаю, що за теперішніх умов українці закінчаться раніше. А тому треба домовлятись з кацапами, брати паузу, міняти владу і втілювати стратегію довотривалої боротьби на кшалт ізраїльської.

За які кошти втілювати стратегію? Країна зруйнована, тут тільки на відновлення, щоб працювало як раніше,  скільки треба, а хто дасть?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Зі змісту статей 17, 65 Конституції України вбачається, що захист держави, забезпечення її безпеки є найважливішими функціями всього Українського народу.

Там правда попереду ще стаття 3 існує, а як відомо, статті у Конституції розташовані в порядку їхнього пріоритету.

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

саме це і зробили в 2019 :flag1:

це теж якась частина зробила, але ще не всі :lol:

В 14 м году был временный договор, как и все договора между режимами - временные

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Там правда попереду ще стаття 3 існує, а як відомо, статті у Конституції розташовані в порядку їхнього пріоритету.

все правильно. ст. 3 це для людей, а статі 17, 65 та всі інші для громадян та осіб. правильно назвати - правильно зрозуміти (с) :flag1:

отже, не всі люди - громадяни, не всі громадяни - люди :oops:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

(с) :flag1:

отже, не всі люди - громадяни, не всі громадяни - люди :oops:

Не только . Там еще перечень ст.существует которые могут " призупинить"., Но  опять же   -" смотрит в книгу , а видит фигу"

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

залітати будуть зі всіх сторін

Не кожен шахед залетить до Львова, на відміну від середини Дніпра. 😎 

Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

:oops:

я думав ви в сарказм вмієте :lol:

пАдлАвил! :beer: :crazy::flag1:
Мені все ж більше притаманна іронія, ніж сарказм :oops:

5 годин тому, US7IGN сказав:

а якщо серйозно, то справа виключно в кількості

Я вже понад рік а то і два у цій темі серйозно не пишу (майже) :pardon:
Але цього разу серьйозно погоджуся і з вами, і зі Шмідтом.
Бо, недарма він повторив в інтерв'ю, яке ви нещодавно викладали, ті самі тези, що місяць тому оприлюднив у своїй колонці в НЙТ.
І ще раз на них наголосив.

Але сама по собі кількість може нічого не дати, якщо все це полетить повз цілі.
А щоб влучати в цілі, потрібні розвіддані в реальному часі.

А тут левова частка інформації - від США включаючі  "Старшилд" пана Ілона.(дай йому інвестори ще більше грошей на забаганки).

І якщо пан "нема важелів впливу на Зеленського" не обмежиться показовою хайп-поркою з купівлею дизеля у ***ла, а почне всерйоз натискати на всі важелі, які в нього є в доступі, то я вас тоді запитаю: де пройде майбутня ЛБЗ?

Звісно, це я несерйозно. :p
Все буде добре, а якщо не буде добре, то все буде дуже погано :unknown:
Амітабха! 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Там еще перечень ст.существует которые могут " призупинить".

Статья 3 в этот перечень не входит

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Но  опять же   -" смотрит в книгу , а видит фигу"

Та даже слово "колличество" правильно написать не в состоянии.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

сама по собі кількість може нічого не дати, якщо все це полетить повз цілі.
А щоб влучати в цілі, потрібні розвіддані в реальному часі.

Я на тому не розуміюся, а що буде якщо палантір чи хто там вимкне чи щось змінить в дельті чи як там та кропива називається? Ну зі старлінками звісно. Треба буде ще плюс 10000 на місяць мобілізувати щоб з депешами від штабів до окопів і назад бігали?

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

пройде майбутня ЛБЗ?

По кордону з НАТО звісно :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

в мене  склалося  враження , що truck'у  пояснювати щось немає сенсу

Та давайте вже поясніть ваш реалістичний план розвалу рашки, бо одні гасла поки що.

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

По кордону з НАТО звісно :lol:

Якісь невідомі озброєні особи вже без бою заходили як до себе вдома на територію Латвії (НАТО), тобто кордон НАТО - це не ЛБЗ, а якийсь прохідний двір.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Якісь невідомі озброєні особи вже без бою заходили як до себе вдома на територію Латвії (НАТО), тобто кордон НАТО - це не ЛБЗ, а якийсь прохідний двір.

Тепер зрозуміло чому його в Україні зсередини захищають?:lol:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, truck55 сказав:

Та давайте вже поясніть ваш реалістичний план розвалу рашки, бо одні гасла поки що.

Російську столицю вночі масовано атакували ударні безпілотники та невідомі повітряні кулі. Через це повністю зупинилася робота головних московських аеропортів.

24tv.ua/ataka-moskvu-droni-paralizuvali-aeroporti-vnukovo-domodyedovo_n3158014

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...