рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 минут назад, Humanite сказал: направляли в учебки, потом в ВЧ, а из ВЧ поднимали по тревоге и о том куда летим узнавали в воздухе на подлете к Кабулу. Не бреши что не знали перед вылетом куда летят . И отпетлять от Афгана было не сложно Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ммдаа уж. Достойный противник для тебя пацан 12 лет .. А кого ты первого убил? Помнишь? Ты выбирал? Этот достойный, а этот нет? Я с вас, девочки, прифигиваю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Humanite сказав: Еще одно... Конституція України Розділ I. Загальні засади Стаття 10 Державною мовою в Україні є українська мова. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом. Та срати, як ти трактуєш конституцію, війна через наявність в Україні російської мови. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Не бреши что не знали перед вылетом куда летят . Ну перед сном офицеры приходили к кроваткам укачивать солдатиков и рассказывали что завтра, внезапно, отправят... Ты в армии хоть служил? Перед тобой командир части отчитывался о решениях приходящих сверху? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 минуту назад, Humanite сказал: А кого ты первого убил? Помнишь? Ты выбирал? Этот достойный, а этот нет? Я с вас, девочки, прифигиваю. Ты явно больной. Где и когда я говорил что кого из людей убил ? Ты меньше пропаганды из кацапских пабликов потребляй . Ты не понимаешь о чем тебе пишут или что? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Та срати, як ти трактуєш конституцію, війна через наявність в Україні російської мови. Да знаю что срать вам на Конституцию. Знаю. А войну вы наскакали. Пора это понять если мозги остались. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Humanite сказав: Ну перед сном офицеры приходили к кроваткам укачивать солдатиков и рассказывали что завтра, внезапно, отправят... Ты в армии хоть служил? Перед тобой командир части отчитывался о решениях приходящих сверху? Без згоди солдата в Афганістан не відправляли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, karbo сказав: Без згоди солдата в Афганістан не відправляли. Это из личного опыта или троюродный кум двоюродной сестры где то слышал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Humanite сказав: Да знаю что срать вам на Конституцию. Знаю. А войну вы наскакали. Пора это понять если мозги остались. Слухай, ти, тупе кацапське створіння 😂 Я сказав "срати на твоє трактування конституції" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 минут назад, Humanite сказал: Ну перед сном офицеры приходили к кроваткам укачивать солдатиков и рассказывали что завтра, внезапно, отправят... Ты в армии хоть служил? Перед тобой командир части отчитывался о решениях приходящих сверху? Опять манипулируешь Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Humanite сказав: Это из личного опыта или троюродный кум двоюродной сестры где то слышал? Я служив у 83 і мої однокласники відмовилися йти в Афганістан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, karbo сказав: Слухай, ти, тупе кацапське створіння 😂 Я сказав "срати на твоє трактування конституції" Согласно Конституции Украины ТРАКТОВАТЬ Конституцию имеет право исключительно Конституционный Суд Украины. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Humanite сказав: Согласно Конституции Украины ТРАКТОВАТЬ Конституцию имеет право исключительно Конституционный Суд Украины. Іменно, не ти 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Я служив у 83 і мої однокласники відмовилися йти в Афганістан Ну да. Из стройбата и с отставанием в умственном развитии не брали. Даже по рапорту в воекомате. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, Humanite сказав: Через военкомат туда не попал никто. С военкомата направляли в учебки, потом в ВЧ, а из ВЧ поднимали по тревоге и о том куда летим узнавали в воздухе на подлете к Кабулу. бгг. це все одно що казати що через тЦК на фронт не потрапив ніхто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Humanite сказав: Ну да. Из стройбата и с отставанием в умственном развитии не брали. Даже по рапорту в воекомате. Один із них служив радистом до кінця служби із бункера не виходив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, karbo сказав: Іменно, не ти 😅 Добуквенная цитата статьи Конституции Украины не является "толкованием". Она не имеет двусмысленности в принципе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Humanite сказав: Добуквенная цитата статьи Конституции Украины не является "толкованием". Она не имеет двусмысленности в принципе. Ще раз для особливого обдарованого кацапа - Путін пішов війною з метою захисту (приєднання) російськомовного населення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Humanite сказав: Мне неловко об этом писать Так неловко, що вже мінімум 2й раз це пишеш.😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, murava сказав: взамін по суті на все цінне, Вам теж копії секретних договорів прислали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, karbo сказав: Ще раз для особливого обдарованого кацапа - Путін пішов війною з метою захисту (приєднання) російськомовного населення. И по этому с 14 до 22го он пытался заставить Украину вернуть Донбасс? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: Так неловко, що вже мінімум 2й раз це пишеш.😂 Ну так прыскают в глаза, а расскажи, а покажи... С первого раза туго доходит. Больше не буду. Честное слово! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Humanite сказав: И по этому с 14 до 22го он пытался заставить Украину вернуть Донбасс? Щоби диктувати свою політику через цього троянського коня на умовах Росії. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Humanite сказав: Ну давай посчитаем... Це ви зараз середню температуру по лікарні порахували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 32 минуты назад, Humanite сказал: А кого ты первого убил? Помнишь? Ты выбирал? Этот достойный, а этот нет? Я с вас, девочки, прифигиваю. Очень многие люди не станут убивать человека даже если им грозит прямая угроза жизни. Это для тебя новость ? Не скажу каков процент , но думаю достаточно высок , чтобы не быть исключением. Лень седня искать статистику , выводы психологии или военной психологии, но есть публикации и сюжеты о дуэлях . Так что ты опять соврал Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз