Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 годин тому, Canton сказав: Цахеса А хто це? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо як пишуть у статті проблеми і у інших користувачів в регіоні, то задача глушити вхід супутників була успішно виконана. як показує практика, навіть один довбойоб на вході репітера легко паралізує його роботу. Або була виконана задача блокування месенджерів. І ще ... якщо ви, з погляду фізики, розтлумачите мені, як заглушити випромінювач/вихід/передавач, я буду щиро вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 28 минут назад, Бармалей сказал: В Днепре, первое что нашел: metallolom-dnepr.dp.ua/ metaldnepr.com.ua/ С мелкой припиской вагонными партиями. 😎 3,5 обычная цена для бомжей. Для меня 4. Я иногда сюда вожу. Там 4, 5. syrius-zahid.com.ua/price Но туда 12 км на круг. То есть туда на сотку бенза больше сожгу. Те. Мне только 200 кг нужно сдать, чтобы разницу в бензине перекрыть. В Польше сейчас на мелких приёмка 65 грошей (под 8 грн/кг) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: С мелкой припиской вагонными партиями. 😎 3,5 обычная цена для бомжей. Для меня 4. Я иногда сюда вожу. Там 4, 5. syrius-zahid.com.ua/price Но туда 12 км на круг. То есть туда на сотку бенза больше сожгу. Те. Мне только 200 кг нужно сдать, чтобы разницу в бензине перекрыть. В Польше сейчас на мелких приёмка 65 грошей (под 8 грн/кг) Тю, так возіть у Польщу, заодне і в Бедронці затаритесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Або була виконана задача блокування месенджерів. І ще ... якщо ви, з погляду фізики, розтлумачите мені, як заглушити випромінювач/вихід/передавач, я буду щиро вдячний. китайці і кацапи, та мабуть і всі інші пішли двома основними шляхами: 1. направлена антена із землі на супутник і пару кВт потужності 2. рій дронів між супутником та старлінком які випромінюють у всі сторони 3. фантастичний варіант - одні супутники заважають іншим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, XL.pro сказав: Голосували проти Петра. Бо невиправні ідіоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 47 минут назад, Бармалей сказал: В Днепре, первое что нашел: metallolom-dnepr.dp.ua/ metaldnepr.com.ua/ Только, что списался с чуваком из Днепра, пишет, что цена упала до 4,50.А я эму ссылку на ваш сайт. А он мну, написал, что, как я и предполагал, крупный опт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, sergio сказал: Только, что списался с чуваком из Днепра, пишет, что цена упала до 4,50.А я эму ссылку на ваш сайт. А он мну, написал, что, как я и предполагал, крупный опт. когда то лет 10 назад, знакомый занимался скупкой, так говорил что выгодней собирать тонн 10, а потом вызывать...забирают по цене умножить на 2-3 от цены для всех...как сейчас не знаю, но думаю так же 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Но туда 12 км на круг. То есть туда на сотку бенза больше сожгу. 11.12.2025 в 13:39, vadimv сказав: Багаті та успішні вже давно пересіли на електрички ) Чувак у Норвегії вже зацінив нову Зузуку. Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 годин тому, Бездомный сказав: а у якомі місці лермонтов - класик ?хіба ж це класик ? срань якась гомосексуальна. Приховати вміст И дев коварних не терплю, и больше им не доверяюсь (Лєрмонтофф) Когось це мені нагадує. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 минут назад, Dmitriy_S сказал: Тю, так возіть у Польщу, заодне і в Бедронці затаритесь 17 минут назад, Бармалей сказал: когда то лет 10 назад, знакомый занимался скупкой, так говорил что выгодней собирать тонн 10, а потом вызывать...забирают по цене умножить на 2-3 от цены для всех...как сейчас не знаю, но думаю так же Там, где здаю(очень удобно по дороге) чувак дамстер (контейнер поставил,(как накидывают, приезжает машина полный забирает, пустой ставит. В него 10-12тое помещается. Наверное потом по 6 сдаёт. Ну я за год тон 7 здаю, но особо не, где хранить. Я и так на соседнем участке, этой хренью занимаюсь, пока его хозяева в Испании прячутся. А так, бы тожу кучу насобирал, ломвоз вызвал бы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому ".Они солгали на Господа и сказали: "нет Его, и беда не придет на нас, и мы не увидим ни меча, ни голода.". "Беззакония ваши отвратили это, и грехи ваши удалили от вас это доброе. Ибо между народом Моим находятся нечестивые: сторожат, как птицеловы, припадают к земле, ставят ловушки и уловляют людей. Как клетка, наполненная птицами, домы их полны обмана; чрез это они и возвысились и разбогатели, сделались тучны, жирны, переступили даже всякую меру во зле, не разбирают судебных дел, дел сирот; благоденствуют, и справедливому делу нищих не дают суда. Неужели Я не накажу за это? говорит Господь; и не отмстит ли душа Моя такому народу, как этот?. "Изумительное и ужасное совершается в сей земле: пророки пророчествуют ложь, и священники господствуют при посредстве их, и народ Мой любит это. Что же вы будете делать после всего этого?".. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому "О, Господи! очи Твои не к истине ли обращены? Ты поражаешь их, а они не чувствуют боли; Ты истребляешь их, а они не хотят принять вразумления; лица свои сделали они крепче камня, не хотят обратиться. И сказал я сам в себе: это, может быть, бедняки; они глупы, потому что не знают пути Господня, пойду я к знатным и поговорю с ними,ибо они знают путь Господень, закон Бога своего. Но и они все сокрушили ярмо, расторгли узы. За то поразит их лев из леса, волк пустынный опустошит их, барс будет подстерегать у городов их: кто выйдет из них, будет растерзан; ибо умножились преступления их, усилились отступничества их. Как же Мне простить тебя за это? Сыновья твои оставили Меня и клянутся теми, которые не боги. Я насыщал их, а они толпами ходили в домы блудниц. Это откормленные кони: каждый из них ржет на жену другого. Неужели Я не накажу за это? говорит Господь; и не отмстит ли душа Моя такому народу, как этот?." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 минуты назад, рыбак сказал: "О, Господи! очи Твои не к истине ли обращены? Ты поражаешь их, а они не чувствуют боли; Ты истребляешь их, а они не хотят принять вразумления; лица свои сделали они крепче камня, не хотят обратиться. И сказал я сам в себе: это, может быть, бедняки; они глупы, потому что не знают пути Господня, пойду я к знатным и поговорю с ними,ибо они знают путь Господень, закон Бога своего. Но и они все сокрушили ярмо, расторгли узы. За то поразит их лев из леса, волк пустынный опустошит их, барс будет подстерегать у городов их: кто выйдет из них, будет растерзан; ибо умножились преступления их, усилились отступничества их. Как же Мне простить тебя за это? Сыновья твои оставили Меня и клянутся теми, которые не боги. Я насыщал их, а они толпами ходили в домы блудниц. Это откормленные кони: каждый из них ржет на жену другого. Неужели Я не накажу за это? говорит Господь; и не отмстит ли душа Моя такому народу, как этот?." "Бегите, дети Вениаминовы, из среды Иерусалима, и в Фекое трубите трубою и дайте знать огнем в Бефкареме, ибо от севера появляется беда и великая гибель.". . ."Так говорит Господь: вот, идет народ от страны северной, и народ великий поднимается от краев земли; держат в руках лук и копье; они жестоки и немилосерды, голос их шумит, как море, голос их шумит, как море, и несутся на конях, выстроены, как один человек, чтобы сразиться с тобою, дочь Сиона." Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому ."Но и в те дни, говорит Господь, не истреблю вас до конца. 19 И если вы скажете: "за что Господь, Бог наш, делает нам все это?", то отвечай: так как вы оставили Меня и служили чужим богам в земле своей, то будете служить чужим в земле не вашей.." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, рыбак сказал: ."Но и в те дни, говорит Господь, не истреблю вас до конца. 19 И если вы скажете: "за что Господь, Бог наш, делает нам все это?", то отвечай: так как вы оставили Меня и служили чужим богам в земле своей, то будете служить чужим в земле не вашей.." До конца не истребит, уже хорошо. Добрый. Зачем, Вы это сюда несете? С какой целью? Заметьте, никто кроме Вас не поднимает тему религии и не пытается навязать это. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 55 минут назад, vadimv сказал: Значить я не достатньо успішний. 😟 Я навіть на своєму SX 4 гуму на зимову не перекидував. Бо туди назад 2400 то би коштувало. На Аккордеоні з розходом 12+(не газу) катаюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 21 хвилину тому, sergio сказав: Я навіть на своєму SX 4 гуму на зимову не перекидував. На Аккордеоні з розходом 12+(не газу) катаюсь Якби по сухому асфальту то все одно, а взимку по льоду і сугробах таки краще повний привід... Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 годин тому, karbo сказав: Схоже Трамп каструє РФ і Китай разом взяті поскільки розділили не виходить Як мінімум якась видимість діяльності, але тре дивитись по результатам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому думаю все проще - решили на троих мир поделить...две силы есть...а вот третьей хочет быть рашка и европка...вот трумп и дает возможность им решить кто ей будет, а сам потихоньку расширяет или приводит в порядок свое влияние Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: «Дія» з четвертої ранку вже восьмий раз інтересується, хто стане фіналістом Євробачення? Це, блядь, безумовно дуже актуальне, важливе й своєчасне питання. На часі! Ви на всякий случай на це не зважайте, і нічого там не клацайте, бо потім зʼясується, що ви вже проголосували на президентських виборах )) (с) Просто раніше дебіли ходили по поліклініках і собесах в чергах сваритися, а зараз таку можливість зразу в смартфон надають. І це добре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: китайці і кацапи, та мабуть і всі інші пішли двома основними шляхами: 1. направлена антена із землі на супутник і пару кВт потужності 2. рій дронів між супутником та старлінком які випромінюють у всі сторони 3. фантастичний варіант - одні супутники заважають іншим На днях читав , що не пам"ятаю в зв" язку з чим(типа погодніми умовами) орбіта супутників Старлінка була знижена з 540 до 470 км. Типа після того пучок сигналу зменшився, відповідно якість підвищилася. Може дійсно якись двіж по глушінню супутників йде, а вони байки розповідають. 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 46 минут назад, vadimv сказал: Якби по сухому асфальту то все одно, а взимку по льоду і сугробах таки краще повний привід... Нах повнай привід. Всього 3 метри до брами засів, і на передньому 100 м проїхав. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Нах повнай привід. Всього 3 метри до брами засів, і на передньому 100 м проїхав. колись такі сусіди чекали поки я перший не проїду і не проб'ю дорогу 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 минут назад, ozor сказал: Просто раніше дебіли ходили по поліклініках і собесах в чергах сваритися, а зараз таку можливість зразу в смартфон надають. І це добре. А хто не дійде до собезу, зможе встановити додаток, Ритуальні послуги + 😈У випадку фіксації не спрацювання аксеоерометра на вашому смартфоні більше 24 годин, до клієнта виїжджає спеціальна група, яка все проводить по вищому розряду, але при умові, що на спеціальному рахунку в Приват 24 є відподна сума грошей. 😎 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз