akineo Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому (змінено) 3 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто до сусідів-алкашів у вас вже немає питань? ) питання лише в тому, що їхнє приватне життя вклинюється в моє, і заважає відпочивати у СЕБЕ ВДОМА їхні потреби і проблеми мене не *буть. в стороні вони можуть хоч оргії в очко влаштовувати до ранку алкоголь цікавий і бідним і багатим роби що хочеш, але не є*би мозок оточуючим - музлом наприклад Змінено 48 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Только что, truck55 сказал: Що там можна зрозуміти? Він змістовний діалог не підтримує. Что может быть змістовного когда звучат одни лозунги и бред пропаганды перемогы . Об этом и речь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 минуту назад, truck55 сказал: Що там можна зрозуміти? Він змістовний діалог не підтримує. Отбросим бред этих упоротых. В чем ты видишь желаемый результат окончания войны ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 14 минут назад, рыбак сказал: Разве сейчас существует третье понимание , кроме зрады ( поразки) и перемогы? Воно існує незалежно від лозунгів та пропаганди. Наприклад, Анкорідж чи інши попередні варіанти мирних угод не є капітуляцією у розумінні міжнародного права. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому Только что, truck55 сказал: Воно існує незалежно від лозунгів та пропаганди. Наприклад, Анкорідж чи інши попередні варіанти мирних угод не є капітуляцією у розумінні міжнародного права. Так анкоридж и тот поданный текст это вершина айсберга . Что под водой нам не скажут . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Так анкоридж и тот поданный текст это вершина айсберга . Что под водой нам не скажут . Тобто ти теж підозрюш зраду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: www.pravda.com.ua/articles/2026/09/03/8051616/ Трикутник розгубленості за грузина взагалі не переживаю - для нього це виключно комерційний проект. з'їбе першим 49 хвилин тому, vadimv сказав: "Так це ж було вже!" (с) і я ж про це. змінюється тільки мова та валюта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому Только что, truck55 сказал: Тобто ти теж підозрюш зраду? Я не знаю что ты под зрадой понимаешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Я не знаю что ты под зрадой понимаешь? Ти ж говориш про підводні камені чи щось таке. Звичайно під цим розуміють якісь неочікувані проблеми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 1 минуту назад, truck55 сказал: Ти ж говориш про підводні камені чи щось таке. Звичайно під цим розуміють якісь неочікувані проблеми. Почему проблемы сразу , может под водой и перемога или еще чего. Ведь то что в 22 веснрй было зрадой сейчас уже вроде как и перемога. Змінено 27 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 20 хвилин тому, truck55 сказав: Що там можна зрозуміти? Він змістовний діалог не підтримує. Я пишу для тих, хто розуміє... https://www.facebook.com/sylaichest.org/posts/ми-хочемо-жити-наші-сусіди-хочуть-бачити-нас-мертвими-це-залишає-не-надто-багато/1060589239528139/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 6 минут назад, 7351 сказал: Я пишу для тих, хто розуміє... https://www.facebook.com/sylaichest.org/posts/ми-хочемо-жити-наші-сусіди-хочуть-бачити-нас-мертвими-це-залишає-не-надто-багато/1060589239528139/ Навіть не хочу питати, кого ти бачиш у ролі Голди Меїр в Україні. Змінено 20 хвилин тому користувачем truck55 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Тільки що, truck55 сказав: Навіть не хочу питати, кого ти бачиш у ролі Годи Меїр в Україні. Портніков? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 26 минут назад, truck55 сказал: Що там можна зрозуміти? Він змістовний діалог не підтримує. Да и ты не искренен , все петляешь. Тебе , похоже , сам факт перемоги в словоблудии нужен , а не суть темы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Для довбойобів написано прямим текстом(в котрий раз): www.bbc.com/ukrainian/articles/c1drvrk65z5o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 5 минут назад, рыбак сказал: Да и ты не искренен , все петляешь. Тебе , похоже , сам факт перемоги в словоблудии нужен , а не суть темы Ти мені нагадав єврейський анекдот радянських часів: Рабінович ходить по вулиці та розклеює листівки. Люди підходять читати, а там чистий аркуш паперу. В нього питають: А чому нічого не написано? Рабінович відповідає: А що писати, і так все зрозуміло. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому (змінено) 5 минут назад, truck55 сказал: Ти мені нагадав єврейський анекдот радянських часів: Рабінович ходить по вулиці та розклеює листівки. Люди підходять читати, а там чистий аркуш паперу. В нього питають: А чому нічого не написано? Рабінович відповідає: А що писати, і так все зрозуміло. То тебе , как и Рабиновичу , и раньше было ясно, или только сейчас ? Только не будь банальным и не пиши , что с 19 г Змінено 3 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: То тебе , как и Рабиновичу , и раньше было ясно, или только сейчас ? Только не будь банальным и не пиши , что с 19 г C 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз