Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 минут назад, karbo сказал:

Єдина причина незупинки війни зараз це нерозуміння виходу без втрати обличчя.

та ладно...перед миром уже потеряли лицо...перед своим населением...так его мнение не интересует никого..в крайнем случае объявят шпионами пару человек и посадят +телевизор

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Бармалей сказал:

та ладно...перед миром уже потеряли лицо...перед своим населением...так его мнение не интересует никого..в крайнем случае объявят шпионами пару человек и посадят +телевизор

На світ йому наплювати, тим більше він таки добився визнання, а що ще пітерському пацану треба, своїм оркам засцить в очі і ті за росу божу сприймуть. Ну не вперше.

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Риба гниє з голови: хто серед керівництва країни українець: президент, прем'єр, голова ВР ?! Навіть при слав'янському обличчі Януковича керували в тому числі Фірташ, Льовочкін. Ви завжди звинувачуєте українців, вигороджуючи євреїв (позиція метиса: не свій і не чужий).

P.S. Глобально я бачу, що корупцією пронизане все суспільство від низин до вершин. Моя логіка наступна: чим більше/вищий у людини статус/статки, тим більше відповідальності. У вас, вибачте, гнила позиція - умивання рук (винні всі інші). 

P.P.S. До Бучі/Ірпеня, як і до Ворзеля не маю жодного відношення.

У вашій логіці тоді й вагу голосу треба добавити тим, в кого більше відповідальності. Бо Вася-алкоголік має такий же вплив, як і Ігор Валерійович. Така система, в принципі, у Штатах, де виборці віддають голос поважаємим людям, а ті вже обирають.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Така сама хрень, як розповіді орків про те що тут поляки воюють.

Якщо ти за три з половиною роки не зрозумів різниці між повноцінним вторгненням та гібридною війною то я пас 

Хрєнь якраз те, що ти кажеш - що якщо б не випустили гіркіна зі слов'янська - то кацапи б почали повноцінне вторгення. 

Посилання на коментар

4 години тому, DmiVady сказав:

Згоден, нам (країні) не зможуть продати по простому ... бо той хто продасть реально смертник,

і тут вже не просте цькування, як за "минськи", буде, підписант огребе значно вагоміші пестюлини.

Тож якщо так, то буде мутиться схема повісити на когось, зробивши підписантом, але і росіяни не лушпаки, вони будуть наполягати на максимальній легітимності підписання ... А ще у влади нема реальної влади ... а підписання (якщо буде) спричинить бурління і картонних, і військових, і професійних патріотів, а більш за всіх будуть волати патріоти-ухилянти ... і з цим треба буде впоратись, бажано, без великої крові.

Так що вважаю, курчат не влітку тре рахувати ... хоча, процеси йдуть, і Сі схвалює, по чутках з прасок.

а що буде через пару років бусифікації ?

хочемо перемоги, але в армію не хочемо 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Хрєнь якраз те, що ти кажеш - що якщо б не випустили гіркіна зі слов'янська - то кацапи б почали повноцінне вторгення. 

Було тоді попередження Путіна щодо цього і Порошенко прислухався.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

На світ йому наплювати, тим більше він таки добився визнання, а що ще пітерському пацану треба, своїм оркам засцить в очі і ті за росу божу сприймуть. Ну не вперше.

ну вот видите Ваше мнение о лице несостоятельно и войну останавливать не хочет по другой причине

Посилання на коментар

3 минуты назад, akineo сказал:

а що буде через пару років бусифікації ?

бусификаторы окажутся на месте бусифицированных...круговорот в природе никто не отменял

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

ну вот видите Ваше мнение о лице несостоятельно и войну останавливать не хочет по другой причине

Йому необхідно зберегти обличчя на моменті. А потім все зробить,як йому треба. Трамп цей першопочатковий короткий період йому забезпечить.

Посилання на коментар

Було тоді попередження Путіна щодо цього і Порошенко прислухався.

можно посмотреть-послушать оригинал?

Посилання на коментар

Только что, Бармалей сказал:

можно посмотреть-послушать оригинал?

Розумію, що з інтернетом там у вас проблеми, але нічим допомогти не зможу.

Посилання на коментар

При выходе российского полевого командира Игоря Стрелкова-Гиркина из Славянска в 2014 году, Владимир Путин действительно сделал заявление, предупреждая украинские власти не открывать огонь. Это предупреждение имело важное политическое и стратегическое значение.

### Почему Путин предупредил украинские власти?

1. **Предотвращение масштабной эскалации**: Обстановка в регионе была на грани открытой войны. Стрельба могла привести к стремительной эскалации конфликта, что стало бы катастрофой не только для региона, но и для всех сторон, задействованных в конфликте.

2. **Международное давление**: Россия сталкивалась с международным давлением из-за событий в Украине. Угроза применения силы могла усугубить конфликт, что нежелательно с точки зрения международной политики.

3. **Политические мотивы**: Путин, вероятно, стремился сохранить видимость контроля над ситуацией, демонстрируя, что Россия имеет влияние на вооруженные группировки в Донбассе и может направлять их действия.

Эта ситуация была одной из многих в контексте обострения российско-украинских отношений, в котором каждая сторона пыталась защитить свои интересы, балансируя между военными и дипломатическими методами.

Посилання на коментар

Только что, Бармалей сказал:

ну хоть запрос поможете сформулировать, чтоб на первой странице найти? интернет стал почти бесконечностью) и искать утверждения всяких лиц, что то проповедующих можно долго

У тебе там купа айтішників попроси, якщо  так треба, я користуюся своєю головою і мені поки цього достатньо.

Вірити чи ні це чисто твоя справа

Посилання на коментар

9 хвилин тому, akineo сказав:

spacer.png

За скільки днів з НАБУ все назад повернули? Якщо дяді кажуть ніззя, то ніззя:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

У тебе там купа айтішників попроси, якщо  так треба, я користуюся своєю головою і мені поки цього достатньо.

Вірити чи ні це чисто твоя справа

нет у меня купи))) я ближе к "земле"

увидел ответ...часть страны захвачена...часть начинают захватывать...и захватчик говорит - не сопротивляйтесь...петрляксеевич и не сопротивлялся...пока не влезли добровольцы коломойского)))

прошло время, все действия развидняются и только верующие кричат славься петьман🤣и этим его губят еще больше

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

16 минут назад, karbo сказал:

При выходе российского полевого командира

Довбень хватит дрочить ИИ.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Бармалей сказал:

нет у меня купи))) я ближе к "земле"

увидел ответ...часть страны захвачена...часть начинают захватывать...и захватчик говорит - не сопротивляйтесь...петрляксеевич и не сопротивлялся...пока не влезли добровольцы коломойского)))

прошло время, все действия развидняются и только верующие кричат славься петьман🤣и этим его губят еще больше

Я твої галюцинації лікувати не буду 

Посилання на коментар

6 минут назад, karbo сказал:

Я твої галюцинації лікувати не буду 

Мои? короткий пересказ опубликованного тобой рассказа ии взятого им из руссо сми

Посилання на коментар

7 минут назад, Бармалей сказал:

Мои? короткий пересказ опубликованного тобой рассказа ии взятого им из руссо сми

Саме твої 

Посилання на коментар

"....То есть Путин передаёт награду, орден Ленина, для конченой, сын которой пошёл убивать хохлов и случайно сам умер. 

А спецпосланник орден берёт и торжественно везёт, чтобы торжественно вручить. Награду за убийство хохлов. Вручить замдиректору ЦРУ.

Переговоры просто атомные будут конечно. Дай бог чтобы Киев, мать городов русских, не отдать случайно."

Вот і всьо, що треба знати про переговори :)

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 минут назад, murava сказал:

"....То есть Путин передаёт награду, орден Ленина, для конченой, сын которой пошёл убивать хохлов и случайно сам умер. 

А спецпосланник орден берёт и торжественно везёт, чтобы торжественно вручить. Награду за убийство хохлов. Вручить замдиректору ЦРУ.

Переговоры просто атомные будут конечно. Дай бог чтобы Киев, мать городов русских, не отдать случайно."

Вот і всьо, що треба знати про переговори :)

Ти сильно переймаєшся коли африканські племена влаштовують взаємну різню? 

Половина болгарів взагалі на боці Путіна. І це слов'яни та сусіди України.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

39 минут назад, Dmitriy_S сказал:

За скільки днів з НАБУ все назад повернули? Якщо дяді кажуть ніззя, то ніззя:lol:

Это не вы , случаем , говорили , что " Украина в 22 г сохранила суверенитет" ?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...