US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: в К2 ,то там 50 на 50. 15 відпочивають, хоч додому їдь. 15 працюють. якщо брати 30 000 в сутки по новим контр,то +-10 к уе. як Вам такий розклад? то у вас зараз +-10 к уе на місяць виходить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: а що буде творитися на вулицях? як думаєте, для пересічного ухилянта що більша загроза - гопника зустріти чи мента з бусиком? думаєте комбайнер може легко стати штурмовиком, але обісреться стикнувшись з патрульною службою? для ухилянта звісно з гопником ) зможе домовитись. і хер з тим смартфоном чи грошима. а для інших? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: то у вас зараз +-10 к уе на місяць виходить? до чого тут я? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: для ухилянта звісно з гопником ) зможе домовитись. і хер з тим смартфоном чи грошима. а для інших? для яких інших? особисто я не знаю жодного іншого якому би менти колись допомогли. натомість знаю багато тих кому проблеми створювали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: до чого тут я? а до чого ті цифри? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, outdoor24 сказав: Немає. Контракт посаду не фіксує і може бути змінений в односторонньому порядку. А держава, як завжди, наїбе. Оверпрайсу теж немає. А те, що пропонують, ще й не факт, що отримаєш. ВЛК 3 хвилини, непридатні для тилових ненавчено-заброньованих, але необмежено придатні для ЗСУ. 1. Брехня, є. Посада фіксується не конкретно за підрозділом, а за видом - піхотний, базовий, бойовий. Якщо підписав базовий - в піхотний не потрапиш. 2. Оверпрайс поняття не гумове, 300к на сьогодні цілком конкурентна плата навіть по світовим міркам 3. Вас цікавить влк лише як засіб відпетляти від призову Я в 22 влк не проходив взагалі, навіть лікарів не бачив - і що тепер? Влк не істина в останній інстанції, їм потрібні документи - проходите обстеження деінде і приходите з документами, якщо непридатний - ніхто не візьме на себе відповідальність написати придатний. А якщо прийшов ось я є нічого нема спишіть мене - ну, красавчик Але це демагогія, у вас всі питання зводяться до як писав вище "хай він іде, бо у мене (тут напишіть сотні причин)" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 23 хвилини тому, outdoor24 сказав: Хай почнуть з 30к реальних грошей у місяць і побачать. Жадібність людей ніхто не відміняв. Вас особисто 30к влаштує? А чого не 40 чи 50? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 23 хвилини тому, ks6 сказав: Вчера на Борщаговке был в Киеве. Еду в спальном районе, навстречу Дастер. Резко тормозит, выскакивауют мент и военный к мужику с рюкзачком. А мужику с полтинник минимум, идет человек в семь утра на работу никого не трогает, но нет надо домахаться. Зато через пару часов рядом с моим обьектом собралась компания местных синелобых, бухают прямо на траве, возраст непонятный, пару экипажей проехали, никто не отреагировал. Вас не зрозуміти - чого синяків набирати вони для армії не якісні; чого синяків не забирають вони тут бухають, хай краще там 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: а до чого ті цифри? не тошніть) розмова йшла про сумми,ради яких будуть йти добровольці. я намалював можливий варік. і хер хто буде йти добровільно. мало на цивілкі бажаючих. а от перевестись на столь гарний розклад будуть ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: в К2 ,то там 50 на 50. 15 відпочивають, хоч додому їдь. 15 працюють. якщо брати 30 000 в сутки по новим контр,то +-10 к уе. як Вам такий розклад? Багато у них некомплекту? Думаю ні. Ще й перебирають кандидатами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, outdoor24 сказав: Багато у них некомплекту? Думаю ні. Ще й перебирають кандидатами. і правильно роблять. бо туди черга стоїть. за що великий респект командиру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 година тому, XL.pro сказав: Так само цивільні йшли на військову кафедру, щоб не в армію служити/воювати. Сержио кафедру закінчив - гарно воює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: і правильно роблять. бо туди черга стоїть. за що великий респект командиру Та він туди не піде, він взагалі нікуди не піде ні за які гроші - це так, попи здіть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 хвилин тому, МаТраС сказав: не тошніть) розмова йшла про сумми,ради яких будуть йти добровольці. я намалював можливий варік. і хер хто буде йти добровільно. мало на цивілкі бажаючих. а от перевестись на столь гарний розклад будуть ... давайте фантазувати далі. збільшуйте суму і в теорії кацапи почнуть переводитися дивізіями і за Україну воювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Та він туди не піде, він взагалі нікуди не піде ні за які гроші - це так, попи здіть да понятно. хочь 100 000 уе і справедлива влк і на рік контракт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 хвилин тому, Дощ сказав: Вас особисто 30к влаштує? Я навів 3 пункти. Кошти лише один з них і всі вони мають працювати у комплексі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Только что, outdoor24 сказал: Я навів 3 пункти. Кошти лише один з них і всі вони мають працювати у комплексі. Так для тебя они эти пункты сработают или нет ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 минут назад, Дощ сказал: Вас не зрозуміти - чого синяків набирати вони для армії не якісні; чого синяків не забирають вони тут бухають, хай краще там Чего там не понять? Под раздачу в основном попадают законопослушные мужички-работяги, которых пытаются прихватить в малолюдном месте с нарушением закона, такой качать права особо не будет. А проблемный контингент стараются не замечать. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: да понятно. хочь 100 000 уе і справедлива влк і на рік контракт. а ви спробуйте. запропонуйте. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: давайте фантазувати далі. збільшуйте суму і в теорії кацапи почнуть переводитися дивізіями і за Україну воювати. Китай может переплатить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тільки що, ks6 сказав: Чего там не понять? Под раздачу в основном попадают законопослушные мужички-работяги, которых пытаются прихватить в малолюдном месте с нарушением закона, такой качать права особо не будет. А проблемный контингент стараются не замечать. законопослушність взагалі якась програшна стратегія по ходу 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 11 хвилин тому, Дощ сказав: Вас не зрозуміти - чого синяків набирати вони для армії не якісні; чого синяків не забирають вони тут бухають, хай краще там для сержіо ще один варіант зявився. забухати можна ще закурити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 години тому, ks6 сказав: А я, такой дебил, должен идти добровольцем, бо цэ мий обовязок. Ну да. И еще попади в команду условного Доща. Все приходить з досвідом потрапиш до мене в команду - більша ймовірність що будеш жити, потрапиш до якогось утіпуті чи до сержіо - гарантовано здохнеш на першому ж виході 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Только что, ks6 сказал: Чего там не понять? Под раздачу в основном попадают законопослушные мужички-работяги, которых пытаются прихватить в малолюдном месте с нарушением закона, такой качать права особо не будет. А проблемный контингент стараются не замечать. А как надо - правильно, по твоему мнению ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Чего там не понять? Под раздачу в основном попадают законопослушные мужички-работяги, которых пытаются прихватить в малолюдном месте с нарушением закона, такой качать права особо не будет. А проблемный контингент стараются не замечать. А нафіга мені тут проблемний контингент? Вистачить що я тут про себе всяку хню читаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз