Tochkin Опубліковано: В неділю в 18:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:46 13 минут назад, US7IGN сказал: результати "Співбесіда на бухгалтера: - скільки буде 2 * 2? - п'ять вам, три мені, та 4 у балансовому звіті" (с) старий анекдот 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 18:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:52 слышал такой: "Співбесіда на бухгалтера: - скільки буде 2 * 2? - а сколько нужно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:02 похоже ночью питары опять планируют массовый удар (пишут каналы) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В неділю в 19:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:16 36 хвилин тому, US7IGN сказав: toneto.net/news/tehnologii/shtuchniy---ntelekt-perevershiv-evolyuts--yu-v-sintez---nayvagliv--shih-element--v-dnk-----genna-terap--ya-gotova-zd--ysniti-noviy-vitok- Скоро ми побачимо дивних істот ... Вас, що, ці недостатньо дивують? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 19:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:17 33 минуты назад, karlito сказал: а як воно працює? саме так, не бути слабкою ланкою. життя це супермаркет - бери що хочеш, але не забувай - каса попереду. Америка буде розбиратись з чим важає за потрібне, з чи без мого дозволу. он, Мадуро не дасть збрехати. в мене немає питань до Америки ніяких, сподіваюсь в Америки до мене теж. а в тебе є, от що дивує. я бачу, до прикладу, індусів - вони не паряться зовсім інтересами Америки, просто юзають систему як виходить і тягнуть своїх в компанії де тільки можуть. Китайці теж. результат на табло - американці (якщо ми про етнос і вік паспорта) 7мі в чарті по середньому заробітку. Українці в 10ку не попали і не попадуть, на жаль. але мене більш турбує 1 конкретний українець - я, я буду пробувати). Рви що можеш і пох на мораль)) і зразу сім лайків. Бачу як ні на грам не помилився з оцінкою українців))) Одне лише питання - нахрена з кацапом воювати?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В неділю в 19:24 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:24 4 години тому, Бармалей сказав: э нет, сдача украинцем себя в том числе и своего языка рашке видає прихильника "руського міра", а требование сдачи от других видає агента "руського міра" Є такий відомий харків'янин волонтер Роман Донік Зараз просуває свій НЦ в ЗСУ Колись створив когнітивно-дисонансну організацію "Російськомовних українських націоналістів". Так, є така. Підійшов фундаментально, з ідеологічним обгрунтуванням. Пізніше зрозумів що це якась х уйня і вийшов з організації. Зараз спілкується, пише і пропагує виключно українською 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 19:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:27 (змінено) 36 хвилин тому, Бармалей сказав: питары прочитав пірати думав будуть США бомбіть Змінено В неділю в 19:38 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 19:28 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:28 В Німеччині теж якась фігня робиться. www.rbc.ua/rus/news/berlini-masshtabniy-blekaut-svitla-zalishilisya-1767513906.html Дивився відос від поляка, що в Бундесі живе. Відповідальність ніби на себе взяла ліво-радикальна організація "Вулкан" яка раніше вже підірвала підстанцію, що живила новозбудований завод Тесли, а після того, ще пошкодила кабеля іншому р-ні Берліна. Короче вони тою фігньою займаються з 11.го року, а їх ніхто не шукає. І тепер сказали, що відновлять електропостачання в четвер(чому не раніше і не пізніше). Короче резумуючи - не все так однозначно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В неділю в 19:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:38 6 годин тому, Бездомный сказав: та може баканова , як ширму використали - щоб кацапи заходили на розслабоні ? Ну тоді вже треба йти далі і стверджувати що Зеленський ширма щоб кацапи заходили на розслабоні, тим більше вони доклались до цього Я далекий від думки що Зеленський - засланий козачок, це просто неможливо. Але він законно обраний, і свою відповідальність розділяє з народом, який його обрав. Баканов же несе свою власну персональну відповідальність за свою некомпетентність. Ще питання по його призначенню, але це питання до інших. Насправді баканова потрібно судити вже, не ясно чому він досі не під вартою 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 19:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:39 11 хвилин тому, sergio сказав: В Німеччині теж якась фігня робиться. www.rbc.ua/rus/news/berlini-masshtabniy-blekaut-svitla-zalishilisya-1767513906.html Дивився відос від поляка, що в Бундесі живе. Відповідальність ніби на себе взяла ліво-радикальна організація "Вулкан" яка раніше вже підірвала підстанцію, що живила новозбудований завод Тесли, а після того, ще пошкодила кабеля іншому р-ні Берліна. Короче вони тою фігньою займаються з 11.го року, а їх ніхто не шукає. І тепер сказали, що відновлять електропостачання в четвер(чому не раніше і не пізніше). Короче резумуючи - не все так однозначно. 45 тисяч домогосподарств. це не блекаут а от 40 млн країну просрати це вміти треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 19:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:39 Ну, масштаб біди дорівнює одному кварталу мурашників - а галасу на весь світ. Після кожного кацапського нальоту на нашу енергетику розмір блекауту в сотні разів більше, і відновлюють без зайвого галасу. В німців просто технологія відновлення не відпрацьована, то й гальмують. Нехай потренуються - не приведи доля, знадобиться. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 19:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:42 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 19:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:55 15 минут назад, DmiVady сказал: Ну, масштаб біди дорівнює одному кварталу мурашників - а галасу на весь світ. Після кожного кацапського нальоту на нашу енергетику розмір блекауту в сотні разів більше, і відновлюють без зайвого галасу. В німців просто технологія відновлення не відпрацьована, то й гальмують. Нехай потренуються - не приведи доля, знадобиться. взагалі то питання вже не "чи буде?" , а "коли?" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 19:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:57 (змінено) а кацапи щось посумнішали - мабуть новорічне похмілля ? www.yaplakal.com/forum11/topic3028837.html Пескова в тот же гроб положат как любимую жену фараона Вованхамона. ================== с лебедями будет точно полный пи3дец. Сейчас вся система государственного управления завязана на одного человека. Это, как говорят специалисты, не что иное, как единая точка отказа. Никакого дублирующего варианта на этот случай не предусмотрено. То есть теоретически может быть и прописано в конституции, что в этом случае обязанности переходят к такому-то... Но вот этот самый такой-то подобран так, что он эти обязанности не вывезет. Конечно, со временем этот пи3дец устаканится и в ходе мышиной грызни опять вылезет кто-нибудь такой, который сможет потянуть управление этим всем пи3децом... Но во-первых этот период надо будет как-то пережить, а во-вторых - мы придем снова к тому, с чего начали, что имеем и сейчас. В этом как раз и состоит вся беда авторитарных режимов, что они могут жить только пока жив лидер. Причем даже не очень сильно зависит от качеств самого лидера. На этом фоне даже абсолютная монархия выглядит лучше - там по крайней мере есть работоспособный запасной вариант, пусть и не самый лучший. =================== Сколько тут яповцев надрачивали на путло.когда он отнял крым?явно больше половины. А когда киев за три дня?тоже немало. А теперь что возмущаетесь? вы же не хотели европейские иномарки .Получили китайский шлак по тройной цене. вы же не хотели отдых в турции,вьетнаме.получили отдых в абхазии. получили продукты из пальмового масла.и коррупцию вселенских масштабов. Вы сами этого хотели.!!! ========================= Они хотели, а адекватные и в 14году понимали что пи3дец настаёт. А ком растет и растет. И придурки путинские орали в 22 году, что наши сделают машину дешево и пусть тойота и все валят. Только получили тот же Ларгус не за 600 тр, а за 2 миллиона. ================================== Надо то же самое с зелибобой проделать , вот тогда и посмотрим как завоют все эти люди. Проделывалка то имеется? С одним на днях вон проделали Аж на 500 000 долларов Деятели) ================== Просто банда захватившая власть возглавляемая ладим василичем держит людей страны за лохов и будут их теперь доить досуха О как! А тут в темах про соседнюю страну все за пу! За то чтобы стереть в пыль и прах города и всё завоевать. У народа напрочь отсутствует понимание причинно-следственной связи, мозг отравлен телевизором. Ну вот и последствия подоспели, радуйтесь теперь! чё ноете?! Змінено 22 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 19:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:58 17 минут назад, akineo сказал: 45 тисяч домогосподарств. це не блекаут а от 40 млн країну просрати це вміти треба В мене особисто світло і опалення є. А що просрали ви мені не цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 20:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:00 2 минуты назад, Бездомный сказал: а кацапи щось посумнішали - мабуть новорічне похмілля ? www.yaplakal.com/forum11/topic3028837.html Пескова в тот же гроб положат как любимую жену фараона Вованхамона. Та да, судячи по коментам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 20:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:02 (змінено) 1 годину тому, karlito сказав: а як воно працює? саме так, не бути слабкою ланкою. життя це супермаркет - бери що хочеш, але не забувай - каса попереду. Америка буде розбиратись з чим важає за потрібне, з чи без мого дозволу. он, Мадуро не дасть збрехати. в мене немає питань до Америки ніяких, сподіваюсь в Америки до мене теж. а в тебе є, от що дивує. я бачу, до прикладу, індусів - вони не паряться зовсім інтересами Америки, просто юзають систему як виходить і тягнуть своїх в компанії де тільки можуть. Китайці теж. результат на табло - американці (якщо ми про етнос і вік паспорта) 7мі в чарті по середньому заробітку. Українці в 10ку не попали і не попадуть, на жаль. але мене більш турбує 1 конкретний українець - я, я буду пробувати). У karbo немає питань до індусів, є тільки претензії до українців, через яких відбулося моральне потрясіння. Річ у тім, що U4u-юшники працюють на тих самих посадах, що і його донька, відбираючи її хліб. Він жодного разу не задумався, якби чадо мало здібності вище середніх, то ніколи не конкурувало б з "понаїхавшими". Розумна людина шукає причину в собі, дурна - в інших Змінено В неділю в 20:15 користувачем XL.pro 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 20:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:12 33 хвилини тому, Дощ сказав: він законно обраний, і свою відповідальність розділяє з народом, який його обрав. та якби ж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 20:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:18 (змінено) 21 хвилину тому, sergio сказав: В мене особисто світло і опалення є. А що просрали ви мені не цікаво. а якщо вийти з дому, що вас чекає? у фейсбуці бачив пост "возмущЄніє", чому бензин дорожчає ... в країні, без нафти і нпз з відсутністю економіки. дійсно,чому ж? Змінено В неділю в 20:19 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 20:26 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:26 (змінено) 51 минуту назад, XL.pro сказал: У karbo немає питань до індусів, є тільки претензії до українців, через яких відбулося моральне потрясіння. Річ у тім, що U4u-юшники працюють на тих самих посадах, що і його донька, відбираючи її хліб. Він жодного разу не задумався, якби чадо мало здібності вище середніх, то ніколи не конкурувало б з "понаїхавшими". Розумна людина шукає причину в собі, дурна - в інших взагалі то , це , навіть не стільки питання вродженого розуму , скільки питання виховання - тобто належності за фактом народження до певної касти . звісно , певні люди здатні осягнути те й самотужки ( але , між "збагнути" і "дати раду" - іноді величезна відстань , на яку може не вистачити життя одного покоління ) , але більшість носіїїв цю істину всмоктують з молоком матері , тобто за фактом народження у сім'ї , яка належить до вищих каст . якщо ви хочете змінити людину - починайте з її бабусі (с) Змінено В неділю в 20:54 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 20:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:31 в світі трампонівських претензій на Гренландію , українська ракетна програма - кістка в горлі не лише кацапам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 20:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:40 20 минут назад, akineo сказал: а якщо вийти з дому, що вас чекає? у фейсбуці бачив пост "возмущЄніє", чому бензин дорожчає ... в країні, без нафти і нпз з відсутністю економіки. дійсно,чому ж? В нас бензин ще шаровий в Албанії вже 1, 87€.😳 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 20:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:46 42 минуты назад, XL.pro сказал: karbo немає питань до індусів, є Коли мене буде цікавити мораль індусів я буду за них говорити. Поки мені на них пох і в Індії я не жив і не збирався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 21:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:00 (змінено) 4 часа назад, karlito сказал: що? от що? я спеціально гуглив - нічого подібного ніж італійці (Капоне, Лучано, Гамбіно - вам ці прізвища про щось говорять?), сальвадорці (Мара Сальватруча), мексиканці (організації Сіналола, Сонора вам про щось говорять?). українці на рівні флуктуації по "творінню". що ж ви так нас не любите? може він до "українців" записав жидівську мафію сша ? кушнер - це теж "українське" пріззвище Змінено В неділю в 21:00 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 21:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:07 4 минуты назад, Бездомный сказал: може він до "українців" записав жидівську мафію сша ? кушнер - це теж "українське" пріззвище Це ідеологія мародерів, Україну розхапали і продовжують. Каса на виході)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз