7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Замах на головного фігуранта корупційного скандалу в “Енергоатомі” Тимура Міндіча не змогли підтвердити у правоохоронних органах Ізраїлю. Про спробу вбивства колишнього бізнес-партнера Зеленського розповів Ігор Коломойський. Прессекретар поліції Ізраїлю Міхал Зінгерман у коментарях для ЗМІ зазначив, що правоохоронці "не мають підтверджень" словам Коломойського. Також про замах на вбивство Міндіча не відомо й українському посольству. Як повідомили Суспільному у відомстві, "у Посольстві відсутня інформація щодо згаданої події". Сумнівається у правдивості слів Коломойського і депутат Ярослав Железняк. На його думку, цю інформацію олігарх вкинув заради хайпу. “Достатньо багато часу витратив, щоб зʼясувати чи відповідає дійсності інформація про замах на Міндіча. Жодне з джерел інформацію не підтверджує. Ну і давайте відверто, якщо цього міфічного виконавця не знайшли на ізраїльському OLX, то «замах провалився, бо вони переплутали будинок» звучить трохи дивно… А ось навіщо Коломойський закинув це у публічний простір, це гарне питання. У мене поки відповіді на нього однозначної немає. Ну окрім хайпу”, - написав нардеп у соцмережі. informator.ua/uk/v-izrajili-nichogo-ne-znayut-pro-zamah-na-mindicha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 минут назад, 7351 сказал: Брехло прорашистське -- я в тому році та в цьому вільно, без проблем, виїжджав за кордон та вертався, як і тисячі українців. Чи здивуєш посиланням на діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон? Какой же ты все таки тупой. Интересно, это от рождения, или уже в зрелом возрасте случилась вавка в голове. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Какой же ты все таки тупой. Интересно, это от рождения, или уже в зрелом возрасте случилась вавка в голове. Собаки брешуть, а караван йде(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому u24.gov.ua/uk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 40 минут назад, 7351 сказал: Брехло прорашистське -- я в тому році та в цьому вільно, без проблем, виїжджав за кордон та вертався, як і тисячі українців. Чи здивуєш посиланням на діючі державні документи України, які забороняють всім українцям виїзд за кордон? Друже, в мене теж усьо пучком. Але я тут не за себе мені "за державу обидно". Фраза про посилання на діючи документи усміхнула - підводиш до того що заборони нема й нам все це здається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз