Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Небензя влаштував "сеанс самовикриття" у Радбезі ООН: "Мой отец щирый украинец, да и мать тоже, из казаков. Пощирее чем вы!". ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3602510 когось мені нагадує з цього форуму Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: І, щогірше, сповідальників. 😺 головне,щоб не замінив тих, хто пожертви надає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, kkost сказал: головне,щоб не замінив тих, хто пожертви надає Біткойнами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Нове наукове дослідження виявило небезпечну схильність штучного інтелекту до швидкої ескалації конфліктів. Під час симуляцій складних міжнародних відносин LLM-моделі в 95% випадків обирали шлях війни, включно з використанням ядерної зброї, замість дипломатичних рішень. Про це пише New Scientist. такими темпами може знищити людство Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: треба спробувати чатгпт в релігію обернути Мені пофіг, я вже перебуваю в Церкві Свідків Айлона Маска. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Небензя влаштував "сеанс самовикриття" у Радбезі ООН: "Мой отец щирый украинец, да и мать тоже, из казаков. Пощирее чем вы!". ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3602510 когось мені нагадує з цього форуму сини служать? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Мені пофіг, я вже перебуваю в Церкві Свідків Айлона Маска. не бреши. у тебе нема тесли . Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: не бреши. у тебе нема тесли . Отож. Я вірю, що вона колись в мене буде. 😺 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Небензя влаштував "сеанс самовикриття" у Радбезі ООН: "Мой отец щирый украинец, да и мать тоже, из казаков. Пощирее чем вы!". Якась брехня, бо чітко на польське походження зашибає - "Не бендзє" Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Нове наукове дослідження виявило небезпечну схильність штучного інтелекту до швидкої ескалації конфліктів. Під час симуляцій складних міжнародних відносин LLM-моделі в 95% випадків обирали шлях війни, включно з використанням ядерної зброї, замість дипломатичних рішень. Про це пише New Scientist. такими темпами може знищити людство Сара Коннор не дасть збрехати ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, sergio сказав: Отож. Я вірю, що вона колись в мене буде. 😺 ти як в анекдоті. де єврей просить у бога виграшу в лотерею без купівлі лотерейного квитка? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, sergio сказав: Отож. Я вірю, що вона колись в мене буде. 😺 Навіщо для вашого фаху та пузотерка в яку навіть нормальний холодильник не влізе? Rivian або щось подібне ваш вибір, а пана Ілона попросити автограф на капоті "Made on Earth by humans" 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Олексій Кучеренко 6 хв · Продовжуємо «лікбез». Ось так виглядає модульна котельня на 20 МВт. Для того, щоби замістити Дарницьку ТЕЦ, потрібно десь 40 таких котелень. Їх треба десь розмістити, тобто знайти земельні ділянки між житловими будинками. Бажано на місцях ЦТП, тоді буде доступ до теплових мереж. Якщо там місця нема, треба тягнути нові теплові мережі в районі. Існуючі мережі розраховані на великі тиски, потрібно робити нову гідравлічну модель. Земельне питання я навіть не підіймаю. Треба підключити їх до газопроводу середнього тиску (а там переважно він низький, для будинків), це прокладка практично нової газової мережі. Її треба запроєктувати та знайти під неї землю, якої, звісно, нема. Треба доєднати котельні до електрики та підвести воду. Це окрема велика проблема. Потім їх треба буде обслуговувати виїзними бригадами по місцях локації. Так, забув сказати. Вони точно не «валяються» зараз на складах. Виготовляти їх, навіть за наявності фінансування, важко прогнозований термін. Зрозуміло, що для цього треба робити надзвичайно серйозний проект та всі технічні привʼязки. Треба прорахувати всі гідравлічні моделі та вирішити всі земельні питання та питання технічних умов. Встигнути треба до початку нової зими, причому одномоментно по всій зоні