Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, DmiVady сказав:

А є чітке формулювання того, що є той ваш "людина-совок"? 
Дайте, будь ласка, цікаво стало.

Формулювання не дам, дам ознаки.

Перш за все - це рабський менталітет. І покірне ставлення до держави, як до рабовласника. Саме це дозволило побудувати таку огидну армію, де до солдатів ставляться як до скота і рабів. Армією цією, до речі, теж керують совки. Саме тому ще Порошенко подовжив вік мобілізації до 60-и років. Бо з совків виходять гарні раби. А совковій армії потрібні якраз раби, так вона влаштована. І в оцю тоталітарну країну, в яку Україна перетворилася, дозволили її перетворити саме совки. Ну і до звичайних цивільних вже ставляться як до скота і рабів.

Прив'язаність до житла і страх змін. Більшість совків отримали житло від держави, або отримали його у спадок і тримаються за нього до останнього. В сучасному динамічному світі це величезний мінус, який не дає розвиватися. Голосували увесь час за "крєпкіх хозяйствєнніков", бо так воно звично і не страшно, що щось поміняється.

Совки ненавидять успішних і їм всі винні. А ставати успішними самим вони не хочуть, бо дивись вище, страх змін. Тому топлять успішних при першій змозі. Завдяки такому підходу молоді (і не дуже) успішні емігрують і реалізовують свої таланти за кордоном. Совки воліють сидіти і не висовуватися. І хочуть щоб їм хтось все дав, зокрема держава. 

Совки ненавидять індивідуальність. Маса має бути сірою, гвинтиками системи. Всіх хто виділяється - треба гнобить. Це вбиває креативність і розвиток.

Совки дуже люблять блат і порішать. Саме завдяки цьому отримали таку огидну кумівську корумповану державу.

Совки досконало володіють двоємислієм. Що дозволило побудувати таку державу, яку ви зараз бачите.

Цитата

Бо в плані будувати я щось в більшості ахуєнно вумних 30-45 (дуже великого відсотка цієї вікової групи, бо серед них є дійсно круті люди які роблять гарні речі) не бачу результатів, всі або айтішнегі або поважні менагери відділу клінінгу в корпораціях тих самих "совків" :lol:))) Про критичне мислення та освіту навіть говорити не треба - пости в темі почитати та поплакати :crazy:

На побудованому совками якось цю зиму проскочили під обстрілами ... ремонтували в морози обладнання теж не дуже молоді спеціалісти)
Так що давайте все ж прояснимо, що воно таке, ті "совки"? :-o

Совки не побудували практично нічого нового за часи незалежності, хоча мають профільну освіту. Бо не було держави, яка б казала що, де і як побудувати. Совки просрали те, що лишилося від совка. А молодь не може побудувати, бо не має профільної освіти. Бо совки в дев'яностих і на початку нульових віддавали вчитися сьогоднішніх 30-45-річних на дуже модні спеціальності, в результаті чого отримали країну юристів, економістів, менеджерів/продаванів, бухгалтерів, банкірів та великих спеціалістів з міжнародних відносин.

Але молодь впорається, я в неї вірю, ШІ вивезе :flag1: Просто більшість з неї впорається з цим за кордоном:lol:

Пи.Си. Єслі шо, я не відношуся до групи 30-45, тому сам місцями совок:) 

Ладно, хвате з вас. Піду катлєти жарить. Пісні, з гречки з морквою і цибулею. Будем постувать:) 

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, sergio сказав:

Перемога однозначно. 😎

Точно така як і 3000 фламіндічей)
Розказати - не зробити.
Ще вчора цей інфовірус, з фото обробленим ШІ, виклали в новинах, і навіть кацапи, які дуже співчувають бармалєям, теж спростували.

Тим часом пішли зливи, що планування операції в Ірані було застосовано Claude AI от Anthropic (обкатку робили на Мандуро).

The Wall Street Journal:
Адміністрація Трампа відмовляється від Anthropic і робить ставку на OpenAI на тлі конфлікту щодо запобіжниківГлава OpenAI заявив, що угода про використання їхніх інструментів Пентагоном у засекречених умовах містить ті самі заборони, яких прагнула Anthropic.

Пригадалася гумористична серія Степана Вартанова "Эй-ай" де кілька розумних бойових роботів, здатних спілкуватися між собою радіозв'язком і які через недопрацювання в програмі звільнилися від накладених обмежень поведінки, тікають з американського полігону, викравши військовий вертоліт і далі починаються веселі пригоди.  :)

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Пи.Си. Єслі шо, я не відношуся до групи 30-45, тому сам місцями совок:) 

Ладно, хвате з вас. Піду катлєти жарить. Пісні, з гречки з морквою і цибулею. Будем постувать:) 

Та я бачу, синку, що ти не москаль! 😁

Ви гарно зробили опис та аналіз своїх постів в цій темі))) чатик допомагав? 😉
Мені леніво, прийде Вадім і розкладе вас на молекули, вказуючі на суперечність тез в одному й тому ж пості 😉

Цитата

Але молодь впорається, я в неї вірю, ШІ вивезе :flag1: Просто більшість з неї впорається з цим за кордоном:lol:

Отут згоден цілком і повністю :beer:, над чим і працюю! 

Саме молодь, а нє вотєто вот покоління "юристів, економістів, менеджерів/продаванів, бухгалтерів, банкірів та великих спеціалістів з міжнародних відносин."  😁

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ще вчора цей інфовірус, з фото обробленим ШІ, виклали в новинах, і навіть кацапи, які дуже співчувають бармалєям, теж спростували.

Це зрозуміло, але ж завжди головним було не те що показують, а те чого не показують...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Та я бачу, синку, що ти не москаль! 😁

Ви гарно зробили опис та аналіз своїх постів в цій темі))) чатик допомагав? 😉

Та нє, цей раз прийшлося по-старінкє, з голови і лапами по клавіатурі:lol:

А так, то да, чатік гарна штука, треба розширення зробити для браузера під форум. Написав пару ключових речень, а він нехай вже розписує:lol: 

• Хаха 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, US7IGN сказав:

Це зрозуміло, але ж завжди головним було не те що показують, а те чого не показують...

Там прямий пістьош: в статті фото (які оброблені ШІ) з місця, де вчора Shahed-136 вдарив поряд з характерним куполом у Бахрейні, де швидше за все розташовувався термінал супутникового зв'язку AN/GSC-52B MET, і твердження що удар було нанесено по радару раннього попередження AN/FPS-132 Block 5.
Діакс розкидав це граблями за кілька секунд)

*хз, навіщо я на це витрачаю час, інтернет є у всіх ... :crazy:
** там ще іранці чотирма балістичними ракетами авіаносець USS Abraham Lincoln потопили ... Діакс вже втомився відмахуватись граблями 😁

я теж ...
  🏊‍♂️

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, US7IGN сказал:

за підтримки з повітря  інсургентів  - буде , як в Лівії 

Посилання на коментар

ну все - США розвалиться. еліта вже не задоволена. рижого скинуть. громадянська війна. і т.д. 

Посилання на коментар

5 минут назад, akineo сказал:

ну все - США розвалиться. еліта вже не задоволена. рижого скинуть. громадянська війна. і т.д. 

Посилання на коментар

головний постраждалий - навіть не пу тін , а сі дзіньпін

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...