Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, 7351 сказав:

Рейтинг доверия к президенту Владимиру Зеленскому среди украинцев восстановился до отметки 61% после снижения осенью на фоне коррупционного скандала.

Об этом свидетельствуют данные опроса Киевского международного института социологии (КМИС).

Как отмечается, уровень доверия к президенту Владимиру Зеленскому восстановился после колебаний осенью и сейчас составляет 61%. Не доверяют главе государства 32% украинцев, а баланс доверия-недоверия составляет +29%.

Как известно, в ноябре (26-30 ноября) Зеленскому доверяли 49% респондентов, в начале декабря (1-13 декабря) этот показатель вырос до 63%, а на прошлой неделе (8-13 декабря) – до 65%.

Директор КМИС Антон Грушецкий предполагает, что уровень доверия к Зеленскому снизился после публикации расследования «Мидас» о коррупции в энергетике.

«Уровень доверия к Зеленскому после коррупционного скандала скорее всего снизился примерно на 10 процентных пунктов, но после увольнения Андрея Ермака и роста давления со стороны США восстановился до прежнего уровня и составляет 61%», – отметил он.

ru.slovoidilo.ua/2025/12/15/novost/politika/rejting-doveriya-zelenskomu-ukraincev-vyros-61-opros

image.thumb.png.5282d48fd0d2eeb07173ffffc0d2347c.png

переплутали гілки з "улыбнуло"

• Хаха 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, XL.pro сказал:

Чесно скажу, я тут більше потролити, в тому числі і кота. 

Потрібно продовжувати жити, війна може тривати ще не один рік.

Она не " может " , а будет идти, потому как этому ведет порочность человеческой души.

Вопрос в том : на какой вы стороне , на стороне мира или войны. Чему вы , как человек,  способствуете ,  потакаете и участвуете.

Разве не абсурдно и привычно человеку пребывать в войне, он этого желает  или ему навязывают чью- то  волю ?

Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

Рейтинг доверия к президенту Владимиру Зеленскому среди украинцев восстановился до отметки 61% после снижения осенью на фоне коррупционного скандала

а чому не державною? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

38 минут назад, XL.pro сказал:

війна може тривати ще не один рік.

А рабов хватит? А те, кого отловили, не разбегутся?

Змінено користувачем Invest-finans
Посилання на коментар

6 минут назад, рыбак сказал:

Разве не абсурдно и привычно человеку пребывать в войне, он этого желает  или ему навязывают чью- то  волю ?

Нормально. Просто нужно в детстве прочитать Оруэла "1984" и все сразу становится на свои места.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, Invest-finans сказал:

А рабов хватит? А те, кого отловили не разбегутся?

В рабах никогда не было недостатка . Были бы деньги и  средства принуждения . 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Invest-finans сказал:

Нормально. Просто нужно в детстве прочитать Оруэла "1984" и все сразу становится на свои места.

Оруэлл лишь обрисовал литературно происходящее . Разве он подсказал выход  из замкнутого круга , из спирали ненависти и  войны ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

В рабах никогда не было недостатка . Были бы деньги и  средства принуждения . 

Ваши б слова, да Сырскому в уши... Он рассказывает что это далеко не так.

Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Разве он подсказал выход  из замкнутого круга , из спирали ненависти и  войны ?

К сожалению, выход из войны так же предсказан и проверен неоднократно - гражданская война проигравшей стороны за право называться самым патриотичным патриотом. Вы готовы поучаствовать в гражданской войне? Как думаете, "карта Украины" из сериала это реальность или пока еще вымысел?

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

Крепосні пишуть чєлобітні сцарю )

image.thumb.png.654db6531ba3dd7c21a8c48f062bcf8c.png

image.thumb.png.1c6df2e510d73ae3ef5127cb1fd8f3db.png

У них там, що, премодерації немає? )) Холопи зовсім розпоясалися )))

Спочатку прочитав не папуасів, а підарасів. Ого, думаю, народ розійшовся.

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 години тому, 7351 сказав:

Позика без відсотків -- це завжди або тільки допомога, або тільки хабар.

А що, вони в гривнях позичають?

Бо пам'ятаю було якось коли на нерухомість кредити в доларах давали і навіть в швейцарських франках під смішні відсотки. Люди брали і раділи, пошти даром же, майже без відсотків.

А потім їбанула криза і всі ті долари з франками подорожали на 60-70% А в людей доходи були не в валюті. Прийшлось співать тужливих пісень і йти вджобувать в два рази більше, щоб оту позику "без відсотків" віддати.

Долари, вони, сука, подлі...:lol:

Прихований текст

Вранці зайшов сусід. Рік тому я йому позичив тисячу доларів. Позичив, бо син розбив "жигуля", а зараз в селі склалася така общественно-економічна формація, що без "жигуля" – ну ніяк…

Прийшов віддавать борг. Каже: я б тобі доллари оддав, ну, по-перше, їх купить ніде, а по-друге, – вони січас дуже дорогі… – Да, сказав я, – доллари вони, сука, такі – подлі…

– Я бичків продав, каже… Я тобі дам десять тисяч гривень, ладно? І додав: бо в мене більш нема… – Та, не переживай, кажу, оддаси пізніше.

– Пізніше нельзя, – сказав сусід. – Всі знають, що я бичків здав, я боюсь так гроші в хаті держать…

Віддав. Пішов додому, потім вернувся. – Я тобі, каже, на Новий год ще індичку заріжу. Здорова. Оце одну зарізали, то 16 кілограм, на весь стіл… – Та хай, кажу, ще живе індичка і радується жизні, – відповів я… – Ну, розберемся в общим, – сказав сусід...

(с)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

9 минут назад, Invest-finans сказал:

К сожалению, выход из войны так же предсказан и проверен неоднократно - гражданская война проигравшей стороны за право называться самым патриотичным патриотом. Вы готовы поучаствовать в гражданской войне? Как думаете, "карта Украины" из сериала это реальность или пока еще вымысел?

Я не собираюсь участвовать в войнах и кого либо убивать.

Моя борьба со злом и прежде всего  - со злом в себе. 

"Яка користь людині від того, що вона здобуде весь світ, але занапастить душу свою?" 

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Репараційний кредит погодили. Які подальші дії:

1. Трамп з Путіним продовжать тиснути на Україну для здачі території без бою

2. Путін підпише зі США мирний договір (адже він прагне перемир'я - із Ваших слів)

3. Війна продовжиться 

?

Я зараз не слідкую за тим, що відбувається, мені що зараз війна закінчиться, що навесні, що восени - абсолютно пофіг:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я зараз не слідкую за тим, що відбувається, мені що зараз війна закінчиться, що навесні, що восени - абсолютно пофіг:)

А заробити на виборах?

Посилання на коментар

Тільки що, Вячеслав63 сказав:

А заробити на виборах?

Пізно вже, в мене інші плани. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Я не собираюсь участвовать в войнах и кого либо убивать.

А тут никто спрашивать не будет. Либо ты, либо тебя.

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

В принципе вы правы. Как то закончится. Вопрос останется только в границе. Сейчас - ЛДНР+ Крым+Запи и Хер по ЛБС. Весной - добавится Харьков, полностью Зап и Хер, Ник, Од... Если осенью, то левобережье все и еще чего то... А ведь можно ж было ЛДНР как автономии оставить и не сидеть сейчас неделями без света, тепла, воды... Не было бы потерь людей и городов. Но кому то было все равно когда (и чем) война закончится.

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, MaxS сказав:

це до 7351. він фото купюр скидає. 

Нагадало )))
"Уряд побув рік, набрався боргів, вибачте, як сучка блох, і настав час погашати борги. Уряд не нянька, він повинен проводити тверезу національну політику, чесну перед своїми людьми, не заіскувати" © рукиякінекрали )

ЄС дав Україні рятівні 90 млрд євро, але не з російських активів. Деталі надзвичайного рішення.

Щось про проценти по кредиту, який планується з податків європейських вкладників, скромно мовчать. 

Хоча, вважаю, що воно до купи вже монопенісуально, аби європейські громадяни, здивувавшись такому фортелю, уряди свої не поміняли в терміновому порядку ... 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Спочатку прочитав не папуасів, а підарасів. Ого, думаю, народ розійшовся.

бунтують стоячи на колінах. За підарасів можна отримати статтю за дискредетацію армії

Посилання на коментар

2 минуты назад, MaxS сказал:

бунтують стоячи на колінах.

image.png.ddfdba404e1056349d9650c8fdb789dc.png

Вільний народ України неможливо комусь поставити "на коліна"!

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Нагадало )))
"Уряд побув рік, набрався боргів, вибачте, як сучка блох, і настав час погашати борги. Уряд не нянька, він повинен проводити тверезу національну політику, чесну перед своїми людьми, не заіскувати" © рукиякінекрали )

ЄС дав Україні рятівні 90 млрд євро, але не з російських активів. Деталі надзвичайного рішення.

Щось про проценти по кредиту, який планується з податків європейських вкладників, скромно мовчать. 

Хоча, вважаю, що воно до купи вже монопенісуально ... 🧘‍♂️

ІМХО, все що там після перших мільярдів в борг дають, взагалі монопісуально. Кредит на 1000 грн - твої проблеми, кредит на 10....00 - то вже проблеми банку.

Зараз почнуть розказувати що в нас це заберуть копалинами і землею, не розуміючи що цей актив і так і так давно до списання (або кацапами або США і іншими друзями або міндічами).

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Invest-finans сказав:

image.png.ddfdba404e1056349d9650c8fdb789dc.png

Вільний народ України неможливо комусь поставити "на коліна"!

токсоплазмоз від рудого квадробера підхопили?

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, MaxS сказал:

Зараз почнуть розказувати що в нас це заберуть копалинами і землею, не розуміючи що цей актив і так і так давно до списання (або кацапами або США і іншими друзями або міндічами).

Та невже! Всього 21 рік було потрібно для усвідомлення цього?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, MaxS сказав:

ІМХО, все що там після перших мільярдів в борг дають, взагалі монопісуально. Кредит на 1000 грн - твої проблеми, кредит на 10....00 - то вже проблеми банку.

ви вже на колінах?

Посилання на коментар

10 минут назад, MaxS сказал:

Чим держава збирається за куплені мною ОВГЗешки під 18, 5%  річних розраховуватись?! 

• Хаха 4
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Чим держава збирається за куплені мною ОВГЗешки під 18, 5%  річних розраховуватись?! 

18,5% це ж років на три вперед вклалися?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...