Vinsol2009 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 годину тому, 988888 сказав: ? От що Йому ніколи, обмірковує велику державну справу, кого призначити наглядачем над секретарками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 2 хвилини тому, hause сказав: Записів з бодікамер ми не дочекаємось, нажаль ... 1 година тому, Бармалей сказав: никогда такого не было и вот опять! (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 39 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Поезд Харьков Перемышль 3235 Харьков Львов 812 Те 2623 за пересечение границы. Там дятлоЛещу не икается? Зарплата карманы не жмет? Бесплатный сыр в мышеловке... Зелёные бляди. Прошу вибачення 63 Харків Львів 7 грудня купе 489 гр 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 3 години тому, US7IGN сказав: Можна сподіватися на різнокольорових лебедів, а можна впевнено йти до успіху До речі, про лебедів та успішний успіх ... Чи може пройти в період воєнного стану процедура імпічменту? Ну, наприклад, якщо рудий лебідь дасть команду до НР опублікувати плівки не з черговим фламіндічем, а з портретом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 25 минут назад, Vinsol2009 сказал: Обосрались я все понимаю...тут есть те кто отчитываются, я побегал-я поплавал-я покакал...это понятно, тут все получилось как природа и организовала...а у Вас обосрались - здоровые умственно этим не хвастаются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому У нас партнеры лучшие в мире Цитата ⚡️ США лобіювали кілька країн ЄС, намагаючись заблокувати плани ЄС щодо використання заморожених активів російського центрального банку для забезпечення величезного кредиту Україні, — Bloomberg. Дякую партнери. Я бы все же начал задумываться чтоб дружить с китаем))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому (змінено) 1 година тому, Бармалей сказав: А войнушку то рашки с европкой все таки планируют Цитата Німеччина передислоковує винищувачі та 150 військових до Польщі для захисту східного флангу НАТО СТО ПІДІСЯТ !!!!!!!!1111 і Змінено 17 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому (змінено) Спойлер 1 час назад, US7IGN сказал: а нож навіщо? Так скащзав же, для різьби по дереву. Забув викласти в майстерні. Ось, я наприклад розбором побутової техніки займаюсь і тому викрутку pz2 ношу в кишені. Змінено 15 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: До речі, багато питань до так званої поліції. www.instagram.com/reel/DR4OYThCON-/?igsh=MWMxYXIyNDV4bHFpNw== В штатах би обох розстріляли в момент у них не було при собі ні газу, ні зброї, ні шокера? зупинили якогось наріка з собакою? і це ж бидло ходить вулицями з собакою без намордника і повідника. ну сяде, собаку в притулок і присплять треба і собі перець прикупити від шавок Змінено 12 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 1 година тому, US7IGN сказав: холодна війна в тому і полягає що всі до неї готуються і ніхто не воює не така вона вже і холодна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: адвокат у нього вже якійсь є. судячи з того що він все визнає, я б з таким вже не працював Фільмець 90 х польский культовый є, монолог якраз по темі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, про лебедів та успішний успіх ... Чи може пройти в період воєнного стану процедура імпічменту? Ну, наприклад, якщо рудий лебідь дасть команду до НР опублікувати плівки не з черговим фламіндічем, а з портретом? це буде залежати як перекладуть та зрозуміють наказ може ще побачимо якесь прикре самогубство 2 хвилини тому, sergio сказав: Показати вміст Так скащзав же, для різьби по дереву. Забув викласти в майстерні. Ось, я наприклад розбором побутової техніки займаюсь і тому викрутку pz2 ношу в кишені. перед тим як взагалі щось комусь казати порадьтеся з адвокатом. тільки гарним Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 6 хвилин тому, akineo сказав: у них не було при собі ні газу, ні зброї, ні шокера? зупинили якогось наріка з собакою? і це ж бидло ходить вулицями з собакою без намордника і повідника. ну сяде, собаку в притулок і присплять треба і собі перець прикупити від шавок ха. пишуть що то жінка спустила собаку. ну я ще не бачив жодної баби, у якої собаки адекватні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому (змінено) 2 часа назад, Бармалей сказал: С европки еще один вагон баксов притянул...первый през который бабло не вывозит, а завозит!!! Потужно! Слава Украине!🤣 Дужє потужно, завезли друзям розподілили знов вивезли а віддавати пересічному😅 Ну і ціни таки до гори, мобільний знов дорожчає ну а хулі війна що поробиш. Змінено 6 хвилин тому користувачем юра84 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Фільмець 90 х польский культовый є, монолог якраз по темі. мені цей більше подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 13 минут назад, Бармалей сказал: бы все же начал задумываться чтоб дружить с китаем))) Підніми сраку та їдь туди. Чи ти разом з землею хочеш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 1 минуту назад, US7IGN сказал: мені цей більше подобається Вже місяці два тому тут рекламували. Нудно. Мłofe wilki більш мотивуючий фільм. Як по польському ТВ його показували я подвійну норму сигарет на контрабас брав. От були часи. 🙄Не те що зараз, що поляки за пів кіля сала заниканого в торбі 600 злотих мандата дадуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз