Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

24 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Ви хочете сказати гарну для очільників культу? Мабуть, і перший приклад тому - брат божий Гундяєв.

Спочатку потрібно відповісти на питання навіщо вам взагалі релігія, в потім вже звинувачувати очільників. Якщо не буде віруючих то не буде і культу зі всіма наслідками 

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

Спочатку потрібно відповісти на питання навіщо вам взагалі релігія, в потім вже звинувачувати очільників. Якщо не буде віруючих то не буде і культу зі всіма наслідками 

Тут питання цікаве. Драгділлєри також спочатку можуть давати безплатну дозу на пробу щоб потім мати клієнтів. Якби вони сиділи в своєму кружку по інтересах то в кінці кінців виродилися б в якісь локальні обмежені групи типу амішів, але ж вони активно лізуть всюди з метою залучення нових послідовників...

• Лайк 2
Посилання на коментар

51 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Ви хочете сказати гарну для очільників культу? Мабуть, і перший приклад тому - брат божий Гундяєв.

Абышонебуть.

Что один , что второй..:" Чув дзвін , та не знає де він".

То , что называют " гуманизмом " в христианстве , это есть  разум . 

Если использовать принцип справедливости - око за око , то человеки сами себя уничтожат  руководствуясь  этим законом.

Эта  справедливость  в конечном  итоге прилетит бумерангом  тебе или  твоим детям , внукам  или др..

Христианство , в истинном его учении , а не в извращённой государственными прислужниками форме , это религия -самосохранения человечества .

Если украинцы и россияне будут и дальше использовать этот закон " справедливости "  , то останется  в живых кто ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Одна релігія чисто віра, інші усілякого різновиду культи - у півд.Америці навіть великих свійських тварин ховають із священником, у нас зараз на релігійні відносини поставили зобов'язання виховувати патріотизм, а на раші зараз в ходу навіть якась людобуйча філософія типу ґітлеровської " Gott mit uns!

Але це стосується  найбільш агресивних християнських культів. Ще агресивніші мусліми - і серед багатьох їх різновідів увіровань - сумлінне дотримування канонів у кращому випадку  для них просто стиль життя. Іранські Аятоли мають чітке, без зайвих задумок  завдання - знищити Ізраїль.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

1 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Але це стосувалось християнських культів,як найбільш агресивних Ще агресивніші мусліми - і серед багатьох їх різновідів увіровань - дотримування канонів у кращому випадку просто стиль життя.

Каких " християнських культів " , назови их . В чем они агрессивны ?

Каких " канонов"?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, yuragon сказав:

Тут питання цікаве. Драгділлєри також спочатку можуть давати безплатну дозу на пробу щоб потім мати клієнтів. Якби вони сиділи в своєму кружку по інтересах то в кінці кінців виродилися б в якісь локальні обмежені групи типу амішів, але ж вони активно лізуть всюди з метою залучення нових послідовників...

Та що там цікавого. Американська трагедія саме про це. Щодо наркоманів ще простіше. Колись веду малу в садочок і в під'їзді торчок зажмурився лежить. Я їй пояснив що це і чому. Не думаю що їй після цього буде цікаво це) Поки що принаймні не цікаво. Цікаво інше. Як і мені і мабуть вам.

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Одна релігія чисто віра, інші різного виду культи - у

Ты  в конституцию украинскую веришь ? Гаранту конституции веришь ?

В символы государственные веришь?( Гимн , флаг и герб)

Посилання на коментар

13 минут назад, рыбак сказал:

Каких " християнських культів " , назови их . В чем они агрессивны ?

РПЦ - хіба не  дикунський культ? Обстрілювати житлові будинки чи газові родовища навіщо?

Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

РПЦ - хіба не  дикунський культ? Обстрілювати житлові будинки чи газові родовища навіщо?

На каком основании ты или кто другой  называют рпц христианской религией ? Какое отношение это рпц имеет к учению Христовом  сказанном в четырех Евангелиях?

.Ты Евангелие читал ? Хоть одно из четырех?

Посилання на коментар

6 минут назад, рыбак сказал:

ы  в конституцию украинскую веришь ? Гаранту конституции веришь ?

Нікому я особливо не вірю, хіба що своєму невропатологу та травматологу. Державні символи признаю.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

Та що там цікавого. Американська трагедія саме про це. Щодо наркоманів ще простіше. Колись веду малу в садочок і в під'їзді торчок зажмурився лежить. Я їй пояснив що це і чому. Не думаю що їй після цього буде цікаво це) Поки що принаймні не цікаво. Цікаво інше. Як і мені і мабуть вам.

Нагадали ...

Посилання на коментар

36 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Нікому я особливо не вірю, хіба що своєму невропатологу та травматологу. Державні символи признаю.

Что значит " признаю" ? А конституцию и гаранта  , получается , что не признаешь ?

Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

На каком основании ты или кто другой  называют рпц христианской религией

Це не я їх так називаю, це вони себе сами так називають. Ось це і є самий натуральний культ.

Посилання на коментар

Только что, kim chen lhoran сказал:

Це не я їх так називаю, це вони себе сами так називають. Ось це і є самий натуральний культ.

Это основание их считать или называть  христианами ?

Посилання на коментар

5 годин тому, Бармалей сказав:

и что клинтонов посадили-уголовное дело-судят? или деток шпилить им можно?

Я свічку не тримав, у цю всю херню з островом слабо вірю, бо там більше піз..жі, як фактів наразі, чи ти все своїми очима бачив?

Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Ты же только сам  называл  " христианские культы " . А тут уже на них пеняешь . 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Нагадали ...

Я назавжди запам'ятав слова одного дільничного коли ми оглядали труп чергового точка - була б моя воля, я б поставив їм відро ширки щоб обдолбались всі одразу насмерть і більше ми цієї проблеми не мали ніколи )

Посилання на коментар

26 минут назад, рыбак сказал:

Каких " канонов"?

Ну наприклад - обов'язок постити. Але весь прикол у тому, що вони постять тільки на протязі світлового дня. А світловий день на Уралі зимою короткий десь 1.5 години - не встигаєш навіть проголодатись взагалі.

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

чи ти все своїми очима бачив?

про клинтонов все в сети было ... и видео и фото но ты не верь)))

Посилання на коментар

Только что, kim chen lhoran сказал:

Ну наприклад - обов'язок постити. Але весь прикол у тому, що вони постять тільки на протязі світлового дня. А світловий день на Уралі зимою короткий десь 1.5 години - не встигаєш навіть проголодатись взагалі.

Ну постятся себе , что такого . Может им нравится.

Или ихнее лицемерие беспокоит ?

О таких и сказано в Евангелии : " книжники и фарисеи" . 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Досточтимый отче, мы хорошо знаем, что обрекли себя на проклятие и вечные муки, и, прежде чем решиться на сие дело, мы выдержали страшную душевную борьбу; но отец Орибазий неустанно повторял нам, что нет ничего такого, чего добрый христианин ни сделал бы для своего ближнего, что нужно отдать ему все и на все быть для него готовым. Поэтому мы отказались от спасения души, хотя и с великим отчаянием, и думали только о том, чтобы дражайший отец Орибазий обрел мученический венец и святость. Не можем выразить, как тяжко нам это далось, ибо до его прибытия никто из нас и мухи не обидел. Не однажды мы просили его, умоляли на коленях смилостивиться и смягчить строгость наказов веры, но он категорически утверждал, что ради любимого ближнего нужно делать все без исключения. Тогда мы увидели, что не можем ему отказать, ибо мы существа ничтожные и вовсе не достойные этого святого мужа, который заслуживает полнейшего самоотречения с нашей стороны. И мы горячо верим, что наше дело нам удалось и отец Орибазий причислен ныне к праведникам на небесах. Вот тебе, досточтимый отче, мешок с деньгами, которые мы собрали на канонизацию: так нужно, отец Орибазий, отвечая на наши расспросы, подробно все объяснил. Должен сказать, что мы применили только самые его любимые пытки, о которых он повествовал с наибольшим восторгом. Мы думали угодить ему, но он всему противился и особенно не хотел пить кипящий свинец. Мы, однако, не допускали и мысли, чтобы наш пастырь говорил нам одно, а думал другое. Крики, им издаваемые, были только выражением недовольства низменных, телесных частей его естества, и мы не обращали на них внимания, памятуя, что надлежит унижать плоть, дабы тем выше вознесся дух. Желая его ободрить, мы напомнили ему о поучениях, которые он нам читал, но отец Орибазий ответил на это лишь одним словом, вовсе не понятным и не вразумительным; не знаем, что оно означает, ибо не нашли его ни в молитвенниках, которые он нам раздавал, ни в Священном писании.

loveread.ec/read_book.php?id=50653&p=66

Посилання на коментар

20 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Т.е в государственную библию - конституцию не веришь ?

На ней же гарант той же конституции клялся при всенародно , а ты ему не веришь.

Насколько ты веришь своему невропатологу и травматологу ? 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бармалей сказав:

про клинтонов все в сети было ... и видео и фото но ты не верь)))

Було що? 

Посилання на коментар

slovoproslovo.info/bronuvannia-sviashchennosluzhyteliv-2026-ukraina/

Вже важливіші для обороноздатності країни ніж сантехніки, але ще не так важливі як клоуни :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...