MaxS Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2 години тому, 7351 сказав: Рейтинг доверия к президенту Владимиру Зеленскому среди украинцев восстановился до отметки 61% после снижения осенью на фоне коррупционного скандала. Об этом свидетельствуют данные опроса Киевского международного института социологии (КМИС). Как отмечается, уровень доверия к президенту Владимиру Зеленскому восстановился после колебаний осенью и сейчас составляет 61%. Не доверяют главе государства 32% украинцев, а баланс доверия-недоверия составляет +29%. Как известно, в ноябре (26-30 ноября) Зеленскому доверяли 49% респондентов, в начале декабря (1-13 декабря) этот показатель вырос до 63%, а на прошлой неделе (8-13 декабря) – до 65%. Директор КМИС Антон Грушецкий предполагает, что уровень доверия к Зеленскому снизился после публикации расследования «Мидас» о коррупции в энергетике. «Уровень доверия к Зеленскому после коррупционного скандала скорее всего снизился примерно на 10 процентных пунктов, но после увольнения Андрея Ермака и роста давления со стороны США восстановился до прежнего уровня и составляет 61%», – отметил он. ru.slovoidilo.ua/2025/12/15/novost/politika/rejting-doveriya-zelenskomu-ukraincev-vyros-61-opros переплутали гілки з "улыбнуло" 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 17 минут назад, XL.pro сказал: Чесно скажу, я тут більше потролити, в тому числі і кота. Потрібно продовжувати жити, війна може тривати ще не один рік. Она не " может " , а будет идти, потому как этому ведет порочность человеческой души. Вопрос в том : на какой вы стороне , на стороне мира или войны. Чему вы , как человек, способствуете , потакаете и участвуете. Разве не абсурдно и привычно человеку пребывать в войне, он этого желает или ему навязывают чью- то волю ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2 години тому, 7351 сказав: Рейтинг доверия к президенту Владимиру Зеленскому среди украинцев восстановился до отметки 61% после снижения осенью на фоне коррупционного скандала а чому не державною? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня (змінено) 38 минут назад, XL.pro сказал: війна може тривати ще не один рік. А рабов хватит? А те, кого отловили, не разбегутся? Змінено 19 грудня користувачем Invest-finans Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 6 минут назад, рыбак сказал: Разве не абсурдно и привычно человеку пребывать в войне, он этого желает или ему навязывают чью- то волю ? Нормально. Просто нужно в детстве прочитать Оруэла "1984" и все сразу становится на свои места. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня Только что, Invest-finans сказал: А рабов хватит? А те, кого отловили не разбегутся? В рабах никогда не было недостатка . Были бы деньги и средства принуждения . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня Только что, Invest-finans сказал: Нормально. Просто нужно в детстве прочитать Оруэла "1984" и все сразу становится на свои места. Оруэлл лишь обрисовал литературно происходящее . Разве он подсказал выход из замкнутого круга , из спирали ненависти и войны ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 19 грудня Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2 минуты назад, рыбак сказал: В рабах никогда не было недостатка . Были бы деньги и средства принуждения . Ваши б слова, да Сырскому в уши... Он рассказывает что это далеко не так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В п'ятницю в 12:14 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:14 1 минуту назад, рыбак сказал: Разве он подсказал выход из замкнутого круга , из спирали ненависти и войны ? К сожалению, выход из войны так же предсказан и проверен неоднократно - гражданская война проигравшей стороны за право называться самым патриотичным патриотом. Вы готовы поучаствовать в гражданской войне? Как думаете, "карта Украины" из сериала это реальность или пока еще вымысел? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В п'ятницю в 12:23 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:23 2 години тому, vadimv сказав: Крепосні пишуть чєлобітні сцарю ) У них там, що, премодерації немає? )) Холопи зовсім розпоясалися ))) Спочатку прочитав не папуасів, а підарасів. Ого, думаю, народ розійшовся. