sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, ks6 сказал: Был такой период при Ющенко, когда ДАИ убрали не на долго с дорог. По сути ничего не изменилось, кто привышал, тот и дальше так делал. Штрафы копеечные были. Да и никто не платил , 20 грн. такса была, 3 с половиной бакса. А потом опаньки и в десять раз штрафы. Да я, помню как беседку строил и нужно две балки 15х15 почти по 6 м перевезти, запхал в Ланос, а они на 2, 5 м сзади торчали. По правилам кажись до 2 х метров можно. Но пох завёз потихоньку, а сейчас эти ***ы ганяют по всем подворотнями как вентиляторы.Нужно окончательно с ними вопрос решать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, миг сказал: Я апріорі не можу їх фінансувати з лічного бажання. Бо їх фінансує держ бюджет ,а то що там мій податок,то згоду я на нього не давав. Та і це є самий корумпований орган, який дерібаніт різні підприемства. Чп по личной инициативе ты регистрировал пару лет назад .Из твоих налогов финансируют набу . Почему Зе власть не арестует эту организацию , если они корумповані и если это тебя так беспокоит ? .лично я в 14 г.последнее чп закрыл . Больше открывать не намерен . И мне всеравно на ихние коррупции и кто там с кем делит это государство. .да и ваще, почему и кто раздувает тему коррупции , с какой целью и почему это должно беспокоить человека? Это же бизнес , капитализм и еще чего там эти лжеученые и пропаганда напридумывали. Носятся с этой коррупцией десятилетиями и впихивают в мозги , как больше не о чем беспокоиться Змінено 25 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 53 хвилини тому, US7IGN сказав: Не було такого. Мені воно теж не треба Не буду сперечатися. Посміялися, проїхали Тим більше, що по суті я з вами цілком згоден, про що не раз казав: намагатися відремонтувати халупу, перебудовану з барака і таку, що вже розсипається, методом виймання однієї цеглини й заміни її на іншу - дуже дивний підхід. Звісно, якщо не враховувати, що на такому "ремонті" можна дуже багато красти. 😉 Є інший підхід. Дати халупі впасти або знести її. Розчистити майданчик. Намалювати й прорахувати новий проєкт. Залити нормальний фундамент. Побудувати. Жити. Не питайте, як цей підхід застосувати до України - не відповім Оті самі згинуть! ШІ в цьому допоможе 💪 Слава розумним українцям! Змінено 54 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Не сваливайте а кучу гаи и остальную милицию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 час назад, sergio сказал: Писец. У нас так ТЦКашников пасут. Кожен зі своїм дроном ходить)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 55 минут назад, sergio сказал: Да я, помню как беседку строил и нужно две балки 15х15 почти по 6 м перевезти, запхал в Ланос, а они на 2, 5 м сзади торчали. По правилам кажись до 2 х метров можно. Но пох завёз потихоньку, а сейчас эти ***ы ганяют по всем подворотнями как вентиляторы.Нужно окончательно с ними вопрос решать. А вот скажите, что Вы будете делать если: Вам разобьют машину. В подворотне начистят табло. Арендатор спалит Вам квартиру. Или вынесет все оттуда. Очистят Ваш дом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 24 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Не сваливайте а кучу гаи и остальную милицию. В сортах πιдарасов не разбираюсь. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому Чергова трагікомічна історія сучасного держуправління….. Вчора ж терміново шукали гроші на заставу для Єрмака…. Вже коли зрозуміли, що не встигають то пішли у всі тяжкі. В кінця дня вже вносили гроші від кого тільки могли. В прямому сенсі від «блатных та нищих». Банки ж все це під тиском приймали, але почали бити на сполох, що ну взагалі вже власний комплаєнс їх покарає. Ось так, з миру по копійці вчора ж зібрали 140 млн, але не встигли ж закинути на рахунок ВАКС. Так як задача зібрати гроші Єрмаку максимально державна (і поставлена особисто Президентом), то всі банки запевняли, що не бійтесь. Все буде ок. Потім іх за ліві транзакції карати не будуть…. І тут…..вечорі пʼятниці вривається ДержФінМон і надсилає листа банкам з….попередженням, що всім капець хто порушить правила фінмону, особливо по заставам)))) Всі джерела коштів перевірити! Нацбанку теж) Комічність ситуації полягає в тому, що керівництво ФінМону призначав особисто Єрмак))))) Того самого Проніна) Не знаю чи по феншую вся ця історія, але точна кармічно)))) (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 4 минуты назад, sergio сказал: В сортах πιдарасов не разбираюсь. 😏 Отмазки принимается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 2 минуты назад, Canton сказал: Комічність ситуації полягає в тому, що керівництво ФінМону призначав особисто Єрмак))) Було в кого навчитися,хтось купу судів собі назначав,та сам собі телебачення продавав.)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 9 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: А вот скажите, что Вы будете делать если: Вам разобьют машину. В подворотне начистят табло. Арендатор спалит Вам квартиру. Или вынесет все оттуда. Очистят Ваш дом. Може ви просто не знаєте хто його хрещений батько Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Може ви просто не знаєте хто його хрещений батько Есть индульгенция. Разрешение переходить улицу на красный свет и заплывать за буйки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 45 минут назад, рыбак сказал: Чп по личной инициативе ты регистрировал пару лет назад .Из твоих налогов финансируют набу . Почему Зе власть не арестует эту организацию , если они корумповані и если это тебя так беспокоит ? Я вже казав,що згоду на налогв не давав,тім паче,що з пінсіонера там от хера вуха. Зе не має повноважень заарештувати НАБУ чи віддати наказ. НАБУ є незалежним органом і Зе не має права втручатися в його роботу,це компетенція спеціальних органів правопорядку. Тім паче,вони стали с подачі Европи в 15 році.... і Петі це дуже інпанувало,можно прідушить любє підпріємство,чивезти корупционерів на гелеокптері,а потім відпустити і забути,та ще дакую чим замилювати очі виборцям)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому Андрій Баранов Полтава. 5 год · Сьогодні в Полтаві - мав нагоду спостерігати в цетрі міста за масованим мотопробігом. Щонайменше пару сотень молодиків, розриваючи суботній день рокотом двигунів на байках - демонстративно, з відеоселфі, в супроводі поліцейських екіпажів, практично перекривши рух громадського транспорту, прокотилися по вулиці Соборності.. Не хотілося б виглядати мені буркотливим критиком, але дивлячись на цю гуркітливу чисельну товпу - дух перехопило від обурення!! Ще це за х….ня??!!! Дві сотні молодих здорових хлопців, що наче граються у власній інфантильній «пісоцниці», зображуючи з себе «крутих байкерів» - це майже пів батальйону бійців, яких так не вистачає на позиціях, які тримають сьогодні такі ж хлопці-українці, всі зранені, контужені, отруєні хімією, поламані й смертельно втомлені від тривалого перебування на «0»!! Вчора один з моїх бійців написав мені отаке повідомлення: «89 днів! Командир, ми нарешті вийшли!.. Витримав. Вийшов на ногах 7 км. Все заміновано. Фпв. На точці евакуації в момент мого підходу хлопці з основної групи підриваються ...троє 200. Я четвертого затащив в ББМ. Вже виїхав. Запорізька обл лікарня. Око, вухо слух, ніс зломаний, коліно. Але ж живий Фаворит похвалив , всі в шоці...як зміг. Кажу - школа Палича"! І такі повідомлення я отримую ледь не щодня!! А тут ОТАКЕ! ЧОМУ??? Чому всі ці «байкери» не на фронті?!!! Ну добре, нехай якась частина вже з них може й відслужила (хоча я не дуже вірю, що ветеран стане отаке робити, бо й сам розуміє реакцію побратимів, що бачитимуть це зі сторони..) Але ж всі інші?! Де блін зрештою ТЦК, влада? Я вже мовчу про рокіт двигунів під час постійних повітряних атак «Шахедів»… Чесно, аж порвало від обурення!!.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що Вот это и бесит Почему Вася Пупкин должен быть убитым в окопе А Петя Иванов рассекает на байке. А чем между ними разница? Они из разных мест на свет божий появились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз