Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

image.png.05289b3adf938239ff67be9820cfaf28.png

Замах на головного фігуранта корупційного скандалу в “Енергоатомі” Тимура Міндіча не змогли підтвердити у правоохоронних органах Ізраїлю. Про спробу вбивства колишнього бізнес-партнера Зеленського розповів Ігор Коломойський.

Прессекретар поліції Ізраїлю Міхал Зінгерман у коментарях для ЗМІ зазначив, що правоохоронці "не мають підтверджень" словам Коломойського. Також про замах на вбивство Міндіча не відомо й українському посольству. Як повідомили Суспільному у відомстві, "у Посольстві відсутня інформація щодо згаданої події".

Сумнівається у правдивості слів Коломойського і депутат Ярослав Железняк.

На його думку, цю інформацію олігарх вкинув заради хайпу.

“Достатньо багато часу витратив, щоб зʼясувати чи відповідає дійсності інформація про замах на Міндіча. Жодне з джерел інформацію не підтверджує. Ну і давайте відверто, якщо цього міфічного виконавця не знайшли на ізраїльському OLX, то «замах провалився, бо вони переплутали будинок» звучить трохи дивно… А ось навіщо Коломойський закинув це у публічний простір, це гарне питання. У мене поки відповіді на нього однозначної немає. Ну окрім хайпу”, - написав нардеп у соцмережі.

informator.ua/uk/v-izrajili-nichogo-ne-znayut-pro-zamah-na-mindicha

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

47 минут назад, 7351 сказал:

Брехло прорашистське -- я в тому році та в цьому вільно, без проблем, виїжджав за кордон та вертався, як і тисячі українців.

Чи здивуєш посиланням на діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон?

Какой же ты все таки тупой.

Интересно, это от рождения, или уже в зрелом возрасте  случилась вавка в голове.

• Хаха 2
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Какой же ты все таки тупой.

Интересно, это от рождения, или уже в зрелом возрасте  случилась вавка в голове.

Собаки брешуть, а караван йде(С)

Посилання на коментар

40 минут назад, 7351 сказал:

Брехло прорашистське -- я в тому році та в цьому вільно, без проблем, виїжджав за кордон та вертався, як і тисячі українців.

Чи здивуєш посиланням на діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон?

Друже, в мене теж усьо пучком. Але я тут не за себе мені "за державу обидно". Фраза про посилання на діючи документи усміхнула - підводиш до того що заборони нема й нам все це здається?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...