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 12:23 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:23 (змінено) 4 години тому, 7351 сказав: Позика без відсотків -- це завжди або тільки допомога, або тільки хабар. А що, вони в гривнях позичають? Бо пам'ятаю було якось коли на нерухомість кредити в доларах давали і навіть в швейцарських франках під смішні відсотки. Люди брали і раділи, пошти даром же, майже без відсотків. А потім їбанула криза і всі ті долари з франками подорожали на 60-70% А в людей доходи були не в валюті. Прийшлось співать тужливих пісень і йти вджобувать в два рази більше, щоб оту позику "без відсотків" віддати. Долари, вони, сука, подлі... Прихований текст Вранці зайшов сусід. Рік тому я йому позичив тисячу доларів. Позичив, бо син розбив "жигуля", а зараз в селі склалася така общественно-економічна формація, що без "жигуля" – ну ніяк… Прийшов віддавать борг. Каже: я б тобі доллари оддав, ну, по-перше, їх купить ніде, а по-друге, – вони січас дуже дорогі… – Да, сказав я, – доллари вони, сука, такі – подлі… – Я бичків продав, каже… Я тобі дам десять тисяч гривень, ладно? І додав: бо в мене більш нема… – Та, не переживай, кажу, оддаси пізніше. – Пізніше нельзя, – сказав сусід. – Всі знають, що я бичків здав, я боюсь так гроші в хаті держать… Віддав. Пішов додому, потім вернувся. – Я тобі, каже, на Новий год ще індичку заріжу. Здорова. Оце одну зарізали, то 16 кілограм, на весь стіл… – Та хай, кажу, ще живе індичка і радується жизні, – відповів я… – Ну, розберемся в общим, – сказав сусід... (с) Змінено В п'ятницю в 12:33 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В п'ятницю в 12:27 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:27 9 минут назад, Invest-finans сказал: К сожалению, выход из войны так же предсказан и проверен неоднократно - гражданская война проигравшей стороны за право называться самым патриотичным патриотом. Вы готовы поучаствовать в гражданской войне? Как думаете, "карта Украины" из сериала это реальность или пока еще вымысел? Я не собираюсь участвовать в войнах и кого либо убивать. Моя борьба со злом и прежде всего - со злом в себе. "Яка користь людині від того, що вона здобуде весь світ, але занапастить душу свою?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 12:27 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:27 2 години тому, XL.pro сказав: Репараційний кредит погодили. Які подальші дії: 1. Трамп з Путіним продовжать тиснути на Україну для здачі території без бою 2. Путін підпише зі США мирний договір (адже він прагне перемир'я - із Ваших слів) 3. Війна продовжиться ? Я зараз не слідкую за тим, що відбувається, мені що зараз війна закінчиться, що навесні, що восени - абсолютно пофіг:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В п'ятницю в 12:30 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:30 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я зараз не слідкую за тим, що відбувається, мені що зараз війна закінчиться, що навесні, що восени - абсолютно пофіг:) А заробити на виборах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В п'ятницю в 12:31 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:31 Тільки що, Вячеслав63 сказав: А заробити на виборах? Пізно вже, в мене інші плани. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В п'ятницю в 12:35 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:35 1 минуту назад, рыбак сказал: Я не собираюсь участвовать в войнах и кого либо убивать. А тут никто спрашивать не будет. Либо ты, либо тебя. 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я зараз не слідкую за тим, що відбувається, мені що зараз війна закінчиться, що навесні, що восени - абсолютно пофіг:) В принципе вы правы. Как то закончится. Вопрос останется только в границе. Сейчас - ЛДНР+ Крым+Запи и Хер по ЛБС. Весной - добавится Харьков, полностью Зап и Хер, Ник, Од... Если осенью, то левобережье все и еще чего то... А ведь можно ж было ЛДНР как автономии оставить и не сидеть сейчас неделями без света, тепла, воды... Не было бы потерь людей и городов. Но кому то было все равно когда (и чем) война закончится. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 (змінено) 1 годину тому, MaxS сказав: це до 7351. він фото купюр скидає. Нагадало ))) "Уряд побув рік, набрався боргів, вибачте, як сучка блох, і настав час погашати борги. Уряд не нянька, він повинен проводити тверезу національну політику, чесну перед своїми людьми, не заіскувати" © рукиякінекрали ) ЄС дав Україні рятівні 90 млрд євро, але не з російських активів. Деталі надзвичайного рішення. Щось про проценти по кредиту, який планується з податків європейських вкладників, скромно мовчать. Хоча, вважаю, що воно до купи вже монопенісуально, аби європейські громадяни, здивувавшись такому фортелю, уряди свої не поміняли в терміновому порядку ... 🧘♂️ Змінено В п'ятницю в 12:44 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 12:44 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:44 19 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Спочатку прочитав не папуасів, а підарасів. Ого, думаю, народ розійшовся. бунтують стоячи на колінах. За підарасів можна отримати статтю за дискредетацію армії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В п'ятницю в 12:48 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:48 2 минуты назад, MaxS сказал: бунтують стоячи на колінах. Вільний народ України неможливо комусь поставити "на коліна"! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 12:48 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:48 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Нагадало ))) "Уряд побув рік, набрався боргів, вибачте, як сучка блох, і настав час погашати борги. Уряд не нянька, він повинен проводити тверезу національну політику, чесну перед своїми людьми, не заіскувати" © рукиякінекрали ) ЄС дав Україні рятівні 90 млрд євро, але не з російських активів. Деталі надзвичайного рішення. Щось про проценти по кредиту, який планується з податків європейських вкладників, скромно мовчать. Хоча, вважаю, що воно до купи вже монопенісуально ... 🧘♂️ ІМХО, все що там після перших мільярдів в борг дають, взагалі монопісуально. Кредит на 1000 грн - твої проблеми, кредит на 10....00 - то вже проблеми банку. Зараз почнуть розказувати що в нас це заберуть копалинами і землею, не розуміючи що цей актив і так і так давно до списання (або кацапами або США і іншими друзями або міндічами). 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В п'ятницю в 12:50 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:50 1 хвилину тому, Invest-finans сказав: Вільний народ України неможливо комусь поставити "на коліна"! токсоплазмоз від рудого квадробера підхопили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В п'ятницю в 12:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:51 1 минуту назад, MaxS сказал: Зараз почнуть розказувати що в нас це заберуть копалинами і землею, не розуміючи що цей актив і так і так давно до списання (або кацапами або США і іншими друзями або міндічами). Та невже! Всього 21 рік було потрібно для усвідомлення цього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В п'ятницю в 12:57 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:57 9 хвилин тому, MaxS сказав: ІМХО, все що там після перших мільярдів в борг дають, взагалі монопісуально. Кредит на 1000 грн - твої проблеми, кредит на 10....00 - то вже проблеми банку. Зараз почнуть розказувати що в нас це заберуть копалинами і землею, не розуміючи що цей актив і так і так давно до списання (або кацапами або США і іншими друзями або міндічами). ви вже на колінах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В п'ятницю в 12:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:59 10 минут назад, MaxS сказал: ІМХО, все що там після перших мільярдів в борг дають, взагалі монопісуально. Кредит на 1000 грн - твої проблеми, кредит на 10....00 - то вже проблеми банку. Зараз почнуть розказувати що в нас це заберуть копалинами і землею, не розуміючи що цей актив і так і так давно до списання (або кацапами або США і іншими друзями або міндічами). Чим держава збирається за куплені мною ОВГЗешки під 18, 5% річних розраховуватись?! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В п'ятницю в 13:08 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 13:08 8 хвилин тому, sergio сказав: Чим держава збирається за куплені мною ОВГЗешки під 18, 5% річних розраховуватись?! 18,5% це ж років на три вперед вклалися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз