Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

обгрунтовувати примус гарними намірами та благородною метою :flag1:

Це як з недомобілями )

Єврокомісари такі комісари ))

image.png.14c3fdfe71456a3345dde031068c5ee8.png

1 година тому, US7IGN сказав:

Тобто є закон, але діяти по закону незручно. Краще так як мені краще. Ну от ухилянти за таким же принципом вирішують робити так як їм здається краще.

У повній відповідності з рекомендаціями книжки "Як розмовляти з мудаками", яким до сраки основи етики )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

39 минут назад, vadimv сказал:

Але навіть граючи досить посередньо в переході чи кабаку, вже можна заробити на життя.

Саме це і малося на увазі у єврейських сім'ях, де скрипка розглядалася не як інструмент для гри у Віденській опері (це для одиниць), а як переносний інструмент для виживання в умовах масового вигнання.

а ще в єврейських  скрипалів  було амплуа   "гоп со смиком" - коли  скрипаль  , який грав на весіллі , обкрадав  діаманти з упившися до безтями  гостей та господарів 

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 годин тому, Дощ сказав:

3. Про систему Славік регулярно задвигає, але ні бельмеса не тямить в жодній системі, ну, але на свій холопський  розум  як може так і задвигає. Я здогадуюсь чому так вийшло у Вишневому - у нас катастрофічно мало ппо, і ми не можемо дозволити собі винести завод десь далеко і його окремо прикривати петріотами.  Тому було все на купі, і прикривалось все разом, бо якби було деінде - вже б 10 раз його там знищили. Чи ви думаєте ракети лиш по будинкам летять?

Та дуже важко ж зрозуміти простому хлопу. Оці Міндічі, Цукермани - і є "гвинтіки" цієї системи, в якій  прізвища "смотрящих"змінюються при зміні влади.. А "двушка" на Москву - це вже про традиції, бо Деркач ще при Ющенку керував "Енергоатомом". Федоров же розказав про цю корупційну систему у війську. Чи він бреше? Чи воно без корупції не буде ефективно працювати по-вашому?

Тут відома адвокатка розказує про корупційну систему з назвою суми за місце судді, що про це всі знають в їхніх колах.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бездомный сказав:

скрипаль  , який грав на весілллі , обкрадав  діаманти з упившися  гостей 

"І пішов не попрощавщись, позабив німий футляр" )

• Хаха 3
Посилання на коментар

28 минут назад, vadimv сказал:

"І пішов не попрощавщись, позабив німий футляр" )

на весіллях та поминках  зазвичай   великий проходняк  напівраптових напівзнайомих  людей , піди здогадайся , що те зробив порядно вдягнений  скрипаль , який щойно вишибав з гостей сльози п'яного  катарсису

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, vadimv сказав:

яким до сраки основи етики )

Особливо пікантно звинувачувати в цьому мене - найщирішу людину в світі :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Особливо пікантно звинувачувати в цьому мене - найщирішу людину в світі :flag1:

це узагальнено було сказано .

чому це ви на себе персоналізували ? 

капелюх  загорівся ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, dvr002 сказал:

там наче ще один Склад Вайберіс горить

логістичний  хаб  у подольську

проспонсоровано Озоном ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

проспонсоровано Озоном ?

Амазоном )

У Джефа Безоса ще й ракети є ))

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Бездомный сказав:

на весіллях та поминках

Хвилинка чорного гумору

Посилання на коментар

14 хвилин тому, dvr002 сказав:

там наче ще один Склад Вайберіс горить

"Наче" не рахується. :pardon:
Він згорить, вважаю, але не сьогодні.
"І так непогано вийшло" © :flag1:
Логістичний парк + нафтобаза палають.

У Підмосков'ї дрони тепер дзижчать так само часто, як над нами взимку дзижчали мопеди... :razz:
Досвідчені буддисти знають: карма не чекає наступного переродження, щоб знайти чергового генія самопідстави 🧘‍♂️

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Досвідчені буддисти знають: карма не чекає наступного переродження, щоб знайти чергового генія самопідстави 🧘‍♂️

Як кажуть англійські буддисти "Не варто кидатися камінням, живучи у скляному будинку".

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Бездомный сказал:

мій знайомий - фаховий  ракетник на дембелі  ( який і зкинув мені відео ) у захваті

сам старт з  першого іспиту вже велика удача. Ракета летить, наскільки влучно не сказали .

Это правильно и с эти согласен...что такое испытания и доводка изделия - знаю не по наслышке...профессия такая..

А вот кто сказал, что этат твердотопливная хуита хоть какое то отношение имеет к "изделию Жульмана"?

Как любят гундеть шароваровышиваты - " Пруфы,Карл, пруфы в студию"!

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

41 хвилину тому, Бездомный сказав:

це узагальнено було сказано .

чому це ви на себе персоналізували ? 

капелюх  загорівся ?

Саме Дощ найчастіше звинувачував мене в другому гріху. А я зараз дивлюсь на наказ по частині згідно якого ухилянта, який ще з тцк через паркан за чималий хабар з'їбав, зараховано до списків особового складу частини, та серед іншого виплачена премія в розмірі 650 відсотків посадового окладу. І думаю де тут етика і хто насправді гроші любить? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

каци пишуть :

Дать конкурентам шанс безопасно для себя разматывать ядерную державу при помощи небольшой неядерной без всякого риска для прочих игроков - это уникальное явление в мировой истории. Но наш вождь с почти 27 летним стажем капитанства настолько мудр и многоопытен, что ему это удалось!

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Але навіть граючи досить посередньо в переході чи кабаку, вже можна заробити на життя.

Саме це і малося на увазі у єврейських сім'ях, де скрипка розглядалася не як інструмент для гри у Віденській опері (це для одиниць), а як переносний інструмент для виживання в умовах масового вигнання.

В мене сусід  спочатку вчив доньку у Вроцлаві у музичній школі,потім там же  у консерваторії по класу вокалу.Возив на  різні пісенні  конкурси ,навіть до Італії Короче вваоив купи бабла.В нього батя(давно ,можеі більше 20 ти років Вроцлаві)співав там у опері.декілька років тому його звідти виперли.ХЗ якийсь інтрижки.Короче донька вже з місяць тут ,у Львові сидить.

Короче так дивлюсь малого треба або на плиточника або сантехніка вчити.Кондиціонерщик теж не погано.

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 2
Посилання на коментар

сейчас ВСУ будут методично разбирать склады ВБ и Озона, которые не защищены от слова совсем, и чтоб предприниматели взвыли
Энергетику на зиму приберегли

Посилання на коментар

28 минут назад, Бездомный сказал:

745981381_1350071560584414_9044684778753243982_n.jpg

Грят этот чел занимается контролем за соблюдением КзОТа на складах Вайлдберриз,судя по довольным репликам выбегающего из складов персонала.

Тревогу, как всегда,не включали для избежания паники.😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

В мене сусід доньку спочатку вчив доньку у Вроцлаві у музичній школі,потім там же  у консерваторії по класу вокалу.Возив на  різні пісенні  конкурси ,навіть до Італії Короче вваоив купи бабла.В нього батя(давно ,можеі більше 20 ти років Вроцлаві)співав там у опері.декілька років тому його звідти вимерли.ХЗ якийсь інтрижки.Коррчеидонька вже з місяць тут ,у Львові сидить.

Вкладання грошей у дітей - то венчурні інвестиції )

А головне правило венчурних інвестицій: "Spray and pray" )) Тобто дітей повинно бути десь так із сотню, тоді ще можна на одного-двох сподіватися )))

6 хвилин тому, sergio сказав:

Короче так дивлюсь малого треба або на плиточника або сантехніка вчити.Кондиціонерщик теж не погано.

А ви в курсі, що компанії, які зараз будують гуманоїдних роботів, одночасно збирають тони даних про те, як рухаються і що як роблять шкіряні мішки? ) Вони не збираються на сантехніках зупинитися, вони планують замінити ВСІХ, включно з плиточниками ))

Посилання на коментар

4 минуты назад, sergio сказал:

Кондиціонерщик теж не погано

Неплохо. Я в прошлом году за установку на 8-м этаже 7 т. грн. платил. 2 часа работы для двух. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Вкладання грошей у дітей - то венчурні інвестиції )

А головне правило венчурних інвестицій: "Spray and pray" )) Тобто дітей повинно бути десь так із сотню, тоді ще можна на одного-двох сподіватися )))

істина - вийшло геть не те , на що сподівався , чого прагнув .

лишилося   pray

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...