vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 хвилини тому, US7IGN сказав: От вас в крайнощі кидає. Можна ж поступово. Ментів в армію, на їх місце ухилянтів щоб звикали строєм ходити та ***ити всіх. та так, мені ще далеко до начальника табору.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, vbb сказав: тоді розшифруйтке ваш вислів - а за гвардію наступу у мене для вас персонально - ІДІТЬ Н А Х У Й син в той самій загинув.... Тобто, для вас я винний, а не росія. Якщо ви не в курсі -- громадяни України гинуть від рук російських вбивць не тільки в нацгвардії, а в усіх Збройних Силах України. Навіть в тилу громадян України та українських дітей вбиває росія. Тобто ви всіх громадян України готові послати ... Співчуваю... Шана і подяка вашому сину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 хвилин тому, 7351 сказав: Тобто, для вас я винний, а не росія. Якщо ви не в курсі -- громадяни України гинуть від рук російських вбивць не тільки в нацгвардії, а в усіх Збройних Силах України. Навіть в тилу громадян України та українських дітей вбиває росія. Тобто ви всіх громадян України готові послати ... Співчуваю... Шана і подяка вашому сину. я ж сказав - вам персонально. не за загибель а за ваші пости в яких несете херню не розуміючи про що кажете. довго тримався, але досить - ігнор. Змінено 1 година тому користувачем vbb 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 17 минут назад, vbb сказал: я ж сказав - вам персонально. не за загибель а за ваші пости в яких несете херню не розуміючи про що кажете. довго тримався, але досить - ігнор. Вот точно по этому он у меня тоже в игноре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DbTSmoHoBWf/ Десь років 20 тому посеред каліфорнійського ніде в містечку що в пустелі я натрапив на футболку де російською був надпис "честь через победы". 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз