Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, US7IGN сказал:

Секретар РНБО Умєров відмовився повертатися в Україну після обшуків у справі Міндіча, - ЗМІ • Портал АНТИКОР m.antikor.info/articles/803533-sekretarj_snbo_umerov_otkazalsja_vozvrashchatjsja_v_ukrainu_posle_obyskov_po_delu_mindicha_-_smi

• Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

В що повірити? якщо навіть ви 

Отже питання ще простіше - які переваги стати разом перед піклуватися про власну дупу? Які гарантії що ще під час стояння по кишенях ті що поруч стоять не пройдуться?

Вірою повинні займатися спеціЯльно навчені професійні люди, а не  ... 

Щоб бути ефективними цім професійним людям треба опора на яскраві факти та картинки - повішені на каштанах трускавецькі тощо ...

Звісно - ви не повірите, але вас там і не треба 😉  треба оті 73% + 25%, не всі, частина з них, і вогонь в очах.

"Паровознюки" ... ну ті знов чужим коштом відсидяться, навіть і по кишенях сходити не погребують, але то вже таке ... 

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

На одного ізраїльського Міндіча приходиця кілька десятків щирих українців Галущенків:)

Масштаби інші))). Пам'ятаю єврея Чорновецького, який розпродав землі Києві під забудови на 20 років вперед, знаю про що пишу.

Міндічі прийшли у владу і її вже не віддадуть, в цьому плані Україна приречена.

Шкода, що мало хто з українців це усвідомлює.

• Лайк 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не мурчу на колінах у Трампа, тому не знаю 😉 Як кажуть бабки на лавочках -  Зеленський, з погляду європейців, просто вкрай охуїв, коли сказав що "гроші давайте - а розписувати, як ми їх піздимо, ми не будемо" отож і вигрібає. Коли/якщо включаться Штати - йебать почнуть Міноборони, і пачки грошей на фотках будуть такі, що полубітний до біта обгрейдиться.
Гроші Україні зараз дає Європа, а "хто панночку годує, той її й танцює", чи то не так?
Європа вирішила миритися? - Тоді ви маєте рацію.

Гроші Європи без американської зброї не мають сенсу. Ну й в НАБУ сидить представник американської спеслужби, а не європейської. Так що панночку танцюють якраз американці, а європейці тільки трохи підтанцьовують. Як казав наш потужний президент, Україна приймає з усіх сторін. Або як казав ще один президент з ваших дніпровських - "многовєкторность":)

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Масштаби інші))). Пам'ятаю єврея Чорновецького, який розпродав землі Києві під забудови на 20 років вперед, знаю про що пишу.

Ох і не любите ж ви євреїв. І за що? Гарні ж хлопці. Особливо якщо з ними дружити:)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Гроші Європи без американської зброї не мають сенсу. Ну й в НАБУ сидить представник американської спеслужби, а не європейської. Так що панночку танцюють якраз американці, а європейці тільки трохи підтанцьовують. Як казав наш потужний президент, Україна приймає з усіх сторін. Або як казав ще один президент з ваших дніпровських - "многовєкторность":)

Добре, дякую, раз так, то ще простіше.
Але ... скажіть, будь ласка, 6+ мільярдів європейських (Данія+Німеччина) інвестицій у вундерваффе чому по фламідічу пішли? 😉
Американці пошептали?

Посилання на коментар

1 час назад, XL.pro сказал:

Значить столицю треба переносити з Києва, наприклад,  до Кропивницького - після останнього висланика до Мексики Троцького там вже не залишилось міндичів.🙃

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Але ... скажіть, будь ласка, 6+ мільярдів європейських (Данія+Німеччина) інвестицій у вундерваффе чому по фламідічу пішли? 😉
Американці пошептали?

Ну так європейці ж наївні порою, наче діти. Ота лівацька зараза їх спортила. Повірили на слово. А американці більш цинічні і прагматичні, хоч ліваки і їх дістали трохи. Ну, я думаю, вони це виправлять. Бо інакше лідерства у світі не бачити.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, sergio сказав:

Секретар РНБО Умєров відмовився повертатися в Україну після обшуків у справі Міндіча, - ЗМІ • Портал АНТИКОР m.antikor.info/articles/803533-sekretarj_snbo_umerov_otkazalsja_vozvrashchatjsja_v_ukrainu_posle_obyskov_po_delu_mindicha_-_smi

помийка та ще. давайте все ж таки почекаємо коли відрядження закінчаться.

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

Вірою повинні займатися спеціЯльно навчені професійні люди, а не  ... 

Щоб бути ефективними цім професійним людям треба опора на яскраві факти та картинки - повішені на каштанах трускавецькі тощо ...

Звісно - ви не повірите, але вас там і не треба 😉  треба оті 73% + 25%, не всі, частина з них, і вогонь в очах.

"Паровознюки" ... ну ті знов чужим коштом відсидяться, навіть і по кишенях сходити не погребують, але то вже таке ... 

свині вірять поки бачать баняк з їжею...

12 хвилин тому, XL.pro сказав:

вони там і були. але щось трохи змінилося :lol:

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Американці пошептали?

як мало ви знаєте про європейську корупцію. я ще років 15 коли вперше побачив на власні очі в Лондоні трохи серйозних справ - позаздрив трохи :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

Продюсер, финансировавшая фильм о Зеленском, может быть причастна к международной мошеннической схеме – СМИ

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

скажіть, будь ласка, 6+ мільярдів європейських (Данія+Німеччина) інвестицій у вундерваффе чому по фламідічу пішли?

зараз туди зайшов Помпео, то була просто технічна зупинка, щоб він підсів на цей потяг

Посилання на коментар

СБУ викрила агентурну мережу зрадника Андрія Деркача - портал новин LB.ua share.google/H426mtSw49pEZCyLe

Аллаху Акбар! Все ж під керівництвом СБУ виявляється відбувалося :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

свині вірять поки бачать баняк з їжею...

Так спеціально навчені коти люди для того і виведені, щоб баняк був завжди привабливим.

До речі, ви помічали, чому вас, Кота та інших із критичним мисленням так недолюблюють? Спільноту з оригінальним мисленням дратує не те, що ви чи Кіт кажете, а те, що ви постійно тицяєте їх носом у факти, які заважають спокійно грітися біля свого теплого баняка. Постійно ламаєте картинку світу та тикаєте голками в їх інформаційні бульбашки)

Тож не будемо їх жаліти -  "треба більше зікуратів!" 😉

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

як мало ви знаєте про європейську корупцію. я ще років 15 коли вперше побачив на власні очі в Лондоні трохи серйозних справ - позаздрив трохи :lol:

Зовсім не знаю, на жаль. Тільки трошки про гишпанську, чеську та німецьку - там бізнеси вели трохи клієнти.
До Лондона не доріс ... тільки небо сниться)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Так спеціально навчені коти люди для того і виведені, щоб баняк був завжди привабливим.

До речі, ви помічали, чому вас, Кота та інших із критичним мисленням так недолюблюють? Спільноту з оригінальним мисленням дратує не те, що ви чи Кіт кажете, а те, що ви постійно тицяєте їх носом у факти, які заважають спокійно грітися біля свого теплого баняка. Постійно ламаєте картинку світу та тикаєте голками в їх інформаційні бульбашки)

Тож не будемо їх жаліти -  "треба більше зікуратів!" 😉

Зовсім не знаю, на жаль. Тільки трошки про гишпанську, чеську та німецьку - там бізнеси вели трохи клієнти.
До Лондона не доріс ... тільки небо сниться)))

я тут дослідник ukrainec vulgaris. мені на їх почуття як Павлову на собак...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

я тут дослідник ukrainec vulgaris. мені на їх почуття як Павлову на собак...

Ну добре, продовжуйте спостереження, а в мене тунець допікся - трохи перервуся)

До речі, психіатри(котрі вивчали праці Павлова) пишуть, що Павлов любив своїх собак 😏

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

у так європейці ж наївні порою, наче діти. Ота лівацька зараза їх спортила. Повірили на слово. А американці більш цинічні і прагматичні, хоч ліваки і їх дістали трохи. Ну, я думаю, вони це виправлять. Бо інакше лідерства у світі не бачити.

А такого лідера, як Трамп, все більше і більше затягує в аеродинамічну трубу Епштейна, з якої він може вибратись повністю роздягнутим, і ще перед тим попав до медиків, на обстеження МРТ. Йому може бути аут на цій посаді. А у якому напрямку покрокує його віце-пр Венс і що буде творити потім, навіть самому Трампу невідомо.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Цитата

Університети цього року вперше запустили базову загальновійськову підготовку для студентів. І запустили, м’яко кажучи, в авралі.

Вишам довелося шукати інструкторів, створювати матеріальну базу буквально "з нуля", а практику проводити на базі навчальних центрів ЗСУ. Там пріоритет — мобілізовані, тож студенти отримують підготовку нижчої якості.

За законом навчання мають пройти чоловіки до 25 років, але МОН звузило рамки до 1–2 курсів. Це створює ще більше напруги: молодь 18–20 років проходить занадто швидкий і часто неякісний курс.

Ольга Чабанюк з Профспілки освітян пояснює, що рішення лежить на поверхні: дозволити студентам проходити підготовку у будь-який момент до 25 років. Це дасть можливість вирівняти навантаження на університети й зробити навчання справді ефективним.

Деталі — в інтерв’ю для "Телеграфа": t1p.de/gfkpd

От мені прям цікаво, яким треба бути довбойобом, щоб зробити військову підготовку у вишах і при цьому випустити хлопців 18-22 роки (якраз після вишу). Чи не довбойоби? Може для НАТО воїнів готують?:pardon:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

А такого лідера, як Трамп, все більше і більше затягує в аеродинамічну трубу Епштейна, з якої він може вибратись повністю роздягнутим, і ще перед тим попав до медиків, на обстеження МРТ. Йому може бути аут на цій посаді. А у якому напрямку покрокує його віце-пр Венс і що буде творити потім, навіть самому Трампу невідомо.

Та срав він на Епштейна. Це чисто політична справа, ну трахали вони там малоліток. Причому по американські міркам, наскільки пам'ятаю, там в 21 рік повноліття, тобто в 20 - це ще дитина. То таке, чисто плєбс відволікти.

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

Ніби літак Зеленського зробив посадку на базі Ендрюс, де сідають літаки президента США.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Ніби літак Зеленського зробив посадку на базі Ендрюс, де сідають літаки президента США.

НАБУ не знає, як потрапили в Україну долари зі штампами Федрезерву, вилучені під час обшуків у справі Енергоатому

finance.liga.net/ua/bank/novosti/operatsiia-midas-vstanovyty-pokhodzhennia-dolariv-u-pachkakh-frs-vyiavylosia-nemozhlyvym

Посилання на коментар

при розслідуванні повинні допомогати ключові структури , фінмоніторинг і НБУ, в котрих сидять люди влади. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

НАБУ не знає, як потрапили в Україну долари зі штампами Федрезерву, вилучені під час обшуків у справі Енергоатому

finance.liga.net/ua/bank/novosti/operatsiia-midas-vstanovyty-pokhodzhennia-dolariv-u-pachkakh-frs-vyiavylosia-nemozhlyvym

НАБУшник прям Адмірал Ясенхyй 😁)))
Балакали вже про це з вами - навіть якщо не "маленька конячка" завезла, а імпортував банк, то після кількох перепродажів знайти кінці буде важко, а співпрацювати(бо облік "для внутрішнього користування" в них є) та віщати на себе справу обналбанки чи обналконтори навряд захочуть. А якщо "конячка", то і зовсім важко.

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...