Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

в К2 ,то там 50 на 50. 15 відпочивають, хоч додому їдь. 15 працюють. якщо брати 30 000 в сутки по новим контр,то  +-10 к уе.  як Вам такий розклад?

то у вас зараз  +-10 к уе на місяць виходить?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

а що буде творитися на вулицях? як думаєте, для пересічного ухилянта що більша загроза - гопника зустріти чи мента з бусиком?

думаєте комбайнер може легко стати штурмовиком, але обісреться стикнувшись з патрульною службою?

для ухилянта звісно з гопником )  зможе домовитись. і хер з тим смартфоном чи грошима. а для інших?

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

то у вас зараз  +-10 к уе на місяць виходить?

до чого тут я?

Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

для ухилянта звісно з гопником )  зможе домовитись. і хер з тим смартфоном чи грошима. а для інших?

для яких інших? особисто я не знаю жодного іншого якому би менти колись допомогли. натомість знаю багато тих кому проблеми створювали.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, outdoor24 сказав:

Немає. Контракт посаду не фіксує і може бути змінений в односторонньому порядку. А держава, як завжди, наїбе.

Оверпрайсу теж немає. А те, що пропонують, ще й не факт, що отримаєш.

ВЛК 3 хвилини, непридатні для тилових ненавчено-заброньованих, але необмежено придатні для ЗСУ.

1. Брехня, є.  Посада фіксується не конкретно за підрозділом, а за видом - піхотний, базовий, бойовий. Якщо підписав базовий - в піхотний не потрапиш.

2. Оверпрайс поняття не гумове, 300к на сьогодні цілком конкурентна плата навіть по світовим міркам 

3. Вас цікавить влк лише як засіб відпетляти від призову

Я в 22 влк не проходив взагалі, навіть лікарів не бачив - і що тепер?

Влк не істина в останній інстанції, їм потрібні документи - проходите обстеження деінде і приходите з документами, якщо непридатний - ніхто не візьме на себе відповідальність написати придатний. А якщо прийшов ось я є нічого нема спишіть мене - ну, красавчик

Але це демагогія, у вас всі питання зводяться до як писав вище "хай він іде, бо у мене (тут напишіть сотні причин)"

• Лайк 2
Посилання на коментар

23 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Хай почнуть з 30к реальних грошей у місяць і побачать. Жадібність людей ніхто не відміняв. 

Вас особисто 30к влаштує? А чого не 40 чи 50?

Посилання на коментар

23 хвилини тому, ks6 сказав:

Вчера на Борщаговке был в Киеве. Еду в спальном районе, навстречу Дастер. Резко тормозит, выскакивауют мент и военный к мужику с рюкзачком. А мужику с полтинник минимум, идет человек в семь утра на работу никого не трогает, но нет надо домахаться. Зато через пару часов рядом с моим обьектом собралась компания местных синелобых, бухают прямо на траве, возраст непонятный, пару экипажей проехали, никто не отреагировал.

Вас не зрозуміти - чого синяків набирати вони для армії не якісні; чого синяків не забирають вони тут бухають, хай краще там

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

а до чого ті цифри?

не тошніть) розмова йшла про сумми,ради яких будуть йти добровольці. я намалював можливий варік. і хер хто буде йти добровільно. мало на цивілкі бажаючих. а от перевестись на столь гарний розклад будуть ...

Посилання на коментар

8 хвилин тому, МаТраС сказав:

в К2 ,то там 50 на 50. 15 відпочивають, хоч додому їдь. 15 працюють. якщо брати 30 000 в сутки по новим контр,то  +-10 к уе.  як Вам такий розклад?

Багато у них некомплекту? Думаю ні. Ще й перебирають кандидатами.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, outdoor24 сказав:

Багато у них некомплекту? Думаю ні. Ще й перебирають кандидатами.

і правильно роблять. бо туди черга стоїть. за що великий респект командиру

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

Так само цивільні йшли на військову кафедру, щоб не в армію служити/воювати.

Сержио кафедру закінчив - гарно воює?

Посилання на коментар

Тільки що, МаТраС сказав:

і правильно роблять. бо туди черга стоїть. за що великий респект командиру

Та він туди не піде, він взагалі нікуди не піде ні за які гроші - це так, попи здіть

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, МаТраС сказав:

не тошніть) розмова йшла про сумми,ради яких будуть йти добровольці. я намалював можливий варік. і хер хто буде йти добровільно. мало на цивілкі бажаючих. а от перевестись на столь гарний розклад будуть ...

давайте фантазувати далі. збільшуйте суму і в теорії кацапи почнуть переводитися дивізіями і за Україну воювати.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Дощ сказав:

Та він туди не піде, він взагалі нікуди не піде ні за які гроші - це так, попи здіть

да понятно. хочь 100 000 уе і справедлива влк і на рік контракт. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Дощ сказав:

Вас особисто 30к влаштує?

Я навів 3 пункти. Кошти лише один з них і всі вони мають працювати у комплексі. 

Посилання на коментар

Только что, outdoor24 сказал:

Я навів 3 пункти. Кошти лише один з них і всі вони мають працювати у комплексі. 

Так для тебя они эти пункты сработают или нет ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Дощ сказал:

Вас не зрозуміти - чого синяків набирати вони для армії не якісні; чого синяків не забирають вони тут бухають, хай краще там

Чего там не понять? Под раздачу в основном попадают законопослушные мужички-работяги, которых пытаются прихватить в малолюдном месте с нарушением закона, такой качать права особо не будет. А проблемный контингент стараются не замечать.

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

да понятно. хочь 100 000 уе і справедлива влк і на рік контракт. 

а ви спробуйте. запропонуйте.

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

давайте фантазувати далі. збільшуйте суму і в теорії кацапи почнуть переводитися дивізіями і за Україну воювати.

Китай может переплатить 

Посилання на коментар

Тільки що, ks6 сказав:

Чего там не понять? Под раздачу в основном попадают законопослушные мужички-работяги, которых пытаются прихватить в малолюдном месте с нарушением закона, такой качать права особо не будет. А проблемный контингент стараются не замечать.

законопослушність взагалі якась програшна стратегія по ходу :lol:

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Дощ сказав:

для сержіо ще один варіант зявився. забухати :-) можна ще закурити 

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 години тому, ks6 сказав:

А я, такой дебил, должен идти добровольцем, бо цэ мий обовязок. Ну да. И еще попади в команду условного Доща. 

Все приходить з досвідом

потрапиш до мене в команду - більша ймовірність що будеш жити, потрапиш до якогось утіпуті чи до сержіо - гарантовано здохнеш на першому ж виході

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

А как надо - правильно, по твоему мнению ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

А нафіга мені тут проблемний контингент? Вистачить що я тут про себе всяку хню читаю

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...