діяльності ДарТЕЦ, оскільки її ж тоді ніхто не буде відновлювати, і тепла вона не дасть. Я навіть поки що не підіймаю питання, чого раптом в таку котельню не прилетить якийсь БПЛА (по одній на кожну) і не розколошматить її на очах мешканців сусідніх будинків?! Я думаю, навіть якщо ви за освітою перукар чи тамада, ви зрозумієте, що це, мʼяко кажучи, не дуже «підйомний» проект. Я розумію, що видатні українські теплоенергетики, я би сказав, весь цвіт української теплоенергетики з гуманітарною чи фінансовою освітою, не переймаються такими дрібницями! Бо зараз прийшов час СТРАТЕГІВ!) Кудрицький, Зеркаль, Коболєв, Макогон, Харченко, Ніколов, Совсун, Герус та інші «стратеги», дякуємо вам за все! Поселіться всі разом в якомусь будинку і підведіть туди автономну котельню, сонячну станцію, вітрову станцію, акумулятор, тепловий насос, геотермальну свердловину та свердловину з водою, автономну каналізацію, елітний пологовий будинок та кабінет з елітним психотерапевтом, ми будемо щиро радіти за вас! Зовсім забув, і автономний космодром собі зробіть, космонавти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, DmiVady сказал: Навіщо для вашого фаху та пузотерка в яку навіть нормальний холодильник не влізе? Rivian або щось подібне ваш вибір, а пана Ілона попросити автограф на капоті "Made on Earth by humans" 😉 Надіюсь, що мій Аккорд дожие до 30 років або 500 к пробігу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 минут назад, Александр Аврамчук сказал: такими темпами може знищити людство Хвала аллаху, ядрен батоны пока на радиолампах и перфокартах) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, hause сказал: Запит на авторитаризм і єдиноначальство. Сумні-пресумні цифри Центру Разумкова. Ставлення до форм режиму: 56% демократія 20% авторитаризм 15% все одно Сильний лідер, не залежний ні від кого, без виборів: 60% за 40% проти Влада військових: 40% за 60% проти Демократична система: 87% за 13% проти Що може навести порядок в Україні: 49% виборна демократія, верховенство права 27% гібрид: сильна рука з деякими проявами демократії 16% одноосібна сильна рука Готовність поступитися державі часткою своїх прав та свобод в обмін на достаток: 30% готові 47% ні А якщо поступитися правами й свободами в обмін на безпеку: 39% готові 33% ні Чи є Україна демократичною: 48% ще ні, але рухається 23% цілком демократична 21% взагалі не демократична У порівнянні з до війни: демократії: 38% поменшало 33% без змін 16% побільшало Яким ви бачите майбутнє України: 45% демократичне, європейське 33% свій особливий шлях Зрозумілі висновки: 1. Шизофренія косить наші ряди: люди начебто за демократію – але водночас 60% потребують сильного лідера без виборів і способів упливу на нього. 2. Запит на синьо-жовту росію (північну корею) є катастрофічним: 20% населення однозначно за + 15% пофігістів, яким усе одно = 35% населення радо жили б у деспотії, тиранії, автократії, цараті. 3. 41% населення в сьогоднішнім моменті потребують сильну жорстку руку при владі. 4. Третина народу хоче, щоб Україна пішла «своїм особливим шляхом» подалі від європейської демократії. Таки привчили. t.me/OstapDrozdovOfficial/5310 ". Запит на синьо-жовту росію"- кратко и емко. Остальное - шум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, hause сказав: Кудрицький, Зеркаль, Коболєв, Макогон, Харченко, Ніколов, Совсун, Герус та інші «стратеги», дякуємо вам за все! кожен просуває те на чому може пиляти. і схоже розум та добра воля до України та українців є тільки у Трампа, який пропонує закінчити війну, зафіксувати збитки і працювати далі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, hause сказал: Ось так виглядає модульна котельня на 20 МВт. Хорошая цель для ракет/шахедов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 44 минуты назад, sergio сказал: Отож. Я вірю, що вона колись в мене буде. 😺 Недавно интересовался у одного верующего : -ты , твоя религия против войны? - Да. - Что ты делаешь чтобы она закончилась ? - Я молюсь. -А почему ты когда хочешь кушать не молишься , а идешь добывать пищу ? - дальше ступор Змінено 48 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Навіщо для вашого фаху та пузотерка в яку навіть нормальний холодильник не влізе? Rivian або щось подібне ваш вибір, а пана Ілона попросити автограф на капоті "Made on Earth by humans" 😉 він мабуть цього надивився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 48 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Нове наукове дослідження виявило небезпечну схильність штучного інтелекту до швидкої ескалації конфліктів. Під час симуляцій складних міжнародних відносин LLM-моделі в 95% випадків обирали шлях війни, включно з використанням ядерної зброї, замість дипломатичних рішень. Про це пише New Scientist. такими темпами може знищити людство Система работает на источнике энергии. Система пока не научилась без человека снабжать саму себя . Да и саму систему контролируют разработчики - человеки Змінено 52 хвилини тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Система работает на источнике энергии. Система пока не научилась без человека снабжать саму себя . Да и саму систему контролируют разработчики - человеки так. без людини не може. матриця підтвердить 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому Заступник керівника відділу Бюро економічної безпеки України Віктор Зазулінський стверджує, що йому та його дружині подарували 4 годинники Rolex сумарною вартістю 3 млн гривень та вказав, що знайшов у сейфі покійного батька 580 тис. євро.Про це свідчать дані повної перевірки НАЗК його електронної декларації за 2024 рік, пишуть Українські Новини, передають Патріоти України. Чиновник БЕБ зазначив, що у нього та у дружини є Rolex за 800 тис. гривень, Rolex за 850 тис. гривень, Rolex за 680 тис. та Rolex за 650 тис. гривень. При цьому, він не надав НАЗК підтверджуючих документів на це майно та не зміг підтвердити вартість годинників. Чиновник зазначив у поясненнях НАЗК, що годинники йому подарували до того, як він став посадовцем. НАЗК не змогло перевірити ці дані. Також він зазначив, що у 2021 році успадкував право на вміст банківського сейфа у Миколаєві, який належав його померлому батьку. Але після відкриття сейфа він виявив, що там знаходились 583 тис. євро. Однак, НАЗК не змогло встановити, що ці дані відповідають дійсності, бо відповідний акт банку не містить такого опису грошових коштів. Натомість, НАЗК встановило, що батько чиновника не міг накопичти таку суму коштів, а лише зміг би накопичити 127 тис. євро. Таким чином, за інформацією НАЗК високопосадовець БЕБ вказав у декларації недостовірні данна суму понад 21 млн гривень. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: боіться, що ШІ замінить проповідників Зачем нужны такие проповедники и что они проповедуют ? Общался недавно с одним из прихожан одной религии. Он там 30 лет , посещает 2 раза в неделю , и кроме этого изучает Библию самостоятельно или в кругу единомышленников помимо здания куда он ходит . Мне было интересно узнать в чем суть его религии , он считает свою религию христианской. Задаю ему базовые вопросы , а он достает смартфон и начинает мне вычитывать тексты. У меня логический тупик : за 30 лет человек не знает базы его религии. Это если бы человек посещал и посещает постоянно 30 лет курсы начальной школы физики и не знает , не выучил базовые законы. Или это такие у него проповедники, которые намеренно запутывают и не в состоянии объяснить элементарное или с этим прихожаном ( ами) чего не то . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 44 хвилини тому, US7IGN сказав: кожен просуває те на чому може пиляти. і схоже розум та добра воля до України та українців є тільки у Трампа, який пропонує закінчити війну, зафіксувати збитки і працювати далі. Може, він так говорить тому, що йому доляху не засилають, всі ті, хто зараз на війні та на травмі війни заробляє? А по закінченні гарячої фази перестануть заробляти, знов стануть ніким чи підуть під суд. Кому будуть потрібні діпстейт чи стерненко без бойових дій, наприклад? Можуть не квапитись з миром, я ще свій бронежилет не продав та електроніку зі складів не розпродав) Щось воєнні стали дуже скупі, може теж на дембель готуються (дай їм доля). Змінено 20 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз